Consum 1,5 DCI 85 CP

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • @mcvdci85 nu stiu ce nu ai inteles din ce am spus eu...daca vrei iti fac o schita...este vorba de recordurile mondiale pe care le scot unii....adica cei de la renault sunt niste idioti voi sunteti destepti....cum sa scoti 3%,3.4%,3.8% e imposibil ...v-am zis e loganul acela special care consuma atata si condus de cineva care face asta de ceva timp .....si voi veniti aici si vindeti gogosi ieftine.....nu va mai luati dupa CB ca ala e varza va spun sigur...faceti la pompa sa vedeti ce consum este

    Comment


    • In IASI , 5,8 cu aerul conditionat deschis

      Comment


      • Am mers 600 de km cu 25 de litri de motorina... si mers normal, cu urcat pe munti, cu mers cu 1-a la greu, cu mers 130, deci nu mers la consum, ci mers cat se poate de normal .... ti se pare o prostie? nu am scos 3%, dar asta e realitatea...
        1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!

        Comment


        • Originally posted by dannyel87 View Post
          @morariu_alex moama da de unde ai scoso pe asta???3.8

          @Sp!Ke altu cu recorduri imposibile de realizat

          @Jonivip 3.4 cu 2 persoane si bagaje....ce visezi noaptea spui ziua pe forum???

          @olivian_ol 3.4 in ce film???

          @mdi_pro alt sofer profesionist

          numai am chef sa citesc tot topicul dar haideti sa va intreb si eu ceva....am gasit ceva pe net despre un logan special cu nustiu ce forma mai speciala si ceva imbunatatiri care consuma 3.8....asta in conditiile in care este condus de un sofer profesionist platit pentru asa ceva....intrebarea mea : cum ati reusit sa scoateti voi consumul asta? nu credeti ca este absurd???astept pm de la voi sa imi demonstrati si mie(faceti un ban cinstit)

          P.S. nu am mai cautat in tot topicul chiar as vrea sa vad daca a reusit cineva sa consume 2%

          ))
          poti scoate 2% daca mergi la aspiratie la 2m in spatele unui tir sau daca bate vantul cu 70-80km/h in directia de mers.

          Comment


          • Mdea,,,

            Deja se vorbeste de consumuri realizate in conditii atipice, exceptionale...
            Cred ca obtin si eu 1-2 % consum daca voi cobori o panta de, sa zicem, 5 km daaar nu este relevant!
            Vorbim de consumuri obtinute in conditii normale, cu masini tipice, nu?
            Pana la urma ajungem sa spunem ca avem consum 0 daca este masina tractata (exagerez, evident...)
            Of...
            Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

            Comment


            • Originally posted by dannyel87 View Post
              @mcvdci85 nu stiu ce nu ai inteles din ce am spus eu...daca vrei iti fac o schita...este vorba de recordurile mondiale pe care le scot unii....adica cei de la renault sunt niste idioti voi sunteti destepti....cum sa scoti 3%,3.4%,3.8% e imposibil ...v-am zis e loganul acela special care consuma atata si condus de cineva care face asta de ceva timp .....si voi veniti aici si vindeti gogosi ieftine.....nu va mai luati dupa CB ca ala e varza va spun sigur...faceti la pompa sa vedeti ce consum este
              @dannyel87 : daca vrei sa faci schite esti liber din punctul meu de vedere, atat timp cat ceea ce desenezi poate fi relevant pentru subiectul de fata. Ca CB este varza sau nu asta nu am de unde s-o stiu, dar daca toti oamenii de aici se raporteaza la asta parca nu-mi vine a crede ca esti mai destept decat 95% dintre forumisti. Si daca ma raportez la plin-plin cand pompa imi refuza alimentarea ce fac? Numeri decklicurile? Si inca o data iti spun. Aici vorbim despre motoarele diesel, sau cu motorina, pe intelesul tau. Si crede-ma ca exista consumuri de 3 % lejer pe masini mai performante decat logan.

              Comment


              • Consum meu 4,5 - 5,5 inafara iar in localitate 5,4 - 6 la momentul actual cu aerul conditionat deschis continu mers putin sportiv(nu mosnegeste)

                Comment


                • Offtopic
                  bai terminativa! Nu cred ca trebuie sa ne certam! Io nu inteleg partea asta cu consumurile pe aici! Si nu inteleg ce vreti sa demonstrati!
                  @benzinari! Daca va simtiti bine, e ok ati castigat! Aveti cele mai bune masini
                  @dieselari! Daca nu va simtiti bine ca au castigat benzinarii, trageti aer in piept ca se scumpeste motorina!.

                  ontopic

                  consumurile le faci la drumuri de cel putin 500km in conditii diferite. si nu dupa metoda plin-plin sau dupa computer ci dupa masuratori exacte (litrometre). pana nu vad un bezinar si un dieselar pe o pista si sa se invarta fiecare cu 10l de carburant pana il epuizeaza, n-are rost sa ma agit. io miam luat tractor pt putere si cuplu nu pentru performante nebanuite sau pentru consum.
                  Last edited by Cristi_Xp; 20 May 2008, 01:30.

                  Comment


                  • Sambata am dat o fuga pana la mare. Cum am intrat pe autostrada am dat un reset la CB si am mers cum s-a putut drumul fiind foarte liber.
                    Viteza medie peste 142km/h, consum 7l/100, doua persoane in masina fara bagaje si AC pornit cam 30% din drumul pe autostrada de 150km. Pozele le-am facut dupa ce am iesit de pe autostrada si am inceput mersul molcom prin comune. Mergand pe acolo cu a 5-a la 70km/h mi-a scazut consumul la 6l/100 cand am intrat in Constanta.
                    Avand in vedere ca am atins de vreo cateva ori si viteze mai ridicate (cam 180km/h pe bord...ceva mai putin real datorita erorii acului indicator) in timp ce depaseam un Golf V 1.6 care a stat paralel cu mine pana la 160km/h cand probabil si-a dat seama ca o sa isi cam goleasca rezervorul daca merge in ritmul asta prea mult asa ca s-a lasat pagubas...neaparat trebuie sa imi pun sigla de 1.4MPI ca sa ma distrez un pic mai copios data viitoare .
                    Am si cateva poze de sambata.

                    Ma declar foarte incantat de alegerea facuta si nici dupa 7000km masina nu inceteaza sa am uimeasca, motorul fiind senzational din punct de vedere CP/kg, cuplu si sa nu mai vorbim de consm.

                    PS: cred ca am avut si vant din spate pentru ca data trecuta nu a trecut de 175 sub nici o forma. Nu indic nimanui sa mearga asa, peste 160km/h masina nu mai e asa stabila si devine foarte usor influentata de orice pala de vant, fiind foarte usoara.
                    Attached Files
                    Last edited by cattalin81; 19 May 2008, 23:05.
                    Semnalizatoarele unora, nu se aprind din lipsa de bun simt. Mare defect tehnic!

                    Comment


                    • @mcvdci85 stiu la scutere ....cat despre cb daca toti forumistii spun ca arata consumul real si nu are eroare DA SUNT MAI DESTEPT....dar nu spune nimeni asta decat cativa care au sarit de pe dacie pe logan si zic ca siau luat maybach

                      Comment


                      • Intradevar "DA SUNT MAI DESTEPT" cu timpul o sa te maturizezi

                        Comment


                        • Sambata am fugit pana la mangalia... Soseaua libera... A fost super (mai vreau)

                          consum 4.3 % nu cred ca o sa mai vad asa ceva....
                          Dacia Logan MCV 1.5 dC 85 CP
                          sigpic

                          Comment


                          • @dannyel87
                            Pentru cultura ta generala am ales logan diesel din multe considerente, inclusiv cele de apreciere la producatorul intern, asta dupa ce am avut in posesie 3 masini. 1 second (Oltcit), un Citroen C2 nou si un Clio Symbol nou, toate pe benzina. Asa ca saritura mea de pe Dacie veche pe Logan nu prea se potriveste. Asta nu inseamna ca avand Logan ma cred in Maybach, asa ca oricum ai da-o tot deplasat ramai.

                            Comment


                            • Am o mare intreabare .... Masuratorile CB sunt reale??? E roare de masura are. Adica degeaba imi arata 4 litri consum cand ea defapt consuma 4,3-4,5 real in medie. Trebuie verificat mai bine cu 2 plinuri diferite. Sincer mi se apre ca a mea consuma mai mult decat arata.

                              orcum in afara mers normal 4,5 % iar in bucuresti in functie de aglomeratie. Am scos si in jur de 5,5 in weekend si mers incet fara prea multe soturi luate. Dar am scos si 9 pe distanta de 50 km in plin trafic. Cu AC pornit
                              1.5 dc

                              Comment


                              • 800 km in weekend - 4,8% dar cu masina goala. Cred ca scoteam mai bine dar am cam calcat-o.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google