Intrebari Logan 2

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Si eu am avut aceeasi senzatie relativ la clima automata(pe Logan 1.0Sce B&W)
    Masina se incalzeste mult mai greu comparativ cu clima manuala pe care o aveam pe Loganul 1.4MPI.Si asta am remarcat intr-o dimineata cand afara erau vreo 4-5 grade .Efectiv mi-a fost rece in masina o bucata buna de drum desi am lasat motorul sa mearga vreo 2 minute inainte de a pleca si am pornit clima dupa ce am atins 50km/h.REPET la 4-5 grade temp exterioara.Ma gandesc deja cum se va comporta la -10 grade ...sau chiar mai putin

    Comment


    • Cred ca incearcavsa tina un confort relativ... Adica sa nu creeze socuri de temperatura.

      Comment


      • Noroc. Ai pornit clima pe auto sau manual? Si la mine daca setez manual, temperatura aerului suflat tine cont de e am setat si este mai cald sau mai rece.

        Comment


        • E normal ca pe rosu sa fie mai cald pt ca ala inseamna maxim, adica baga doar aer cald fara sa mai tina cont de temperatura. La 25 de grade acum, intradevar, ai impresia ca este rece, dar la iarna stai fara grija ca o sa fie foarte ok, Eu am masina de 2 ani si a stat 100% pe auto, nu inteleg dc sa ma joc pe manual cand este mult mai comod si eficient pe auto.

          Comment


          • Eu cred că la astea cu clima automată, vina aparține poziționării total nepotrivitite a senzorului de temperatură din interior. Acesta se regăsește în plafon lângă microfon. Și cum aerul cald este cel care se ridică, sistemul reduce destul de repede aerul cald in mașină, fata decât ar trebui sa fie pentru a avea cat de cat un confort termic. Practic setata temperatura la 24 de grade tot simt că ar mai trebui un aport de aer cald in zona picioarelor fata decât baga sistemul pe auto. Comparat cu o climă automata de pe un Passat din 2004 unde la 22 grade e mai mult decât cald in zona picioarelor, aici senzorul de temperatură interioara regasinduse la nivelul schimbătorului de viteze.
            Last edited by cataIin; 7 November 2018, 22:35.

            Comment


            • Eu am "senzorul" de temperatura pe bancheta din spate și câteodată in dreapta. Clima mereu pe automat. Dacă 24 de grade nu se simt cum trebuie ajustăm la 25-26. azi am ținut mana la ventilație și la 24 se simțea că baga cald

              Comment


              • Câți din cei care au climatizare automată și se plâng au și tubulatura pasageri instalată?

                O instalați și comentați /comparați după.
                Pentru H4B(0,9 TCe) datu' cu părerea (mai ales cand nu ai toate datele) e sport național - Do not feed the trolls.

                Comment


                • Cu siguranta tubulatura ajuta pasagerii din spate.
                  Dar (apropo de ce am scris la postul 8236 cu referire la observatia lui Dragos2005) eu am simtit senzatie de frig/racoare pe locurile din fata la cativa centimetri de toate aeratoarele...Sincer nu stiu cum am pornit in dimineata aceea clima auto/manual??
                  Intre timp mai plec dimineata cu Loganul 1.4( cam la aceeasi temp exterioara de 4-5grade) si cu siguranta e mai eficient la capitolul caldura.

                  Comment


                  • Originally posted by radiantm View Post
                    Intre timp mai plec dimineata cu Loganul 1.4( cam la aceeasi temp exterioara de 4-5grade) si cu siguranta e mai eficient la capitolul caldura.

                    Adica e un motor mai ineficient termic!

                    Comment


                    • Originally posted by DannyMC View Post
                      Adica e un motor mai ineficient termic!
                      Cam asa...poate e din cauza cilindrului lipsa al sce-ului...

                      Comment


                      • A facut si renault climatronic, ce sa zic, vai de el....Niste leduri si in rest nimic,tot manual reglezi

                        Comment


                        • Tipul asta de climatronic este de ani buni pe alte modele Renault (clio,captur). daca tu dai pe auto si vrei caldura pe la picioare, nu vei avea. mie imi place cand e frig afara sa simt cald la picioare, si deaia las pe manual, 25 de grade, aerul pe la picioare. cel putin eu folosesc modul auto doar vara, pentru a nu ma deranja AC-ul.

                          Comment


                          • Ma poate ajuta cineva?
                            Cum se scoate butucul de la portbagaj( logan2 sl plus)?
                            Am luat unul de logan 2007(cu cioc) și vreau sa îl înlocuiesc.
                            0.9 tce SL plus

                            Comment


                            • O întrebare către cei care acuză rece la picioare. Ați reglat sistemul să dirijeze aer și la picioare, nu doar la bord? Respectiv aeratoarele de pe bord să bată în jos? Aceste reglaje sunt total diferite față de sezonul de vară când se merge cu AC. Aerul rece nu trebuie să bată la picioare ci totul în sus, pe bord. Aerul cald trebuie să ajungă întâi jos să cedeze căldură acolo iar de acolo se ridică la senzorul de sus.

                              Comment


                              • Azi, dimineața, am văzut afisata in bord temperatura exterioara: 3 grC. Este cea mai scăzută valoare de când dețin masina. Am remarcat că grC este afisat intermitent, iar cifra 3 continuu. Sa fi fost așa și până acum când a fost mai cald afara și nu am observat eu? Sau are o semnificație, o atenționare ?

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google