-deschidere portbagaj din telecomanda Intrebari frecvente Dacia logan : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari deschidere portbagaj din telecomanda - Pagina 3 - Dacia Logan Forum
Dacia Logan Forum

Inapoi   Dacia Logan Forum > Forum Dacia Logan > Intrebari frecvente

Intrebari frecvente Dacia logan : Cum fac sa ....? Cat costa sa ....? Unde gasesc ....? si alte asemenea intrebari

Atentie ::
Bine ai venit pe forumul LoganClub.ro Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie aici

deschidere portbagaj din telecomanda

Intrebari frecvente


Raspunde
 
Thread Tools
Vechi 26th June 2008   #41
valeriuciprian
Super Moderator
 
valeriuciprian's Avatar
 
Data inscrierii: 09-06-2007
Locatie: Galati
Motorizare : 1.5 dci
Varsta: 40
Posturi: 9,315
Membru :
[Super Moderator]
[LoganClub Galati]
Implicit

Pune-l fara grija si eu am tot de breack montat si e perfect referitor la duritatea la comprimare.M-am impotmolit in schimb la actuator
__________________
valeriuciprian e offline   Reply With Quote
Vechi 27th June 2008   #42
cristivsb
Organizator de Intalniri
 
cristivsb's Avatar
 
Data inscrierii: 31-12-2007
Locatie: Sibiu
Motorizare : 1.4/2.0i
Posturi: 689
Membru :
[Organizator de Intalniri]
[LoganClub Sibiu ]
Implicit

Valeriuciprian: poti pune niste poze sa vad cum l-ai montat?
cristivsb e offline   Reply With Quote
Vechi 27th June 2008   #43
andreyypad
Junior
 
andreyypad's Avatar
 
Data inscrierii: 17-12-2007
Locatie: Ploiesti
Motorizare : 1.4mpi
Varsta: 32
Posturi: 80
Membru :
[Junior]
Implicit

Nu mi spune si mie nimeni ..Dc face asa..Dc imi merge actuatorul doar dupa ce merg cu masina....Vre o 5 minute..??!!!!
andreyypad e offline   Reply With Quote
Vechi 27th June 2008   #44
andrei
Loganist de 5 stele
 
andrei's Avatar
 
Data inscrierii: 19-11-2006
Locatie: Bucuresti
Motorizare : MPI
Posturi: 12,467
Membru :
[Loganist de 5 stele]
Implicit

Mergi la un service si o sa afli. Si nu mai scrie in limbaj mIRC!
andrei e offline   Reply With Quote
Vechi 27th June 2008   #45
Nikolas_bnm
Banned
 
Data inscrierii: 13-04-2008
Locatie: Galati
Motorizare : 1.4 MPI Laureat Plus
Varsta: 46
Posturi: 1,171
Membru :
[Banned]
[LoganClub Galati]
Icon13

Citat:
Original a fost postat de SoNyKeL Vezi Post
e cienva care sia pus la portbagaj e chiar de aici de pe forum , misu parca... Si cand deschide portbagaju din telecomanda sare in sus
In Galati sunt 2 si eu voi fi urmatorul.

Am montat in seara asta tot ce trebuie pentru deschidere portbagaj din telecomanda si butonul din interior (lacat)si cam la 30 min porneste alarma
de ce ?

Last edited by andrei; 27th June 2008 at 23:33.
Nikolas_bnm e offline   Reply With Quote
Vechi 28th June 2008   #46
lupulucian
Banned
 
Data inscrierii: 16-06-2007
Locatie: Galati
Motorizare : 1.6i
Varsta: 43
Posturi: 1,924
Membru :
[Banned]
[LoganClub Galati]
Implicit

Citat:
Original a fost postat de Nikolas_bnm Vezi Post
In Galati sunt 2 si eu voi fi urmatorul.

Am montat in seara asta tot ce trebuie pentru deschidere portbagaj din telecomanda si butonul din interior (lacat)si cam la 30 min porneste alarma
de ce ?
Ai probleme cu deschiderea ? Asa ama auzit?
Verifica starea contactului din partbagaj. Partea stanga. Altceva nu poate fi. Este singurul element comun dintre deschidere portbagaj si alarma. Orice alarma
lupulucian e offline   Reply With Quote
Vechi 29th June 2008   #47
valeriuciprian
Super Moderator
 
valeriuciprian's Avatar
 
Data inscrierii: 09-06-2007
Locatie: Galati
Motorizare : 1.5 dci
Varsta: 40
Posturi: 9,315
Membru :
[Super Moderator]
[LoganClub Galati]
Implicit

Citat:
Original a fost postat de cristivsb Vezi Post
Valeriuciprian: poti pune niste poze sa vad cum l-ai montat?
Nu am din pacate poze cu telescopul meu...Dar am poze de la masina lui DanGutu...Sunt asemanatoare...Sper sa te inspire
Attached Images
File Type: jpg SA400074.JPG (371.9 KB, 12843 views)
File Type: jpg SA400075.JPG (449.6 KB, 1789 views)
File Type: jpg SA400076.JPG (293.3 KB, 1665 views)
File Type: jpg SA400077.JPG (258.9 KB, 1475 views)
__________________
valeriuciprian e offline   Reply With Quote
Vechi 29th June 2008   #48
cristivsb
Organizator de Intalniri
 
cristivsb's Avatar
 
Data inscrierii: 31-12-2007
Locatie: Sibiu
Motorizare : 1.4/2.0i
Posturi: 689
Membru :
[Organizator de Intalniri]
[LoganClub Sibiu ]
Implicit

Mersi mult valeriuciprian. Inca o intrebare: capetele alea de amortizor de unde ai facut rost? ca la momentul cand am cumparat amortizorul, a venit fara capete

Last edited by cristivsb; 29th June 2008 at 21:32.
cristivsb e offline   Reply With Quote
Vechi 30th June 2008   #49
valeriuciprian
Super Moderator
 
valeriuciprian's Avatar
 
Data inscrierii: 09-06-2007
Locatie: Galati
Motorizare : 1.5 dci
Varsta: 40
Posturi: 9,315
Membru :
[Super Moderator]
[LoganClub Galati]
Implicit

Pai in cazul meu amortizoarele au venit cu niste inele la capete ...Si au fost prinse cu suruburi de acelasi diametru cu gaura...Sau ma rog putin mai subtiri.Ceva in genul pozei de mai jos.
Attached Images
File Type: jpg prindere.jpg (84.9 KB, 1241 views)
__________________
valeriuciprian e offline   Reply With Quote
Vechi 30th June 2008   #50
cristivsb
Organizator de Intalniri
 
cristivsb's Avatar
 
Data inscrierii: 31-12-2007
Locatie: Sibiu
Motorizare : 1.4/2.0i
Posturi: 689
Membru :
[Organizator de Intalniri]
[LoganClub Sibiu ]
Implicit

Mersi mult valeriuciprian. Am sa incerc sa-l montez si dupa montare am sa postez poze
cristivsb e offline   Reply With Quote
Vechi 30th June 2008   #51
GFN
Loganist de 5 stele
 
GFN's Avatar
 
Data inscrierii: 06-05-2007
Locatie: BUCALE
Motorizare : 1.5 DCi/90CP 220Nm
Varsta: 38
Posturi: 1,212
Membru :
[Loganist de 5 stele]
Implicit

Pozele pentru Ciprian.(scuze de intarziere dar nu intru asa des)
Attached Images
File Type: jpg DSC00705.JPG (877.7 KB, 11871 views)
File Type: jpg DSC00706.JPG (910.6 KB, 8637 views)
File Type: jpg DSC00707.JPG (821.9 KB, 8672 views)
File Type: jpg DSC00708.JPG (870.8 KB, 9918 views)
File Type: jpg DSC00709.JPG (828.6 KB, 8533 views)
__________________
Captain of the black pearl
GFN e offline   Reply With Quote
Vechi 30th June 2008   #52
valeriuciprian
Super Moderator
 
valeriuciprian's Avatar
 
Data inscrierii: 09-06-2007
Locatie: Galati
Motorizare : 1.5 dci
Varsta: 40
Posturi: 9,315
Membru :
[Super Moderator]
[LoganClub Galati]
Implicit

Fabian multumesc mult...Vorba aia o poza face cat 1000 de cuvinte...
__________________
valeriuciprian e offline   Reply With Quote
Vechi 2nd July 2008   #53
mihai8509
Initiat
 
Data inscrierii: 01-09-2007
Locatie: bucuresti
Motorizare : 1400
Posturi: 48
Membru :
[Initiat]
Implicit

Citat:
Original a fost postat de giurisici fabian Vezi Post
Vreau sa imi fac deschiderea portbagajului din telecomanda alarmei la masina dar exista o problema,eu am modelul de portbagaj cu buton si are diferit mecanismul.
aseara am incercat sa vad daca se poate monta un actuator si nu intra de nici un fel pe acolo , mai am un electromagnet care iar nu am putut sa fac nimic cu el din cauza ca la mine trebuie tija aia impinsa iar electromagnetul decat trage.

dar am vazut actuatorul care blocheaza si deblocheaza butonul de deschidere ca este mult mai mic si ar merge bagat pe acolo, dar de unde fac rost de unul?.
A facut careva treaba asta la modelul nou de portbagaj si daca da cum?
montezi un acuator in paralel direct pe tija care se duce in incuietoare jos. Incearca saq pie montat cat mai drept , sa inpinga drept
mihai8509 e offline   Reply With Quote
Vechi 2nd July 2008   #54
valeriuciprian
Super Moderator
 
valeriuciprian's Avatar
 
Data inscrierii: 09-06-2007
Locatie: Galati
Motorizare : 1.5 dci
Varsta: 40
Posturi: 9,315
Membru :
[Super Moderator]
[LoganClub Galati]
Implicit

Am reusit sa fac deschiderea portbagajului de la buton...Poze mai jos iar un filmulet gasiti aici .
Am renuntat la telescop si am mai torsionat arcurile astfel incat sa se deschida singur portbagajul.
Tija actuatorului actioneaza direct broasca de deschidere deci nu am legat tija actuatorului de tija de deschidere a butonului.
Attached Images
File Type: jpg SA400311.JPG (277.9 KB, 1558 views)
File Type: jpg SA400312.JPG (303.7 KB, 1380 views)
File Type: jpg SA400313.JPG (261.8 KB, 8975 views)
File Type: jpg SA400314.JPG (462.1 KB, 1401 views)
File Type: jpg SA400315.JPG (378.9 KB, 1319 views)
File Type: jpg SA400318.JPG (539.0 KB, 1311 views)
__________________

Last edited by valeriuciprian; 13th December 2010 at 14:04.
valeriuciprian e offline   Reply With Quote
Vechi 3rd July 2008   #55
padrefloryn
Fidel ;)
 
Data inscrierii: 28-01-2008
Locatie: Vaslui
Motorizare : 1,6 MPI
Varsta: 36
Posturi: 172
Membru :
[Fidel ;)]
Implicit

Cine ma invata si pe mine de unde sa trag curent pentru buton deschidere portbagaj?
padrefloryn e offline   Reply With Quote
Vechi 3rd July 2008   #56
padrefloryn
Fidel ;)
 
Data inscrierii: 28-01-2008
Locatie: Vaslui
Motorizare : 1,6 MPI
Varsta: 36
Posturi: 172
Membru :
[Fidel ;)]
Implicit

Nimeni nu spune ?
padrefloryn e offline   Reply With Quote
Vechi 3rd July 2008   #57
mihai8509
Initiat
 
Data inscrierii: 01-09-2007
Locatie: bucuresti
Motorizare : 1400
Posturi: 48
Membru :
[Initiat]
Implicit

Citat:
Original a fost postat de padrefloryn Vezi Post
Nimeni nu spune ?
din tabloul de sigurante cauto fire rosii mai groase. In spatele tabloului. Nu uita sa pui o seguranta de 10 si releu daca folosesti un buton mic
mihai8509 e offline   Reply With Quote
Vechi 3rd July 2008   #58
danielliviu
Loganist de 5 stele
 
danielliviu's Avatar
 
Data inscrierii: 12-12-2007
Locatie: GL
Motorizare : 1.4
Varsta: 36
Posturi: 3,250
Membru :
[Loganist de 5 stele]
Implicit

Eu am luat curent din uch. Prin intermediul unui integrat care iti actioneaza actuatorul la a 2-a apasare a butonului de deschidere (de pe cheie sau interior).
Poti lua +12V direct de la baterie ...
__________________
GL-22-TOF
danielliviu e offline   Reply With Quote
Vechi 3rd July 2008   #59
padrefloryn
Fidel ;)
 
Data inscrierii: 28-01-2008
Locatie: Vaslui
Motorizare : 1,6 MPI
Varsta: 36
Posturi: 172
Membru :
[Fidel ;)]
Implicit

De ce trebuie sa pun o siguranta de 10 si releu daca folosesc un buton mic ?
padrefloryn e offline   Reply With Quote
Vechi 3rd July 2008   #60
danielliviu
Loganist de 5 stele
 
danielliviu's Avatar
 
Data inscrierii: 12-12-2007
Locatie: GL
Motorizare : 1.4
Varsta: 36
Posturi: 3,250
Membru :
[Loganist de 5 stele]
Implicit

Deoarece intensitatea curentului care va trece prin buton la actionarea lui va arde butonul destul de repede. Si nu cred ca vrei sa schimbi butonul chiar atat de des. E mai sigur si mai practic cu releu si siguranta.
__________________
GL-22-TOF
danielliviu e offline   Reply With Quote

Raspunde


Sari la Forum

Tags
deschidere, din, portbagaj, telecomanda

Thread Tools

Reguli de Postare
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies sunt On
[IMG] code este On
HTML code este Off


Fus orar: GMT +3. Acum este 00:42.


Rulează cu: vBulletin Versiune 3.7.4
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
Forum SEO by Zoints
Anulare DPF

Politica de Securitate Google