Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by bolovan View Post
    Fanez pardon...scuzati...instanta nu a spus ca este nevinovata...a spus doar ca dosarul nu este facut ok...contine greseli. Nu ca nu exista fapta.
    Nu exista probe, dovezi care sa arate ca este vinovata. Cine a facut dosarul ala o fi fost vreun incompetent si nu stie sa faca un dosar sau n-a avut cu ce sa-l faca? 6 instante au respuns dosarul. Cate greseli sa contina?
    Instanţa arată, în motivarea deciziei, obţinută de MEDIAFAX, că nu este ilegală îndemnarea cetăţenilor de a merge la vot chiar şi în ziua referendumului, ci transmiterea de mesaje privind modul cum ar trebui să se voteze, iar pentru aceste mesaje a fost condamnat Liviu Dragnea.
    Am vazut cu ochii mei pe cineva care a aparut la tv si am auzit cu urechile mele ca indemna oamenii sa voteze "votati cu PNL sau cu USR!" N-am vazut vreo plangere impotriva acestui personaj.
    P.S. nu stiu de unde are mediafax motivarea instantei, Dragnea n-o are.

    Potrivit judecătorilor, legea interzice "adresarea de îndemnuri referitoare la cum anume să se voteze, exercitarea de presiuni directe sau indirecte pentru a participa la vot sau nu, folosirea datelor cu caracter personal fără consimţământul persoanei vizate".
    Sa vedem ce se intampla cu cei care au dat numere de telefon ale unor demnitari pe feisbuc.
    Last edited by Fanez; 4 February 2017, 22:58. Reason: Automerged Doublepost

    Comment


    • Fane, iti citeam posturile de mai sus si fara sa-mi dau seama mi s-a focusat privirea pe semnatura ta. Brusc m-am luminat si am inteles.
      Judecatorii n-au nevoie de dovezi atunci cand adevarul exista.
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

      Comment


      • Originally posted by Fanez View Post
        Pai daca ma uit la antena3...
        Pai de acolo ai aflat ca au dat ordonanta pentru ca au fost alesi de popor, deci au voie.

        Poporul n-a ales niciun guvern, a ales parlamentul.

        Pesedistii s-au temut sa treaca ordonanta prin parlament, deoarece si prin psd mai sunt oameni care gandesc, si puteau vota impotriva.
        Inca mai pot, or sa aiba ocazia sa voteze impotriva unor articole nelalocul lor.

        Instanţa arată, în motivarea deciziei, obţinută de MEDIAFAX, că nu este ilegală îndemnarea cetăţenilor de a merge la vot chiar şi în ziua referendumului
        Stii foarte bine ca miza era validitatea referendumului prin prezenta la vot a cel putin 50% dintre persoanele cu drept de vot, deci era ilegal ce a facut dragnea.
        Teoretic, nu e ilegal sa premiezi jucatorii unei echipe sa joace fotbal pe bune, dar Becali a luat-o pe coaja, chit ca nu le dadea bani ca sa trucheze meciul.

        Apropo, mai e cineva sau sunt singurul care crede da Dana Grecu, parca asa o cheama, merita batuta cu cheia franceza pe gura aia cu care debiteaza numai tampenii rauvoitoare?
        Last edited by mr.K; 4 February 2017, 23:22.

        Comment


        • Originally posted by vitriol View Post
          ...
          Judecatorii n-au nevoie de dovezi atunci cand adevarul exista.
          E buna asta.


          Originally posted by mr.K View Post
          ...
          Pesedistii s-au temut sa treaca ordonanta prin parlament...
          S-au grabit ca fata mare la maritat.

          Comment


          • Cacealma. Ce ascunde pasul înapoi făcut de Liviu Dragnea | ANALIZĂ

            Liviu Dragnea, președintele PSD, al Camerei Deputaților și șeful real al Guvernului, a anunțat că îi propune premierului să abroge Ordonanța 13, prin care s-a modificat legislația penală în folosul politicienilor penali. Motivul: nu vrea război social. Minciună!
            În realitate, Avocatul Poporului, juristul Victor Ciorbea, i-a arătat lui Dragnea greșelile de neconstituționalitate din textul redactat de oamenii ministrului Justiției Florin Iordache. Așa a aflat Dragnea că nu-i poate trece ordonanța de Curtea Constituțională, cu toate că majoritatea judecătorilor sunt apropiați de PSD. Dacă lasă ordonanța să parcurgă traseul judecății la CCR, adică alte cel puțin cinci zile de proteste masive în Capitală și țară, Dragnea și PSD nu au*decât de pierdut. Încrederea propriilor alegători, altădată captivi ai PSD, se va prăbuși. Așa că Dragnea a ales o retragere strategică.
            Cum a aflat Dragnea că ordonanța NU poate trece de CCR
            Dragnea a aflat de la Ciorbea. Ciorbea a aflat de greșelile de neconstituționalitate de la procurorul general al României, Augustin Lazăr, care i-a trimis o scrisoare prin care îi cerea să atace ordonanța la CCR. Cu argumentele aFERENTE.
            Până și Ciorbea, fidelul aliat al lui Dragnea, a fost obligat să atace ordonanța la CCR, deși inițial a anunțat că nu există temeiuri de neconstituționalitate.
            Liviu Dragnea, președintele PSD și al Camerei Deputaților, a anunțat că îi propune premierului să abroge Ordonanța 13, prin care s-a modificat legislația penală în folosul politicienilor penali. Motivul: nu vrea război social. Minciună!


            Sa nu ne imbatam cu apa rece, s-a castigat doar o mica batalie. Razboiul continua.

            Comment


            • mr.K cine-i Dana Grecu?

              aris86 acum mai exista o varianta...ca intern PSD-ul sa-si faca ordine (dupa sutul in o-o primit acum...)...si sa-l debarce pe dragnea si compania lui. Ai ramane uimit, dar si in PSD sunt oameni ok extrem de nemultumiti de situatia actuala. Poate-i un moment bun pentru o "renastere".

              Comment


              • Strada a câştigat o bătălie, după cinci zile de protest. La ora 20.20, premierul Sorin Grindeanu a anunţat că duminică va avea loc o şedinţă de Guvern în care Ordonanţa de Urgenţă pentru modificarea Codurilor Penale va fi abrogată. Acesta a spus că se va găsi un termen legal pentru ca OUG să nu intre în vigoare: abrogare sau prorogare, fapt care îi nemulţumeşte pe cei din stradă, întrucât prorogarea presupune amânarea intrării în vigoare. Şeful Guvernului a mai anunţat că Ministerul Justiţiei îşi va asuma consecinţele pentru confuziile şi distorsiunile privind OUG, dând de înţeles că este posibil ca Florin Iordache să demisioneze din funcţie. Anterior, Călin Popescu Tăriceanu a anunţat, în jurul orei 20.00, deja că cei din coaliţia de Guvernare au decis abrogarea Ordonanţei. Realitatea.net a redat live-text, cele mai importante declaraţii ale premierului.
                Strada a câstigat o batalie, dupa cinci zile de protest. La ora 20.20, premierul Sorin Grindeanu a anuntat ca duminica va avea loc o sedinta de Guvern în care Ordonanta de Urgenta pentru modificarea Codurilor Penale va fi abrogata. Acesta a spus ca se va gasi un termen legal pentru ca OUG sa nu intre în vigoare: abrogare sau prorogare, fapt care îi nemultumeste pe cei din strada, întrucât prorogarea presupune amânarea intrarii în vigoare. Seful Guvernului a mai anuntat ca Ministerul Justitiei îsi va asuma consecintele pentru confuziile si distorsiunile privind OUG, dând de înteles ca este posibil ca Florin Iordache sa demisioneze din functie. Anterior, Calin Popescu Tariceanu a anuntat, în jurul orei 20.00, deja ca cei din coalitia de Guvernare au decis abrogarea Ordonantei. Realitatea.net a redat live-text, cele mai importante declaratii ale premierului. 


                Renuntare nu este egal cu abrogare nu este egal cu proorogare

                PROROGÁ, proróg, vb. I. Tranz. A amâna (din oficiu) pentru o dată ulterioară activitatea unui corp constituit, a unei adunări legislative, un termen scadent etc. – Din fr. proroger, lat. prorogare.
                ABROGAREA pare sa aiba si ea alte probleme

                In concluzie, maine merem la cel mai mare miting de la revolutie încoace.
                Last edited by aris86; 5 February 2017, 00:00.

                Comment


                • mr.K cine-i Dana Grecu?
                  N-ai pierdut nimic daca nu o stii, o maimuta urlatoare, varianta feminina a lui Gadea+partile proaste ale lui Badea.

                  Comment


                  • Haideți să luăm declarația premierului Grindeanu din nou…

                    Nu partea cu abrogare/prorogare mă îngrijorează, deși e clar că nu mai poți avea încredere în hoții ăștia… Partea cu proiectul de lege însă… Vedeți, o procedură de urgență se poate face și mai repede de zece zile. E adevărat că se duce la președinte, Iohannis o mai plimbă, o mai poate duce și pe la Curtea Constituțională… Dar, pentru Dumnezeu! asta a mai fost și în 2013. În 8 decembrie 2013. Marțea Neagră, remember? La intervale regulate de timp, pericolul legalizării corupției revine. Asta e blestemul nostru, iar eu m-am săturat de el. Ne-a trecut glonțul pe la ureche, dar nu vă relaxați! Dragnea n-are alternative. Nici Udrea, Ioana Băsescu, Bica și atâția cu conexiuni în politică și Parlament.
                    N-am nici cea mai mică încredere nici în acest Guvern, nici în acest Parlament și mă tem că nici în următoarele nu voi avea. Clasa politică evoluează lent. Prea lent!*Dar am mare încredere în Națiunea noastră.

                    Comment


                    • mr.K ah...gata...stiu...am vazut personajul de vo doua ori...cautam animal planet...si credeam ca am dat de el...cand colo..era A3

                      Comment


                      • Cei care au votat cu PSD isi contesta guvernul.

                        Comment


                        • Liviu Dragnea, preedintele PSD, al Camerei Deputailor i eful real al Guvernului, a anunat c îi propune premierului
                          deja suceala. Seful real al guvernului ii propune premierului? Pai daca e sef ordona, nu propune.
                          Victor Ciorbea, i-a artat lui Dragnea greelile de neconstituionalitate
                          pai tocmai CCR a solicitat punerea in acord cu constitutia a unor articole gresite din CP, ceea ce ordonanta facea. Cand ai mai bagat-o si p-aia cu procurorul general.... care a zis ca "rad de noi infractorii" daca avem legea identica cu alte 5 state europene.... si la noi nu e pedeapsa cel putin dubla...
                          Renuntare nu este egal cu abrogare nu este egal cu proorogare
                          corect. Ce n-ai inteles este ca se abroga .
                          "Cei de la ajutor social i-au amenintat ca daca ies afara, le vor opri ajutorul social", a declarat un protestatar.
                          am rude pe acolo. Unii beneficiaza de ajutor social. Nimeni nu le-a zis asa ceva, desi s-a dus sa protesteze ca "sa mai iasa si el din casa, sa se ma intalneasca cu niste veri la o bauta".
                          Last edited by Fanez; 5 February 2017, 00:50.

                          Comment


                          • PROTESTATARII constănțeni cer DEMISIA lui LIVIU DRAGNEA: “Bullshit, nu ți-a ieșit!”


                            Fanez, Dragnea s-a sucit a doua oara, dupa ce joi ne-a asigurat ca va continua. La cat a ajuns nivelul tau de incredere in el? )

                            Comment


                            • Ce nivel de incredere?

                              Deja au cerut demisia guvernului. Pai daca tot suntem aci, sa rezolvam pe loc, mai cautam alte motive? Partea proasta este ca cei care nu voiau decat abrogarea oug, nu vor mai veni si pentru "jos guvernul", ca ei nu pentru asta au protestat.
                              Last edited by Fanez; 5 February 2017, 01:05. Reason: Automerged Doublepost

                              Comment


                              • Victor Giosan (FB)


                                De citit articolul lui Pantazi de pe Hotnews - plus articolul pe aceiasi tema al lui Tapalaga. Problema este mult mai grava decit pare: nu e vorba numai de stimularea furtului din bani publici. Pericolul cel mai mare este stimularea cheltuirii iresponsabile si ineficiente, chiar daca formal legala, a resurselor bugetare. Este destul de complicat de explicat mecanismul pus la punct prin OUG 6/2017, OUG 9/2017 si prin prevederile din proiectul legii bugetului referitoare la MDRAPFE si PNDL. O sa incerc sa le explic printr-o paralela:

                                Avem o familie cu o anumita avere (nu conteaza cit de mare). Si familia are un copil rasfatat caruia decide sa-i ofere pe timp de un AN un card de credit cu plafon nelimitat - deci sa poata cheltui oricit, indiferent ce venituri intra in contul respectiv. Evident diferenta dintre cheltuieli si venituri este GARANTATA cu averea familiei - doar nimeni nu iti da credit nelimitat pur si simplu. Si ii spune blajin copilului rasfatat sa cheltuiasca banii numai pentru mincare si imbracaminte.
                                Ce face copilul rasfatat in aceste conditii:
                                a) cheltuieste nu numai pentru mincare si imbracaminte, ci si pentru jocuri video, cluburi, chefuri, masina scumpa, jocuri la pariuri sportive, etc
                                cheltuieste cit vrea, fara nici o limita, pentru ca nu are nici o restrictie efectiva in decursul acelui an si pentru ca are impresia ca averea familiei este NELIMITATA. Si in fond de ce sa nu cheltuiasa cit vrea, daca in final va plati mama si tata.
                                Cam cit credeti ca va fi valoarea datoriei la sfirsitul anului? Cam cit credeti ca vor trebui sa munceasca mama si tata in anii ce vin pentru a acoperii datoria si dobinda? Asta daca nu cumva banca va veni sa-i ia averea: apartament, masina pentru a-si acoperi creditul.
                                Cine este banca in cazul nostru: toti cei care au cumparat obligatiuni de trezorerie ale Romaniei atit de pe piata interna (companii si cetateni romani), cit si din afara Romaniei. Mai credeti ca banca va mai avea incredere in familia respectiva sa-i prelungeasca creditul? Eu sunt convins ca nu. Sau poate cu o dobinda uriasa. Deci mama si tata vor trebui sa munceasca din greu pentru a acoperii cheltuielile copilului rasfatat, plus dobinda. Mama si tata suntem pina la urma noi toti, care nu am fost atenti cind i-am oferit copilului rasfatat cardul cu credit nelimitat.
                                Acestea sunt efectele generale ale mecanismelor bugetare schimbate de catre PSD. Cine este copilul rasfatat: ministrii din guvernul PSD, presedinti de CJ si primari ai PSD - poate si alti primari si presedinti de CJ, daca se vor arata "prietenosi" cu PSD. Pentru cei care nu se arata "prietenosi" sunt alte mecanisme informale pentru a nu avea acces la cardul "minune".
                                Cam asa arata noul model "Dragnea" de administrare a bugetului Romaniei.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google