-Dacia Logan facelift Dacia Logan Phase Deux (ph2)
|
|||||||
| Īnregistrare | Regulament | Stats | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Groups | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Dacia Logan Phase Deux (ph2) Logan facelift |
| Atentie :: |
| Bine ai venit pe forumul LoganClub.ro Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie aici
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
#141 | |||
|
VIP
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Citat:
Citat:
Citat:
E de plastic, dar mai de calitate, ca la Sandero. |
|||
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
|
|
#146 |
|
M V P
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 24-02-2008
Motorizare : ::1.6 MPI:: ::8v:: ::DimSport 98cp::
Varsta: 25
Posturi: 1,912
Membru :
[M V P]
[LoganClub Bucuresti]
|
Destul de multe schimbari pentru un face lift. sunt alti producatori care la un face lift schimba doar cateva, macar dacia a schimbat bord, volan, spoilere fata si spate, fete de ushi, faruri, stopuri, portbagaj. eu cred ca va avea un succes mai mare ca loganurile noastre.
.
|
|
|
|
#147 |
|
Junior
![]() ![]() |
Cei de la Dacia ar trebui ca la modelul de baza ( cu aceasta ocazie ) sa includa ABS-ul si servodirectia in standard, chiar daca va trebui sa platim ceva in plus ca doar suntem in anul 2008 !
|
|
|
|
|
|
#153 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 21-09-2007
Motorizare : 16v Ph2
Posturi: 4,439
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
Stai putin!Nu era vorba de septembrie?
Si eu ca militianu',acu' am vazut ca grila au imprumutat-o de la Sandero.Parca nu se potriveste,sper sa arate mai bine in realitate. Last edited by D-FENS; 5th May 2008 at 23:26. |
|
|
|
|
|
#154 |
|
Junior
![]() ![]() |
Andrei , nu stii , discuri pe spate nu vor fi la nici o versiune ? Si inca ceva , sper ca au renuntat la culorile - cam oribile - pentru fetele de usi - gri-ul acela , doar la prestige era si este o culoare cumsecade, din cate se vede din pozele spion ar trebuii ca si la versiunile mai de jos sa fie un negru muuult mai elegant decat acel grii urat-urat !
|
|
|
|
|
|
#156 |
|
Moderator stage 2
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 14-06-2007
Motorizare : 1.5dCi
Varsta: 33
Posturi: 3,708
Membru :
[Moderator stage 2]
[LoganClub Timisoara]
|
Se pare ca pozele noastre au facut rapid inconjorul lumii
![]() http://economie.hotnews.ro/stiri-aut...na-mioveni.htm http://www.worldcarfans.com/9080505....ied-in-factory http://www.stiriauto.ro/articol/3920...de-la-Mioveni/
|
|
|
#158 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-10-2007
Motorizare : 1.5 dCI
Posturi: 1,279
Membru :
[Super Moderator]
[LoganClub Iasi]
|
Am primit si eu un mail la munca cu un link:
http://www.sotto.ro/articol/Stiri/20...ift/362_3.html Si am mai vazut si in cateva ziare locale pe care le citesc dar nu mai am link-urile. |
|
|
|
|
|
#159 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 29-01-2008
Motorizare : dCi Turbat
Varsta: 22
Posturi: 465
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
Eu sunt de parere ca arata bine loganul II. l-au restilizat si eu zic ca e un pas inainte. sunt convins ca se va vinde ca painea calda.
|
|
|
|
|
|
#160 |
|
Super Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-10-2007
Motorizare : 1.5 dCI
Posturi: 1,279
Membru :
[Super Moderator]
[LoganClub Iasi]
|
Poate peste un an si ceva o sa fac un buyback la Dacia si o sa schimb tractorasul.
Arata binisor, o asteptam in showroom-uri. |
|
|
|