Benzina Pentru 1.2 16v - CO 95 Vs CO 98

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • eu nu am simtit nici o diferenta la cea de 98 fata de 95 la lukoil.

    Comment


    • diferenta mare nu e..doar la pret. La cate ilegalitati se fac in Ro, nu m-as mira sa difere doar eticheta produsului. 95,98=acelasi lucru...sper sa nu fie asa. Eu nu pun decat de 95 si merge bine. Chiar foarte bine. Am avut inainte un matiz, apoi in golf4. Asta e a 3-a masina. In toate am bagat 95. Bineinteles ca golful a fost cel mai sprinten. Logan 1.2 cu benzina 95 e foarte bun pt oras. Daca iesi la drum lung, poti sa pui si 98...dar nu de la orice benzinarie.

      Comment


      • 99+ am alimentat de la petrom la DSN si am fost supermultumit dar la logan 1,2 16v constat ca exista diferente de consum intre 99+ si 95( petrom) 99+ consuma mai mult cu acelasi stil de condus.

        Comment


        • Si care ar fi explicatia, ca's tare curios?
          If it ain't broke, don't fix it!

          Comment


          • ??????????????????????????????????????????????????

            Comment


            • Eu bag Lukoil de 95 si de vreo 2-3 ori pe luna imi tremura rau masina la relanti.Masina are doar 3000 km.Am sa incerc de la OMV cu 100.

              Comment


              • Benzina de 98 nu se gaseste in oras?

                Comment


                • Originally posted by karlos12 View Post
                  Eu bag Lukoil de 95 si de vreo 2-3 ori pe luna imi tremura rau masina la relanti.Masina are doar 3000 km.Am sa incerc de la OMV cu 100.
                  Incearca de la OMV, MOL, ROMPETROL dar tot cu 95, nu cu 100. Nu ai sa sesizezi astfel diferenta. Si incearca atunci cand alimentezi sa fii de 15-20km pe rosu si sa bagi cel lutin 20l in rezervor.
                  Sa ne spui daca mai ai vibratiile alea, da?

                  Comment


                  • consuma mai mult cu benzina de 99 pentru ca are arderea mai buna

                    Comment


                    • Originally posted by karlos12 View Post
                      Eu bag Lukoil de 95 si de vreo 2-3 ori pe luna imi tremura rau masina la relanti.Masina are doar 3000 km.Am sa incerc de la OMV cu 100.
                      Poate ai prins o statie cu benzol prost.

                      Asa am patit si cu Focusu (1.6 benzina) lu frate-meu, tremura ca dracu in ralanti si era neregulata turatia in ralanti.

                      I-am bagat de la Petrom de 98 si luata la forje si si-a revenit.
                      Masina era noua (nici 10000 km rulati).
                      Dupa asta numai de 95 de la Petrom sau OMV si n-au mai fost probleme.
                      Never ever de la LukOil, cea mai proasta benzina la general.

                      Comment


                      • Am bagat Ecto 98 de la Lukoil. Primele impresii: cand porneam masina cu 95 aveam o pornire brusca acum pornirea motorului este mai linistita.( nu stiu daca se intelege practic).Masina nu mai trepideaza la relanti.In rest masina s-a schimbat total.Masina se infige mult mai tare, mai ales la plecarea de pe loc.La 2500 de ture cat e plaja de turatii prin oras pentru un om linistit se aude altfel motorul.Din experientele anterioare pot sa spun ca se comporta la fel ca si cum bagam omv 95( Nu am mai bagat de acolo caci este o superaglomeratie la statiile omv-iste).Deci, 95-ul de la Lukoil este varza(apa de ploaie) iar Ecto 98 aduce a 95 de la OMV.Deci mai rentabil ar fi omv-ul.Ma intreb oare cum e carerra 100? hidroxid lichid fata de ecto 98?
                        Last edited by karlos12; 2 April 2012, 23:46.

                        Comment


                        • Dupa o saptamana de condus cu ecto 98 de la lukoil, la accelerari mai bruste cu spatele(urcat borduri) imi dadea afara pe la esapament cate un jet de apa.Concluzie ? apa in benzina la pompa.Am bagat 95 de la OMV si nu mai am probleme.Evitati Lukoil.Baga apa in benzina.

                          Comment


                          • Halal concluzie ai tras si tu cum ca ai avea apa in benzina... Apa care ti-o scuipa afara pe toba e datorata condensului din evacuare, in nici un caz apei din benzina.
                            Daca ai avea apa in benzina in primu rand s-ar decanta pe fundul rezervorului, si cam putine sanse sa o traga in motor decat daca ai apa de ordinul litrilor ceea ce e foarte foarte putin posibil. Si ai simti imediat ca nu trage si merge prost sau ti s-ar aprinde ceva in bord(dar nu stiu daca benzinarele au senzor pt asa ceva). Daca ai dubii cum ca ai avea apa in benzina baga 1 litru de alcool in rezervor, si se va amesteca atat cu eventuala apa cat si cu benzina.
                            Iti propun un test: Ia o sticla de 5 litri transparenta, dar sa fie perfect curata si uscata du-te la pompa si pune benzina care o suspectezi ca are apa si la-so sa stea cateva ore la o temperatura ambientala de 15-20 de grade si ai sa vezi pe fund daca se decanteaza apa. Important: nu lasa sticla in bataia razelor solare ca se va forma condens si atunci clar ca o sa ai apa.

                            Comment


                            • karlos12: daca aveai atat de multa apa in benzina incat sa ti-o scuipe pe esapament, crede-ma ca o impingeai pe bordura, ca motorul se oprea demult. Apa aia e condens care se creeaza in evacuare.

                              Cat despre benzina de 95 vs 98,100,101 etc parerea mea e ca Loganul nu e masina care poate face diferenta intre benzinele astea. Diferentele apar ori cand bagi benzina de calitate proasta, si apoi una buna, ori este pur placebo. Ca o observatie, mie mi s-a parut a merge cel mai bine cu Efix95.
                              Un test destul de concludent in privinta asta: http://www.youtube.com/watch?v=gQghB4asSnI

                              Comment


                              • Sa fim seriosi, toate benzinele care se vand pe piata noastra sunt, mai mult sau mai putin, la fel ( a se citi la fel de proaste ).

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google