deschidere portbagaj din telecomanda

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • aleczs...daca eu spun ca da...tu o sa zici ca nu si tot asa...vii si cu argumente?
    sigpic

    Comment


    • in primul rand am impresia ca deschiderea se face oarecum brutal, iar acele mici telescoape in nici un caz nu vor putea face fata.. in al doilea rand si eu am arcurile tensionate de circa 1 an jum dar in timp isi pierd acea forta de mentinere a portbagajului in sus.
      Chiar daca deschiderea se face foarte brutal...eu am rezolvat aceasta problema prin infasurarea la ambele capete ale portbagajului, cu o bucata de piele intoarsa (gen manusa sudura) aceasta frecand pe tabla care culiseaza in momentul aproprierii de tampoane, reusind sa tina portbagajul ridicat si nefacand acea lovire si balansul in cauza.
      Last edited by aleczs; 11 June 2011, 22:45.

      Comment


      • ce vi se intampla este de la caliatea telescoapelor,am avut si eu telescoape aftermarket la portbagaj si dadea cu portbagajul foarte rau,aproape sa sparga luneta.;acum am un telescop de ranault original care se deschide gradual si foarte incet,nu forteaza si nu bruscheaza capota portbagajului.nu mai a trebuit sa torsionez nici arcurile si nici sa i pun tampoane sau cinestie ce chestii.va recoman si voua lafel.
        Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
        sigpic

        Comment


        • Cerect chelull ce spui doar ca acele amortizoare iti cam manaca din spatiul de depozitare din portbagaj.
          Merci aleczs de explicatie.
          sigpic

          Comment


          • nu si in cazul meu,este montat in lateral aproape de peretele lateral al portbagajului,nu deranjaza deloc.
            Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
            sigpic

            Comment


            • Daca vrei sa pui "la perete" un carucior pliabil de exemplu care fara telescop incape la fix iti spun eu ca te incurca...dar e si asta o idee buna...un cod ceva ?
              sigpic

              Comment


              • nu am idee ce cod are,stiu doar ca e de sandero.Am sa fac si niste poze maine cu el .
                Viteza Ucide ... Conduceti cu prudenta !!!
                sigpic

                Comment


                • si eu cred ca telescoapele ocupa din spatiu. eu unu am 2 copii si cand merg cu ei in parc iau bicicleta si un carucior si sunt la limita in portbagaj daca as avea si un telescop sigur nu ar mai intra sau nu as mai putea inchide capacul portbagajului. de asta caut o solutie fara telescoape.
                  My ride

                  Comment


                  • am gasit telescoapele de care vorbeam alea micute de mobilier (denumite de cei care se ocupa de mobilier pufere) la un pret destul de neatragator. ma ajung in jur de 40 lei 4 telescoape de alea (cu banii astia mi-as putea lua niste telescoape auto de portbagaj de la dezmembrari) dar in jurul datei de 16 voi face investitia chiar daca risc sa pierd niste bani macar elimin din ecuatie varianata asta daca nu este realizabila. pe 16 tre sa incasez niste bani si am sa investesc in ceea ce mi-am propus si am sa vin si cu poze eventual un film daca va functiona.
                    My ride

                    Comment


                    • Originally posted by valeriuciprian View Post
                      Daca vrei sa pui "la perete" un carucior pliabil de exemplu care fara telescop incape la fix iti spun eu ca te incurca...dar e si asta o idee buna...un cod ceva ?
                      Valeriu..la 22 de ani nu cred ca poarta ""echipamente/scule si utilaje"" de copil dupa el ...Noi da.. bagam la greu in portbagaj de toate pt toti!
                      Ps..eu unul bag in portgagaj o masinuta electrica de lui fimea (( din aia mare cu care se plimba ea cu totul in ea )) si aia intra exact la fix intre peretii portbagajului..cu telescop sigur numai intra!

                      Originally posted by Sebi_NT View Post
                      si eu cred ca telescoapele ocupa din spatiu.
                      Ia sigur din spatiu,,tot mai buna este solutia cu tensionarea arcurilor,,iar daca se duc in timp,,punem altele ca de fapt si telescoapele alea se duc in timp si trebuiesc schimbate.
                      Deci spatiul in portbagaj (( pt noi cu ,copii )) este vital!!!
                      Last edited by Ivan Marian; 13 June 2011, 18:08.

                      Comment


                      • nu stiu daca am voie sa postez linkuri pe forum...daca am voie rog sa fiu anuntat ca as vrea sa adaug un link cu telescoapele alea (puferele de care tot vb eu pe aici).
                        oricum daca dai o cautare pe google imagini dupa "Pufer gaz Blum pentru amortizare usi dulap" ai sa gasesti doua poze cel putin asa imi apare mie si cea de a doua este smecheria de care vb eu. ala e puferul si se baga in carcasa simpla sau dubla ...eu ma gandesc la varianta cu doua pufere in carcasa dubla puferul costa 10 lei iar carcasa undeva la 3 lei inmultit cu 4 se ajunge la 52lei
                        as da un cod dar nu au cod aia pe site
                        My ride

                        Comment


                        • Eu am pus la arcul din stanga (de fapt nu conteaza care - eu pe acela l-am ales) un arc in paralel cu cel de pe masina. Merge foarte bine de aproape doi ani. Arcul pe care l-am pus este de la vechile dacii, arcul de rapel de la cablul de acceleratie care se prindea de aripa interioara. Cost 1 leu. Daca pui doua sare prea tare. Si am mutat arcurile originale astfel incat sa fie cat mai tensionate. Sunt doua sau trei gauri la fiecare capat in care se pot monta si le-am ales pe cele in care atunci cand este inchis sa fie cat mai intins. Incerc sa fac si niste poze maine.

                          Comment


                          • da dar cand ajunge sus nu se izbeste tare?! la mine asta nu e problema cum sa-l fac sa sara ...problema e cum sa-l fac sa se opreasca lin cand ajunge sus.
                            My ride

                            Comment


                            • Se opreste in tampoanele de cauciuc.Eu am telescop de la dezmembrari.Poate fac maine niste poze.

                              Comment


                              • Nu se loveste tare la sfarsitul cursei. Porneste lin, apoi urca mai repede, dar nu loveste in luneta. Nu am nici un fel de problema.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google