Atentie -->am patit-o la spalatoria automata rvr norocea

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Atentie -->am patit-o la spalatoria automata rvr norocea

    Am fost astazi sa-mi spal masina la spalatoria automata RVR NOROCEA de la baza podului din bucium si nu a fost deloc ok. Vreau sa precizez ca sunt client vechi acolo si pina acum nu am avut nici un fel de problema cu exceptia unor zgirieturi superficiale... insă după splărea de astăzi mi-a căzut fata când m-am uitat la aripile fata.... niște zgârieturi pe ambele aripi late de 5 cm chiar deasupra roților pe mijloc; zgârieturile sunt si pe bara spate pe colțuri dar nu asa de tare ca pe aripi si cred ca se duc la un polish.

    Văzând grozăvia încerc sa le spun angajaților de la spalatorie, ei se uita si încerca sa zică ca e de la gheata ca nu are cum sa fie de la ei, ca la celelalte masini nu au apărut etc. etc... In final după ce le aduc argumente ca ar fi imposibil sa-mi fi zgâriat cineva mașina la modul asta pe ambele aripi fata exact in aceasi pozitie si pe bara spate, imi zice un angajat sa vin mâine sa discut cu patronu.

    In fine.. eu nu prea am timp de pierdut sa stau dupa patron ca presimt ca va fi de negăsit....

    Vreau sa-mi spuneti si parerea voastra ce e de facut? Ma duc direct la protectia consumatorului.... sa ma duc la firma unde am casco sa-mi revopsesc aripile si sa-i las pe ei sa scoata banii de la spalatorie... Mentezionez ca am si bon de la spalatorie..

    Am mai citit un articol pe net despre un incident similar tot la acesta spalatorie http://www.lookfor.ro/plugins/conten...php?content.34 iar daca e sa ma iau dupa ce scrie acolo raman cu paguba si ma pot duce la casco sa o revopsesc.

  • #2
    parerea mea este ca ai putea totusi sa incerci sa vb cu patronul,chiar daca si eu sunt de aceeasi parere ca nu va fi de gasit.....iar apoi sa te duci la casco si sa te plangi pt spalatorie....k de reparat oricum ti-o repara
    mult succesc!

    Comment


    • #3
      Da, da nasoala treaba cu spalatoria respectiva, iar sfatul meu este sa vorbesti cu patronul ca sa rezolvi treaba, si daca nu reusesti atunci la OPC cu plangarea ... bafta :-)
      http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ul_meu-t22912p3.html

      Comment


      • #4
        parerea mea este ca no sa rezolvi nimik,mai ales ca ti-a spus sa vii si a 2 a zi,tu nu trebuia sa pleci de acolo,faceai pe nebunul si poate poate se consemna undeva lucrul acesta

        Comment


        • #5
          Cea mai mare prostie,spalatul la perii rotative.Cred ca a prins ceva pe,perii,si frecat de masina.Eu as fi facut o panarama mare si nu plecam pana nu venea patronul sau un responsabil.
          LOGAN--> <--TOYOTA

          Comment


          • #6
            Astazi am apelat la OPC si raspunsul a fost unul mai mult decit dezamagitor. Cu toate ca am bonul de la casa lor de marcat, legal nu am ce sa le fac pt ca eu nu pot dovedi ca masina a fost sa nu zgâriata in timpul procesului de spalare.Cei de la OPC mi-au spus clar "Nu va putem ajuta"; singura solutie ar fi fost daca cel care da la inceput cu jetul pe mașina semnează o declarație prin care sa reiasa ca mașina nu e zgâriata... numai asa pot fi trași la răspundere altfel pățiți ca mine..... si cu bani luați si cu mașina full de zgârieturi.

            Deci mare grija cu spalatoriile automate ca o faceti pe riscul vostru.
            Cind le-am zis la angajatii de acolo ca e zgriata din cauza lor ei imediat au replicat ca nu e de la ei ca e de la gheata.. etc... etc.... Daca faceam panarama nu rezolvam mare brinza din moment ce ei stiu ca opc-ul, politia, nu are ce sa le faca pentru ca legal nu se poate dovedi cu una cu doua.

            Stie cineva in Iasi un service auto bun unde poate sa-mi faca un retus in zonele afectate sau un polish dat cu masina si fara sa coste prea mult?? Daca ma duc la casco cei de la reprezentanta vor revopsi integral aripile si parca nu am curaj sa vopsesc masina pe frigul asta ca sigur va sari toata vopseaua.

            Comment


            • #7
              Se poate face expertiza tehnica, trebuia atunci imediat.Intr-un fel arata zgaraetura produsa inaite de spalare,in timpul spalarii si dupa.Este obligatia celor de la OPC sa faca ancheta,la cererea consumatorului,dar probabil era ger si in birou era cald .
              LOGAN--> <--TOYOTA

              Comment


              • #8
                pentru o expertiza tehnica trebuie expert, laborator, teste de comparatie etc, etc.
                deci ar costa mai mult ata decat fata.
                solutia finala: casco si invataminte din patania ta.
                Computer, did we bring batteries?... Computer?...

                Comment


                • #9
                  am mai auzit de asemenea patanii,de asta nici nu indraznesc sa o spal la perii rotative..chestia cu patronu cade..chiar daca dai de el nu te va ajuta prea mult..cu opc-ul nai rezolvat nimic..deci ramane casco si lasai pe ei sa se judece..acum sa iti accepte aia de la casco..multa bafta,ai nevoie
                  andrEyCST--- ---andrEyCST

                  Comment


                  • #10
                    Am spalat masina la RVR la 1 Martie pt. ca am fost la revizie si am avut noroc ca nu au zgariat-o deloc. La o zi dupa aceea cumnata-miu mi-a aratat masina lui. Exact aceleasi zgaraieturi pe aripile din fata si pe bara din spate.
                    Cred ca o solutie ar fi defaimarea acelei spalatorii prin toate mijloacele posibile!
                    Last edited by vali007; 1 April 2011, 09:58.

                    Comment


                    • #11
                      O solutie ar fi sa nu mai mergem acolo ca vad ca i-a cam parasit norocul cind trebuie sa schimbe periile.... si.... cred ca stie toata lume ca in general cind te duci la o spalatorie automata defapt te duci la ZGARIETORIE!!!!!

                      Comment

                      Working...
                      X
                      Anulare DPF
                      Politica de Securitate Google