Fluctuatie De Turatie

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #31
    buna ziua ,
    -se vede la diagnoza ?
    -multumesc

    Comment


    • #32
      Nu prea se vede, doar daca e motorul rece dim il pornesti prima data dimineata cu testerul pe ea direct. Atunci se ved fluctuatiile.

      Trimis de pe al meu SM-G360F folosind Tapatalk

      Comment


      • #33
        Daca ai 2 injectoare cu o pierdere destul de mare in retur, si mai sunt si unul dupa altul in ordinea de aprindere,sa vezi atunci ce fluctuatie de turatie apare in functionare,chiar daca motorul e in regim termic...

        Comment


        • #34
          Nu m-am exprimat corect, gandindu-ma la mine care imi face asa doar cand e rece motor si doar iarna.

          Trimis de pe al meu SM-G360F folosind Tapatalk

          Comment


          • #35
            Cei care au probleme sa schimbe regulatorul de presiune.
            Eu l-am schimbat in aceasta iarna (aveam in jur de 115.000 km) si am scapat de acele oscilatii suparatoare.
            Pana sa pun testerul pe masina aveam impresia ca oscilatiile sunt doar la rece dar cand l-am pus am vazut ca acestea sunt si atunci cand se incalzeste motorul dar nu mai sunt manifestate in turometru. Pe tester se vede indiferent daca motorul este cald sau rece, deoarece presiunea oscileaza foarte mult, nefiind in parametrii corespunzatori.
            Eu am dat 300 si ceva de lei pe regulator, il gasiti pana in 350 lei de origine Delphi.
            Cu tester si manopera m-a costat pana in 500 lei.
            Eu unul ma bucur ca am scapat. Pana sa-l schimb la rece scadea turatia destul de mult, parca murea motorul, asa se manifesta.
            Last edited by florentin84; 1 March 2016, 17:04.
            sigpic

            Comment


            • #36
              "Cei care au probleme sa schimbe regulatorul de presiune."...Exista posibilitatea ca cei care vor inlocui regulatorul de DEBIT(s-a discutat mult pe aceasta tema,n-are rost sa reiau),sa constate ca problema persista,situatie destul de delicata... Aceeasi manifestare,poate avea mai multe cauze,iar regulatorul de debit defect,este doar una din ele... Verificati si masurati de 7 ori,inainte de a lua o hotarire,care de regula costa...

              Comment


              • #37
                Logan diesel 85CP pierderi de turatie, si vara si iarna, indiferent daca motorul este rece sau cald. Dupa 2 opriri de motor la relantii, am mers cu masina in service. Pe tester nu aparea nici o eroare, la verificarea presiunii de debit aceasta oscila foarte mult, intre 120 si 300. A fost inlocuit senzorul de presiune, dar tot avea pierderi, montat inapoi senzorul de presiune, si a fost inlocuitregulatorul de presiune. Dupa inlocuire acestuia presiunea oscila intre 230 si 236.Am scapat de pierderile de turatie. Pret inlocuire(piesa +manopera) 450 RON.
                LOGAN KISSFM 1.5 DC 85CP

                Comment


                • #38
                  Am mici intreruperi, scade turatia, pe tester delphi 150 apare eroare df264, intermitent, posibil regulatorul?Am verificat, schimbat filtru combustibil si senzor apa, aerisit tot, nu pare sa aiba aer in instalatie, verificat cablaj senzori, injectoare tot ce intra in calculatotul de injectie.
                  La fiecare pornire de motor reapare.... cu toate acestea eroarea este intermitenta, nu stiu ce poate fi, masina merge bine dupa ce se incalzeste, pot fi injectoarele?
                  IMAG0284_1.jpg
                  http://images.spritmonitor.de/248421.pngPrestige1.5dci

                  Comment

                  Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google