Cablaj Radio La Logan Acces 1.2 16v

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Cablaj Radio La Logan Acces 1.2 16v

    De o săptămână sunt fericitul posesor al unui Logan Acces 1.2 16 v (si totodată nefericitul posesor al unui card cu foarte mulţi lei pe minus).
    Am optat pentru varianta asa-zisă cheală din motive evident financiare. Dacă cu lipsa închiderii centralizate să zicem ca m-am obişnuit (de fapt nu o prea încui) şi aştept vremuri mai bune, lipsa unui radio mă cam agasează. Primul lucru pe care l-am constatat a fost inexistenţa oricărui cablaj la uşi şi implicit lipsa celui pentru boxe. Intrigat de acest lucru (in 2008 am cumpărat un Acces care avea acest cablaj la usile din fata) am intrebat Onor Vocea Clientului ce şi cum. Doamna voce m-a informat triumfător că modelul pe care il deţin nu are in dotare nici un fel de cablaj radio. Recunosc că mi-a cam picat faţa când am citit mailul şi primul lucru a fost să merg la maşină să verific dacă măcar are antenă. Avea, iar următorul pas a fost să verific ce se află în spatele capacului locaşului pt. radio. Am descoperit că totuşi există o preechipare (vezi fişier), dar nu am idee dacă este cuplată sau pusă de formă. M-ar interesa experienţa celor are au rezolvat această problema la noul Logan Acces 1.2. Mulţumesc mult.
    Attached Files

  • #2
    Ai mesaj PM
    Last edited by t0rquemada; 24 July 2014, 17:02.
    Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

    Comment


    • #3
      Salut, detin un Logan 2 varianta acces daca poate cineva sa-mi spuna ma intereseaza ce difuzoare se potrivesc in locasul din portiere de 16 cm sau 13 cm ?

      Comment


      • #4
        16,5cm pe fata 13cm pe spate
        Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

        Comment


        • #5
          Originally posted by t0rquemada View Post
          Ai mesaj PM
          Multumesc mult, mi-am mai revenit

          Comment


          • #6
            Originally posted by t0rquemada View Post
            16,5cm pe fata 13cm pe spate
            Multumesc.

            Comment


            • #7
              Cablurile din bord unde merg?

              Intrebare: daca imi instalez eu radio-ul si boxele, pierd sau nu garantia pe partea electrica? in service mi-au cerut 250 de lei pentru radio + boxe, si senzori de parcare.

              Daca ziceti ca are cablaj in spatele mastii de pe bord, puteti detalia un pic unde merg cablurile alea, daca in usi nu sunt trase?

              Comment


              • #8
                adevarul ca sunt preturi cam prea mari pt manopera la montajul diferitelor accesorii in reprezentanta, uneori nejustificat de mari, care pot depasi valoarea accesoriului
                de garantie , eu am inteles ca se pierde daca nu se monteaza la ei, pe asta si mizeaza mafiotii
                cel mai enervant este ca sunt multi habarnisti si in reprezentante, care fac lucrurile de capul lor, care uneori poate mai mult strica
                Last edited by panselin4; 10 October 2014, 12:11.

                Comment


                • #9
                  @ TudorSM:

                  Ca să montezi difuzoare, trebuie demontate fețele de uși. Difuzoare originale sunt prinse în nituri. Precablarea se oprește la nivelul stâlpilor față(unde se îmbină mocheta cu bordul) în niște mufe.

                  Ca idee există kitul 8201484929 ce conține 2 cablaje, 2 difuzoare și 6 nituri la doar 259euro
                  Attached Files
                  Last edited by t0rquemada; 10 October 2014, 14:51.
                  Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                  Comment


                  • #10
                    eu am facut asa ceva pentru inchidere centralizata, confirm faptul ca la nivelul stalpilor fata se opresc cablurile pentru difuzoare, pentru spate nu sunt trase. am tras toate cablurile necesare dar am renutat sa montez difuzoarele, prefer sa antifonez portiera. Portiera de Dacia nu este buna de incinta acustica, orice ai face se aude prost. Se aude mult mai bine cu doua boxe de firma montate sub scaune - este loc destul - este in faza de vis sa montez pe bord un suport tableta (caut inca o tableta cu un GPS bun), in cotiera un amplificator 2x20W, nu sunt inebunit dupa putere, vreau sa se auda bine. In jurnalul meu sunt mai multe poze cu ACCES-ul meu http://www.clubsandero.ro/black_white_lady-t1623.html
                    Attached Files
                    „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

                    Comment


                    • #11
                      O tableta Samsung Galaxy tab 3 ( chiar si Lite ) este perfecta, receptor GPS exceptional ( unii spun ca ar fi cel mai bun de pe piata ), stocare 16GB ( 8GB ), 1,5 GB ( 1GB ) RAM DDR2 si nici nu te usuca de bani, Lite e chiar pomana la banii aia. ( ~400 lei )

                      Comment


                      • #12
                        EU zic, daca ai dat atatea milioane pe o masina noua , nu te mai pui acuma si la 120 lei montaj in reprezentanta DACIA , sau vb lor PIERZI GARANTIA PE PARTEA ELECTRICA!
                        Tu decizi daca te zgarcesti la cativa lei

                        Comment


                        • #13
                          daca nu tai nici un cablu, nu pierzi garantia, la o adica totul este demontabil, daca vor fi probleme scot totul de pe masina si ma duc in garantie.
                          „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

                          Comment


                          • #14
                            Tocmai pentru a nu da vreo idee celor de la Dacia sa comenteze vis a vis de garantie, m-am straduit sa fac conexiunea difuzoarelor montate de mine la cablajul existent prin mufe si nu prin taieri si lipituri. Mufele le-am gasit cam greu, dar le-am gasit. Costa 15 lei si cred ca te scutesc de discutii inutile cu onor dealeri.

                            Oti, interesante furtunasele folosite de tine, nu-mi dau seama ce sunt, sunt tuburi Copex ? Se comporta bine ? Chiar imi bateam capul sa caut ceva similar.
                            Last edited by suomi; 16 October 2014, 10:27.

                            Comment


                            • #15
                              Daca a folosit Copex eu nu le dau mai mult de 1 an fara sa se rupa, trebuie ceva furtun de cauciuc, copexul ala de plastic mai ales la frig devine chiar casant. Copexul e facut sa fie ingropat in zidarie - ipsos, nu e gindit pentru flexibilitate. Adica e flexibil cit sa-l indoi nu prea in scurt si sa-l ingropi in ipsos, sa poti baga apoi fire prin el.
                              Dar o sa ne spuna Oti cum se comporta, daca se rupe se pune altul, nu-i problema si nici nu e scump. Eu daca as face pentru mine asa o lucrare as cauta la dezmembrari instalatie usi fata de L1 cu fire pentru actuatori si le-as monta, copex n-as pune in nici un caz.
                              Last edited by bogdan_cr; 16 October 2014, 10:53.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google