Escrocherie

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Escrocherie

    Am cumparat un logan 1.5 dci de 85 de cai full de la unu din Pitesti cu 3700 de euro la "29.000" km dar defapt, a doua zi am aflat cand am fost la reprezentanta din orasul meu, ca masina defapt avea 220.000 km, va dati seama ce soc am suferit. M-am interesat peste tot chiar si la o cunostinta avocat, si mi s-a spus ca nu mai pot sa fac nimic sa imi obtin banii inapoi. Masina mai necesita reparatii: rotula inferioara dreapta fata, bieleta preluare cuplu,discuri de frana si placute,bielete antiruliu,antigel, un bec ars la butonul de la geamul electric. Cine stie ce o fi la motor, dar merge bine, nu scoate fum,porneste la prima cheie,trage in acceleratii grozav si consumul e mic. Ce m-ati sfatui sa fac?

  • #2
    Dar de ce ai luat-o? Care a fost detaliul care te-a determinat sa te opresti la masina asta?
    sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

    Comment


    • #3
      Consum mic,pret "mic" dotari,si nevoie de masina,si mai era si mai aproape,am vrut sa ma duc dupa un 1.6 16v,dar eram la limita.... Am pus-o pe tester sa verific kilometrajul si atat a aratat la injectie 29.000,s.a inteles el cu aia...cand masina merge si bine nu scotea fum nicio problema cu care se confrunta unele dieseluri...motorul era curat, probabil au si schimbat la motor cate ceva.... Creier spalat am avut.....Si caroseria bine,...

      Comment


      • #4
        Se mai intampla!Cred ca trebuie sa te resemnezi si sa mergi mai departe.Stiu ce inseamna 3700 de euro, dar nu prea ai ce sa faci.Poti sa o vinzi mai departe si sa recuperezi o parte din bani sau sa o tii si sa te bucuri de ea.Oricum iti urez drumuri bune si fara evenimente si sa te bucuri de ea.
        Stan Patitu*

        Comment


        • #5
          Trebuia sa iei seria masinii si sa dai o fuga pana la un dealer dacia si sa intrebi, in basa seriei, cati km are masina. Nu era greu sa faci asta. Daca masina merge ok inseamna ca este bine si te poti bucura de ea. Eu am dat un logan benzina unui tip (masina avea 230000km), iar la o saptamana l-am vazut cu masina la vanzare si scria pe afis ca are 45000km. Trebuia sa o verifici la un dealer dacia, dar repet, daca masina merge ok te poti bucura de ea.
          sigpic

          Comment


          • #6
            De obicei se intra pe forum inainte de achizitionarea masinii nu dupa.

            Comment


            • #7
              nu-ti face griji prea mari... daca motorul a fost intretinut mai duce pana pe la 400k fara probleme... schimba ce ai de schimbat pe la ea, schimba-i si distributia ca sa fii sigur si bucura-te de o masina care o sa te duca din punctul A in B fara sa te doara capul si la costuri mici...
              Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

              Comment


              • #8
                @MihaiiahiM, asa e!

                Originally posted by popavlm View Post
                nu-ti face griji prea mari... daca motorul a fost intretinut mai duce pana pe la 400k fara probleme... schimba ce ai de schimbat pe la ea, schimba-i si distributia ca sa fii sigur si bucura-te de o masina care o sa te duca din punctul A in B fara sa te doara capul si la costuri mici...
                Masina cred ca a fost umblata doar in afara oraselor. Am sa vad ce o sa fac. Va multumesc pentru raspunsuri.
                Last edited by logan4132; 1 February 2013, 21:47. Reason: Automerged Doublepost

                Comment


                • #9
                  trebuia sa-ti dai seama ca la o masina cu 29000km dabia se uzeaza placutele de frana daramite ce ai enumerat tu acolo......poti so pui pe un tester si vezi ce zice, daca nu are probleme cu pompa,injectoarele si turbina te poti bucura linistit de ea.
                  Vorba este de argint iar tacerea de aur.

                  Comment


                  • #10
                    Gata... m.am impacat cu ideea, fac reviziile alea ulei placute discuri... si o las,daca pica motorul bag 1.6 la loc de care am mai avut si gata )

                    Am pe masina 4 geamuri electrice,abs,computerbord,servodirectie,oglinzi electrice incalzite,2 airbaguri,4 boxe,AC,proiectoare ceata. Masina "consuma" 3,7 L afara la 90 kph ) Incantat in rest.....
                    Last edited by logan4132; 1 February 2013, 22:37. Reason: Automerged Doublepost

                    Comment


                    • #11
                      Zi mersi ca are doar atata!
                      Un coleg la taxi a cumparat de afara un mertan la 400.000km si a mai facut el 450.000km dupa care l-a vandut.Deci in total masina avea 850.000km.
                      La un timp il vede pe tipul la care i-o vandut masina si avea anunt pe bord ca o vinde.Masina avea trecut in anunt 260.000km!
                      Si exemple de genul iti mai dau pana dimineata.
                      Sa ai parte de ea si nu te speria de cei 200.000km.
                      Bafta!

                      Comment


                      • #12
                        wow ) brutal 800.000 km

                        Comment


                        • #13
                          Se confirma ca jud AG e pe unul din locurile fruntashe la tzepe!!

                          Sa ai bafta cu ea si drumuri bune!!!
                          Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

                          Comment


                          • #14
                            @micutzu666, daaa acolo e area 51 )) Multumesc! Era sa iau o teapa si mai crunt... cu un mcv care avea urma la parbriz acolo cum se indoie la test crash ,taietura si sudura (accident) )) Macar asta in rest e foarte ok.

                            Comment


                            • #15
                              Intreb si eu din ce an e masina la 26 de mii nu trebuia sa ai carte de service plus ca daca era an nou trebuia sa aibe si garantie. Si eu am luat un logan cu dotarile de care vorbesti tu tot diesel decat ca lam luat la 80000 km reali si cu 2200 de euro. Sti multa lume ca tine care s-au aruncat la masini cu 10 000 de km si au luat "teapa" ideaa e ca m-am ferit de aceste tipuri de masini si am intrebat omu` de la inceput daca e deacord cu tester. Dar metoda noua am vazut pe okazii bord din dezmembrari cu cati km vrei fara sa fie identificat pe tester "spun vanzatorii". Oricum nu te speria ca are un prieten logan la munca cu 400 de mii si nu ia facut decat revizii.

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google