Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by B997NDL View Post
    Nuuu... Fane e "z mazr end z fazr" al propagandei roii...
    Cine nu e cu noi, e pesedist-antenist.

    Originally posted by aris86 View Post
    Psd & alde în picaj
    PSD - 31%

    PNL - 17%

    USR - 7%

    ALDE - 2%

    PMP - 1%

    Alt partid - 1%

    Celelalte cum sunt?
    Last edited by Fanez; 14 February 2017, 17:50. Reason: Automerged Doublepost

    Comment


    • Originally posted by Fanez View Post
      Celelalte cum sunt?
      Altă întrebare...

      Comment


      • Un şofer care oprise la o benzinărie pentru a alimenta a fost martorul unui eveniment neobişnuit. Acesta a filmat cum pompa înregistrează chiar dacă în acel moment prin furtun nu trecea benzină.*

        ”La OMV Slatina, vis a vis de Bila... Alimentând... Cu pompa în mână, taxa şi la bani, şi la combustibil...” a fost postarea pe care a lăsat-o şoferul indignat de fenomenul la care asista.
        http://m.pro motor/masini-noi/news/p...video-15541378

        Sa mai zică unii șoferi "consumul de la plin la plin e cel mai exact"

        Comment


        • Pentru ca tot e mare interes pentru procesul lui Dragnea, zic hai sa ma documentez si eu, din sursele pe care le am la dispozitie; recunosc, n-am considerat pana acum ca merita efortul. Da' zic hai sa vedem.
          Prin urmare avem un mare sef pesedist in teritoriu care aduce doua persoane sa lucreze la sediul partidului; cum nu exista modul legal ca acestea sa fie remunerate pentru munca depusa, profitand de pozitia sa de Presedinte al CJ, da o dispozitie sefei de la D.G.A.S.P.C Teleorman pe care o voi denumi generic protectia copilului, sa le angajeze pe cele doua persoane.
          Pana aici totul e clasic; problema apare in momentul in care cele doua persoane, nu lucreaza efectiv in cadrul institutiei in care au fost incadrate si nici nu par prea preocupate de faptul ca ar mai trebui sa dea si pe la slujba de unde ridica leafa.
          Sefa celor doua subordonate, care a preferat sa inghita magaria, se face vinovata pentru ca nu a refuzat consemnarea acestora in pontajul lunar. Faptul ca a acceptat tacit acesta stare de lucruri nu o scuteste de raspunderea legii; aici nu-i cale de intepretare si avem o complicitate la abuz in serviciu. De teama pierderii postului, e clar. Nu e nici prima nici ultima persoana care face asta.
          Stiu ce gandeste un sef in acest caz si cat de greu e sa te te pui contra sistemului. Practic n-ai decat doua solutii; ramai sau pleci.

          Numai cine n-a trecut prin asta nu stie ce inseamna sa-ti spuna un directoras ca maine il vreau si eu pe x lescu ca am oarece treaba, iar tu sa stai cu morcovu' fund ca nu e legal nu corect, nu e ...Cand vezi ca adoua zi x lescu n-a venit, te suna directorele si-ti spune ca mai are treaba cateva zile cu el, iti creste pulsul instant. Iti pui zeci de intrebari, pentru ca nu stii cum e mai bine sa faci; sa te opui riscand, sau sa accepti.
          In mod sigur cineva, frustrat ca munceste si in locul altora, deh schema de personal, a "suflat" la procuratura.
          Daca nu au fost intocmite acte, hartii, de catre cei implicati si obligati sa inghita magaria, adica daca nu esti acoperit cum se mai spune, iar implicarea lui dragnea nu poate fi dovedita prin acte, dispozitii, ma tem ca e cam greu sa fie dovedit ca unic vinovat. In genelal sefii, directorii de care va vorbeam, dau dispozitii verbale si nu sunt atat de prosti sa lase urme. Se pare ca tocmai pe asta se bazeaza dragnea.
          Bine, sunt inregistrari telefonice, ambientale, ma rog tot tacamul., dar...
          Din punctul meu de vedere, dragnea face parte din categoria celor ce se cred Dumnezei, fara sa le pese de cei de care se foloseste, pentru a incalca legea; vorba cunoscuta in astfel de cazuri; daca esti prost si n-ai stiut sa te descurci. Am oarece dispret pentru astfel de oameni, care prefera sa calce pe cadavre, fara sa le pese de cei pe care ii implica in demersul lor. Aici e de mentionat, ca nu in putine cazuri implicarea se face in anume scopuri si foloase; in aceste cazuri, ti-ai asumat castigul, asuma-ti si riscul. E foarte probabil ca si in acest caz sa fie vorba de oportunisti; nu stiu.
          Iar de platit vor plati deopotriva; si cei angrenati cu voie si cei fara voie.
          Probabil dragnea va fi condamnat, nu cred ca e vreo surpriza, dar va fi in masura in care poate fi dovedita implicarea in mod direct; judecatorii nu judeca emotional. Depinde, in ce masura procurorii vor putea dovedi vinovatia si in ce grad.
          Oricum sa nu va asteptati la ani grei de temnita.
          Last edited by IancuMIC; 14 February 2017, 21:03.
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

          Comment


          • http://m.pro motor.ro/masini-noi/news/pompa-de-benzina-din-romania-care-incaseaza-desi-nu-pune-combustibil-video-15541378

            Comment


            • Dragnea - nedragnea, vinovat - nevinovat, deja m-am plictisit.
              Alta problema e o problema (asta cu dragnea este fix perdea de fum). Bugetu'! Asta e buba. De ce intarzie lohanis bugetu'? Cine are de pierdut? Toata tara (pesedisti, multinationalisti, absolut toti au de pierdut). Cine are de castigat? lohanis? Ce castiga?

              http://cetin.ro/rompetrol-fura-pompa/ asa e la benzinarie. O data am observat ca imediat ce am ridicat pistolul a si taxat (nu mai stiu cat, am mai scris pe aici).
              Last edited by Fanez; 14 February 2017, 20:23. Reason: Automerged Doublepost

              Comment


              • Fura și rompetrol, de 2x am avut avut suspiciunea aceasta, odată la Ghencea și odată pe Viilor. De asta spuneam ca nu e sigura metoda plin-plin, ca ne cam fura ăștia.

                Comment


                • "O lucrare importanta care trateaza subiectul este Le droit à la paresse: réfutation du droit au travail de 1848, scris de Paul Lafargue (1842 - 1911) în 1880 si tradus pentru prima oara în româna de Alexander Tendler sub titlul Dreptul la lene.*
                  În esenta, autorul arata ca marii industriasi / patroni considera ca lenea nu este buna, deoarece muncitorii lenesi le scad (patronilor) posibilitatea de a se îmbogati tot mai mult. De aceea, prin publicitate, acestia conving masele sa cumpere mai mult, astfel ca, pentru a cumpara mai mult, muncitorii vor munci mai mult, în final ajungând sa fie epuizati fizic si înglodati în datorii.****
                  Concluzia autorului este ca, daca am munci mai putin fiecare dintre noi, am putea trai toti mai bine, somajul ar scadea – iar nivelul de viata al populatiei s-ar îmbunatati. Dar nu ar mai câtiga atât de mult patronii."

                  Super tare. (Am primit pe e-mail)
                  Last edited by Fanez; 14 February 2017, 20:33.

                  Comment


                  • Din ce vad pe multe forumuri, au citit foarte multi lucrarea asta; unde zici ca se gaseste cartea?
                    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                    Comment


                    • Eu as zice mai degraba sa adoptam modelul suedez, cu mai putine ore de munca zilnic.
                      Oricum salariatii ard gazul o ora dimineata la cafea si tigara, o ora la amiaza pentru masa si o lalaie in ultima ora de program.
                      Mai bine le faci program de 6 ore din start, si vor fi mai motivati sa-si termine treaba, stiind ca urmeaza sa plece mai repede acasa.

                      Cat despre d-l ala despre care am spus ca e ireal de prost, l-am auzit vorbind cu alte ocazii si nu e nicio diferenta intre pamflet si realitate.

                      Sa vedem cum se descrie si apreciaza el.


                      Revoluția m-a prins ca muncitor la această fabrică. Ieșit cu un mare număr de colegi pe 22 decembrie dimineața, m-am trezit că dirijez coloana către centrul orașului și chiar că o comand în fața barajelor militare de la Ministerul Agriculturii și apoi la intrarea spre strada Onești. Întors la fabrică, am fost chiar timorat de faptul că mi se cerea părerea în aproape tot ce ținea de deciziile din acele zile, de la paza intreprinderii, până la cele mai diverse acțiuni.
                      Un simplu muncitor ca el devenise indispensabil la comanda, intreprinderea aia nu avea unul mai inteligent ca asta.

                      În 1997 am plecat direct în avocatură.
                      Papagalul, in epoca in care ca sa intri in barou se dadea spaga babana, a reusit sa devina avocat, el , un muncitor devenit absolvent de drept dupa mai bine de 10 ani de la terminarea liceului.
                      Mare om, o valoare.
                      În anul 2001 președintele României, domnul Ion Iliescu, mi-a oferit o șansă nesperată – postul de consilier de stat pentru probleme juridice.
                      La nici 4 ani de avocatura, cand prostovanu inca mai avea cas la gura, devine, hopaaaaaaa, nici mai mult nici mai putin decat consilier la Cotroceni.
                      O stea juridica in devenire.
                      Subiect de film hollywoodian baiatu' asta.
                      Pana si Bill Gates s-a chinuit ceva mai mult pana sa aiba succes
                      Gates nu avea partidu in spate..
                      Last edited by mr.K; 14 February 2017, 21:26. Reason: Automerged Doublepost

                      Comment


                      • Originally posted by IancuMIC View Post
                        Din ce vad pe multe forumuri, au citit foarte multi lucrarea asta; unde zici ca se gaseste cartea? [emoji38]
                        Nu stiu. Am primit pe e-mail un fragment. Ma interesez sa aflu.

                        Originally posted by mr.K View Post
                        ...muncitor devenit absolvent de drept dupa mai bine de 10 ani de la terminarea liceului.
                        Mare om, o valoare.
                        Asta inseamna ca a invatat bine si mult. Altii devin absolventi de drept a doua zi dupa absolvirea liceului.
                        Last edited by Fanez; 14 February 2017, 22:53. Reason: Automerged Doublepost

                        Comment


                        • altii si-au construit facultate si apoi au absolvit-o ! gen sechelariu !

                          apropo de ce zicea iancu , te duci la examen si-i zici profului : -Buai ! Vrei sa mai lucrezi acili'sa ? Vezi ce nota-mi pui !
                          o/____\o
                          (i)
                          .........

                          Comment


                          • Originally posted by Fanez View Post
                            Nu stiu. Am primit pe e-mail un fragment. Ma interesez sa aflu.
                            Vreau si io. Please!
                            M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

                            Comment


                            • altii si-au construit facultate si apoi au absolvit-o ! gen sechelariu !
                              Sechelariu avea avea la primarie un ML si un S Klasse, iar pesedistii din ziua de azi viseaza ca DNA sa-l salte pe primarul din Iasi pentru o achizitie legala de 4 Skoda amarate.

                              Averea astuia cand va fi verificata?
                              Pentru multă lume, averea baronului de Teleorman Liviu Dragnea a fost un mister. Secretarul general al PSD a reuşit să strângă o avere fabuloasă din leafa de bugetar în unul dintre cele mai sărace judeţe din...

                              Rămâne o întrebare: de unde a avut Dragnea bani să cumpere atâta teren şi să îşi construiască un asemenea conac?! Salariul de bugetar, hotelul Bombonicăi, împrumuturile de la socru nu sunt de ajuns pentru a justifica ce este la vedere din averea lui Dragnea.

                              PLus un bloc din Bucuresti.

                              Locuința din București a lui Liviu Dragnea este înconjurată de mister. Blocul de lux cu patru etaje în care se află apartamentul este deținut de un foarte discret om de afaceri născut în Teleorman. În acte, însă, imobilul nu este defalcat pe apartamente.
                              Last edited by mr.K; 15 February 2017, 10:18.

                              Comment


                              • A muncit ca altii 22 de ore pe zi, nu bea si nu fumeaza.
                                Averea aluia care a zis asta si are o curte de 5ha pentru care plateste 99 de euro/an cand e verificata? Muntele de marmura de la cine l-a mostenit?
                                Mai am una: http://m.evz.ro/nicusor-dan-sarac-bo...pre-avere.html
                                Asta macar nici nu stie ce face suta de mii de euro.
                                Last edited by Fanez; 15 February 2017, 11:21.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google