Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by mr.K View Post
    Polonezii sunt mai inaintati ...
    cand s-a scumpit carnea cu "2 bani", nimeni nu mai cumpara dar toti aveau. Au luat 99,99% fonduri europene ca nu trebuia sa justifici cu 3 valize de acte la ce le folosesti, iti trebuiau 4 coli A4.
    La noi, cand se scumpeste ceva dam buluc sa facem stive si ne trebuie 17 copii dupa orice hartie "doveditoare".

    Comment


    • Împrumuturile acelea sunt pentru rachetele Patriot ale lui Iohannis. Chiar nu știți că ele costă peste 7 mld $? Vreți să discutăm și despre reacția polonezilor care consideră prețul foarte piperat? Măcar de ar fi foarte performante dar în conflictul Yemen - Arabia Saudită au cam dat un rateu.

      ---------
      Iar pozele respective erau cu Morar care lua masa zilnic în restaurantul Senatului. Femeia care apare în fotografie alături de cei doi ar fi Senia Costinescu, magistrat asistent la Curtea Constituțională. Iar hârtiile din mână ar fi modificări aduse statutului magistraților asistenți de la CCR.

      Sigur că USR dezinformează când a prezentat aceste poze ca cel mai josnic pezedist.
      Last edited by gecmc94; 16 December 2017, 00:29. Reason: Automerged Doublepost

      Comment


      • Am inteles, Iordache spune adevarul si USR minte.

        Sent from my SM-A510F using Tapatalk
        I have no special talent. I am only passionately curious.

        Comment


        • @Silviu tot ce nu vine pe linie de partid (Aka de la CC al PCR) este minciuna

          Comment


          • Faptul că voi doi nu mai sunteți în stare să vedeți minciuna vă arată intoxicarea în care sunteți. Bălăceanca vă poate fi de ajutor. Conspirațiile nu se fac într-un restaurant public (al Senatului), cu tone de necunoscuți în jur, cu un martor (magistratul asistent) terț la discuție. Martorii din jur pot oricând atesta faptul că discuția a durat cât spun cei doi că ar fi durat. Dar o poză scoasă din context, așa cum ați scos tot ce ați discutat ieri, minciună și propagandă, vă servește scopurilor necurate.
            Last edited by gecmc94; 16 December 2017, 10:21.

            Comment


            • Ma scuzati ca nu vad minciuna...dar sunt orbit de demagogia ieftina a PCR-ului...pardon...PSD-ului. SI ma scuzati, dar indiferent ce spun stalinistii din PSD...implicit are valoare de adevar nula (70 ani de PSD cred ca-i suficient cat sa ne facem o parere).
              Si de fieacre data cand am incercat sa gasesc un dram de adevar si logica in spusele PSD-ului...m-am lovit doar de minciuna, demagogie si interes personal. Ia citeste putin amendamentele la legea justitiei...
              Iote mostra de ipocrizie PCR:
              Publicatia online recorder.ro a descoperit un articol publicat in Evenimentul Zilei in care este descris modul in care actualul deputat PSD Eugen Nicolicea, pe atunci membru al PDSR, a cerut in 1994, de la tribuna Parlamentului, ca Regele Mihai I sa fie declarat persona non grata pe teritoriul Romaniei.
              Last edited by bolovan; 16 December 2017, 10:37.

              Comment


              • În fine, un adevăr spus de tine în ultimele 24 de ore. Da, Nicolicea a spus ce a spus. Minciună? Cum ar putea fi minciună? Și-a schimbat Nicolicea punctele de vedere recent? A spus el ceva de bine despre monarhie? Nu, omul a rămas probabil consecvent, republican. Măcar i-a spus "cetățeanul Mihai", nu "slugă la ruși".
                Last edited by gecmc94; 16 December 2017, 11:10.

                Comment


                • Măi, chiar aşa nu vă puteţi abţine, îl îngroapă pe omul ăla, un pic de respect ...

                  Comment


                  • gecmc94 pai daca era sluga la rusi...PSD-ul nu-l susuia...si nici gunoiul de Nicolcea nu dorea ca un tovaras ca el sa fie declarat persoana non-grata
                    Astept si eu sa vad de la tine si PSD-ul mult iubit un adevar...macar la 2 ani...ca zilnic...le pica.
                    Si sa o clarificam...nicolcea nu este republican...este doar comunist (stalinist...)

                    bogdan_cr mdea...

                    Comment


                    • Da, bolovane, n-ai cu cine, de-asta suntem aici unde am ajuns astăzi ... când n-ai cu cine, apoi n-ai cu cine ...

                      Comment


                      • Într-adevăr, n-ai cu cine să te abții, să îți urmezi propriile sfaturi.

                        Comment


                        • Cata intoxicare a produs PCR/FS/PSD la adresa regelui, daca s-ar pune pe hartie, ar umple vagoanele unui tren de marfa.

                          Ilici s-a scapat pe el in nadragi cand s-a trezit cu regele la Otopeni, a facut tot posibilul ca Romania sa nu vada si o alta cale. Deja romanii erau satui in 94 de tranzitie si de inflatie galopanta, toate ca urmare a inteleptei conduceri comunisto -feseniste.

                          Comment


                          • Andrei Pleșu după ce și-a dat demisia din funcția de ministru:

                            La doi-trei ani după ce Regele a fost întors din drum, scriitorul a aflat o versiune a evenimentelor de atunci, pe care o oferă ca ipoteză verificabilă. „La vestea sosirii Regelui, s-a creat o dezbatere internă în grupuri politice și că cineva care era atunci un sfătuitor luat în seamă, Brucan,i-ar fi spus lui Iliescu: Vă spun cum să dezamorsați acest scandal, duceți-vă la aeroport, primiți-l ca fost șef de stat, apoi trece neobservat. Iliescu ar fi fost gata să accepte acest sfat, numai că a existat o opoziție din partea Executivului, în ideea că trebuie respectate niște legi”, a afirmat Pleșu care a spus că după ce și-a depus demisia a vorbit cu Petre Roman pentru a înțelege ce s-a întâmplat.

                            „Am înțeles că convingerile lui de atunci erau radicale și angajate în ideea că a accepta o astfel de vizită e un fel de a nu respecta procedurile curente”, a afirmat el.
                            Emil Hurezeanu:

                            Emil Hurezeanu relatează o discuție cu Regina Ana: În anii '90, Gorbaciov nu s-ar fi opus monarhiei în România, ci altcineva de la București. Reacția lui Petre Roman

                            „În 1992, întorcându-ne de la București, aveam încă forfota Bucureștiului în urechi, de care nu ne despărțeau decât două ore. La un moment dat a sunat telefonul, era la telefon regele Spaniei, care a felicitat-o pe regină, regina l-a chemat și pe rege, a venit și regina Spaniei la telefon, se auzeau replicile mai scurte și destul de jenate ale regelui, ca și cum haideți să nu exagerăm. S-a așezat la masă, și-a strâns șervetul modest și a zis: 'Familia, tot familie'. Adică verii noștri au spus că au văzut un miracol de Paște”, a povestit ambasadorul român.

                            „Și atunci regina a spus ceva. O întoarcere la monarhie, după tot ce s-a întâmplat – erau întrebări firești, pe care le-am pus atunci – vă gândiți la asta? La un moment dat a venit Gorbaciov în vizită la Madrid, în 90. În 91 cade Uniunea Sovietică. Și regele Spaniei îl întreabă pe Gorbaciov: 'Înțeleg că România sunt tulburările astea și cum românii seamănă mult cu spaniolii – din relatarea reginei știu asta – poate că soluția ar fi și în România o revenire la monarhie. N-are rost să facă drumul prin război civil. Au fost liniștiți în monarhie, ați avea ceva împotrivă?' Și Gorbaciov – repet, reproduc relatarea reginei Ana – ar fi spus: 'Nu, noi n-avem nimic împotrivă'. Nu știu dacă era sincer. 'Se împotrivește altcineva'. Și aici trebuie să spun că acest altcineva nu este Ion Iliescu. (Era altcineva de la București?) Da! Care ar fi amenințat partea rusă că rezultatul revenirii la monarhie ar fi un război civil și conducerea de atunci a României nu putea risca acest lucru”, a spus Emil Hurezeanu.
                            Petre Roman neagă și cam dă vina pe Iliescu. Cam rar să îi vezi pe Pleșu și Hurezeanu care îi țin partea lui Iliescu.
                            Last edited by gecmc94; 16 December 2017, 20:02.

                            Comment


                            • Urmasii lui Ilici la carma tarii rasufla usurati ca regele a murit. Ba chiar s-au dus pana la Sinaia ca sa se convinga de asta.

                              Nu-s monarhist, dar cred ca orice alta forma de guvernamant decat cea pezedista, e mai buna.

                              Comment


                              • Peste o treime din cei eliberaţi din penitenciare în ultimele două luni s-au întors deja după gratii. În această perioadă, legea recursului compensatoriu a permis eliberarea înainte de termen a 3.130 de deţinuţi.

                                Si cam asta spune tot despre competenta PCR-ului de la putere. O adunatura de scursuri, infractori si incompetenti.
                                In afara de ceva postaci ieftini...oare ii mai crede cineva?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google