Cu Sau Fara Ulei 2t In Combustibil

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Stiu ca s-a discutat si despre asta, dar parerile sunt diverse, pana la urma uleiul 2T in motorina modifica sau nu noxele care ies la ITP ?...Intreb pt ca se apropie termenul la ITP si am zis sa renunt la ulei 2T o luna pana fac ITP-ul.
    Voi ce parere aveti ?

    Comment


    • e clar ca nu o sa mai iese noxele.... la mine s-a intamplat sa gasesc ITP-ul expirat cand am mers sa fac directia (ei au observat cand le-am dat certificatul) si le-am zis sa-mi faca si ITP-ul.... aveam plinul+ulei 2T si nu a reusit baiatul de acolo nici dupa 10 incercari sa-mi scoata noxele sub limita....
      Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

      Comment


      • putin off.multe dci-uri nu scot noxele nici fara ulei.injectoarele astea nu pica numai la noi.pica si in Franta si in Italia etc.pana si nemtii se plangeau de unele modele de Opel ca le rontaiau motoarele si dupa ce au pus oloi sa vezi minune.
        Last edited by margelatu; 23 December 2013, 09:48.
        Welcome to the Club, We Have Jackets !

        Comment


        • trabantristi )

          Comment


          • Originally posted by MihaiiahiM View Post
            -pe timp de iarna rezervorul cat mai plin pentru a evita condensul
            Si eu eram inainte preocupat sa tin rezervorul cat mai plin(din motivul condensului) asta pana ce am auzit marturia unui coleg de forum care spunea ca in 100.000km fie iarna fie vara alimenteaza cand se goleste rezervorul. Si nu a avut pana acum probleme cu injectoarele si nici cu apa in motorina. Deci asta cred ca e un mit, mai ales ca rezervoarele sunt de plastic acum.

            Comment


            • Eu pun ulei de un an de zile, adica de vreo 25000 km. Probleme nu am, iar motorul merge intr-adevar mai silentios mai ales la pornire rece dimineata. Si cred ca am avut destul de rece la noi la Brasov: - 15 grade. Concluzia este ca voi folosi in continuare combinatia.
              Apropo am trecut de 157000 km, fara interventii la sistemul de injectie.
              Last edited by logan21cdc; 23 December 2013, 17:26.

              Comment


              • Sa intelegem ca ai mers peste 125000km fara sa pui ulei si nu ai avut probleme cu injectia (pompa si injectoare)! Din ce an e masina si ce euro e?
                sigpic

                Comment


                • Mihai si masina mea a mers pana pe la 113.000 fara nici o reparatie la injectoare....Cam dupa 100.000 apar problemele, dar nu e regula nici ceva 100% sigur ca vei avea probleme.

                  Comment


                  • Si eu tot asta cred. Asa cum am spus, am 170000km cu dci-ul meu fara ulei in motorina si fara nici o problema si ma ambitionez sa nu bag ulei in motorina. Una peste alta bag motorina curata, in rest...dupa noroc.
                    sigpic

                    Comment


                    • Masina e din 2006, deci E3. Motorina am bagat doar de la pompa, fara exceptii: OMV, Petrom, Lukoil, MOL, Rompetrol. De un an jumatate alimentez doar de la OMV fiindca am card corporativ de la serviciu, masina fiind cu contract de comodat pe firma la care lucrez.

                      Comment


                      • Originally posted by MihaiiahiM View Post
                        Si eu tot asta cred. Asa cum am spus, am 170000km cu dci-ul meu fara ulei in motorina si fara nici o problema si ma ambitionez sa nu bag ulei in motorina. Una peste alta bag motorina curata, in rest...dupa noroc.
                        Te deranjeaza asa mult ca unii dintre noi mai indoim motorina cu ulei 2T nu dar te vad pornit pe chestia asta ,ma repet ce am spus mai devreme ''fiecare este liber sa aleaga ce si cum '' te deranjeaza acest lucru ????!!!!
                        Craciun fericit !

                        Comment


                        • Nu ma deranjeaza, doar cautam un raspuns sustinut de "dovezi stiintifice" care sa ma determine sa bag si eu. Daca am suparat pe cineva IMI CER IERTARE.
                          sigpic

                          Comment


                          • Ce am inteles de la mesteri e ca nu pompa de inalta face span ci pompa de joasa, asta baga span in pompa de inalta si de aici toate problemele.

                            Comment


                            • Originally posted by MihaiiahiM View Post
                              Nu ma deranjeaza, doar cautam un raspuns sustinut de "dovezi stiintifice" care sa ma determine sa bag si eu. Daca am suparat pe cineva IMI CER IERTARE.
                              Mai sus spuneai ca ai mers 170mii fara ulei si te ambitinezi sa nu bagi...iar acum zici ca vrei dovezi stiintifice care sa te determine sa bagi tu.
                              Cum e pana la urma ?

                              Sent from my GT-B5330 using Forum Runner

                              Comment


                              • Originally posted by alessandro View Post
                                Mai sus spuneai ca ai mers 170mii fara ulei si te ambitinezi sa nu bagi...iar acum zici ca vrei dovezi stiintifice care sa te determine sa bagi tu.
                                Cum e pana la urma ?
                                Ma ambitionez sa nu bag atata timp cat nu am o dovada stiintifica. Ce nu ai inteles?

                                Asa poti baga si tu in benzina nitel ulei ca nu strica, doar unge mai bine scaunele la supape, segmentul de foc(ardere)... . De ce nu bagi?
                                Last edited by MihaiiahiM; 26 December 2013, 15:58.
                                sigpic

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google