Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Deci, oameni buni, bagati in cap ce va spun (nu ce spun astia de la A3/RTV)
    Guvern PNL-USR nu este posibil atata timp cat nu sunt alegeri anticipate.
    Partidul de guvernamant (aka cel majoritar) propune un ministru. Iar presedintele il numeste. Presedintele nu poate propune de la sine putere un ministru dorit de el.
    Prin urmare...TOT UN GUVERN PSD o sa avem!
    Sau eventual sa se intample cum s-a intamplat de a pus PSD-ul mana pe guvern fara sa castige alegeri: au migrat de la un partid de guvernamant spre opozitie parlamentarii.
    Atlfe NU SE AJUNGE LA UN GUVERN PNL-USR-CE VREITI VOI!!!

    Comment


    • Ai mai nea cherubino, ca matale ai fost la scoala de iarna a psd
      Scuze, incerc sa mai destind atmosfera.
      L-am vazut astazi pe N Dan, intr-o conferinta de presa la tv; Dumnezeule mare, cu toata bunavointa, n-am reusit sa inteleg ce voia sa spuna, la intrebarile ziaristilor; s-a balbait mai ceva ca un elev care a fost prins copiind la teza. Basca la intrebare a spus ca nu stie sa raspunda si va reveni cu un raspuns. Pur si simplu mi-am dat seama ca omul asta nu are habar despre ce inseamna un proiect de lege, care-i rolul parlamentului.
      O fi un bun profesor nu contest, dar nu te poti inhama la o treaba, fara sa ai cateva minime cunostinte despre acea treaba. Sincer, n-am inteles ce cauta in politica, din care oricum niciodata nu iesi in aplauze.
      Pai daca asta e tipul care aduce schimbarea in Romania, iertati-ma dar nu pot sa fiu de acord cu experimente pe pielea mea.
      Last edited by IancuMIC; 5 February 2017, 20:20.
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

      Comment


      • In ce tara traim? In 20 de ani de comunism (1970-1990), Ceausescu a "manageriat" destinele tarii, cu rezultatele, sacrificile cunoscute (industrializarea, electrificarea...). In 26 ani (1990-2016), avem realizari "uriase" in buzunarele politicienilor. Noi am ramas cu optiunea sa muncim in afara tarii. Pana si banii care vin in tara de la "migranti" se intorc prin supermarket-uri si tot felul de "aranjamente" in tarile de origine. Ce alegeri anticipate sa facem? Ajungem din nou la alegerea hotilor buni dintre hotii rai. Eu nu am pe cine alege (sunt fost simpatizant PNL..sa stie lumea...din 90 am votat PNL, plus ca am fost golan in piata Universitatii - anii tineretii ...ce sa faci....)
        Last edited by Oti; 5 February 2017, 20:26.
        „Decât să înjuri întunericul, mai bine aprinde o lumânare.”

        Comment


        • Originally posted by IancuMIC View Post
          Ai mai nea cherubino, ca matale ai fost la scoala de iarna a psd
          Hihihi... daaa! Și încă mai am în palme bătături de la atâta aplaudat!

          Originally posted by Oti View Post
          ...Ce alegeri anticipate sa facem? Ajungem din nou la alegerea hotilor buni dintre hotii rai.
          Uite, vezi, aici ai pus punctul pe „i”! Eu am mai scris și cu alte ocazii, prin alte forumuri sau pe feisbuc (și uneori m-am ales și cu „frigiderul plin” din pricina asta), că cei care conduc un popor nu pot fi mai buni și mai morali decât poporul din care provin, în ansamblul său. Din păcate, faptul că, indiferent de „poleiala” politică, de 27 de ani încoace alegem în fruntea bucatelor doar niște ticăloși absoluți, spune multe despre calitatea acestui popor. Că sunt și extrem de multe „excepții” de la aceste „calități” în popor, este foarte adevărat (poate că și noi, cei de aici, reprezentăm niște excepții, poate că și printre cei din stradă se găsesc multe „excepții” care nu se mai regăsesc, pur și simplu, în societatea noastră), dar asta nu ne „încălzește” cu nimic, atâta vreme cât aceste „excepții” nu vor să intre în focul politicii, descurajați de faptul că tot tupeul și ticăloșia nemăsurată sunt „calitățile” care garantează succesul în România (și nu doar în politică, ci și în multe alte domenii).
          Last edited by Cherubino; 5 February 2017, 20:44. Reason: Automerged Doublepost
          M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

          Comment


          • La Cotroceni treaba e serioasa! Sa fie vreo 500-1000 de pensionari, care efectiv au fost tampiti de telenovelele. Sunt total rupti de realitate si extrem de usor de manipulat. I-a luat presa la intrebari si pe langa faptul ca habar n-au ce vor si ce cauta acolo, au si un vocabular de maxim 4 clase. Vai de steaua lor!
            Keep walking...

            Comment


            • Am vazut eu o mamaie, tot repeta ca nu e bine, nu e bine.
              Baba parea rupta total de realitate, s-ar fi inchinat la icoana cu dragnea.

              Comment


              • Cam asta e electoratul fidel PSD de 27 de ani, cumparat cu o galeata goala si o bricheta.
                In mare parte sunt aceeasi care stau la coada la pupat moaste.
                Keep walking...

                Comment


                • Are susținere guvernul Grindeanu, nu gluma.

                  Comment


                  • Da, are susținere guvernul Grindeanu. Într-un stat care (cel puțin la nivel declarativ) este unul democratic, cu o democrație reprezentativă bine pusă la punct, singura susținere legitimă pe care se poate baza un guvern este cea a votului popular. În momentul în care se iese din logica asta, vom ajunge să ne căsăpim în stradă.
                    M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

                    Comment


                    • Corect, dar Grindeanu nu prea guvernează aia e buba. Ia arunca un ochi și pe OUG 9/2017.

                      Furam, furam, cat putem noua deviza psd.

                      Una din cele mai riscande decizii ale guvernului a fost adoptată prin Ordonanța nr. 9 – document care a trecut neobservat în scandalul Ordonanțelor pe Justiție. Potrivit documentului, sunt suspendate pentru un an prevederi din Legea Finanțelor publice. Efectele suspendării acestor articole: autoritățile – centrale și locale, pot angaja credite fără plafonul maxim la care […]
                      Last edited by aris86; 5 February 2017, 23:39. Reason: Automerged Doublepost

                      Comment


                      • M-am uitat la tov Dragnea si tov Tariceanu...buei...astia sunt prosti? Astia n-au invatat nimic din revolutie? Eu nu-i vad bine...presimt niste alegeri. Si inca sunt impotriva lor...inca

                        Comment


                        • eu nu presimt alegeri. pt ca nu e cazul. psd nu se dezminte si a dat oug14 care anuleaza oug13, dar a strecurat in oug14 un articol neconstitutional, care daca e atacat la ccr face inactive oug14 si oug13 reintra in drepturi. cat de gunoiae poa' sa fie astia? iohannis trebuis sa-l ia de mana pe prim paiata lu dragea si sa iasa sa explice ce si cum. ambii sunt buni de trimis la dracu...
                          despre contraprotest, ce sa zic? erau unii acer stirgau jos basescu. pai tanti, nu basescu e presedinte. serios, da cine? pai, iohannis. ok, jos iohannis. asta spune ceva. fiecare crede ce vrea din asta.
                          revenind, cele 3 articole controversate din oug13 care au scos lumea in strada au fost abrogate, dar s-au introdus intr-un proiect de hg ce va trece prin parlament. o sa verific monitorul official sa ma conving.
                          am vazut un alt document, ala cu taierile de paduri, pe care ciolos nu le-a oprit. nu le-a oprit nimeni din '96 incoace, de cand le-a autorizat nastase si Iliescu si in 2015 le-a prelungit ponta. cei aflati la guvernare intre episoadele psd, totusi n-au nici o scuza ca n-au intervenit. gunoaie si aia, cum stim cu totii.
                          incetarea protestelor: atata timp cat psd nu renunta la plafon in bani pt abuz (nu-I normal ca noi sa platim 30 de ani pt o suma pentru care un official nu are voie sa fie tras la raspundere), favorizare (prin posibila trimitere in parlament), protestele n-ar trebui sa inceteze. psd tre' sa se lepede de dragnea, grindeanu, si iordache si sa puna niste oameni noi, intacti dpdv al dosarelor/conflictelor de interese, incompatibilitati, etc. abia atunci sa stinge "cauza" si psd re-devine legitim, ca in decembrie 2016. mai mult, cred ca astia 3 de mai devreme ar trebui arestati pentru fapte impotriva interesului national.
                          consesn: asta e cel mai important lucru, discutii deschise intre cei care conduc si cei care le contesta cateva actiuni, altfel, divizarea societatii e inevitabila. si-asa stam pe o mamaliga umflata, de ce se incapataneaza unii pentru interesul unui grup, sa arunce toata mamaliga in aer?
                          despre reprezentativitatea numarului de manifestanti vs participare la vot. astea nu se compara, la vot mergi relaxat, nu te ploua o zi intreaga, nu te bat jandarmii la revolutie n-au fost mul mai multi in strada, dar atunci eram toti impotriva unuia, acum suntem unii impotriva altora. pacat. si totusi nu trebuie sa ajungem la alegeri anticipate, nu aia e calea normala de urmat.
                          uimira unora ca stundentii au tradat, s-au dus la manifestatii desi au transport liber pe cfr, ca lumea e nemultumita desi s-au amrit pensile si salariile: asa a fost si Ceausescu uimit ca nu cedeaza lumea pt 100 de lei si 100g de carne lunar. psd, prin clica actuala, nu vrea sa priceapa ca spre deosebire de marea masa de votanti ai lor, oamenii astia din strada nu cer un folos material direct pentru ei acum, ci le contesta mojiciile.
                          multinationale care sponsorizeaza manifstantii: asta e o mare aberatie, ca sa nu zic minciuna dezinformatoare. cine-si inchipuie ca o firma isi opreste productia ca sa iasa oamenii in strada, tre' sa fie dus un pic la cutia cu ganduri. cand nu cunosti sistemul, e usor a arunca idei cu care sa manipulezi. 200000 de euro ora de stationare a unui client in industria auto. faceti 8 ore/zi ori 6 zile, ia vedeti cine vrea sa plateasca atat de dragul unei manifestatii?
                          Last edited by Seba; 6 February 2017, 00:25.
                          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                          Comment


                          • Protestul de azi din fata Palatului Cotroceni, candideaza fara discutie la cel mai jalnic si penibil protest vazut pe planeta Pamant!
                            S-a strigat si "Jos Basescu!"
                            Keep walking...

                            Comment


                            • despre reprezentativitatea numarului de manifestanti vs participare la vot. astea nu se compara, la vot mergi relaxat, nu te ploua o zi intreaga, nu te bat jandarmii
                              As indrazni sa avansez un raport, pentru fiecare paticipant din strada, mai exista inca 9 casa care impartasesc ideea.
                              Cam 1/10 din sustinatori ies in strada.
                              Deci 600 de mii in strada inseamna 5-6 milioane care iti cer sa schimbi ceva.
                              Mai multi decat te-au votat.
                              Iar Grindeanu poate o sa priceapa odata ca pe el nu l-a votat nimeni la guvern, l-a numit draknea.


                              Pana una alta, poate imi zice si mie cineva de ce as sustine guvernul asta eu si cei din Moldova.
                              Comisia de buget a Parlamentului a respins un amendament al liberalilor ieşeni cu privire la realizarea studiilor de fezabilitate aferente proiectului construirii auto*străzii Iaşi - Târgu Mureş. Potrivit deputa*tului Marius Bodea, amendamentul viza alocarea sumei de 238 milioane lei. Li*beralul a precizat că, în primă instanţă, alocarea a fost aprobată, dar majoritatea PSD a reluat votul şi, în cele din urmă, a fost respins.
                              În comisia de buget, până şi un parlamentar ieşean, Varujan Vosganian, ar fi votat să nu se aloce bani acestui proiect.
                              Plangaciosul ala care se ruga de colegi sa nu lase DNA s-al aresteze anul trecut e la ALDE.
                              DNA, sa vina sa va ia!

                              Acusi vine Fane si spune ca nici ailalati n-au dat bani pentru autostrada Iasi-Tg. Mures, deci am obligatia nescrisa sa nu cerem nici de la PSD+ALDE.
                              O sa ii cerem lui Putin, sa faca autostrada Iasi-Moscova.
                              Last edited by mr.K; 6 February 2017, 09:10.

                              Comment


                              • Originally posted by mr.K View Post
                                Acusi vine Fane si spune...
                                ...
                                O sa ii cerem lui Putin, sa faca autostrada Iasi-Moscova.
                                1. Am incheiat orice "spune Fane" pe aici despre chestii politice (deocamdata).
                                2. Foarte bine faceti.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google