Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • .ei sunt majoritari in parlament...deci ei formeaza guvernul
    ...dar trebuie sa vina unii care fac cum le zice iohannis, nu cum vor ei, nu cum le zice Dragnea, ci asa cum vrea presedintele si usr-pnl.
    Asta spera si PSD-ul...cu scutirea aia de taxe sa astupe gura prostiilor
    Ce mi-ar mai placea sa se anuleze tot programul de guvernare si sa se faca numai ce zice iohannis si nae danut. Atunci sa vezi trai pe vatrai. Macar sa apuc si eu sa emigrez.

    Fanez ia cauta pe net...poate gasesti discursul...nu conteaza cu ce numel...seamana uluitor
    Au aratat aia de la realitatea (asa "ti-ai adus aminte" tu). La revolutie aveam o varsta la care puteam sa inteleg ce se intampla fara sa-mi zica propaganda.
    Last edited by Fanez; 4 February 2017, 16:12. Reason: Automerged Doublepost

    Comment


    • Întrebare:
      În ultima luna, la tara temperaturile minime au ajuns la -20 grade. Tata a avut în cămară depozitate 3 sticle de apa și anume: 2 sticle apa plata (izvorul minunilor și bucovina) și una minerala (borsec). In ciuda temperaturilor foarte scăzute, apa din sticla izvorul minunilor nu a prins nici măcar o pozghita de gheata, în schimb cele 2 sticle au fost bocnă. Astăzi fiind mai cald afara, aproximativ 5 grade, am făcut o poza la cele 3 sticle. Apa din sticla de bucovina este încă înghețată, cea din borsec mai are o bucata de gheata, pe când cea din izvorul minunilor este lichida. Ce ar putea conține apa (izvorul minunilor) îmbuteliată de european drinks?
      Attached Files

      Comment



      • Sper sa nu iasa toti aia platiti de psd. Adica aia pentru care s-au anulat 102 taxe, aia carora li s-a marit salariu, aia carora li s-au marit pensiile, aia care beneficiaza de majorarea punctului de pensie etc. La toate astea s-a opus "opozitia" in frunte cu seful ei.
        Pai stai asa ca nu-i asa; adicatelea daca ai respectat cateva puncte din programul de guvernare in urma caruia ai devenit castigator al alegerilor, ai si pretentia ca beneficiarii acelor masuri sa te urmeze neconditionat, indiferent ce vei face de acum incolo? Sa am pardon moncher.
        Mai tii minte ce am spus acu' ceva tip pe aici? Treaba cu momeala...
        Eu ca cetatean care nu sunt inregimentat, imi permit sa acord sprijinul pentru un partid sau altul functie de oferta politica, dar in acelasi timp imi permit sa spun stop si sa-mi retrag sprijinul, daca interesele mele nu mai corespund cu ceea ce mi se ofera, lucru pe care nu-l pot face membrii unui partid fara a fi sanctionati. Aceasta situatie, in care esti fortat sa urmezi un partid indiferent de situatie, este cel mai mare atentat asupra identitatii unuei persoane. Cand ti-ai pierdut dreptul de a spune NU, ai pierdut tot si nicio terapie cunoscuta nu te mai poate salva.
        Luptati sa puteti spune NU, oricand.

        ...
        Din cate am vazut, oamenii care au iesit in strada nu vor sa rastoarne rezultatul alegerilor; doar oportunistii de serviciu, printre care si liderii pnl&usr, viseaza sa confiste aceste nemultumiri pentru a-si face capital politic.
        Manifestatia trebuie sa ramana doar a cetatenilor; politicienii, chiar daca si ei sunt cetatenii acestei tari, ar fi bine sa stea deoparte si sa nu confiste in mod rusinos, aceste nemultumiri. Un politician are la indemana alte parghii pe care un cetatean obisnuit nu le are, pentru a protesta; prin urmare ar face bine sa nu mai coboare in strada asa cum am vazut si la Galati.
        Din punctul meu de vedere psd, trebuie sa-si asume guvernarea, chiar daca acest lucru uneori erodeaza. Chestiuni cu demisia, alegeri anticipate, guvern provizoriu, e poate cea mai nerealista ipoteza care se poate vehicula in acest moment si poate cea mai paguboasa.
        Aspirantii la guvernare sa priveasca mai intai la procentele acumulate in alegeri dupa care sa-si puna niste intrebari; cand vor afla cheia acestor intrebari, da' nu aia cu lipsa la vot, ca ala e un subiect de propaganda si linistea liderilor care au fost incapabili sa vina in fata alegatorilor cu un program de guvernare, abia atunci sa inceapa lupta pentru recastigarea increderii romanilor.
        Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

        Comment


        • Dragnea le-a făcut un bine studenților, vor veni gratis mâine sa protesteze în București. Spre deosebire de Soros, Dragnea le-a facilitat accesul la protest

          Comment


          • Originally posted by Fanez View Post
            Coruptia nu e dezincriminata. Legea gratierii nu se aplica pentru fapte de coruptie. Modificarea codului penal nu dezincrimineaza coruptia. Modul in care e folosita acuzarea de "abuz in serviciu" trebuie clarificata si asta nu inseamna ca este dezincriminat si nepedepsit "abuzul in serviciu". Trebuie clarificat ce anume se intelege prin "abuz in serviciu", ce inseamna asta, la ce se refera. Varianta initiala lasa loc sa interpreteze fiecare cum vrea si cum ii convine. Cand vrei sa faci un dosar penal cuiva si nu-l prinzi cu nimic, ca n-ai cu ce, il acuzi de abuz in serviciu pe principiul "ca stie el de ce". Apoi ala intra la pucarie ca e condamnat pe baza unui "denunt".
            Arestarea pe baza unor denunturi, fara probe directe care sa sustina denunturile respective e normala? Daca eu te reclam ca ai furat, ca te-am vazut eu, e normal sa te duci la puscarie pentru furt doar asa, ca am zis eu?
            Ca sa nu mai zic de situatia in care vin si te denunt pentru ceva ce ai fi facut prin 2005.
            Abuz in serviciu nu este egal cu furt.
            Darea/luarea de mita nu este egal furt.
            O tot tineti cu furtul aiurea.
            Tuturor celor care nu mai văd altceva în fața ochilor decât „la pușcărie cu toată lumea” (ca în vremurile lui Stalin) la doresc din tot sufletul să aibă ocazia măcar o dată în viață ca, știindu-se total nevinovați, să simtă pe propria lor piele binefacerile legislației în domeniu, așa cum este ea în prezent, fără modificările prevăzute de ordonanță.
            M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

            Comment


            • Cherubino ai dreptate...sa desfintam puscariile!!! Sa abrogam codul penal!!!
              P.S. Nu tota lumea la puscarie...doar infractorii.

              Comment


              • Originally posted by Cherubino View Post
                Tuturor celor care nu mai văd altceva în fața ochilor decât „la pușcărie cu toată lumea” (ca în vremurile lui Stalin) la doresc din tot sufletul să aibă ocazia măcar o dată în viață ca, știindu-se total nevinovați, să simtă pe propria lor piele binefacerile legislației în domeniu, așa cum este ea în prezent, fără modificările prevăzute de ordonanță.
                Da-mi un exemplu in care sa-mi explici cum ai putea sa ai de-a face cu bratul lung al legii, desi nu ai incalcat nicio norma morala si legala.
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

                Comment


                • vitriol sunt situatii...si unele chiar rasunatoare la noi. Dar...cat timp exista un sistem de justitie...erori or sa fie (pana nu ne implanteaza un cip in cap si ne citesc astia gandurile...si atunci poti sa zici ca o sa fie aproape perfect...chiar daca si atunci pot exista erori).
                  Dar de la a gasi solutii pentru scaderea numarului de erori...si repararea lor...pana la eliberarea in masa fara discernamant...si de la a scoate de sub incidenta legii infractiuniile boierimii...este cale al drecului de lunga...si se pare ca tovarasul dragnea a reusit sa o parcurga

                  Comment


                  • Originally posted by bolovan View Post
                    vitriol sunt situatii...
                    Ok. Un singur exemplu vreau, nu sa le enumeram pe toate.
                    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

                    Comment


                    • Cazul Tundrea
                      Ah...tu te referai la parlamentari/senatori/mari boieri? AAa...corect..n-am auzit...

                      Comment


                      • Nu. Ma refeream la cazul

                        Originally posted by Cherubino View Post
                        [...] legislației în domeniu, așa cum este ea în prezent, fără modificările prevăzute de ordonanță.
                        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

                        Comment


                        • P.S. Nu tota lumea la puscarie...doar infractorii.
                          Tot tu ziceai ca suntem o tara de infractori.


                          Originally posted by vitriol View Post
                          Da-mi un exemplu in care sa-mi explici cum ai putea sa ai de-a face cu bratul lung al legii, desi nu ai incalcat nicio norma...
                          Cazul Rarinca.

                          Originally posted by IancuMIC View Post
                          Pai stai asa ca nu-i asa...
                          ...
                          Din cate am vazut, oamenii care au iesit....
                          Impotriva cui a fost data ordonanta minune contra careia esti si dumneata?
                          Oamenii care au iesit... adica cei care s-au alaturat "manifestatiei spontane"? La ei te referi?
                          Cand au mai iesit sa protesteze 500 de oameni fara sa fie "spontan" organizati?
                          Last edited by Fanez; 4 February 2017, 19:27. Reason: Automerged Doublepost

                          Comment


                          • Ce spunea avocatul apărării: „Clienta mea şi-a recunoscut şi regretat fapta, chiar dacă i-a fost refuzată încheierea unui acord de recunoaştere a vinovăţiei”.

                            Şi ce susţinea Mariana Rarinca: „N-am făcut decât să cer banii pe care Livia Stanciu mi-i datora. Din cauza problemelor familiale şi a supărărilor, am pus problema într-un mod necorespunzător, pe care îl regret la acest moment”.
                            Sursa.

                            Deci, repet intrebarea:
                            Da-mi un exemplu in care sa-mi explici cum ai putea sa ai de-a face cu bratul lung al legii, desi nu ai incalcat nicio norma morala si legala.
                            Last edited by vitriol; 4 February 2017, 19:36.
                            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

                            Comment


                            • N-ai auzit de cazuri in care daca recunosti fapta iei cu suspendare sau la minimul pedepsei, iar daca nu recunosti esti condamnat la maximul pedepsei?

                              Comment


                              • Bai prietene, n-o mai da pe dupa visini. Daca n-ai fi comis vreo fapta, pe care o recunosti ulterior, n-ai avea de-a face cu legea.
                                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google