Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by dacia1981 View Post
    ...De plecat guvernul plus PSD plus Dragnea la pucrie îmi doresc i eu ca tot românul dar nu se poate s plece inclusiv cei de la PNL,USR,PMP,...PLM ...
    Pai n-a strigat strada: "parlamentul la puscarie", "dna sa va ia"? In parlament nu sunt si de la PNL,USR,PMP,...PLM ..??
    Problema este ca n-au loc in puscarii.

    Comment


    • adica 1 din 2 reivne in parnaie. cu exceptia politicienilor, care de acum vor avea si legea de partea lor. puteau sa faca proiectul de gratiere fara sa includa suspendarile si fara sa impuna quantum in bani pentru abuzuri. aici e porcaria. daca nu era evident pentru oricine (mai putin fanii psd) ca ordonanta e cu dedicatie, nu iesea nimeni in strada. cu atat mai mult cu cat presedintele si-a pierdut legitimitatea si risca sa aibe participare zero la referendum tocmai ca sa-i transmita si lui lumea ca cam prost ca politican, cel putin. si va rezulta ca populatia vrea coruptie, scuza perfecta si abia asteptata de psd ca sa-si continue magariile.
      Fane, tu te astepti sa zica cineva ceva impotriva opozitiei? Eu te-as intreba: care opozitie? nu exista opozitie, cine ar trebui sa faca opozitie nu-i in stare nici sa tina o foaie alba nemiscata 3 secunde in fata televizorului. pseudo opozitia asteapta sa iasa flfizonul din fruntea tarii sa declare ceva tamenie ca apoi sa latre si ei vreo 2 secunde "si noi, si noi". fara sa stie ce s-a zis, ce implicatii are, absolut nimic. aia sunt mai pe langa decat is eu pe langa pictura abstracta. si-atunci ce sa zica lumea despre ceva ce nu exista?
      ps: un singur lucru se poate spune: sa intre si ai lor la puscarie cu ai psd-ului cu tot. altceva nu pot sa le doresc, decat sa se scufunde impreuna.
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

      Comment


      • "O putere ocultă din România nu vrea să recunoască votul din 11 decembrie. 9 din 10 români habar n-aveau despre legea grațierii. S-a strâns un număr mare de oameni și toți cred că manifestează împotriva legii grațierii.

        Noi numai azi-noapte am primit zeci de mii de mesaje care insistă să facem o manifestație. Îi rugăm să stea liniștiți acasă. Cei care ne-au votat au ajuns cu nervii la pământ. Însă le transmit că nu e normal și nu e momentul să ieșim în stradă. Se dorește să fim român contra român. ", a spus Codrin Ștefănescu la postul de televiziune menționat.

        https://www.realitatea.net/psd-da-in...e_2027633.html

        Săracul secretar numai poate tine in frau mulțimea )
        Attached Files

        Comment


        • Am ajuns, datorita firii noastre de a ne infige unii altora cuie in bocanci, de rasul lumii.
          ...
          Avem un guvern care nu e in stare sa-si promoveze cum trebuie un proiect de lege si sa-l duca spre dezbatere in Parlamentul Romaniei. Aici am rezerve ca doar aceast proiect, respectiv gratierea, fara alte masuri colaterale, poate schimba situatia din puscarii. PSD ului ii lipseste acea putere data de votul din decembrie, datorita scheletelor din dulapuri, iar asta se vede cat de colo.
          Avem un presedinte care baga bete in roate guvernului, vezi legea bugetului; anul trecut a fost altceva, in sensul ca avizul CSAT a venit a doua zi, dupa ce guvernul a adoptat proiectul de buget.
          Avem un presedinte care inca bajbaie si spune romanilor ca proiectele privind gratierea si modificarea CP sunt inacceptabile si neavenite, iar la Consilul Europei, vorbeste despre gratiere, ca ar putea fi o solutie dintr-un amplu set de masuri; normal, acolo nu te poti aseza asa de transant impotriva gratieri, ca nu da bine. Pai, nene, ori e alba ori e neagra?
          Intrebat, daca va discuta cu guvernul despre posibile masuri alternative privind gratierea, presedintele se pronunta in litera si spiritul constitutiunii; nu e treaba presedintelui sa se ocupe de aceste chestiuni.
          Ce e de comentat? Joc de glezne?
          Avem manifestatii ale unor cetateni si n-am absolut nimic de spus in legatura cu acest drept, dar care nu au miscat un rid acum un an, cand guvernul a schimbat prin ordonanţă de urgenţă vreo 70 de articole din codul de procedură penală, fără aviz de la CSM, fără dezbatere publică; deh, aveam cel mai european guvern din istoria României.
          Avem un fost ministru al justitiei din defunctul guvern Ciolos, care a cochetat cu ideea gratierii si care acum a coborat in strada sa condamne gratierea; tupeu de politician tehnocrat.

          Ministrul Jusției, Raluca Prună, a declarat, duminică seara, la Realitatea TV, ca în această lună va lansa o dezbatere referitoare la grațiere ca posibilă soluție la rezolvarea problemei supraaglomerării penitenciarelor din cauza careia Romania risc


          Avem un viitor scandal;

          Avem o tara impartita intre sustinatorii partidului aflat la putere si cei care au pierdut in decembrie. Primii s-au exprimat la vot, ceilalti pe facebook si in strada.
          Unde se construieste adevarata democratie? La vot sau la tastatura? Intreb doar.
          Avem o suta si ceva de mii de romani, impotriva psd; sa fim seriosi, nu legea gratierii ii preocupa. Intrebarea e, cati sunt de acord cu viitoarele masurile ale psd? Ca acestia inca nu s-au exprimat, in strada.
          ...
          Avem un circ de toata frumusetea de care suntem in stare.
          Last edited by IancuMIC; 30 January 2017, 19:21.
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

          Comment


          • ...Intrebat, daca va discuta cu guvernul despre posibile masuri alternative privind gratierea, presedintele se pronunta in litera si spiritul constitutiunii; nu e treaba presedintelui sa se ocupe de aceste chestiuni....
            Ei, nu? Cum nu? N-a iesit in strada? N-a dat buzna la sedinta de guvern sa spuna guvernului ce sa faca si ce nu?

            ...acum un an, cand guvernul a schimbat prin ordonanta de urgenta vreo 70 de articole din codul de procedura penala , fara aviz de la CSM, fara dezbatere publica; deh, aveam cel mai european guvern din istoria României...
            pai asta de acum nu e guvern european ca sa-si permita asa ceva.
            Oamenii din strada s-au exprimat foarte clar impotriva gratierii. Citez cateva sloganuri strigate in strada: "guvernul la puscarie", "parlamentul la puscarie", deci clar impotriva gratierii. "Jos guvernul", deci alt guver ca asta da gratieri si se crede guvern european schimband codul penal prin ordonanta. Si in afara de asta noi nu l-am votat. Noi n-am votat cu nimeni, de ce a castigat psd-ul? Ca noi n-am iesit la vot.
            P. S. "Nu vrem gratiere" n-am auzit strigandu-se.
            Last edited by Fanez; 30 January 2017, 20:19.

            Comment


            • Ai fost prezent în stradă, ca sa iei pulsul?

              Comment


              • Dincolo de toate scenariile vehiculate privind organizarea, eu spun ca dreptul de a protesta e unul care nu trebuie a fi ingradit; problema e cat reprezinta, in procente din numarul total al populatiei cu drept de vot, mai pe romaneste sunt sau nu reprezentativi?
                Presedintele spune ca trebuie retrase proiectele si ca trebuie respectata vointa populara; e mult spus vointa poporului, pentru ca, na...chiar ala e tot poporul?
                Dar daca maine aceiasi manifestanti, striga jos guvernul, jos Iohannis, ce facem?
                In fine, raman la parerea spusa anterior si anume ca s-au grabit cu acele proiecte, nu erau prioritatea acestei tari, iar calea prin care se doreste adoptarea, fara dezbaterea in parlament, nu e aceea care sa le asigure un suport democratic. De asemeni, gratierea, in forma singulara fara un set de masuri concrete in plan legislativ nu e decat o masura care da rezultate pe termen scurt si nu rezolva fondul problemei.
                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                Comment


                • Dar daca maine aceiasi manifestanti, striga... jos Iohannis, ce facem?....
                  Iohannis isi va da demisia in 5 minute. Daca asa a zis strada....

                  Comment


                  • Stii ce ar fi cel mai trist sa aflam?
                    Ca tot acest efort al celor ce au protestat a fost orchestrat, politizat si cineva din culise se va folosi de rezultat pentru anume interese.
                    Probabil se vor ajusta unele prevederi din cele doua proiecte, ca de retras nu cred ca se va face; pur si simplu psd ul a intrat intr-o lupta cu presedintele din care nu se poate retrage. Invingi sau pleci, pare a fi cheia acestui joc.
                    ...
                    Iertati-ma daca ma aventurez pe un taram al fabulatiilor.
                    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                    Comment


                    • Pai stim deja. Ce mai e de aflat? Iohannis se tot roaga de guvern sa-l suspende, sa se victimizeze, iar guvernul nimic. Daca guvernul nu-l ajuta sa-si dea demisia. Si vor iesi in strada maxim 100.000 de oameni care-l vor inapoi presedinte.
                      Last edited by Fanez; 30 January 2017, 21:41.

                      Comment


                      • Originally posted by mr.K View Post
                        Au gratiat pe careva?
                        Hai că ești prea inteligent ca să te prefaci că n-ai înțeles ideea. N-am pus în discuție materia în care a dat Cioloș ordonanțe pe șest. Eu am adus în discuție un principiu. Pe voi, cei care aveți atâta democrație veritabilă în vene încât vreți să închideți posturi TV pe motiv că nu vă place ce se discută acolo, vă deranjează ideea de ordonanțe în materia justiției. Nici pe mine nu mă încântă ideea niciunui fel de ordonanțe și cred că doar parlamentul ar trebui sa legifereze prin dezbatere, dar ăștia de la PSD măcar le-au anunțat, nu le-au strecurat „pe sub preșul” democrației la doișpe noaptea.
                        dacă revolta voastră ar fi una sinceră, nu una manipulatoare, ar fi trebuit ca în dimineața zilei când s-a dat ordonanța mociorloșului, să fiți cu zecile de mii în stradă și să cereți tehnocraților să respecte calea normală de legiferare. Atunci a fost bună ordonanța, acum nu e. Unde vă este judecata cu aceeași măsură?
                        Și a-propos de „ordonanța grațierii”, parcă se vehicula că se va adopta până pe 31 ianuarie, că altfel „nu mai scapă Dragnea de pârnaie”. Uite că mâine trece termenul și nu se va adopta. Acum cu ce elucubrații mai veniți ca să vă susțineți manipularea? Ce-o să faceți dacă „penalii” hotărăsc s-o bage în dezbatere parlamentară? O să aveți măcar decența să vă faceți „mea culpa”, toți cei care-ați împroșcat cu venin „democratic” pe-aici?
                        A...! Încă ceva. Plicușor Ban al vostru tocmai a fost prins cu fofârlica la finanțarea campaniei electorale. Ca să vezi unde era ultimul cinstit imaculat din politichia românească! Pentru asta tot Dragnea trebuie tras la răspundere, nu-i așa?
                        M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

                        Comment


                        • Sa nu cadem in patima sau mai bine spus, jocul celor ce propovaduiesc Apocalipsa, odata cu venirea ciumei rosii, la guvernare.
                          Se presupune, conform unor surse, ca usr n-ar fi tocmai imaculat cand vine vorba de finantarea campaniei electorale. Si cum fum nu iese fara foc, n-ar fi exclus sa avem confirmarea a ceea ce se banuia de fapt.
                          Pana atunci sa spunem ca e doar o suspiciune.
                          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                          Comment


                          • Doar nu credeati ca USR a putut sa apara si sa creasca fara banuti.
                            Sunt sigur ca PSD a folosit doar fonduri legale in campanie. La ei 99% sunt bani la negru sau favoruri din partea firmelor, favoruri ce trebuie rasplatit e ulterior cu contracte de 100 de ori mai mari.
                            IRS te inchide in USA pentru fonduri de campanie nedeclarate. La noi se distribuie ziua in amiaza mare pui, faina ulei, galeti etc., cu camioanele.
                            Last edited by mr.K; 30 January 2017, 23:01.

                            Comment


                            • Da, mr.K, exact ce-au făcut toți ăilalți a făcut și PSD-ul. Că toți e români!
                              M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

                              Comment


                              • Doar ca la pesede nu vorbim de suspiciuni, ci de certitudini. Idem, la pnl.

                                Televiziunile ar trebui anchetate pentru ca in campanie incaseaza bani la negru pentru aparitia diversilor politicieni.
                                Ar trebui urmarit traseul afiselor electorale, care costa mult, se platesc in moduri dubioase de catre partide, prin reciprocitati.
                                Doar ca nimeni nu vrea asta.

                                In afara de DNA de procurorii carora e greu sa te atingi, toti ceilalti sunt expusi, de la judecatori santajabili pana la ultimul politist rural, care poate fi trimis in ultimul catun de catre sefi, conform regulamentelor, chiar daca se vede ca e un abuz de la 10km.
                                Nimeni nu e protejat de abuzul in serviciu, mai ales ca va fi si dezincriminat de acum cu oug-rile pacii.
                                Deci, ce rost are sa te pishi contra vantului, tu, un singur om? Cui foloseste? Trist e ca daca iti faci meseria, va trebui sa pleci din sistem.
                                Last edited by mr.K; 30 January 2017, 23:10.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google