Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ziua Romaniei, o agonie pentru maghiari:

    Dupa discursul in limba romana a urmat si cel in limba maghiara, in care Marko nu a mai fost atat de diplomat in declaratiile sale. Acesta si-a manifestat profunda "dezamagire" fata de sarbatoarea romanilor de 1 Decembrie.

    "Trebuie sa intoarcem roata istoriei. Sa fim uniti in orice clipa pentru viitorul nostru si al copiilor nostri. Ne doare Trianonul, dupa alegeri e sarbatoarea nationala a Romaniei, dar evenimentul nu ne bucura, ne doare, pentru ca acea intorsatura a istoriei a insemnat 70 de ani de agonie. Nimeni sa nu ne ceara sa ne bucuram de aceasta zi, dar o respectam", a declarat Marko Bela.
    Prezent la incheierea campaniei electorale UDMR, care a avut loc marti seara la Targu Mures, Marko Bela a tinut un discurs in care estima victoria maghiarilor la alegerile din 30 noiembrie, exprimandu-si, pe langa asta, totalul "dezgust" fata de ziua de 1 Decembrie, Ziua Romaniei.
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

    Comment


    • @D-FENS- Am avut ocazia, pe vremuri, cand lucram in presa, sa iau masa si cate un sprit cu multi dintre politicienii pe care ii vedem (inca)la televizor...Cam toti nu sunt decat pentru mancat bors si ametit electorastul -care i-a si votat pe prea multi prea multi ani prin Parlament! Putini dintre ei se gandesc cu adevarat si la noi "cei de rand", pe langa afacerile personale si dorinta de putere. De bautura te mai lasi (vezi cazul meu!), dar de putere astia nu se lasa decat cand sunt cu lumanarea la cap. Seara asta am dat din intamplare peste un clip a lui Paunescu, candidat prin Ardeal, chiar in zona Tebea daca nu ma insel. Dupa imaginile alea cand sforaia de nu mai putea pe scaunul de senator, un altul fugea si se ascundea in codru. El nu! Si cati mai sunt ca el, din pacate...Doar prin vot putem sa-i mai pensionam, sa dam sanse celor mai tineri...
      LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

      Comment


      • Mah si io am sange de ungur si neamt, italian, ceh, slovac, etc...Sunt corcitura, e drept, tocmai ca-s banatean si asta e in zona noastra, dar cand aud pe unu ca vai ce sufera el ca acu 200 de ani natia lui a fost "nedreptatita", asa-l bag in 3,14 ma-sii cu toata viteza. La fel fac si cu nemtii pt care eu sunt "auslander" si chiar cu ramanii care ma considera "neamt" sau "ungur". Scurt, tuturor care nu le convine actuala grantia dintre oricare sta din Ue, sa se duca la padure! Ungurii si roamanii nu sunt in razboi cum vrea sa insinueze cretinoidul ala si mai cateva "capetenii" maghiare. Am prieteni unguri, oameni super de treaba. Conducatori idioti au si romanii, asa ca nu va faceti griji. Cand toata lumea se gandeste la europa unita, cine credeti ac are timp sa asculte ineptiile unora ca marko bela? Acum eu sa nu am prieteni romani ca acu 80 de ani romanii au facut nu stiu ce cuiva dintre stramosii mei? Nu-s toti la fel si trebuie sa traim cu asta. Maghiarii nu vor toti autonomie (mai degraba vrea banatul autonomie de restul tarii decat maghiarii in transilvania) si care e de fapt problema? Uite ca ma apuc de politica si nu-mi place...E de rahat politichia la noi. Nu mai zic nimic...Doar ca astea-s robleme inventate, sa ne atraga atentia de la problemele reale. Stim toti ca discutiile pe teme nationale in orice tara nasc discutii daca nu suntem suficient de cu capul pe umeri sa vedem prin discutiile respective.
        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

        Comment


        • Seba,ai warn pentru greseli ortografice!
          Am avut un coleg in armata,super baiat,timisorean,Florin si nu mai stiu cum,si care avea bunicii de natii diferite.Deci patru natii;la tine e de coma,cu cel putin cinci,poate si putin sange romanesc sase,dar cum ai facut,ai socotit si strabunicii?
          In toate timpurile si in orice tara exista patriotarzi.Nu sunt de luat in seama.
          Marko e Vadimul lor.Sa le dai atentie,sa vorbesti despre ei inseamna sa le faci jocul.
          Oamenii se intalnesc,real sau virtual,discuta,se plac sau nu.Sa judeci un om dupa locul de nastere sau limba materna e ca si cu zodiile,iti e simpatic omul,dar a spus urania sau alta vrajitoare de-asta ca zodiile voastre sunt incompatibile,si bagi brisca-n el,mama lui de scorpion!

          Comment


          • Bla Bla Bla...
            Pe la intalniri cand mai vi?

            sigpic

            Comment


            • Maine e sarbatoare mare,daca nu are stapana mea nemilostiva nici un plan,poate dau o fuga.Stii,Adi,eu fac ceva de placere,si daca pot.Maine e posibil sa pot,daca o sa am si chef o sa vin. Vrei sa dau cu promisiuni pe aici si pe urma sa umplu pagina cu scuze?Mi-ar place plimbari ca aceea de la cherhana,cu off-road,eventual ceva tras-impins de masini,nu asfalt 25 km ca sa beau o cafea si inca 25 inapoi.Sa stii ca mi-a parut foarte rau atunci ca nu am putut sa va urmez pe la Costinesti,dar asta e,mama ei de treaba.

              Comment


              • hai nu te supara ca glumeam. Doar imi palce sa te tachinez. O sa mai mergem la cherhana sa vedem cand ne mai strangem poate duminica viitoare...

                sigpic

                Comment


                • Da mai,m-am suparat,acum plang!
                  Nu vreau sa-ti faci planuri dupa mine,daca pot si imi place ideea voi veni,daca nu ,poti sa-mi oferi un plin de benzina si cred ca asa as veni sigur!!!

                  Comment


                  • Salutare! De Ziua Nationala am fost la vecini, in Bulgaria, fiindca dentistii de la vecini sunt mai ieftini...O ceata sa o tai cu cutitul, vizibilitate cca.50 metri, 100 metri pe portiuni mai...Bune! Pe Dunare ceata si mai mare, noroc ca aia de la bacuri au radare...Mers cu proiectoarele si lumina de ceata pe spate, cca.60 km/ora. Si tot a trebuit sa apara un dobitoc cu BMW, intrand in depasire pe contrasens, desi avea inca o banda libera...
                    Ca o chestie simpatica,am vazut un Volvo destul de batraior, care avea pe portbagaj un sticker alb-negru cu "volvo club.Ro"! Deci se poarta si la alte case!
                    P.S. Stickeru' nu era asa misto ca LOGAN CLUB, rosu cu alb.
                    LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

                    Comment


                    • Ajuto r!

                      Am un film dar problema e ca e compus ca sa zic asa din mai multe filmulete cum ar veni este o singura parte dar despartita in multe filmulete mai mici
                      Cum fac sa il vad si eu ca omu?
                      sigpic
                      !

                      Comment


                      • Este un soft foarte bun care taia sau unea clipuri, din pacate am un lapsus ca iti spuneam ce sa cauti. Era mic, free, simplu.

                        Comment


                        • Poate iti amintesti
                          Eu caut dar nu prea gasesc fara nume.
                          sigpic
                          !

                          Comment


                          • virtualdub cauta-l si descarca-l.

                            Comment


                            • Multumesc
                              Chiar acum il descarc,sper sa nu am probleme.

                              Sa mor...azi am stat cam toata ziua sa invat si eu sa umblu cu Photoshopu' asta si... mai nimic nu am invatat
                              E vreun tutorial ceva.?
                              Ce nasol ca e asa greu de invatat.!
                              Last edited by vdmihai; 13 December 2008, 21:29. Reason: Automerged Doublepost
                              sigpic
                              !

                              Comment


                              • M-am intalnit astazi face-to-face cu CEZAR. Pacat ca n-am avut decat cateva minute la dispozitie, pentru ca amandoi aveam treaba. Super tipul, desi ma luat la inceput cu "domnul Gusi"! Doamne ,ce bosorog sunt la 41 de ani...Ma bucur sincer ca ne-am cunoscut nu numai virtual si poate ne reantalnim in curand!
                                LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google