Probleme Tehnice Logan II

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Amiralul View Post
    S-a discutat. Cauta in acest thread. Sunt erori trimise de ABS pe CAN. Problema poate fi rezolvata pe garantie.
    Mersi pt sfat, insa cum am mai spus , sunt nou pe forum.Vroiam doar sa stiu daca e o problema grava sau la ce sa ma astept.Pe garantie....se schimba ceva(piesa) sau e din soft.Cand am observat in prima zi, m-am si repezit la dealer spunandu-i ce am constatat, raspunsul lui fiind " e motorul rece,se regleaza injectia ...".Nici prin cap nu mi-a trecut ca dupa jumatate de ora dupa ce am semnat actele sa intru in service.

    Comment


    • Sunt multe loganuri 2 afectate de acest simptom.
      Daca asta e singura problema constatata, atunci nu ar trebui sa iti faci prea multe griji atat timp cat acele functioneaza ok dupa plecarea de pe loc.
      Iti recomand insa sa calci frana inainte sa pornesti motorul (adica cand ai contactul pus si astepti stingere martorilor din bord).

      Comment


      • Zici tu?
        Majoritatea care reclamă problema au X52 ph2, de obicei 1,0SCe și TPMS indirect
        Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

        Comment


        • Nu cred ca are legatura cu motorizarea.
          0.9 tce cu TPMS indirect face exact la fel.

          Comment


          • Dupa cum a spus t0rquemada: majoritatea. A mea de exemplu nu face (2016)

            Comment


            • Nu puteti rezolva disputele personale in PM?
              sigpic

              Comment


              • Nu cred ca poate fi vb de dispute in acest caz. Ci doar de schimburi de opinii si completari firesti

                Comment


                • Sunt niste dispute care nu cred ca isi au sensul
                  sigpic

                  Comment


                  • Ieri seara când am parcat la magazin, la subteran am observat ca volanul se manevrează foarte greu, deodată, precum la vechea 1310 sau la supernova.
                    Cand coboară cumnata vede urme proaspete de lichid pe jos .
                    Parchez masina, cobor ,si vad balta, un lichid portocaliu pe jos. Plus curgea în continuare în dreptul roții dreapta fata.
                    Am lăsat masina acolo peste noapte si azi am ajuns în service, cu gândul că sunt fericitul posesor al unei garanții de 3 ani plus 2 ani bonus la achiziție, deci un total de 5 ani de garantie.
                    La service azi s a schimbat sonda de la servo plus umplut instalația cu ulei nou de servodirectie.
                    Masina are 3 ani si 8 luni si peste 54400 km
                    Partea bună este că am ulei si sonda de servo noi

                    Bine ca s a rezolvat pe garantie ca urmeaza în scurt timp revizia de 4 ani, cu de toate, plus bujii, plus schimb de placute, încă le am pe cele de fabrica
                    Azi am mai cumpărat filtrul de polei cu carbon activ de la mann
                    Last edited by panselin4; 18 December 2017, 16:12.

                    Comment


                    • In septembrie, anul curent, am efectuat schimbul de distribuție, cu piesele reprezentanței Dacia din Valenii de Munte. De atunci, la rece, cand iau virajul maxim stânga sau dreapta, se aude zgomotul din video. Am fost la Meridian Sud, mi-i s-a zis ca este normal, ca pompa de servodirectie este forțată. Știu că nu este bine să ajungi cu volanul la maxim de tot pt ca fortezi pompa de servodirectie, dar mai sunt situații când ai nevoie sa ieși din parcare. Ieri am venit la Valenii de Munte si le-am expus problema. Au zis ca atunci cand mai am drum la tara, sa ii sun dinainte si imi vor schimba cureaua de accesorii pe garantie.
                      Aceasta sa fie problema?

                      In septembrie, anul curent, am efectuat schimbul de distribuție, cu piesele reprezentanței Dacia din Valenii de Munte. De atunci, la rece, cand iau virajul maxim stânga sau dreapta, se aude zgomotul din video. Am fost la Meridian Sud, mi-i s-a zis ca este normal, ca pompa de servodirectie este forțată. Știu că nu este bine să ajungi cu volanul la maxim de tot pt ca fortezi pompa de servodirectie, dar mai sunt situații când ai nevoie sa ieși din parcare. Ieri am venit la Valenii de Munte si le-am expus problema. Au zis ca atunci cand mai am drum la tara, sa ii sun dinainte si imi vor schimba cureaua de accesorii pe garantie.
                      Aceasta sa fie problema?
                      Last edited by Crs. Sandel; 23 December 2017, 15:35. Reason: Automerged Doublepost

                      Comment


                      • Pare a fi cureaua sau un intinzator
                        sigpic

                        Comment


                        • Am patit la fel dupa revizia cu schimbul de distributie, am revenit in service si au intins mai bine cureaua de accesorii, si nu a mai facut zgomot cu motorul rece, deloc.

                          Comment


                          • Mi-au spus ca acea curea de accesorii nu are intinzator, ca se monteaza cu un dispozitiv special. Iar daca se umbla la curea, recomandat este sa fie montata o alta noua. Eu le-am zis ca nu e cureaua intinsa cum trebuie, iar ei au spus ce am scris mai sus.
                            Vad la anul ce rezolv, ca acum nu am cand.

                            Comment


                            • Nu stiu cu ce se intinde, dar au rezolvat-o in cateva minute pe elevator, cu roata dreapta fata data jos. In maxim 15 min era jos masina si nu a mai facut zgomot .... acum are masina 90k km si la 60k a facut zgomot dupa schimbul de distributie.

                              Comment


                              • Salutare tuturor,

                                Azi am avut o situatie neplacuta cu masina - logan 2 MCV 2017 1.5 dci cu Easy-R. Am pornit motorul pentru a o lasa 1 min sa se incalzeasca. la 2 secunde dupa am inceput sa aud un sunet ingrozitor...ca un scartait. Nu e prima oara cand se aude insa de data asta a fost mai de durata. Prima si a doua oara a durat 3-4 secunde si am observat ca s-a auzit cand era umezeala mai multa afara. De data asta a durat 20-30 secunde si genul asta de sunet il aveam la Solenza cand dadea cureaua de accesorii de apa (cand ploua) insa nu se auzea chiar asa de groaznic. Cand am auzit sunetul am apasat pe frana si mai apoi pe acceleratie si penteu o secunda a tacut. Dupa a revenit sunetul. Am oprit complet ventilatia si abia atunci a tacut.
                                Masina are 11200 km si la 9000 am fost cu ea la reprezentanta pentru a imi face o desprafuire, cand ridicam piciorul de pe frana se auzea scârțâitul ala enervant. Nu au reactionat prea ok pe acolo...ba ca nu intra la garantie...ba ca una alta...insa le-am explicat că nu mi se pare normal ca la nici 8000 km sa se auda in halul asta si au rezolvat problema pe garantie. Insa am fost anuntat sa ma obisnuiesc cu sunetul ca e ceva normal la "astea pe tamburi". Ciudat e ca tata are Ford si la el nu face asa ca "toate astea pe tamburi".
                                Bineînțeles ca 400 km mai târziu dupa un drum mai lung pe serpentine sunetul a reaparut mai enervant...insa a disparut miraculos dupa alti 200 km.
                                Am profitat de ocazie si i-am rugat sa imi regleze si capota ca zdranganea foarte frumos si mi-au prins un plastic (vina mea, am sters o bordura si am pierdut un surub).
                                Tocmai de aceea nu as mai merge la ei pana nu as auzi sunetul des...sau macar sa stiu de la ce face asa...nu am chef sa fiu luat la misto...gen toate "face" asa! Vreau sa merg cand sunt sigur ca e ceva care poate afecta masina si poate fi descoperit.


                                Revin la problema...a mai intalnit cineva sunetul acela? Initial am crezut ca a ramas blocat ceva pe la actuatorul de la cutie, mai ales ca sunetul incetase când am apasat pe frana insa a revenit dupa. Poate sa patineze vreo curea?

                                L.E. sunetul din video-ul de mai sus de la colegul este "soft".. la mine se aude de 10 ori mai puternic...si incontinuu...timp de 30 secunde
                                Last edited by Gaby20045; 21 January 2018, 23:19.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google