Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Imi zici din hotnews care in 2012 zicea ca esti iresponsabil daca aduci copii minori la manifestatii, iar in 2017 aducerea copiilor la manifestatii e un exemplu de urmat?
    ...

    Comment


    • Am auzit ca pesede intentioneaza nationalizarea fondului de pensii pilonul II.
      Deja nu le mai ies banii la numaratoare, ca sa acopere pomenile electorale.
      O sa dau in judecata statul, eu am semnat un contract pentru a-mi fi virati lunar bani din CAS catre un asigurator privat, iar statul imi deturneaza banii.
      Pe mine nu mai intereseaza pensiile celor de acum, sa le asigure statul, ca pentru stat au contribuit atatea decenii.
      Nu mai e la gramada, ca pe vremea comunismului.
      Ori imi garantezi banii aia, ori nu ma mai obligi sa contribui.

      Fane, eu spun de niste lucruri care s-au intamplat, indiferent de unde le citez, sunt a naibii de adevarate.
      Oricum, eu nu pentru tine scriu, ci pentru oameni care inca nu stiu cine e pesedeul.
      Cu cat stiu mai multi, cu atat se poate naste un curent de opinie care sa dea o sansa tarii pentru viitor.
      Last edited by mr.K; 29 January 2017, 15:43.

      Comment


      • Numai la o anumita etnie am vazut ca-si baga plozii in fata mascatilor veniti sa aresteze seful de clan.
        Pe acelasi principiu si ala copilul sub un an, dar si altii cu copii sub 14 ani care s-au dus in strada sa bage guvernul si parlamentul la puscarie.

        ...
        Fane, eu spun de niste lucruri care s-au intamplat, indiferent de unde le citez....
        Altele , cu "ceilalti nu s-au intamplat? Aaaa... despre aia nu scrie in sursele pe care le citesti si citezi.
        De la inceput pilonul I-II au fost o eroare. Cand alte tari au renuntat descoperind ca e o mare "frauda legala" s-a gasit Romania sa-l adopte, sa bage tone de bani in buzunaru' "nu stiu cui" si sa taie din pensii ca nu ajung banii.

        Originally posted by mr.K View Post
        Si asta, in timp ce PDL retroceda sute de milioane de euro pe tot felul de terenuri si proprietati supraevaluate de 10 ori.
        In timp ce construiau tot felul de trasnai inutile prin locuri uitate de lume.
        In timp ce Nuti cumpara posete de zei de mii de euro, ca doar Cocos lua comisioane de zeci de milioane de euro.
        In timpul asta, desi nu aveam nevoie, ne imprumutam FMI cu miliarde, ca sa aiba de unde face cheltuieli inutile.
        Gasca PDL a insemnat cei mai mari hoti pe termen scurt. Intr-un mandat au reusit sa fure cat PSD in perioada 1990-2008.
        Atata hotie pe fata cat am vazut in perioada aia, de m-am lamurit cu portocaliii. Si am vazut ceva hoti la viata mea.
        Apoi ai reevaluat.
        Originally posted by mr.K View Post
        Partidul penalilor, pesede...
        Ii cam pupi pe fostii PeDeLei actuali PeNeLei-USeRei. Astia sunt penali, ceilalti nu sunt. De aia nu se preocupa nimeni "la puscarie, la puscarie!", de Dragnea se preocupa.

        Guvernul de la Sofia pare pregătit să meargă pe urmele Ungariei şi Poloniei şi să naţionalizeze pilonul II de pensii private pentru a-şi repara finanţele publice.

        Guvernul bulgar a semnat recent un memorandum de înţelegere pe cinci puncte cu reprezentanţii sindicatelor prin care permite actualilor participanţi la pensiile private obligatorii să decidă, dacă din 2015, o parte din contribuţiile sociale vor mai fi transferate în conturile pensiilor private, scrie publicaţia Investment &Pensions Europe.
        sursa
        Parlamentul ungar a adoptat luni seara proiectul de lege privind nationalizarea activelor fondurilor de pensii private, autoritatile de la Budapesta incercand astfel sa reduce deficitul bugetar, potrivit AFP. Conform paginii de internet a legislativului, legea a fost votata cu 250 de voturi pentru, 58 voturi impotriva si 43 de abtineri.
        ... ...Prin aceasta lege, guvernul de centru-dreapta condus de premierul Viktor Orban vrea sa redirectioneze banii plasati in fondurile de pensii private in vistieria statului, pana cel tarziu pe 31 decembrie 2011.
        hotnews
        Last edited by Fanez; 29 January 2017, 17:14. Reason: Automerged Doublepost

        Comment


        • @Cherubino, ai ajuns sa te bucuri ca se vor da medicamente mai ieftine, în detrimentul unui trai de viata mai bun, îndestulat, care sa ofere o o viata linistita și lunga.

          Comment


          • aris86,peste vreo 20 de ani, când vei avea vârsta pe care o s-o împlinesc eu anul ăsta, o să te bucuri și tu când o să ai parte de medicamente ieftine. Faptul că acum ai 30 de ani și ești „pe cai mari” e doar o chestiune temporară. Șezi blând, că bătrânețea și bolile nu iartă pe nimeni.

            În altă ordine de idei, fiindcă m-am săturat de cei care-și dau cu presupusul în materie juridică fără să aibă habar ce spun (mă întreb dacă nu cumva or fi plătiți să facă asta?), să mai citim și o opinie venită de la profesioniști în domeniu:
            Unul dintre cei trei specialiști care au analizat lucrarea de doctorat a șefei DNA publică pe un blog o analiză a  deciziei de a se adopta ordonanțele de urgență referitoare la grațierea și modificarea codurilor penale.   Doctor în drept
            M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

            Comment


            • @Cherubino, la 27 de ani am trecut printr-un moment de cotitura în viața și consider ca nu medicamentele reprezinta soluția la problemele noastre, ci un trai de viata liniștit și indestulator, compasiune și multa iubira fata de tine însuți și semenii tai.

              Comment


              • Fane ! Alo ! Esti acasa ? De ce nu dai fuga la Universitate sa le explici tu unde gresesc si cum devine treaba ?
                Decat sa pierzi timpul cu noi, faci ceva la scara mare, ca sa faci partidul mandru.
                Zi-le sa caute adevarul la Antena 3 si la RTV. Spune-le sa nu se mai lase spalati pe creier, ca ciuma rosie is the best.

                Comment


                • aris86,să-mi fie cu iertare, dar ai un mod foarte ciudat de a răspândi pe-aici „iubirea față de semeni” de care pomeneai. Dacă tot nu crezi în medicamente (sunt de acord cu tine că nu sunt bune întotdeauna, dar sunt totuși un rău necesar), să știi că eu cred în schimbul permanent de energie între noi, natură și cei din jurul nostru. În momentul în care te înverșunezi să vezi numai rău și să judeci doar în sens negativ niște presupuse intenții ale unora sau altora (și aici mă refer la cazul concret al politicii pe care o dezbatem aici), cantitatea de energie negativă pe care o emani la un moment dat se va întoarce împotriva ta. N-am observat nicio urmă de echilibru în ideile tale.
                  Asta-i părerea mea, ce să fac dacă mi-ai ridicat mingea la fileu? Acu, dacă te-ai supărat, să știi că tot energie negativă se cheamă.
                  M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

                  Comment


                  • Nu m-am supărat, sunt conștient ca energia negativa nu aduce nimic bun și acționează asupra celui care o emana.

                    Comment


                    • pentru a schimba ceva în tara, trebuie sa începi cu tine.
                      Attached Files

                      Comment


                      • Ei, în sfârșit un punct de vedere pertinent. Da, sunt 100% de acord, dar în scumpa noastră „grădinăamaiciidomnului” n-ai să vezi vreodată o astfel de schimbare, din motive de defect genetic.
                        M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

                        Comment


                        • Originally posted by aris86 View Post
                          @Cherubino, ai ajuns sa te bucuri ca se vor da medicamente mai ieftine, în detrimentul unui trai de viata mai bun, îndestulat, care sa ofere o o viata linistita i lunga.
                          Un sistem de sanatate imbunatatit este in detrimentul unui trai de viata mai bun si imbelsugat? D-aia a inchis base spitale, ca sa ai tu un trai de viata imbelsugat? D-aia a dat ministrul tehnocrat 60 de mil. de euro inapoi necheltuiti? D-aia s-au opus toti, cu exceptia psd maririi de salarii si pensii? Cand am avut eu salariul de la 6500 la 16.000 de lei a fost bine dar daca un medic ia 200 de lei mai mult nu e bine. Hai ca m-ai dat pe spate cu postarea asta. Ai dreptate. Dupa ce s-au inchis spitale unii au avut un trai imbelsugat. Faci parte dintrei ei.

                          Comment


                          • Soluția nu este să tratezi și sa cheltui miliarde de lei. La noi, toți bani sunt tocați, pe șpăgi, licitații dubioase și orice altceva. Hai sa ne uitam un pic la chinezi, indieni și o sa vedem ca ei merg pe metoda prevenției, căci e mai ușor sa previi decât sa tratezi.
                            Lumea în general nu își asuma responsabilitatea individuala pentru faptele sale și aștepta pe fat-frumos sa le rezolve problemele. Îmi asum ceea ce spun, îmi place sa spun direct ce gândesc și dacă am supărat cu ideile mele, este strict problema persoanei respective.

                            Comment


                            • Fanez
                              Cei care locuiesc în orașe mari n-au simțit niciodată ce nenorocire a însemnat acea închidere a spitalelor. Din acest motiv, unii dintre ei n-au cum să empatizeze nici cu politicienii care au decis redeschiderea acestor spitale (ai dracu „penali” nenorociți), dar nici cu bieții oameni care au fost loviți direct de lipsa unui spital în apropiere, singura lor vină fiind că locuiesc într-o localitate „prea mică pentru a-și permite să aibă un spital care să funcționeze în condiții de rentabilitate”!!!!!!??????
                              Și, având această lipsă totală (și cât se poate de evidentă) a acestei empatii, totuși ei vin și spun că trebuie să „manifestăm iubire față de semenii noștri”.
                              Nu mai continui comentariul, că încep să mă umplu și eu de energii negative...
                              M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

                              Comment


                              • Originally posted by aris86 View Post
                                Soluia nu este sa tratezi si sa cheltui miliarde de lei.... ... metoda preventiei, caci e mai usor sa previi decât sa tratezi.
                                ...
                                Aparatura de investigare e pentru tratare sau preventie? E mai bine sa afli din timp daca exista suspiciuni de vreo boala care poate deveni grava netratata din timp sau in timp util?

                                Originally posted by B997NDL View Post
                                Fane ! Alo ! Esti acasa ? De ce nu dai fuga la Universitate...?
                                Esti acasa? Nici de data asta n-ai indeplinit ordinul de iesire? O sa te sanctioneze Nae Plic. Sau esti atat se sus in structura incat tu stai la tastatura "pa feisbuc", sa indrumi fraierii si sa bagi dume? La gradul tau nu mai iesi in strada, dai indicatii.
                                @Cherubino, ei sunt tineri frumosi si sanatosi, n-au nevoie de spitale. Daca au, se duc la Viena sau la clinici private ca isi permit. Cum sa creada satului flamandului?
                                Last edited by Fanez; 29 January 2017, 21:43. Reason: Automerged Doublepost

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google