De ce dealeri si service-uri sa ne ferim

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • dupa ce au preturi mari te mai si fura,daca mie mi-or furat si manerele de la baterie,sunt niste nenorociti,pt cei din caras-severin sa se fereasca de servisul daciei.

    Comment


    • salut! in urma unei coliziuni,sunt nevoit sa bag masina intr-un service agreeat Euroins.intrucat din lista de service-uri,alpha auto service(fost city center) de pe b-dul poligrafiei(vis-a-vis de casa scanteii) este cel mai aproape de casa,am rugamintea sa-mi dati ceva referinte despre acestia,ca sa nu fac vreo prostie. mersi!
      ubi concordia ibi victoria

      Comment


      • Dacia servis Feleac Cluj cel mai prost servis din cate am vazut...la ultima reparatie siau batut joc de masina si de montajul pieselor si a si costat 80 mil..dupa putin scandal si demontare toata partea fata si remontare parca arata mai bine...si vopsirea elementelor de caroserie a fost dezastroasa curgea si sau adunat stropi in toata regula de lac pe la colturi...un adevarat dezastru...am zis ca nu mai calc veac acolo...

        Comment


        • Nu va mirati in ziua de azi rar mai gasim meserias,toti sunt amatori si isi dau numai cu parerea.

          Comment


          • eu unul nu sunt multumit de service-ul din DEJ!!! anul trecut mi-a fost groaza sa merg acolo ... ca si pe feleac.

            pacat de calitatea serviciilor. acum cel mai bine mergi la un prieten care are service sa iti faca o revizie etc. la cele autorizate este o adevarata ruleta ruseasca

            Comment


            • Am o intrebare, poate unul dintre voi lucreaza la redac sau a fost sa rezolve "problema". Maine ma duc cu masina la garantie pentru a-mi vopsi doua usi care au prins rugina si m-am gandit sa vopsesc si spoilerele. Intrebarea mea este daca stiti cumva cat costa, un pret estimativ. (pentru spoilere) Multumesc frumos.

              nu stie nimeni??? inseamna ca au preturi mari daca n-ati facut la ei, foarte mare)

              am dus masina in service si am am intrebat cat costa sa imi vopseasca cele 2 spoilere. mai bine nu intrebam. 900 lei. asa ca daca cineva vrea sa faca pe bani si nu pe casco la ei, nici sa nu se oboseasca sa intrebe. (parerea mea)
              Last edited by andr3w; 2 February 2011, 10:46. Reason: Automerged Doublepost

              Comment


              • autocobalcescu splai

                salut baieti as vrea sa va impartasesc cateva patanii cu dragi nostrii de la autocobalcescu splai; am fost cu masina fratelui meu un clio bicorp 2002 (argintiu metalizat-care cred ca e cea mai simpla culoare de potrivit in caz de accident) pt o reparatie la caroserie in urma unui incident pe partea dreapta( aripa fata,usa, bandou,si capota fata care era un pic indoita) ,zis si facut mers la ei constatat ,lasat masina in service (fratimiu ce se gandii ca tot avea si aripa de pe stanga un pic zgariata "ma daca tot o duc si face capota, aripa dreapta -hai sa cumpar si aripa stanga sa o vopsesc si pe asta sa fie cam aceeasi culoare ''- ne ducem la ei cu aripa -da domne 350lei doar aripa de potrivit si vopsit , fratimiu este de acord si lasam piesa si masina pt reparatie""veniti saptamana viitoare pe vineri si va fii gata'' asta intamplanduse intr-o luni. Sunam vineri(dupa o saptamana) mai intai sa nu ne ducem ca prostii "domne e la vopsit ca am avut mult de lucru reveniti cu un telefon marti" ok revenim cu un telefon marti" domne ca inca e la vopsit ca avea vopseaua unele inpuritati si a trebuit revopsita reveniti vineri ca va garantam ca e gata" revenim si de aceeasta data si oameni foarte lejer vorbind domne poti venii sa o ridici e gata. wow noi in sfarsit e gata marfa dute cu fratimiu acolo cand ajungem si o vedem chicks total in primu rand nu mai avea motorase la faruri (si le verificasem inainte de a duce masina in service ,valeo originale) capota se inchidea peste faruri(atingea in ambele faruri) si in alta ordine de idei aripa stanga era o nuanta , capota aripa dreapta si usa dreapta o alta nuanta iar restul masinii nu se potrivea cu nici o nuanta de argintiu mai sus amintite , ..... am tipat un pic la aia pe acolo fratimiu vroia sa-l bata pe tiganul ala borat de acolo(caruia ii daduse spaga pt orice eventualitate ca sa iasa masina cat de cat bine ) in fine dupa lungi dispute verbale si nervi se hotarasc cei de acolo so opreasca si sa remedieze problema pana luni la prima ora , ...ne ducem luni verificam masina motorasele la faruri erau cele valeo originale deci ok, vopseaua lasa de dorit nu mai erau 3 nuante ci doar doua ,am spumegat un pic pe acolo si am luat masina ca altfel cine stie ce faceam pe acolo.......deci in concluzie m-am lecuit cei de la caroserie sunt niste amatori penali,care vor spaga dar de lucrat mai deloc....pacat pt un service asa mare .....Mentionez ca cu cei de la mecanica, showroom sau cei de la itp nu am lucrat sa imi dau cu parerea......deci mare atentie
                Last edited by serban24; 2 March 2011, 10:47.

                Comment


                • Salut , am fost si eu sambata la AMG sa ii intreb ce oferta au pentru un Logan Laureat 1.6 16V, si au spus ca 200 euro, care de fapt e peste tot. Am intrebat sie eu , o alarma ceva? NIMIC. Stie cineva unde ma pot duce pentru cea mai buna oferta ( inclusiv sa faca ei rost de vouchere rabla )>?

                  Comment


                  • fratilor eu am impresia ca service-urile astea mari ne iau de fazani. am sunat azi la dacoserv militari sa-mi rezolv si eu o problema cu termostatu si ce m-am gandit, ia sa-mi pun si un filtru d-ala de habitaclu. da sigur 170 ron (filtru + manopera) !!!!!!!!!!!!!!!!!
                    pai la pretu asta imi iau filtru si mi-l poleiesc cu aur!!!!! si mai se vaita lumea ca e criza!

                    Comment


                    • nemultumire

                      am fost saptamana trecuta cu masina la service dacia pentru ca in viraje dreapta se auzea o bataie.
                      mi-au zis sa schimb un brat transversal dreapta si placutele de frana am facut si o revizie de 60.000 am dat o caruta de bani si cand plec in primul viraj iar aud bataia.
                      ma intorc si le spun mai verifica ce mai verifica si imi zic ca e planetara de pe stanga.
                      au taxat cam 10 ore de manopera si de fapt masina a stat la ei cam 8 ore. vreau sa-mi recuperez banii pe piesa pe care am schimbat-o de pomana are cineva idee ce trebuie sa fac. am vorbit cu cei de la dacia dar vad ca ma duc cu zaharelul.
                      multumesc

                      Comment


                      • 10 ore!!! pai sa stii ca a stat 8 ore, ca mai mult a stat

                        Comment


                        • Originally posted by mcornel View Post
                          fratilor eu am impresia ca service-urile astea mari ne iau de fazani. am sunat azi la dacoserv militari sa-mi rezolv si eu o problema cu termostatu si ce m-am gandit, ia sa-mi pun si un filtru d-ala de habitaclu. da sigur 170 ron (filtru + manopera) !!!!!!!!!!!!!!!!!
                          pai la pretu asta imi iau filtru si mi-l poleiesc cu aur!!!!! si mai se vaita lumea ca e criza!
                          Este si un pic cam "rrom" sefu de la mecanica atotstiutor si care vorbeste cu toti "da taticule". Acum cateva luni am comandat o janta cu cauciuc de la ei si mi-au dat-o montata si "echilibrata". Echilibrare care nu inteleg cum au facut-o nici acuma fara sa puna pic de plumb pe roata
                          La aceiasi bani sau poate mai putin apeleaza daca vrei la Serus (e doar o sugestie!!) sigur vei fi tratat omeneste de la receptie pana la plecare si totul fara comentarii gen "nu domne nu se poate asa face toate".

                          Comment


                          • Originally posted by bej View Post
                            am fost saptamana trecuta cu masina la service dacia pentru ca in viraje dreapta se auzea o bataie.
                            mi-au zis sa schimb un brat transversal dreapta si placutele de frana am facut si o revizie de 60.000 am dat o caruta de bani si cand plec in primul viraj iar aud bataia.
                            ma intorc si le spun mai verifica ce mai verifica si imi zic ca e planetara de pe stanga.
                            au taxat cam 10 ore de manopera si de fapt masina a stat la ei cam 8 ore. vreau sa-mi recuperez banii pe piesa pe care am schimbat-o de pomana are cineva idee ce trebuie sa fac. am vorbit cu cei de la dacia dar vad ca ma duc cu zaharelul.
                            multumesc
                            cea mai buna solutie sa-ti recuperezi banii este sa apelezi la o cunostinta, iar daca nu ai sa te duci cu controlul peste ei si se va rezolva...dar trebuie sa pierzi timp cu asta.

                            Comment


                            • Am cumparat-o de la aaa new kopel , masina a fost sh, am avut chiar si garantie la ea, pe partea de service sunt chiar foarte ok, daca trebuie sa stai cu masina mai mult de 24h in service iti dau ei o masina din parcul lor auto.
                              Ce pot sa zic colaborez cu ei de 2 ani si sunt ok

                              Comment


                              • cobalcescu splai. vopsit bara spate dupa o zi se vede vopsea scursa exact und e a fost zgariata bara pe colt
                                constatari ulterioare lipsa maner acumulator si protectie plastic minus or. fi si nimicurile astea de vanzare sau tot trebuia sa imi ia ceva de pe masina asa ca amintire
                                acum normal or mai fi lipsuri cine stie nu am stat sa studiez masina in amanunt ca ma apuca nervii . deci foarte neseriosi . amg pantelimon la fel am fugit de ei ca ii cunosteam de ceva vreme si deci la coblcescu aceleasi apucaturi romanesti.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google