Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ca ”a scris” 11 carti in puscarie, sigur ca avea dreptul )

    Comment


    • Originally posted by Fanez View Post
      Daca te iei dupa astfel de articole, nu ma mai mir de ce iti vin idei "nastrusnice".Voiculescu trebuia sa iasa din decembrie dar "cineva" a zis ca e periculos sa-l puna in libertate asa repede si au amanat eliberarea cateva lui (parca pana prin aprilie daca nu ma insel). Si fara legea gratierii, tot iese cel tarziu in aprilie.
      Iesea tot cu fofarlica, ca e batran, ca e scriitor, nu ca asi-ar fi ispasit pedeapsa.
      Oricum, mai bine sigur in februarie decat ipotetic in aprilie.
      Dar nu el e vizat sa fie salvat, ci Dragnea.

      Comment


      • Dragnea! Dragnea!

        Comment


        • Deja începe să-mi fie greață de propaganda asta dementă din topicul ăsta și s-ar putea ca în curând să evit să mai intru pe-aici (știu, nu-i nicio pierdere și niciun regret din partea nimănui). Cred că e adevărat ce-am citit mai zilele trecute (îmi pare rău că n-am reținut sursa, era bun articolul de postat aici), și anume că în prezent numărul celor care activează în serviciile secrete (cu tot cu colaboratorii și informatorii externi) este de trei ori mai mare decât era Securitatea în 1989. Se simte din plin în tot internetul (inclusiv aici) influența enormă a unui număr atât de mare de „ochi albaștri”.
          Ura asta viscerală și absurdă pe care o manifestați față de „penalii patriei”, bineînțeles grupați toți în PSD, că ăilalți sunt un fel de fecioare neprihănite, vă împiedică să țineți cont în judecata voastră de faptul că guvernul a anunțat că începând din acest an se va institui un mecanism de introducere permanentă de medicamente noi pe lista compensatelor, pe măsură ce acestea sunt certificate, făcând astfel mai facil accesul la medicamente compensate de ultimă generație. Totodată, sunt alocate fonduri pentru modernizarea spitalelor și vor demara negocieri cu producătorii de medicamente în vederea reducerii prețurilor la acestea (sursa: Știrile Radio România Actualități din această dimineață).
          Asta fac „penalii”, în timp ce voi (nu toți, vă știți voi care sunteți) vă revărsați veninul pe unde apucați cu „amnistia lui Dragnea și-a lui Voiculescu”.
          Singurul aspect în care sunt de acord cu voi este cel referitor la numirea „discriminatului” Medelin ca secretar de stat la cultură. Este o mare măgărie...
          M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

          Comment


          • Dragnea o sa fie achitat. N-are nevoie de gratiere. O sa fie chiar prim-ministru indiferent daca place sau nu, unuia sau altora.

            Comment


            • Originally posted by Cherubino View Post
              Totodată, sunt alocate fonduri pentru modernizarea spitalelor și vor demara negocieri cu producătorii de medicamente în vederea reducerii prețurilor la acestea (sursa: Știrile Radio România Actualități din această dimineață).
              asta au zis-o aia de la radio pentru ca e purul adevar, n-are a face cu bugetul de neam prost acordat televiziunii romane si postului national de radio, cele mai mari plosnite...
              astea trebuiau desfiintate, sau privatizate, nu sa le tinem noi sau guvernul "mocirla rosie" din banii nostri.

              Comment


              • . în prezent numarul celor care activeaza în serviciile secrete (cu tot cu colaboratorii si informatorii externi) este de trei ori mai mare decât era Securitatea în 1989. Se simte din plin în tot internetul (inclusiv aici) influenta enorma a unui numar atât de mare de „ochi albastri”.
                ..
                Sunt doar vreo trei zeci de mii.
                ... facând astfel mai facil accesul la medicamente compensate de ultima generatie. Totodata, sunt alocate fonduri pentru modernizarea spitalelor...
                infiintarea a 3 spitale regionale pentru care a facut ponta contracte si a accesat fonduri europene iar pe "guvernul meu" la durut in mocirla dar se lauda cu atragerea fondurilor respective, dotarea spitalelor cu aparatura moderna, tomograf etc.
                Astea sunt briz-briz-uri. Important e sa fie Dragnea bagat la puscarie, altceva nu conteaza. Asta e problema tarii, nu Dragnea la puscarie si pnl-usr la putere, altceva nu conteaza. Despre planurile ministerului dezvoltarii nici pâs. Doar la antena 3 dar acolo se uita doar pesedistii. Celorlalti li s-a spus: "noi v-am spalat pe creier si voi va uitati la antena 3 sa va murdariti? Nu va mai uitati la antena 3 ca sa va ramana creierul spalat, curat, uscat, altfel nu-l putem calca."

                Comment


                • Originally posted by Fanez View Post
                  Dragnea o sa fie achitat. N-are nevoie de gratiere. O sa fie chiar prim-ministru indiferent daca place sau nu, unuia sau altora.
                  Nu poti achita un condamnat definitiv.

                  Comment


                  • A fost procesul si a fost condamnat definitiv? Pentru primul dosar va fi reabilitat la cedo, al doilea e in curs. Legea care interzice bla-bla e neconstitutionala (daca inca n-a fost declarata, va fi).

                    Comment


                    • A fost procesul si a fost condamnat definitiv?
                      Da.

                      Las' ca da ordonantele si nu mai platim 80 de milioane amenda.
                      In schimb, vor fura pesedeii vreo 8 miliarde de euro in urmatorii 4 ani.
                      Cum zicea Ciordache la A3, sa stam linisititi.
                      Doamne, ce gunoaie scoate Ciordache pe gura. Asta e ministrul infractorilor, nu al justitiei.
                      Daca presedintele nu-l oprea pe guzganul asta, acum aveam strazile pline de violatori, criminali, pedofili, care ispasisera juma' de pedeapsa.
                      Last edited by mr.K; 29 January 2017, 14:41.

                      Comment


                      • Rog un moderator sa-i spuna lui mr.K ca i s-a spart contul si posteaza tontolan, talpalarga sau plicusor in contul lui
                        Nu pot sa cred ca asa gandeste mr.K.
                        Last edited by Fanez; 29 January 2017, 15:12.

                        Comment


                        • Eu nu pot sa cred ca asa gandeste un ministru al justitiei.
                          Dar ala n-are vreo treaba cu justitita, el va fi sacrificat ca sa scape Dragnea.

                          Comment


                          • In schimb avea ministra propusa de mociorlos.

                            Comment


                            • Aia n-a facut scapat niciun condamnat.
                              Ciordache e un mecanic ajuns ministru.
                              A facut si el dreptul la aprozar, ca la baza e inginer mecanic.

                              Cateva realizari ale domniei sale:



                              HotNews.ro a scris in decembrie 2013 ca Florin Iordache a facut parte din grupul restrans de parlamentari PSD care au planuit sa modifice peste noapte legi esentiale din justitie, episod cunoscut sub numele de "Martea Neagra". USL a incercat sa promoveze in urma cu patru ani legea amnistiei si modificari la Codul Penal care urmau sa acorde super-imunitate demnitarilor si baronilor locali. USL a schimbat definitia "conflictului de interese", a scos parlamentarii si presedintele din randul Functionarilor publici si a micsorat termenul de prescriptie speciala.
                              In calitate de deputat PSD, Florin Iordache s-a remarcat prin mai multe proiecte de legi menite sa slabeasca justitia. De pilda, Iordache a propus, in 2013, modificarea legii 51/1991, prin care procurorii nu mai pot utiliza in dosarele de coruptie interceptarile realizate pe mandate de siguranta nationala. Beneficiarii unei asemenea modificari sunt inculpatii din dosarele de coruptie care contin interceptari pe mandat de siguranta nationala.

                              Florin Iordache se numara printre initiatorii legii care le asigura avocatilor superimunitate. Atat Iordache cat si ceilalti initiatiori sunt, majoritatea, avocati parlamentari. Legea a fost adoptata de Parlament in octombrie 2016.
                              Si nevastasa e poama buna.
                              Sotia lui Florin Iordache este Magdalena Iordache, fost judecator la Inalta Curte de Casatie si Justitie. A facut parte din completul care l-a achitat pe fostul premier Adrian Nastase in dosarul Matusa Tamara. Iordache este considerat drept unul dintre apropiatii fostului premier.
                              Deputatul PSD Florin Iordache (57), propus de PSD la functia de ministru al justitiei, s-a remarcat ca politician prin initiative legislative menite sa slabeasca justitia. Numele sau este asociat cu episodul “Martea Neagra” din 2013, cand USL a incercat sa promoveze amnistia si sa modifice legislatia penala in beneficiul celor anchetati de procurori. Dupa revocarea lui Valeriu Zgonea in iunie 2016 si pana la alegerea lui Liviu Dragnea, a ocupat functia de presedinte al Camerei Deputatilor. Potrivit CV-ului postat pe site-ul Camerei Deputatilor, calificarea de baza este cea de inginer  iar facultatea de drept a absolvit-o in 2002.
                              Last edited by mr.K; 29 January 2017, 15:29.

                              Comment


                              • Bravo Mr. K, din păcate nu ai cui sa explici, ca PSD le-a dat un oscior și roade de zor la el, în prezent.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google