Campanie Pentru Locuri De Parcare

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    Hai ca am intrat si eu pe topic dupa un an . Treaba buna .

    Gusi , ideea ta este buna dar greu de pus in practica . Din pacate ne luptam cu morile de vant , poate ai auzit de ultima directiva in materie de parcari din Bucuresti .
    B -X X - DDF x 2

    :sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

    Comment


    • #32
      ady62, aia nu cumva e un centru de distributie masini WV ? Am vazut ceva identic pe Discovery.
      gusi, treaba aia cu primarul am patit-o si eu dar altfel, in campanie la fata locului viitorul primar si staff-ul lui m-au asigurat ca o sa faca parcare. Acum au uitat toti de promisiuni.

      Comment


      • #33
        Nu mikebike72 nu este un centru de distributie masini WV, este o parcare etajata construita in Munchen, reuseste sa maximizeze la maxim eficienta spatiului, ocupand numai 20% din suprafata unei parcari traditionale.
        In plus, acest tip de garaj este mai ieftin de construit si timpul de "recuperare" a masinilor este mai scurt, fara riscul zgarieturilor sau loviturilor. Ca sa nu mai vorbim de riscul de furt al masinilor, care tinde spre 0.
        Attached Files

        Comment


        • #34
          Sa dea Dumnezeu ca la noi sa mearga treaba! Incet-incet se apropie de cartierul meu! S-au facut mai multe asfaltari de curti interioare in alte cartiere si reamenajari cu parcari si spatiu verde. Sper sa nu li se termine bugetul pana nu fac si la noi in zona ceva, de luat ochii macar! Va tin la curent.
          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

          Comment


          • #35
            nu sunt de acord cu "aici parchez eu, nu ma bag peste tine, nu te bagi peste mine".

            intr-un bloc de 4 etaje, 4 apartamente pe etaj, 4 scari [destul de standard] sunt in total 64 de familii [consideram ca e o singura masina/familie] si in fata blocului disponibile maxim 8 locuri de parcare. langa blocul asta e alt bloc, in dreapta, in stanga, peste drum, fiecare cu 64 de familii si cate 8 locuri disponibile per bloc. 8 familii d-astea mai "destepte" isi fac legea cu gura cat o sura ca "io aici parchez, tu alege-ti alt loc, nu te baga peste mine". restul de 56 ce naiba fac? hai sa zicem ca nu toate familiile au masina. impartim la jumatate. fie de la mine 28. si tot is 28 de masini care nu au unde parca. alea unde se cocoteaza peste noapte? is cumva pliabile, le faci servieta si le bagi in casa dupa usa?
            cum poti sa-ti impui dreptul asupra unui spatiu public?
            in Timisoara sunt destui care, in fata blocului, pe spatiu "verde" care intre timp a devenit pamant gol, trag o sapa de ciment sau arunca 3 saci de nisip sa niveleze locul si apoi nu mai lasa pe nimeni sa parcheze acolo sub pretextul ca "aici mi-am aranjat eu, am investit, cum iti permiti sa vi sa-ti pui masina aici?".

            CAND VOI VEDEA SPATIILE ASTEA PE CARTEA FUNCIARA ATUNCI IMI VOI LUA MASINA SI MI-O VOI MUTA IN ALTA PARTE.

            pana atunci, astfel de comportamente si atitudini sunt strigatoare la cer. trebuie sa inteleaga oamenii ca toti suntem in situatia asta de rahat si ca nu avem ce-i face. dar nu putem sa ne punem pumnul in gura unul altuia. eu imi parchez masina pe unde apuc. daca vin acasa dupa 7-8 seara, peste tot e plin, trebuie sa parchez la 3-4 blocuri distanta, in cazul in care gasesc pe-acolo loc liber. de cate ori n-am "escaladat" si eu spatiile verzi la 11-12 noaptea doar pentru ca absolut tot cartierul era plin? dar nu m-am luat de nimeni, pentru ca pur si simplu asta e situatia. iar daca si politistii ne inteleg atunci cand ne prind "pe verde", poate mai razbim. altfel vom ajunge la cutite si nimeni nu are de castigat. nimeni.

            Comment


            • #36
              Scriu aici, ca sa nu deschid un thread nou, vad ca s-a mai discutat pe subiect. In urma discutiilor de ieri pe un alt topic, adaug:http://www.politialocala3.ro/upload/...l%20public.pdf

              Trebuie, de la început, să ştim un lucru: în Bucureşti parcările plătite sunt la dispoziţia celor care le-au închiriat de la primărie 24 de ore din 24. Nu există un interval orar care să permită altor şoferi să parcheze autoturismul pe locul tău.
              Acest lucru este valabil în toate sectoarele, fără excepţie. Reprezentanţii secţiilor de poliţie locală din sectoarele 1-6 ne-au declarat că, odată ce ai achitat taxa la primărie, nimeni nu are dreptul să-şi pună maşina pe locul tău. „A existat o propunere acum ceva vreme, dar s-a renunţat la această idee. Oricine şi-a plătit locul are drept total asupra lui”, am aflat de la dispeceratele de sector ale poliţiei comunitare.
              Originally posted by mr.K View Post
              Politia locala da avertisment initial. La a 2-a abatere amenda, care e 100 de lei parca.
              In 48 de ore-50 de lei.
              Deci fleosc. Iti poate ocupa oricine parcarea. Mai bine n-ai si parchezi unde apuci.
              Răzvan Popa, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Locale Bucureşti, ne-a spus cum trebuie să procedăm. „Se sesizează poliţia locală din sectorul respectiv care are obligaţia de a trimite un echipaj la faţa locului. Odată ajunşi, poliţiştii vă vor cere să faceţi dovada faptului că aţi achitat locul de parcare respectiv, deci trebuie să aveţi actele care demonstrează acest lucru la îndemână. Persoana care a ocupat locul de parcare abuziv va fi identificată şi sancţionată. Pentru început, va primi avertisment, apoi amendă până în 300 de lei, însă se poate ajunge până la a i se ridica autoturismul”, a explicat Răzvan Popa care este procedura.
              Astazi mi-am gasit locul de parcare, inchiriat de la Primaria Sect3, ocupat de un Matiz de Vaslui. De obicei sun la Politia Comunitara, astia il cauta in baza de date de la IGP si il suna sa vina sa isi ia masina. Conform HCL S3 119/2006, locul de parcare e al meu 24h/24h, fiind parcare de resedinta. Numai ca azi am avut o mica surpriza. S-au prezentat baietii, au facut poze si i-au fript o amenda de 1500RON!!!!!! Daca nu si-o muta pana maine va fi ridicata si va avea de platit si taxele de ridicat!!!! Cand am auzit, mi s-a facut mila, ma gandeam ca e de Vaslui, habar nu are cum sta treaba si poate nu castiga atata intr-o luna si le-am zis sa nu ii dea amenda. Politistii mi-au zis ca sesizarea e facuta in dispercerat, ei l-au dat in verificare deci constatarea e inregistrata asa ca nu mai au cum sa dea inapoi. Daca lasa un numar de mobil in geam nu si-ar fi luat 1500 Ron amenda, dar asa...... Imi pare rau dar nu am ce sa ii fac.
              Aveti mare grija unde parcati in sectorul 3 si lasati un nr de mobil in geam..
              Sper ca m-am facut inteles, daca nu, mai explic o data .
              Last edited by Fanez; 6 June 2016, 10:18. Reason: Automerged Doublepost

              Comment


              • #37
                Asa o fi in sectorul 3, cuantumul amenzilor sunt stabilite prin HCL.
                In sectorul 4 de exemplu amenda e intre 200-400 lei.

                Comment


                • #38
                  In 6 nu au masina de ridicari auto.Luati eventual o amenda!
                  Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

                  Comment


                  • #39
                    E nasol rau cu locurile de parcare mai ales prin Bucuresti , e teroare , eu de fiecare data cand ma duc la sora mea in sec. 3 dupa ce ca sunt stradutele inguste intre blocuri , toate locurile de parcare sunt inchiriate de locatari , practic nu gasesti unde sa pui masina , toate locurile posibile si imposibile au fie placuta cu numarul de inmatriculare sau numar , de multe ori am lasat masina efectiv in intersectie pentru ca nu mai aveam unde sa o parchez !!
                    Last edited by prometheus; 6 June 2016, 10:45.
                    sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

                    Comment


                    • #40
                      Din cate am inteles eu, fiecare consiliu local stabileste regulile lui, nu e la fel peste tot, ceea ce nu mi se pare tocmai in regula fiind acelasi oras. Daca vorbeam de orase diferite era alta treaba, dar sa difere de la o strada la alta ca sunt in sectoare diferite....

                      Originally posted by prometheus View Post
                      E nasol rau cu locurile de parcare mai ales prin Bucuresti...dupa ce ca sunt stradutele inguste intre blocuri , toate locurile de parcare sunt inchiriate de locatari , practic nu gasesti unde sa pui masina...
                      Pentru ca:
                      Practic in acest moment in Bucuresti sistemul rutier este complet neadaptat la
                      numarul de vehicule care circula in fiecare zi. Din ultimele statistici rezulta ca
                      numarul de autovehicule inmatriculate in Bucuresti depaseste un milian, la care
                      se mai adauga si cele in tranzit, iar sistemul rutier nu a fast extins
                      corespunzator, ramanand dimensionat pentru 200.000 de vehicule.
                      Last edited by Fanez; 6 June 2016, 10:51. Reason: Automerged Doublepost

                      Comment


                      • #41
                        Deh, Ceausescu nu avea in plan sa ne lase pe toti sa ne luam 2 masini, deci nu a facut parcari ca atare. Ce e rau ca nici blcourile noi nu au parcari pentru 80% din apartamente, mai adaugam si taranii care vin cu dubele de firma/taxiurile acasa si ocupa si ei un loc pe strada/trotuar pe langa masina personala.
                        Solutia ar fi intai un sistem de transport in comun performant si predictibil, apoi locuri de parcare la licitatie ca in Paris sau Londra si parcari etajate pe bani. Cand nu o sa ai bani de parcare, poate reevaluezi necesitatea masinii, inchiriezi, partajezi etc.
                        O parcare etajata de 50 000 de euro un loc nu se amortizeaza din cei 130 de lei pe an cat e taxa la primarie azi pentru un loc...
                        Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

                        Comment


                        • #42
                          Ce e rau ca nici blcourile noi nu au parcari pentru 80% din apartamente...
                          Daca faci bloc langa bloc, unde mai pui parcarile? Cat se castiga de pe urma unui apartament si cat de pe urma unei parcari? Vrei sa faca blocuri cu distanta de 50 de locuri de parcare intre ele?

                          Comment


                          • #43
                            Legislatia cere si asa ceva daca nu ma insel, dar nu urmareste nimeni aplicarea.
                            Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

                            Comment


                            • #44
                              Toti vor parcari chiar langa usa de intrare in scara blocului. Eventual, sa-si poata vedea masina de pe geam.

                              Comment


                              • #45
                                Subterana cu lift pana in casa as prefera eu. Sa o avd pe monitorul camerei de supraveghere.
                                Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google