Asigurare RCA

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by einstein1984 View Post
    fanez, da tie ti se pare normal ca eu care nu fac accidente sa platesc pagubele produse de tine? Nu tata, faci daune , platesti mai mult la asigurare, asta e conceptul de 300 de ani .
    Ti se pare normal, ca tu care nu faci accident sa platesti "preventiv" mai mult doar ca n-ai implinit 30 de ani, fata de unul care are 60-70 de ani?
    Faci daune intentionat? Tocmai d-aia platesti polita de asigurare, daca faci daune platesti. In 20 de ani am avut un singur accident din neatentia mea (paguba a fost o zgarietura pe bara din spate, s-a sters vopseaua pe 10 cm). Banii pentru aia 20 de ani fara accidente nu se pun la calcul? N-am platit 20 de ani?

    Comment


    • ca idee... stie cineva pe cineva care are preturi mai mici decat standardul de pe piata?

      Comment


      • Originally posted by DECE View Post
        In Romania cred ca polita casco este necesara dar nu obligatorie si asta din cauza celor care merg fara a avea asigurare RCA. Din ce am citit 3 din 10 masini nu au rca in momentul de fata si asta este o mare problema.
        o sa se reglementeze problema cand nu vom mai avea niciunul rca fiindca n-o sa ne mai permitem

        Comment


        • Originally posted by sorin1983 View Post
          ca idee... stie cineva pe cineva care are preturi mai mici decat standardul de pe piata?
          Teoretic nu are cum; doar daca renunta la cateva procente din comision, in favoarea ta.

          Cand am facut simulare inainte de incheierea politei la toti brokerii era acelasi pret; vorbim de acelasi asigurator.
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

          Comment


          • de asta zic si eu inainte mai ciupeai o reducere, o maslina, o scobitoare straina... acum nimic de cand cu legea noua...

            Comment


            • Nu mai au voie; de aia unii practicau niste preturi ridicol de mici, fara acoperire in realitate.
              Ca fapt divers, anul acesta pentru mine cu B12, mai scumpa era asigurarea la Carpatica, fata de Generali.
              Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

              Comment


              • Eu am impresia ca unii practicau preturi ridicol de mari, nene Iancu, din cauza faptului ca nu aveau comisionul la vedere. Cei care le aveau mai mici, renuntau la cateva procente din comision in favoarea unui numar mai mare de polite emise.
                If it ain't broke, don't fix it!

                Comment


                • astia tot marseaza pe ideea ca de la anu rca-u la un logan va depasi 1 mie de euro )

                  voi ce stiti? inseamna ca la alte masini non dacia, mai scumpe, va fi si mai mare polita rca? mai mult de 1 mie de euro? chiar daca e de ultima generatie? 1 mie de euro rca n-am vazut nici la masini de 80-100 de mii de euro

                  daca numai cei cu loganu ar fi afectati, imi schimb loganu pe altceva, o straina, daca rca-u ramane mic in conditiile astea
                  Last edited by cristi....; 29 November 2015, 21:19.

                  Comment


                  • bulgaria here i come

                    Comment


                    • nu cred ca e o solutie. sunt impotriva acestei idei, de a ne face polite prin bulgaria doar de dragul de a avea rca. pai daca ma loveste unu cu rca prin.....cine stie ce tara pai pe mine cine mai ma despagubeste? astept de-mi vine rau.

                      mai bine ar scadea pt masinile moderne cu sisteme active de siguranta, gen masina franeaza singura daca ”simte” un pericol iminent si tu nu faci nimic/ capota activa (cu airbag incorporat pt pietonii loviti)/ cruise control adaptativ care opreste singur masina pana la 0km/h si o porneste tot singur sau cu un mic impuls din partea soferului si care mentine singur si distanta si tine si banda de mers etc. nu mi se pare ok sa pui semnu = intre o masina inteligenta, plina de tehnologie, de 25-30 de mii si un logan a carui singura entitate inteligenta e soferu... sau si mai rau, sa taxezi mai mult masina plina de tehnologie fata de una care nu stie nimic
                      Last edited by cristi....; 29 November 2015, 21:44.

                      Comment


                      • aici te contrazic... o asigurare buna de bg va despagubi mai bine ca astra(mult falimentata), euroins, carpatica la care sunt impinsi 80% din romani sa incheie polite.

                        si daca ar scadea pentru masinile moderne cu ce te-ai incalzi pe tine? exact cum te-a incalzit ca a crescut norma de poluare si implicit taxa la amaratii cu e3,e4? ai acum 50.000 euro sa iti iei asa zisa masina inteligenta la care sa platesti asigurare 100 de lei?

                        Comment


                        • Colegul meu, are un corsa 2005, 1.3 cdti, l-a înmatriculat pe numele tatălui și a plătit la carpatica 360 ron. Acu a făcut o simulare si a ajuns la 550 ron. Apoi a făcut o simulare pe numele lui și a avut valori ale rca-ului cuprinse intre 1300-3600 ron. Are permis de 7 ani, de la 18 ani și nu a avut niciun eveniment din vina lui. Posibil la anul sa se ajungă la 1000 ron sub 30 ani, ceea ce este o mare aberatie.

                          Comment


                          • Gata, s-a tras linie. Cu ocazia asta, cei cu dosare de despagubire blocate de insolventa, au sansa sa isi primeasca masina/banii mai repede.
                            Compania Astra Asigurari, controlata de omul de afaceri Dan Adamescu, intra in faliment, a decis joi Tribunalul Bucuresti, potrivit Digi 24. Decizia nu este definitiva, dar este executorie pentru Astra Asigurari, unde instanta a numit ca lichidator judiciar provizoriu pe KPMG Restructuring SPRL. In prezent Fondul de Garanare a Asiguratilor (FGA) analizeaza peste 57.200 de dosare de dauna avizate si neachitate de Astra si o prima estimare a valorii despagubirilor solicitate in aceste dosare este de aproximativ 650 milioane de lei. FGA va efectua platile catre creditorii de asigurari de la data ramanerii definitive a hotararii privind deschiderea procedurii de faliment in limita plafonului legal (450.000 lei/creditor de asigurare). Citeste integral in articol decizia Tribunalului Bucuresti

                            Comment


                            • Comisioanele inainte erau mai mari, de cand cu noua lege au scazut comisioanele rca si pentru a lua un comision bunicele firmele de brokeraj au target la asigurarile facultative daca nu isi indeplinesc target-ul la facultative scade comisionul la rca. Avantaj asiguratorii.
                              https://www.rca-broker.ro/

                              Comment


                              • Se anunta vremuri grele la RCA.

                                Societatea Astra a intrat oficial în faliment, printr-o decizie a instanţei. De aici încolo, transportatorii se așteaptă la efecte în lanț, care vor bloca piața asigurărilor. Polițe RCA mai scumpe cu 200% este un prim efect. Reprezentanţii firmelor de asigurări rămase pe piață susţin însă că majorările sunt justificate de creşterea despăgubirilor pe care le acordă.
                                Societatea Astra a intrat oficial în faliment, printr-o decizie a instanţei. De aici încolo, transportatorii se așteaptă la efecte în lanț, care vor bloca piața asigurărilor. Polițe RCA mai scumpe cu 200% este un prim efect. Reprezentanţii firmelor de...

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google