blocare comanda bi-xenon pe faza lunga

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    De exemplu in cazul asta instalatia clar nu a fost prevazuta pentru logan strict.
    si ca exemplu...Pagina din manualul utizatorului la o marca oarecare
    Attached Files

    Comment


    • #17
      Toate instalatiile care le gasesti pe piata pentru orice masina sunt aftermarketuri....(copi)....Si e normal sa nu aiba sistemul original....Instalatia profesionala.....Indiferent de masina.....;)....In fine nu au rost divergentele...Fiecare isi poate spune punctul de vedere....Eu unu sunt pt, deoarece am fost si pe vechi si acum am si xenoane si este o diferenta enorma, fara probleme la garantie....Fara griji cu politia...Si tot asa ....Numai bine
      JUST ME.....30-rdd......

      Comment


      • #18
        Originally posted by 30rdd View Post
        am si xenoane si este o diferenta enorma, fara probleme la garantie....Fara griji cu politia...Si tot asa ....Numai bine
        Corect !
        dar daca vrei sa faci o investitie, poti sa faci o excursie in De si iti iei kit complet cu faruri cu lupa de xenon, cablaj...Tot tacamul omologat pt logan.
        pur si simplu nu sunt de acord cu bec HID in far normal atata tot.

        Comment


        • #19
          Pagina aia e din manualul de Renault, iar daca nici ei nu recomanda (se pot cumpara comoponente pentru kit xenon de la dealeri) e inca o dovada ca e cel mai rau sa fie montate after-market si cu kit-uri universale.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

          Comment


          • #20
            Fiecare are partea lui de adevar...Eu unu sunt multumit de hid-urile mele si consider ca nu sunt extraordinare dar isi fac treaba(chiar foarte bine)....Si recomand ........Numai bine la toata lumea
            JUST ME.....30-rdd......

            Comment


            • #21
              Salutare,
              @andrei are dreptate: orice masina cu xenon trebuie sa aiba si spalator de faruri. Asta e legea nu o contesta nimeni.
              DAR suntem in Romania, eu nu am auzit pe nimeni sa i s-a luat talonul pentru ca si-a pus xenon, este imposibil de dovedit de un echipaj normal ca este o modificare la masina, nu se poate lega de faptul ca vede el si stie ca acolo in far este un hid si ca nu ai spalator de faruri deci este after market deci iti ia talonul... Eu unul vand xenoane de 5 ani si pe cuvantul meu daca a zis cineva ca macar l-a intrebat de sanatate vreun echipaj....
              Ii orbesti pe ceilalti atunci cand tii farurile in sus si linia farurilor ajunge la ochii lor. Altfel nu ai cum sa ii orbesti. Este imposibil.
              Exista frustrati pe strada care dau flashuri aiurea ... Aia este altceva.
              Toate kiturile xenon existente pe piata din romania nu sunt omologate de RAR. Nu poti omologa rar nici un xenon tocmai din pricina fazei cu stergatorul de faruri si cu autoreglajul. Dar nici nu intreaba cineva de aceasta omologare hahaha.

              Parerea mea: puneti-va xenoane ca sunt extraordinare (nu se compara cu nici un bec philips cu nici o lupa etc.. Este senzational vezi foarte bine cu ele noaptea foarte foarte bine).
              FITI CONSTIENTI ca va puneti o lumina foarte puternica si reglati-va farurile, nu le tineti in sus sa ii orbiti pe ceilalti, aveti reglaje la faruri din habitaclu...

              Am avut xenoane pe toate masinile pe care le-am avut (este primul lucru iun care am investit la o masina si chiar a meritat - va inchipuiti ca am toate cacaturile pe masina de la statie de 2000W la carkituri dvd-uri etc toate sunt bani aruncati in comparatie cu xenoanele) merg mult noaptea si chiar ma ajuta este senzational.
              Ma rog acum am un logan si o astra clasic 2007. Xenoane pe toate... Am luat masina alor mei o skoda octavia II. Cand au luat-o ei le-am pus niste night guide. La vremea aceea mi se parea si toata lumea lauda ce faruri bune are. Se vedea super. Am facut un drum pana la mare in weekendul asta sa fac o baie si m-am intors noaptea ma credeti ca nu am depasit 160 pe autostrada nu mai zic pe bucata cealalta.. Mis se parea ca nu vad nimic ca nu am vizibilitate pur si simplu vedeam cat bat farurile si ma gandeam ca daca trebuie sa evit ceva nu pot... Am ajuns de la mare in aproape 2si 40. Cu Opelul (fiind o masina mult mai prosta din toate pct de vedere 1,7 cdti skoda 1,9) si nu merge mai mult de 190 pe autostrada ajung in maxim 2 ore (sa nu fie blocaj ,atat). Nu am putut sa merg cu o masina super ok mai repede nu m-am simtit in siguranta. ASTA INSEAMNA XENOANE(Sa nu se inteleaga ca merg ca orbetele - ca am o medie pe an de aprox 55-60 mii, permisul il am de 8 ani si multumesc lui Dumnezeu si lui tata ca m-a invatat sa conduc o sa il pun sa intre sa citeasca aici sa vada ca il lauda fisu - nu am nici un accident).
              Si inca o chestie care am observat-o acum facand schimb de masini:
              Pe autostrada sunt mai bine vazut cu opelul/loganul care sunt masini relativ mici, fara proiectoare ambele, cu skoda cu tot cu proiectoare aprinse.... Nu se dadeau frate la o parte... Se bagau in fata mea etc
              Parerea mea este ca farurile/franele/pneurile sunt vitale. Cel putin pana or sa dispara carutele si biciclistii nesemnalizati, pana om avea si noi autostrazi.... Ehe.. Poate copii copiilor nostrii...

              Comment


              • #22
                @karmaprotect subscriu la ce ai scris.Xenoane fara spalator si autoreglaj nu exista pe nici o masina iesita din fabrica.Pentru cine vrea xenoane, la faza cu autoreglajul poate avea grija sa nu ii orbeasca pe ceilalti si sa invarta de buton, iar spalatoare de faruri se pot monta f usor si sunt chiar utile.Eu unul am montat de ceva timp si sunt f multumit de rezultate.
                Attached Files

                Comment


                • #23
                  Originally posted by cippy View Post
                  @karmaprotect subscriu la ce ai scris.Xenoane fara spalator si autoreglaj nu exista pe nici o masina iesita din fabrica.Pentru cine vrea xenoane, la faza cu autoreglajul poate avea grija sa nu ii orbeasca pe ceilalti si sa invarta de buton, iar spalatoare de faruri se pot monta f usor si sunt chiar utile.Eu unul am montat de ceva timp si sunt f multumit de rezultate.
                  Spune-mi si mie te rog te unde ai luat? Ai gasit universale? Se leaga la pompa existenta sau este pompa separat?
                  Mercic

                  Comment


                  • #24
                    Instalatie completa de octavia 1. Pompa de presiunse, supapa de presiune, jiglere si capace. Toata afacerea era vreo 600 ron.Vasul l-am luat de la dezmembrari si montat intr-un carenaj de roata si un futrun de 10 mm in diametru de la orice magazin.Ca functionare la inceput am pus o maneta de mcv si foloseam pozitia care porneste stergatorul pe spate, dar acum am legat un releu si spala de fiecare data cand spal parbrizul dc am farurile pornite.

                    Comment


                    • #25
                      Multumesc frumos, nu m-am gandit pana acum dar este o idee excelenta. O sa ma apuc si eu. Raman dator cu o bere.

                      Comment


                      • #26
                        De ce trebuie spalator de far pentru xenon>?
                        laureate 1.5l, albastru marin

                        Comment


                        • #27
                          Lumina este mult mai puternica, daca farul este murdar lumina se disipa si in sus spre ochii soferilor, este acelasi efectca atunci cand mergi cu geamul murdar noaptea, esti orbit mult mai rau decat ai avea geamul curat. Merge si fara, dar trebuie sa ai grija sa mai speli si farurile din cand in cand. Eu le spal cand alimentez intodeauna de exemplu.

                          Comment


                          • #28
                            Mersi de raspuns si eu spal farurile des cu toate ca am lumina halogen
                            laureate 1.5l, albastru marin

                            Comment


                            • #29
                              Salutare

                              Am urmarit cu interes topicul. Deşi sunt multumit de lumini, entuziasmul vostru m-a molipsit. Aşadar, două întrebări micuţe: 1. Farurile arată la fel din exterior ? 2. Unde pot să probez-văd-montez aşa ceva ? Peste o lună plec cu ea vreo 1500 km, şi cum prefer să conduc noaptea....

                              Comment


                              • #30
                                Salutare. Am o intrebare pentru toti loganistii care au pus xenon. Mi-am instalat si eu kitul, si am niste probleme. Faza scurta e imprastiata, Linia ce ar trebui sa demarcheze faza scurta e neclara si neregulata, iar faza lunga e incrucisata si bate foarte jos. A mai patit cineva asa ceva ?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google