Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Seba, eu aici nu am găsit decât case construite în perioada 1920-1938 sub 150 000€ în Siegen.
    Immobilien, Wohnungen und Häuser schnell finden oder anbieten. Immobilie, Wohnung, Haus, WG mieten oder vermieten, kaufen oder verkaufen - Top-Auswahl!


    La prețul acesta, într-un orășel/sat de lângă Timișoara îți cam faci două case noi. Să comparăm mere cu mere. Nu covrigii inexistenți din cozile câinilor germani.

    Comment


    • Ulterior, Adevarul a aflat pe surse ca Eugen Nicolicea a absolvit dreptul la Universitatea Spiru Haret filiala din Drobeta Turnu Severin, forma "invatamant la distanta". Interesant este ca, potrivit Adevarul, Eugen Nicolicea era in 2008 student in anul al treilea, insa, conform fisei de la Camera Deputatilor, acesta intrase deja in Comisia Juridica inca din mai 2006. Cu alte cuvinte, daca informatiile se confirma, nu ar fi avut studii de specialitate.
      Astia face legi?

      Calin Popescu Tariceanu i-a catalogat, joi, pe parlamentarii USR drept niste "neica-nimeni care vor sa devina vedete".
      Chilotarul asta crede ca oamenii cu carte sunt neica nimeni.
      Last edited by mr.K; 22 December 2017, 16:10. Reason: Automerged Doublepost

      Comment


      • @gec: uite din '60-'70 la 105mii euro, 600mp teren, cam cat o casa ridicata intr-un mod dubios azi intr-un sat de langa timisoara (rata 240 euro/luna). cum ziceam, eu pe un apartament intr-un bloc din '87, de 68mp, platesc 250 euro lunar si n-am 600mp de teren. in plus, vara-mea cu sotul ei castiga aprape de 3 ori cat mine. despre ce mere cu pere vorbim? casa verisoarei mele e construita la finalul aniilor '90 (ea a plecat in germania in '96 si casa si-a luat-o prin 2002-3-4, pret in jur de 130-150mii). la 75000 nu-ti faci tu casa in dumbravita/giroc nu zice nimeni ca-n germania plimba cainii covrigi legati de coada, dar nici pe p...nu-i tin, ca si cainii nostri daca ar fi preturile mult mai mari si salariile comparabile, raman la parerea ca aia nu si-ar permite 2 loganuri noi anual. ar fi plina germania de loganuri si noi am conduce numa' cls-uri ultimu' racnet daca salariile lor, raportate la costuri, ar fi "cam tot atat" ca la noi. procentual, poate or fi, dar in valoare absoluta, una e sa ramai cu 150 de euro din 500 si alta e sa ramai cu 1500 din 5000, in fiecare luna. daca ii dai dracu de tampiti ca au si ei costuri de 40-50% din venituri, poate n-ar fi rau sa vezi si valoarea absoluta, nu doar procentajul.
        Last edited by Seba; 22 December 2017, 17:54.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

        Comment


        • Originally posted by gecmc94 View Post
          Singurul lucru care contează este declarația Comisiei Europene, nu a ambasadelor, unele dintre ele trebuind să aibă ambasadorii în pușcărie pentru trafic de influență potrivit autodenunțului fostului ministru Gabriel Sandu.
          https://www.cotidianul.ro/gabriel-sa...-donald-trump/
          Consiliul Europei e bun?
          Neh, mafia pezedista din parlament cred ca e mai buna, dupa tine.
          Thorbjorn Jagland, secretarul general al Consiliului Europei, i-a trimis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis in care il indeamna sa solicite expertiza Comisiei de la Venetia privind reformele in domeniul judiciar adoptate de Parlamentul Romaniei.

          "Draga domnule presedinte, Consiliul Europei este angajat sa ofere cea mai mare prioritate colaborarii cu statele membre pentru consolidarea independentei si impartialitatii sistemelor judiciare din Europa. Din acest motiv, am urmarit cu atentie procesul legislativ care a condus saptamana aceasta la adoptarea de catre Parlamentul Romaniei a trei texte referitoare la sistemul judiciar (texte despre Consiliul Superior al Magistraturii, despre statutul judecatorilor si procurorilor si despre organizarea structurilor judiciare). Sunt constient ca aceste reforme sunt dezbatute pe larg de partile implicate si, in general, de societatea din Romania", se arata in scrisoarea pe care Thorbjorn Jagland i-a trimis-o lui Klaus Iohannis, citata de Mediafax.

          Comment


          • Originally posted by mr.K View Post
            ...secretarul general al Consiliului Europei, i-a trimis o scrisoare presedintelui Klaus Iohannis in care il indeamna sa solicite expertiza Comisiei de la Venetia privind reformele in domeniul judiciar adoptate de Parlamentul Romaniei.
            Si eu vreau sa solicite. Atunci vom vedea care minte, ori aia, ori aialalti.
            Ce face Iohannis, solicita?

            Comment


            • nu valoreaza nici cat o ceapa degerata domle' ...
              cine "ie" ei sa vina sa le spuna la partidele alese cu pomeni helectorale cum sa faca legile in romanica lor. sa se duca la ei in cilivizatie !
              o/____\o
              (i)
              .........

              Comment


              • Calin Popescu Tariceanu i-a catalogat, joi, pe parlamentarii USR drept niste "neica-nimeni care vor sa devina vedete".
                Pai ce stiu sa faca si ce fac in afara de scandal? Cine e ei?
                Aia care mananca banii nostri prin bufetul deputatilor si se lauda ca se spala pe dinti ce a facut bun pentru tara asta cu studiile pe care le are luate nimeni nu stie cum?
                cine "ie" ei sa vina sa le spuna la partidele alese cu pomeni helectorale...
                De ce i-ai votat? pentru doo sarmai? Sunt partide halese, majoritatea i-a votat. Te opui democratiei, comunistule!?
                Last edited by Fanez; 22 December 2017, 23:41.

                Comment


                • @Seba, casa aia la 103600€ este o casă în lichidare ("dată în plată"). La prețul indicat, anunțul spune că s-ar mai putea adăuga 50%. Apoi, acela nu este prețul de vânzare ci prețul de pornire al unei licitații.
                  Este o greșeală fundamentală să compari 2002 cu 2017. Cu banii aceia, cumpărai 4 case în România în 2002, este adevărat că pe lângă orașe mari de tipul București sau Timișoara.
                  Pe lângă București, cumperi o vilă de peste 100 mp cu sub 80000€.
                  Last edited by gecmc94; 23 December 2017, 00:22.

                  Comment


                  • Pai ce stiu sa faca si ce fac in afara de scandal? Cine e ei?
                    Pezedistul din tine nu poate recunoaste valoarea unor omanei daca n-au furat cateva milioane de euro, daca nu sunt condamnati macar.
                    Aia care mananca banii nostri prin bufetul deputatilor si se lauda ca se spala pe dinti ce a facut bun pentru tara asta cu studiile pe care le are luate nimeni nu stie cum?
                    Asa, ca Nicolicea, soferache Nicolae, Ciordache etc. cu studiile juridice facute la aprozar?
                    Sau cu repetenti ca Livake si Tradiceanu?


                    USR-istii au facut scoli pe la universitati adevarate, unele de renume mondial, nu la parterul blocului.
                    Singurul pezedist cu studii reale e Abramburica.

                    Cum dracu , un aprozar universitar sa aiba si filiale?

                    Pezede a ajuns pe mana slugilor de altadata.

                    Omul de afaceri Nelu Iordache, administratorul firmei Romstrade, a fost condamnat, vineri, la sase ani si trei luni de inchisoare cu executare, in dosarul privind deturnarea fondurilor pentru primul tronson din autostrada Nadlac - Arad, de aproximativ 22 de kilometri, decizia nefiind definitiva.

                    Conform sentintei, s-a dispus confiscarea de la omul de afaceri a sumei 79.624.828 de lei.
                    Uite cum statul paralel condamna oameni nevinovati.
                    Urmatoarea statie a trenului DNA: Teldrum, cu peron pe stanga.
                    Last edited by mr.K; 23 December 2017, 09:48. Reason: Automerged Doublepost

                    Comment


                    • Eu zic asa: decat sa fim mai democrati ca americanii sau mai destepti ca japonezii sau mai europeni ca belgienii sau mai catolici decat papa sau... sau... sa luam copy/paste codul penal american sau german sau englez sau belgian sau... sau... de la tari d-astea minunate, nu de la stalin sau alte tari de kkt (care o mai fi vreuna?)

                      Comment


                      • Eu zic sa fim mai hoti decat ... Aaa ...
                        o/____\o
                        (i)
                        .........

                        Comment


                        • Eu zic sa fim mai hoti decat ... Aaa ...
                          Ramai tu la fel de hot ca pana acum si iesi in strada strigand: "hotii, hotii!". Cand te fura unu' si te apuci sa strigi "hotii", se vor gasi inca 10 prosti care in loc sa fuga dupa hot or sa strige si ei: "hotii, hotii!" [emoji23]

                          Comment


                          • Penalul ala cu mitraliera din parlament, face si proiecte de lege. Prag propus pentru abuzul in serviciu, o bagatela de 200.000 de e uro.
                            Sigur incape si prejudiciul lui Livake, ala de la DGASPC Alexandria.
                            Mai ramane ala de la Teldrum, care cica ar fi prea mare ca sa incapa in ceva gen prag. Incape totusi in bugetul Romaniei.

                            Comment


                            • am auzit la radio azi dimineata ca ultima gaselnita e imunitatea in fata conflictului de interese, a traficului de influenta, abuz in serviciu pt presedinte, parlamentari, primari. daca e adevarata stirea si aia cu pragul de 200k euro, astia nu merita impuscati, merita eradicati cu familie cu tot, lasati sa se imputa atarnati de felinare prin oras, sa fie exemplu, ca pe vremea lui tepes. cum ramane cu art ala din constitutie cand un artid ce legifereaza impotriva intereselor tarii (ma gandesc ca nu suntem o tara de tampiti, sa vrem legiferarea hotiei si a cumetriilor- sau suntem?) trebuie scos in afara legii? herr prezidente incompetente (si cu ceva dosare la activ si el) mai doarme mult? ce asteapta ca sa dizolve parlamentul? nu vrea criza politica? mai bine dam cu tara de gard inca 3 ani, nu? toti sunt o apa si-un pamant...
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                              Comment


                              • Toate modificarile astea legislative convin clasei politice in majoritatea ei.
                                99% nu fac politica din convingere, ci din interes. Iar interesul e sa furi fara sa poti fi cercetat si condamnat.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google