Consum Logan 1.2_16v

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • in slatina 7,3% cu ac pornit

    Comment


    • acum cateva zile am pus benzina de la omv din aia 100. Nu am obs nicio diferenta..ba mai rau...mi-a crescut consumul si trage cam nasol. Aveam 7.8 inainte si acum am 8. Nu mai pun niciodata benzina scumpa. Se pare ca doar pretul difera .. in rest e aceeasi. Sa le fie rusine. Numai la profit se gandesc.

      Comment


      • Singurele diferente care le-am observat cu benzina de asa zis 98+ : masina numai tremura ( vorbesc cand e la relanti la schimbatorul de viteza ) si consumul. Diferente sesizabile de putere se vad la capacitati cilindrice de peste 2000 cmc. Daca ar fi la acelasi pret, as cumpara cea de 98 pentru singurul fapt ca e mai "linistita".

        Comment


        • in Sibiu, in conditiile in care traficul este cum este, sub 8 consum nu am reusit, poate dar in weekend; inca nu am implinit 1000 km (un pic peste 830 km); concluzia mea este ca daca stai repetat la semafoare in oras creste consumul;cu AC pornit bineinteles;si condus normal fara "sportivitate"
          Last edited by MihaiB; 19 June 2012, 22:55.

          Comment


          • Intr-adevar, in Sibiu in primele sute de km preponderent oras, aveam 8.1. Teoretic ar trebui sa scada sub 8 pe oras. Dar statul la semafor si drumurile scurte omoara consumul.

            Comment


            • Eu am acum un consum de 8% si strabat zilnic Timisoara de mai multe ori. Am aproape 10.000 km si vad ca nu prea a scazut consumul. Cand pornesc a.c. se misca naspa rau. Trebe sa o turez pana la 3000-3500 sa plece de pe loc cum trebuie.

              Comment


              • baietii cu consum de 6-7% prin oras, am 1.4 si Luni, aveam un record de 18% la 8.30 dimineata in bucuresti in zona Lujerului, asta dupa ce mersesem cam 4 km. daca prin oras circulati ca afara, nu mai spuneti ca e urban ca va mintiti singuri ;)

                p.s. : in 5 zile am consum de 11% mers la 8 dimineata si 6 seara prin bucuresti cu AC pornit nonstop.

                Comment


                • masina fiind noua ,motorul este putin cam strans, dar ai sa observi dupa 10000-15000km o scadere a consumului.

                  Comment


                  • Originally posted by nightboy View Post
                    baietii cu consum de 6-7% prin oras, am 1.4 si Luni, aveam un record de 18% la 8.30 dimineata in bucuresti in zona Lujerului, asta dupa ce mersesem cam 4 km. daca prin oras circulati ca afara, nu mai spuneti ca e urban ca va mintiti singuri ;)

                    p.s. : in 5 zile am consum de 11% mers la 8 dimineata si 6 seara prin bucuresti cu AC pornit nonstop.
                    adevarul e ca de la stopul de la apaca si pana treci de palatul cotroceni nu m-ar mira nici un 20l/100 si eu merg pe acolo pe la 6 seara.dar mai fac dreapta sa ies pe timisoara si tot e mai bine cu tot ocolul

                    Comment


                    • E adevarat ca nu este cinstit sa declari "urban" un consum obtinut la o ora de trafic zero intr-un oras. Dar acum sa nu cadem in extrema cealalta si sa luam ca etalon conditiile de trafic din Bucuresti de la 8:30 in timpul saptamanii, cand mai mult stai pe loc decat mergi.

                      Pentru astfel de intervale orare e mai potrivit metroul sau tramvaiul dar daca banii de benzina nu sunt o problema ... ))

                      Comment


                      • Un consum urban este declarat doar urban Daca eu merg doar la ore la care nu e aglomeratie trebuie sa spun ca am mers extraurban? Daca traim intr-o tara in care lumea renunta la mancare ca sa mearga cu masina la serviciu si avem un trafic infernal in Bucuresti nu inseamna ca aia inseamna consum urban.

                        Comment


                        • du-te tu cu metroul 8 statii si apoi mai mergi si pe jos 1 km dimineata. apoi intoarcete la 6 seara pe 35 grade pe acelasi traseu. nu vreau sa mor la 30 de ani. prefer sa dau din salariu 10-20% decat sa mor pe strada.

                          Comment


                          • Sa stii ca si sedentarismul si stressul provocat de a sta blocat in trafic o ora pe zi pot fi cauze de deces prematur ) In fine, nu are rost sa continuam subiectul, fiecare e liber sa procedeze cum considera ca e mai bine pentru el.

                            Ce vroiam sa subliniez este ca un consum in conditii speciale ( dimineata la 8:30 in Buc sau intr-o ora la care orasul e pustiu ) nu trebuie luat ca etalon de consum urban.

                            Comment


                            • Daca vreti sa va strecurati mai usor prin trafic va luati un scuter sau circulati cu bicicleta, si faceti si economie.

                              Comment


                              • Originally posted by dragunov View Post
                                ce vroiam sa subliniez este ca un consum in conditii speciale ( dimineata la 8:30 in buc sau intr-o ora la care orasul e pustiu ) nu trebuie luat ca etalon de consum urban.
                                esti frustrat!

                                eu am consum de 8.1 pe ultimii 100+ km si ieri am fost prin oras de la ora 8 la 4 (berceni - romana - dorbanti - kiselef + plimbari prin centru) Trebuie sa spun ca am mers extrauban sportiv?
                                Last edited by o8MeLC; 21 June 2012, 16:39.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google