If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Buna again. Mi-am refacut si eu contu` Missed me ?! ) Perfect ! Am vazut deja pe 2 logane in arad modelu asta de stopuri. Stie cineva cumva unde se gasesc si la ce pretz ??
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Desi poza mea nu e foarte clara datorita faptului k am facut`o pe viteza. E acelasi model dar parca stopu din poza mea e fumuriu si in realitate era fumuriu pe cand alea din poza ta is clare
poate sunt mai multe modele...desi nu mi se pare calitate in ele..ceva de piata
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
nu stiu nimic de preturi...stii vreun pret aproximativ?
Asteptam niste PRETURI si Denumiri ca sa stim ce sa cautam.
Ar fi perfect daca le are cineva si ne filmeaza si noua o proba la ele
Sa vedem ce se aprinde, cum si unde pentru fiecare posibilitate, pozitii, frana, semnalizare, mers inapoi si SEMNALIZATOR CEATZA
PS: Cristi mie mi se par mai solide ca celelalte, care aveau foate mult spatiu gol sub plasticul de suprafata si puteau fi sparte mai usor.
nu era vorba de aia..da mi se parea imens 470 bucata Sunt ok la pretul ala..e o alternativa pentru cineva care vrea alt model de stopuri da nu si le permite pe alea de 7 mil
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment