-Dacia Logan facelift Dacia Logan Phase Deux (ph2)
|
|||||||
| Înregistrare | Regulament | Stats | Întrebări frecvente | Lista de Membri | Groups | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Logan Phase Deux (ph2) Logan facelift |
| Atentie :: |
| Bine ai venit pe forumul LoganClub.ro Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie aici
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
#66 | |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 21-09-2007
Motorizare : 16v Ph2
Posturi: 4,439
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
Citat:
P.S. Loganul aratat de petroman este oribil. Last edited by D-FENS; 18th March 2008 at 22:25. |
|
|
|
|
|
|
#68 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 21-09-2007
Motorizare : 16v Ph2
Posturi: 4,439
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
Au zis ca ar aparea in iunie-iulie,dar avand in vedere ca in august e concediu pt fabrica,deci in toamna ar fi mai sigur.
Oricum eu am alte optiuni.Nu ma intereseaza Sandero,e frumos dar nu ma "coafeaza". |
|
|
|
|
|
#71 |
|
Initiat
![]() Data inscrierii: 29-02-2008
Motorizare : 1.5 dCi
Posturi: 47
Membru :
[Initiat]
|
Logan II a aparut in 2006 si se refera la colectia II....asa se numea. Referitor la face-lift nu prea au ce sa spuna, deoarece uzina tine totul ascuns. Am inteles ca vor fi ceva modificari la masina, adica va avea faruri noi, dar nu vor semana cu cele de la Sandero si stopurile seamana putin cu cele de la Hyundai Accent modelul anterior.
|
|
|
|
|
|
#72 |
|
Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 09-10-2007
Motorizare : 1.6mpi
Varsta: 34
Posturi: 69
Membru :
[Junior]
|
Nu le putem face o informare la dacia sa le spunem de inventiile din '90. Respectiv: antifon,geamuri actionate de pe usa soferului si individual de pe alelalte, antena cu motoras, spalator de luneta si far, comenzi radio pe volan sau doamne fereste,navigator?
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
VIP
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
@Ottonel: Logan colectia 2, Logan Phase 2 si Logan II sunt total diferite, n-are nici o treaba unul cu altul.
Si vezi ca sunt poze mai sus cu faurile si stopurile de la Logan II. |
|
|
|
|
|
#75 |
|
Initiat
![]() Data inscrierii: 12-01-2008
Motorizare : 1310
Varsta: 22
Posturi: 31
Membru :
[Initiat]
|
Ce miar placea sa vad: botul sa nu il schimbe, lau nimerit, arata fffff bine, aerul general al masini imi palce ca da impresia de masivitate, robustete. daca vor sa schimbe sa schimbe USOR spatele. ce nu miar palcea sa vad: masina care sa nici nu stii ca provine din logan... daca au ales un design de asta masiv, mare, barbatesc sa ramana in tema asta (mie cel putin imi place). voua v-ar placea o schimbare de "aer"(sentimentul ce il insipra, nu stiu cum sa ma exprim...) al masinii? (deci aci am vbit si ma refer numa la design)
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 25-04-2008
Motorizare : 1.4 M (pi)
Posturi: 1,065
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
Gata cu asteptarea...
prima poza oficiala cu logan Phase Deux apropo:nu stie nimeni cand va aparea logan 2?
Last edited by andrei; 29th April 2008 at 14:22. |
|
|
|
|
|
#79 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 25-04-2008
Motorizare : 1.4 M (pi)
Posturi: 1,065
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
Daca te uiti mai atent, vei vedea stopurile, farurile din pacate nu se vad dar sunt modificate si grila radiatorului este ca si la sandero si bara de protectie din spate este foarte putin modificata si are noua sigla.
Last edited by Logan 4 ever; 29th April 2008 at 14:07. |
|
|
|