Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • @Seba tu nu intelegi, am sa-ti explic iar: PSD-ul reprezinta fostele structuri a securitatii si PCR-ului (cam asta-i compozitia lui). Nu le pasa de consecintele pentru tara...pentru p****e...Ei nu gandesc asa. Pentru ei este simplu: cum comitem infractiuni rapid, eificient si ieftin. Practic, se preia modelul rusesc.
    Eu am mai spus: mare minune daca supravietuieste romania in forma asta unui mandat intreg.
    Mai mult, in concediul asta am avut ocazia sa discut in concediul asta cu ceva persoane...ce mi-au confirmat ca PSD-ul are o mare sustinere in randul celor cu o educatie foarte precara, asistatiilor sociali si infractoriilor. Practic, toti care sustineau PSD-ul erau tarani de la tara (adica traiau la tara...nu ca munceau pamatul...aia nu prea sustin PSD-ul...)...cu maxim 8 clase. Exact ca dupa revolutie. De asta, sanse ca romania sa scape...sunt minime.

    Comment


    • ai sa fii surprins, nu doar cei enscoliti sustin psd. aici e problema. si problema cea mai mare nu e ca acum psd are hoti la conducere, ci ca toti au hoti si incompeenti la conducere. numeste-mi 5 tipi integri si competenti din celelate partide daca pana acum ceilalti ar fi fost competenti si cinstiti, nu se ajungea in situatia asta.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

      Comment


      • Unuiunea sarbiilor
        Eu cu aia am votat
        Ai ramane cati "scoliti" stiu. De exemplu, cunosc un taximetrist ce a terminat calculatoarele...si nu isi gaseste de lucru...cred ca spune multe despre scoala din RO

        Comment


        • Programul de guvernare nu se aplica pentru:
          1. Cresterea salariilor din sectorul public cu 20% fata de 2017;
          2. Impozit zero pentru veniturile mai mai mici de 2000 lei/luna;
          3. Neimpozitarea veniturilor pentru medici si IT-isti indiferent de valoarea salariului;
          4. Neimpozitarea pensiilor mai mici de 2000 lei brut/luna;

          5. Reducerea cotributiilor sociale de la 39,25% la 35%;
          6. Eliminarea contributiilor sociale pentru activitatile independente;
          7. Reducerea TVA la 18%;
          8. Impozit zero pentru terenurile agricole;
          9. Impozit zero pentru autoturismele cu < 1600 cmc;
          10. Impozit zero pentru dividende.
          Oricum se stia ca-s idealuri SF, de povestit la crasma in campanie. De 28 de ani stim exact ce inseamna un program de guvernare fsn-pdsr-psd, adica prostirea pe fata a populatiei.

          Daca ati permis bolsevicilor sa va vorbeasca despre democratie, acum trebuie sa suportati consecintele!
          Presedintele Italiei a dizolvat Parlamentul si cheama cetatenii la alegeri anticipate.
          La noi, e practic imposibil sa faci asta.

          Sarbii i-au facut cadou lui Erdogan capul unui dizident kurd, incalcand astfel Conventia ONU impotriva torturi
          Pe mine ma doare-n cot de kurdul asta. Pe Ghitza, cand ni-l dau?

          Ambasada Frantei transmite ca nu are nevoie de traducerile lui Iordache pentru a intelege ce se intampla cu legile justitiei din Romania
          Cred ca le-a dat traducerea Olgutza.
          Last edited by mr.K; 29 December 2017, 09:55. Reason: Automerged Doublepost

          Comment


          • Punctul 3 se întâmplă. Medicii l-au refuzat dar IT-iștii îl primesc cu bucurie.
            "Aprecierile negative la adresa acestei măsuri sunt determinate de dorinţa unei salarizări corecte în loc de privilegii, de teama faţă de ceea ce ar putea ascunde o astfel de măsură, de respingerea discriminării pe care o aduce cu sine, de refuzul unor pomeni şi dorinţa de beneficia de recompensele meritate, de ruptura pe care o poate introduse faţă de alte categorii profesionale din Sănătate şi faţă de cetăţeni, de dorinţa de echitate, de refuzul excepţiilor şi favorizarea regulilor pentru toţi", se mai precizează în comunicat.
            Despre alegeri anticipate, nu ar ajuta la prea mult. PSD ar lua mai multe mandate iar USR și PMP nu ar intra în Parlament. Ar fi trist.

            Și #4 s-a întâmplat. https://www.avocatnet.ro/articol_439...;-de-stat.html

            #5 s-a întâmplat pe jumătate: "Din 2018, angajatorul va datora pentru un salariat un total minim de 37,25% (condiții normale de muncă), față de 39,25%, cât este totalul minim acum."
            Guvernul a redus, la 1 ianuarie 2018, numărul de contribuții sociale obligatorii pe care trebuie să le plătească angajatorii pentru propriii salariați, conform unui act normativ publicat în noiembrie 2017 în Monitorul Oficial. Concret, au rămas contribuția la pensii (CAS) și contribuția la sănătate (CASS), ce sunt suportate în totalitate de salariat, plus contribuția asiguratorie pentru muncă (CAM), ce este suportată doar de angajator.


            Lista pe care o dă Mr K mai sus este un comentariu făcut pe net de Ionel Danca, purtătorul de cuvânt al PNL. De aceea conține atâț de multe greșeli/minciuni.
            Last edited by gecmc94; 29 December 2017, 11:28. Reason: Automerged Doublepost

            Comment


            • Ca sa intelegem ce inseamna termenul de ipocrizie:
              Scuipau PSD-istii dupa nu's ce guvern cum ca au facut 15 km de autostrada intr-un an. Iar ei n-au reusit nici macar un cm de autostrada sa faca. Probabil erau ocupati sa modifice legile in asa fel incat sa poata fura linistiti...nu de alta, dar se pare ca DNA-ul si sistemul de justitie ii cam incurca rau.
              Si apropos de asta, un infractor a fost la realitatea sustinand ca vrea sa elibereze justitia. Eu cred ca dorea sa-i dea drumul pe apa sambetei...ca prea-i incurca

              Comment


              • Despre alegeri anticipate, nu ar ajuta la prea mult. PSD ar lua mai multe mandate iar USR și PMP nu ar intra în Parlament. Ar fi trist.
                Conform sondajelor lui Pieleanu ...
                I have no special talent. I am only passionately curious.

                Comment


                • Ce ajuta:
                  Scoaterea PSD-ului (si eventual al ALDE, PNL) in afara legii...so toti membrii lor de partid sa nu mai aibe acces la functii in stat...s-a procedat asa in tari mult mai dezvoltate...si inca visam la o tara ca la ei.

                  Comment


                  • Eu ma multumesc si cu interzicerea accesului in politica a celor cu cazier.
                    Raman fara majoritate pezedistii in parlament.

                    Guvernul PSD ingroapa Romania in datorii. Vrea sa imprumute inca 15 miliarde de euro in 2018
                    Cu tot cu cele 10 miliarde euro imprumutate din 2017, or sa bata de departe recordul lui Base si Boc.

                    Pardo, am zis 10? 13 miliarde de euro a imprumutat in 2017 pezedeaua.
                    Si se mai mira Livisor ca ajunge cursul euro sus de tot.

                    Diferenta intre Boc si pezede este ca Boc a impruutat in vreme de criza, iar pezedeaua in perioada de crestere economica fenomenala, cea mai mare din galaxie.

                    Suma imprumutata de guvernul Boc pe vreme de criza a fost, in mare parte, ne-utilizata si restituita integral in 5 ani, cu tot cu dobanzile aferente.

                    Pezedeaua va ajunge la 100 de mliarde imprumutate pana termina mandatul.
                    O sa patim ca Argentina.
                    Aia castiga si acum cativa zeci de dolari pe luna.

                    Poate ne explica pezedistii infocati de ce avem, in aceasta perioada in care economia duduie, cel mai slab curs euro/leu din istorie.

                    Guvernul pezedea a depasit recordurile negative a mult huitelor guverne Boc 1-5.
                    Macar aia aveau scuza ca era criza, cica.
                    Last edited by mr.K; 30 December 2017, 10:09. Reason: Automerged Doublepost

                    Comment


                    • Păcat că se comentează fără să se cunoască elemente fundamentale de finanțe. În articolul din care Mr K dă citatul, se spune la final.

                      In anul 2018, necesarul brut de finantare la nivel guvernamental este de aproximativ 74 miliarde de lei, iar volumul total al imprumuturilor ce urmeaza a fi atrase de Finante este determinat de nivelul previzionat al deficitului bugetar, de -2,97% din produsul intern brut (aproximativ 27 miliarde de lei) si de volumul datoriei de refinantat anul viitor, in suma de aproximativ 47 miliarde de lei.
                      Orice altceva este propagandă. În acest paragraf avem esența articolului. Restul de 95% sunt minciuni, dezinformări și propagandă. Nutreț pentru proști. Să revenim la fapte:
                      - Din cele 74 mld, 47 dintre ele sunt refinanțări. Sume împrumutate pe termen scurt care se rostogolesc (se șterg din datorie și se adaugă la loc). Toate statele fac asta. Sumele noi împrumutate sunt de 27 mld, diferența. Asta înseamnă cam 5 mld €.
                      - Deficitul este programat să fie sub 3%.
                      - Rămâne de discutat ce se face cu cele 5 mld € care se adaugă la datoria națională. Putem pune pe listă avioane și rachete, pe lângă fregate și altele.


                      Să trecem la lucruri mai adevărate. La care ne pricepem. Tudose spune ceva ce securiștii de la ziare/com nu par a fi considerat important. Normal, premierul vine din aceeași unitate.

                      ”Noi am recunoscut anumite merite fostului şef de stat Regele Mihai. Să mă apuc acum să recunosc că există nu ştiu ce coroană pe aici… Iertaţi-mă, dar nu prea îmi vine, că nu am nici temei legal. Casa Regală este o fundaţie. Domniile lor doresc ca această fundaţie să capete statutul de fundaţie de interes naţional. Cu asta sunt de acord. Şi Camera de Comerţ şi Industrie a României este o fundaţie, tot un ONG de interes naţional”.
                      Mai avea puțin și spunea despre coroană că este o relicvă din fier topit. Că de asemuit Casa Regală cu hoții, șpăgarii și penalii de la Camera de Comerț, a făcut-o.

                      Comment


                      • @gec: cred ca te plictisesti de sarbatori acasa, daca ai timp de aberatiile tudose
                        @K: si banii luati de boc la indemnul ciclopului s-au dus pe apa sambetei, sa ajutam bancile straine sa nu plece din Romania. serios, mah, base, te-ai gandit ca eu ca stat tre' sa ajut o firma privata? adica in logica pedelista e cat se poate de ok sa indatorezi cetatenii unei tari ca sa platesti bancile ce exploateaza aceeasi cetateni cu niste comisoane, dobanzi si conditii ce nici in Anglia/Germania nu vezi.
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                        Comment


                        • Cu ocazia anului nou, reiau urarea mea pt calsa politica: (PSD, ALDE, PNL, PMP): LA MULTI ANI CU EXECUTARE!!!. De preferinta pe viata. Tovarasul dragnea si tarica...va urez la multi ani cu executare fara posibilitatea eliberarii conditionate decat dupa pronuntarea...decesului prematur.

                          Comment


                          • Dupa fuga lui Mazare, sa vedem ce motive mai gasesc judecatorii ca sa lase niste infractori sa se plimbe libertate a.k.a. control judiciar. Ca fuga lui Ghita Sebastian nu a fost suficienta.
                            Ar mai putea fugi din tara oricand: Udrea, Sova, Valcov...

                            Comment


                            • Iată un acuzat penal care nu va fugi


                              Ci explică ambasadoarei Olandei legile justiției.
                              Last edited by gecmc94; 3 January 2018, 16:49. Reason: Automerged Doublepost

                              Comment


                              • 6 ani si 3 luni...iese pt buna purtare dupa 1 an si 6 luni...si ramane si cu vo ceva milioane de euro in cont...beton. Vreau si eu.
                                De fapt...ce ne miram...cand Voiculescu a iesit dupa doi ani, cand nastase a iesit dupa nici un an, cand Dragnea nu a facut nici macar o zi...cand Basesc este inca in liberate...iar cocoana Udrea inca-si fataie celulita pe la TV...
                                In tarile civilizate sareau de minim 10 ani executati
                                Cazuri prin state in care au fost condamnati pe viata pt mai putin...sau in china care au si executat oameni pentru prejudicii de genul asta...
                                dar una peste alta, ne aflam in Romania...prin urmare, avem toate sansele sa-l vedem pe Iordache presedintele camerei senatului...are toate calitatiile.

                                @mr.K nu poti pune in pericol sursele de finatare pentru vilele judecatoriilor...prin urmare...controlul judiciar si pseudo arestul ramane in picioare

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google