Airbag-uri Si Siguranta In Logan

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #76
    Fara mistori, ok? Daca de la primul post incepi cu d'aste iti zic eu ca nu vei avea "viata" prea buna pe aici.

    Ontopic: daca ala e impact frontal inseamna ca unu dintre noi are nevoie de tratament la ochi!!!

    Comment


    • #77
      Asa a inteles el din poza insa dac avea un limbaj mai frumos nu cred ca i se raspundea asa. Asa ca ar fi bine sa iti schimbi modul de a posta pe acest forum

      Comment


      • #78
        Daca tu ai fost implicat in mod direct in acel accident, sincer, imi pare rau, si ma bucur ca acum esti ok, si iti inteleg aceasta atitudine......dar si eu stiu un caz cu volvo s40, la care nu s-a deschis niciun airbag, intr-o coliziune frontala........si sunt convins ca astfel de cazuri exista si la alti producatori, deci exceptii sunt, cazuri nefericite se gasesc la orice producator, indiferent ca este vorba despre Renault, Dacia, Volvo, Mercedes, VW, etc....
        Renault nu a luat de geaba 5 stele la EuroNcap, asa pe ochi frumosi, din pacate nu mai tin minte cu ce model.

        sigpic

        Comment


        • #79
          Uite ca eu am argumente pro logan,niste cunostinte, mergeau pe bucuresti pitesti, si la un momenta dat,din cauza neatentiei si prostiei, au iesit de pe partea carosabilla pe aratura din dreapta drumului,125 la ora, s-au desfacut airbagurile, masina praf, ei nu au patit decat contuzii minore plus arsuri de la airbag si unele dureri de la centura de siguranta, soacra mea chiar vorbea la telefon cu ei in momentul accidentului, poate de asta s-a si intamplat
          Last edited by vali007; 7 August 2008, 21:01.

          Comment


          • #80
            Originally posted by buonaroti
            Nu am facut nimic altceva decat sa arat ca nici la accidentari "serioase" (cazul meu) airbag-urile nu functioneaza.
            Am facut-o in acelasi mod in care, "amicii" de pe acest forum au reactionat la cele relatate de CANCAN.
            Eu doar am ingrosat randurile celor care si-au luat m _ _ e cumparand "produse" (by) Renault.
            Cu siguranta aceste randuri se vor ingrosa intr-atat de mult incat lumea chiar isi va da si un raspuns pe masura la intrebarea : "MERITA SA MORI PE BANI PUTINI ????????????
            Daca citeai si tu tot topicul, cred ca reuseai sa gasesti pana la urma niste posturi tot de'ale mele, cu tot cu poze(pag 3), in care explicam ca acele articole din cancan, sunt niste facaturi eftine, cu scop publicitar la adresa unei anumite companii.Au fost niste articole platite, pt a face numele companiei cat mai cunoscut, si in acelasi timp, o mare dezinformare, si bataie de joc la adresa oamenilor.

            Referitor la expresia: "MERITA SA MORI PE BANI PUTINI ????????????", daca tot mor, mai bine pe bani putini, mai ramane ceva urmasilor ;) - glumeam, evident.

            Imi pare rau de cazul tau, dar sa stii ca acelasi lucru puteai sa il patesti cu o masina de 30.000E . Eu am o vorba, cand e dat sa mi se intample, imi cade si un avion in cap pe magheru, si sigura victima sunt eu ;)

            sigpic

            Comment


            • #81
              Depinde la ce nivel lucrezi in presa...Iti dai seama ca unele treburi se fac la nivel inalt si daca ar sti toti de pe acolo ce se intampla, s-ar duce totul de rapa!
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

              Comment


              • #82
                @buonaroti: vad ca in semnatura ai 1.5 dci.
                Nu il vinzi? Ca sa scapi de el, ca e total nesigur. Iti ofer eu pretul demn de o masina de rahat.
                Batem palma?
                PS: vorbesc cat se poate de serios.
                Astepta raspuns.
                Multumesc.
                Last edited by Cezar; 7 August 2008, 19:00.

                Comment


                • #83
                  Aia e noua sigla dacia,in fine,ziceai ca lucrezi in presa,trebuia sa stii asta deja.
                  Cat despre accident,ala e impact lateral,de nicio culoare frontal,sfatul meu daca tot consideri ca ai dreptate,dai Renault in judecata,si ceri despagubiri,asta daca esti ferm convins ca ai dreptate,daca nu inseamna ca stii din start ca nu ai dreptate...
                  Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

                  Comment


                  • #84
                    Originally posted by buonaroti
                    Nu era EXPRESIE ci intrebare!

                    Nu stiu de unde ai tu informatiile astea cum ca articolele ar fi platite pentru a-si face reclama careva. Eu lucrez in presa si nu am cunostinta de asa ceva si nu te-as crede nici daca ai veni cu poze. Daca e sa-mi spui ca stii de la un prieten, mai bine las-o balta.
                    Ma intreb care ar fi argumentatia ta atunci cand vei citi despre cazul meu?!?
                    Vei fi in stare sa citesti?
                    Ma indoiesc si asta pt ca tu deja stii: A PLATIT CA SA SCRIE IN PRESA SI DESPRE EL!
                    Jenant!
                    In cazul in care tu nu ai observat, am si specificat, ca daca tu ai fost implicat direct in acest accident chiar imi pare rau, si ma bucur ca acum esti bine.
                    Cat despre faptul ca tu lucrezi in presa......si sustii ca nu sunt articole platite, m-am lamurit cam la ce nivel ai ajuns, nu conteaza unde lucrez eu, nu conteaza daca am sau nu informatii "secrete", dar daca urmareai macar o saptamana (era de ajuns) articolele din revista respectiva, orice om cu un pic de logica (nu cred ca trebuie prea multa) realiza ca este ceva necurat la mijloc + ca am postat si niste poze cu masina care aparea in articol.....si era putin sifonata, deci hai sa fim seriosi.....cat de noob sa fii sa nu realizezi ce este in spatele acestor articole.
                    Repet....despre cazul tau nu pot sa spun nimica, in afara ca imi pare rau pt cele intamplate, pt ca si pozele postate de tine sunt convingatoare, tu ai fost implicat in mod direct in acest nefericit eveniment, eu aici discutam despre penalitatea aia de articol care a aparut in cancan, la o saptamana dupa articolele referitoare la furtul de la pompa, culmea.....in ambele articole aparea aceeasi companie "pagubita".Hai sa fim seriosi, si sa deschidem nitel ochii, ca doar nu avem ochelari de cal......iar legat de presa.....sunt ffff multe articole publicate la comanda.

                    P.S. Poate inclini ca crezi ca loganul este masina visurilor mele....masina perfecta.....te inseli amarnic....nu am o parere extraordinara despre logan, sau despre clio symbol (logan cu alta caroserie)....dar hai sa incercam sa fim OBIECTIVI !!!! nu sa aruncam imediat cu norori in stanga si in drapta.

                    Last edited by gionik; 8 August 2008, 08:34.
                    sigpic

                    Comment


                    • #85
                      Originally posted by buonaroti
                      Ma mira atitudinea voastra care, atunci cand a aparut stirea in CANCAN ati contestat articolul, nicidecum calitatea indoielnica si lipsa functionarii sistemelor de siguranta a autoturismului respectiv.
                      Mi se pare o atitudine a unor oameni rigizi, imaturi, incapabili de a discerne si a cantari lucrurile, probabil orbiti de furia ca cineva a contestat calitatea precara cu care sunt echipate si automobilele voastre.
                      Offff, unii pricep mai greu......De ce sa contestam "calitatea indoielnica si lipsa functionarii sistemelor de siguranta a autoturismului respectiv" daca masina abia a fost sifonata, si NU era cazu sa se deschida niciun airbag......Cam cat de mari pot fi ochelarii de cal la unii, si sa nu inteleaga ca aia a fost FACATURA !!!! Un articol cu "o doza de subiectivism mai pronuntata" Bullshit articol platit, pe fata!!!!!!!


                      sigpic

                      Comment


                      • #86
                        Vad ca esti f pornit pe Renault, dar ce problema ai cu Dacia? Sa inteleg ca vrei sa ne "protejezi" de acest pericol pe nume Logan?
                        Iti multumesc ca te gandesti la sanatatea noastra, insa doza dumneavoastra de subiectivism pune multe semne de intrebare.
                        In alta oridine de idei: ai facut o expertiza la masina? Sau doar ti s-a parut matale ca trebuie sa se deschide airbag-urile si nu au facut asta?
                        De ce trebuie sa pornim de la premiza ca masina e prost facuta, sau ca e bine facuta?
                        O expertiza ar spune exact, si nu tu si nici alt coleg de pe forum, nu poate spune exact calitatea producerii si asamblarii masinilor Renault.
                        Mai multa obiectivitate, daca toti lucrezi in presa.
                        PS: renault este singura firma de automobile care are 5 stele la aproximativ 5 modele ( spun aproximativ, ca nu stiu exact numarul, insa cert este ca sunt multe)

                        LE:1: "mahalaua" a pornit de la atitudinea dumneavoastra, dornit sa improste cu noroi.
                        2: nu e mahala, ci doar sustinerea unor puncte de vedere, fara temei concret( fara acea expertiza de care tot vb, firar mama ei sa fie)
                        Last edited by Cezar; 8 August 2008, 10:47.

                        Comment


                        • #87
                          Evident ca ai inteles prost.....dar ce pretentii sa am de la o persoana ca sustine ca sunt articole "subiective" si nu platite.....si pe deasupra sustine ca lucreaza in presa Cam cat de indoctrinate pot fi unele persoane?

                          Nu le stiu pe toate, dar eu macar, in cazul articolelor din cancan, mi-am sustinut punctul de vedere, si am demostrat logic si cu ajutorul unor poze ca este vorba despre o facatura, dar tu ai refuzat sa intelegi, pt ca nu esti in stare sa fii OBIECTIV, din cauza evenimentului prin care ai trecut, presupun.

                          Te invit cu placere sa parasesti "mahalaua unara de pe acest forum", nu stiu daca exista optiunea "Delete Account" dar iti recomand cu caldura sa cauti aceasta optiune, si poate spre norocul si fericirea noastra sau a unora (a mahalagiilor) ai sa reusesti sa o gasesti.

                          O zi buna in continuare!!

                          sigpic

                          Comment


                          • #88
                            Originally posted by buonaroti
                            Dati-va cu parerea si in acest caz, voi atotcunoscatorilor, voi care le stiti pe toate, stiti cum, cand, unde, cat si de ce sar airbag-urile.
                            Dar sa nu va doara capul!
                            Masina a avut toate "conditiile" sa-si activeze airbag-urile: viteza 40-45 km/h, impact frontal in jumatatea stanga-fata, centuri de siguranta active, decelerare, accelerare... Absolut totul.

                            Concluzie: TOT CE E FACUT DE RENAULT NU FUNCTIONEAZA!
                            Aceste conditii sa inteleg ca le-ai dedus dumneata? Sau ai avut parte de o expertiza?

                            Comment


                            • #89
                              Va rog raspunde-ti la postul precedent 97.
                              Conditiile intrunite pt declansarea accidentului cine le-a dedus? Dumneavoastra? Sau o expertiza tehnica?
                              Daca a fost echipa de expertiza, va rog sa faceti publica o foto copie dupa aceea expertiza si sa elucidam o data problema, ca altfel ne invartim in cerc.

                              Comment


                              • #90
                                Pai pana acum vad ca ai vb fara nici un temei, doar pe baza a ce ai simtit, ce a spus politia, soferii (ce treaba au ei pana la urma?) si martorii.
                                Pana nu ai expertiza, nu te mai da cu presupusul.
                                Si eu voi face la fel.
                                Vb dupa expertiza. O zi buna.
                                PS: ce a zis nenea militianu si martorii, da ai dreptate, nu sunt valabile.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google