Escrocherie

Collapse
This topic is closed.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Mda.... am pus.o pe tester la Arges si zicea ca e ok 29.000 la injectie..... Le.am dat bani sa ma minta, ala s.a inteles cu aia,foarte rusinos pentru aia....Multumesc pentru neseriozitate, le.am dovedit serioazitatea mea si ei.... Deci merge dci.ul bine si la kilometrii astia ,nu? Eu vad ca merge bine,trage,nu scoate fum,porneste din prima cheie,nu e unsa negreala de la toba e ok asa, motorul e curat foarte bine,probabil au schimbat ceva si la motor,sa vad zilele viitoare la ce stadiu voia junge cu masina.

    Comment


    • #17
      Da am auzit lucrul asta de la un prieten. a patit exact acelasi lucru aluat o masina din targ a vrut sa puna tester vanzatorul a fost deacord la 500m era un tip care se ocupa cu asa cv, ia pus testerul si totul a fost perfect masina avatn 50 de mi la bord 360 de mi reali.Dar oricum masina are simptome bune in primul rand ca nu da fum. Da DCi-ul daca e ingrijit si prin asta ma refer sa nu bagi motorina decat din peco merge foarte bn si duce destul de multi km si daca esti hotarat sa o ti dute si schimba macar cureaua de distributie si filtrele ca nu poti sti niciodata.

      Comment


      • #18
        Schimb tot ce tine de consumabile zilele urmatoare. O sa curag si egr.ul periodic,..ulei calumea si tot super ce trebuie.

        Comment


        • #19
          Te-am intrebat de ce ai luat-o, pentru ca ma gandesc ca masina ti-a placut din toate punctele de vedere. Imi imaginez ca n-o luai daca era vreo cazatura. Iar cu km dati inapoi, ma gandesc ca si ala care ti-a vandut masina, are ochiul format si probabil arata ca pentru 29k, altfel ar fi pus 80-100k.

          Eu zic sa nu-ti faci probleme. Atat timp cat masina merge bine si arata ca pentru 29k (sper), baga-i motorina si fa-ti treaba cu ea.
          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

          Comment


          • #20
            @vitriol,da e ca si omul "are 50 de ani dar varsta biologica e cam ca de 38 de ani". La asta m.am gandit si eu cand am baut apa,la ce ai spus tu,ca a dat kilometrajul inapoi ca arata estetic si motorul foarte bune. Multumesc de incurajare.

            Comment


            • #21
              Inca un lucru bun: daca cei de la reprezentanta au in sistem ca masina are 220k, inseamna ca toate reviziile s-au facut "ca la carte", nu pe santul drumului.
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

              Comment


              • #22
                Da, si cred ca si masina a fost rulata mai mult prin afara. Dar trebuie sa.i schimb cate ceva,cam total 12 milioane (Fara manopera) Cu manopera e mai mult Discuri si frane (am franat la venire din Arges mai brusc o data si a franat super),rotula inferioara dreapta fata, bieleta preluare cuplu,bielete antiruliu,antigel, un bec ars la butonul de la geamul electric.

                Comment


                • #23
                  Drumuri bune iti doresc !

                  O mica poveste : un amic vinde loganul dci 65 c.p. cu 3.100 euro unui baiat de la tara cu 101.000 km "reali ". Se duce in Germany si ia Passat 2.0 tdi . Afla in tara ca de fapt a fost lovita de doua ori (fata si spate ) si ca in loc de 120.000 km avea 189.000 km . Masina era full fara piele ,fara jante ,fara trapa , etc.

                  Loganul avea aproape 300.000 km reali . Trage tu concluziile !
                  P.s. tine-o un an -doi si da-o la o combinatie ......

                  Comment


                  • #24
                    @ROY, mai rentabil era loganu,ca nu a avut nici accidente,motorul il schimbi... caroseria ramane si dotarile ei.

                    Comment


                    • #25
                      si eu mi-am luat un logan tot 1.5 dci 85cp, tot din jud. arges, de la proprietar direct. am fost la tester la dealer (Amat, in Pitesti), au intrat in clip si mi-au confirmat km. In bord 38900 si in clip in calculatorul de injectie in jur de 37800, mi-a spus ca asa trebuie sa fie, o diferenta de 8-10%. Acum, cand citesc ce ai patit nu mai sunt nici eu asa sigur. Totusi, sper sa aiba pana in 70000 tinand cont ca avea pe spate anvelopele din fabrica cu plumbii din fabrica.

                      parerea mea, fa-i ce ai de facut si tine-o.. acum asta e.. sa te bucuri de ea si sa o stapanesti sanatos!
                      Logan Prestige - 2008 - 1.5 dCi 85 CP

                      Comment


                      • #26
                        @Aragorn, multumesc, masina era de la privat,am fost cat de atent am putut,era sa iau teapa cu un mcv,care avea urme ca a fost decupata si lipita caloseria,si chederele nasolae,finisaje nasoale,clar accidentata,si asta are finisajele beton, capota vine la fix pe langa faruri si grilaj,usile la fel distanta buna intre metale.

                        Comment


                        • #27
                          si eu era sa imi iau teapa de la un samsar, avea masina 48000 km in bord. norocul meu ca avea suport de nr de la un dealer dacia unde fusesera facute reviziile si am sunat la ei si mi-au zis ca la ultima revizie facuta la ei a avut 184000 km.. din pacate asta e tara in care traim..

                          sa nu mai vorbim de ce gasesti in targ la vitan.. e nenorocire
                          Logan Prestige - 2008 - 1.5 dCi 85 CP

                          Comment


                          • #28
                            @Aragorn,bine macar ca, calitatea masinii e destul de buna,am vazut mai inainte pe ********* unu care a facut 500.000 km cu mcv dci si nici macar injectoare nu a scimbat la motor sau pompa. Pacat totusi ca nu mi.a trecut prin cap sa iau si eu seria...am fost si obosit nu am dormit o noapte,si am si venit de la lucru la 19 si am plecat la ora 24.

                            Comment


                            • #29
                              Posibil ca masina sa fi fost de firma si de aceea a facut km asa multi, si daca a fost alergata pe exterioare este si normal sa mearga mai bine motorul vs una plimbata in oras.
                              Pe viitor cauta punctele cheie unde vezi uzura la o masina,mai exact verifica: starea volanului ,a pedalelor, a schimbatorului ....discurile de frana spun multe daca sunt cele de orgine, mocheta din interior si starea scaunului de la sofer iti mai spun cat s-a mers cu masina
                              Am vrut sa cumpar o Octavia odata si avea schimbatorul schimbat si volanul imbracat in piele, dar masina saraca fusese raschetata toata pe partea dreapta si era facuta pentru vanzare.
                              Am mers cu masina de firma pana a implinit 220k si vreau sa-ti zic ca daca o vedeai ziceai ca are 40k deoarece am mers mereu sigur si am facut in jur de 6k pe luna si doar exterioare.....masina era impecabila estetic si mecanic.
                              Daca masina a fost de firma eu zic ca mai poti merge cu ea in jur de 50k (2 ani) si dupa sa o mariti, dar pana atunci sa te duca cu placere.
                              real power..... diesel power by

                              Comment


                              • #30
                                Imi pare rau pentru cele intamplate.

                                Data viitoare mai multa atentie.
                                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google