-Cum Infrumusetam Un "mcv" [ Idei Si Sugestii ] Dacia Logan MCV
|
|||||||
| Înregistrare | Regulament | Stats | Întrebări frecvente | Lista de Membri | Groups | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Logan MCV Logan MCV |
| Atentie :: |
| Bine ai venit pe forumul LoganClub.ro Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie aici
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
#141 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Am vazut ca pe brosura celor de la Dacia de accesorii originale, exista un body-kit pentru MCV, ce il transforma aproape intr-un SUV. Stie careva ce preturi mai are un astfel de body-kit? E super interesant un astfel de kit. Cel putin ala pe argintiu. (cred ca stiti despre ce vorbesc.
|
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
|
|
#143 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Si eu care credeam ca s-a mai ieftenit putin. Pacat, sunt prea scumpe acele plastice, dupa parerea mea.
Last edited by adicata2003; 30th January 2010 at 23:33. |
|
|
|
|
|
#144 |
|
Junior
![]() ![]() |
Pe langa "spatiu depozitare" pe care nu il am as monta un DVD player pt copilasii mei (ceva cu sina care sa se retraga in acel spatiu), schimbat fete usi + tapiterie, jante sparco pe 15" (m-au terminat , sunt bestiale) si inca ma mai gandesc...Toate astea pt MCV-ul din semnatura.
|
|
|
|
|
|
#145 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 29-03-2008
Motorizare : 1.6 MPI , 90 CP
Varsta: 20
Posturi: 1,579
Membru :
[Loganist de 5 stele]
[LoganClub Bucuresti]
|
Pt. cei care vor sa isi puna proiectoare pe MCV .. Uitati suportii de care aveti nevoie.. Cat am cautat eu ...
SP_A1087.jpg |
|
|
|
|
|
#146 |
|
Security Man
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 27-07-2008
Motorizare : 1,6 16V 90Hp. Restul prin Italia
Posturi: 683
Membru :
[Security Man]
[LoganClub Sibiu ]
|
adicata2003 ai poze cu arata ma refer aproape ca un Suv.merci
|
|
|
|
#148 |
|
Organizator de Intalniri
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 16-02-2009
Motorizare : 1.6 90cp .. 1.6 16v 105cp .. 2.0 140 cp ocazional ..
Varsta: 26
Posturi: 1,229
Membru :
[Organizator de Intalniri]
[LoganClub Ploiesti ]
|
Gusturile nu se discuta .. kit`ul de la Dacia e chiar najpa .. fratilor asta nu e SUV .. iar daca incerci sa-l faci sa arate ca unul e cel mai mare kitsch .. parerea mea ..
|
|
|
|
#150 | |
|
Incepator
![]() Data inscrierii: 07-08-2010
Motorizare : 1.6 16v
Varsta: 26
Posturi: 17
Membru :