Incidente din trafic-Accidente

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aia e o intersectie speciala in 6. Se aplica regula "Doamne ajuta!".
    Normal ar fi sa se ocolesca centrul prin stanga. Dar daca primii 2 acolesc centrul prin dreapta ce faci? Te duci, ca la carte, prin stanga ca sa fii sigur ca blochezi tot sau mergi dupa bizoni ca sa dai o sansa tuturor.

    Comment


    • De rasul rasului e faptul ca politistul din intersectie mi-a reprosat ca nu stiu sa ocolesc centrul intersectiei ) ....am ajuns vai de capul nostru.

      Comment


      • Amiralule, ca să iei virajul prin stânga, trebuia să te oprești pe banda ta chiar unde este mașina Titan din poză, cel mult un metru mai în față. Astfel lași loc pentru cei din față care fac stânga să o facă pe lângă șina de tramvai.

        Cred că polițistul a strigat la tine să dai înapoi pentru că trebuie să aștepți la tine pe bandă să ai liber de făcut în stânga. Dacă ai avut timp să dai înapoi înseamnă că te-ai băgat de pe banda centrală (2) pe contrasens unde ai fost blocat de mașinile care veneau din față. Asta înseamnă că ai forțat trecerea.

        Comment


        • Centrul intersectiei este in dreptul masinii rosii cu plafon alb. Sunt foarte importante primele masini care initiaza virajul, corect sau incorect, soferi pe legea veche(prin dreapta) sau soferi pe legea noua(prin stanga).

          Comment


          • De acord cu centrul. Tocmai de aceea am spus că eu aș fi așteptat cam unde este mașina Titan. Dacă cel de pe contrasens care vrea și el stânga nu înțelege ce vreau eu și depășește centrul (adică mașina roșie), atunci pa, mi-a blocat calea și atunci trebuie să îl ocolesc prin spatele mașinii acestuia, nu prin fața ei.

            Comment


            • normal ar fi ca intersectia aia idioata(Ca multe altele de fapt) sa fie cu semafoare inteligente... dar uti in afara de bani nu a facut nimic... trebuiesc schimbati timpii ca mereu e haos acolo... si repet nu e singura...

              Comment


              • Legea cu virajul stanga inaintea centrului imaginar al interseciei este aplicabila partial, si doar strazilor cu o singura banda, sau daca sunt mai multe benzi doar daca au banda separata cu semafor pentru virajul la stanga. La intersectia Calea Vitan cu Mihai Bravu daca vii dinspre Mall Vitan si faci stanga precum tramvaiul (inaintea centrului imaginar) intersectia ramane blocata pentru doua cicluri ale semafoarelor. Cei care vireaza la stanga sunt blocati la viraj de cei care trec drept prin intersectie si vireaza multi si nu se pot aseza in paralel oblic ca atunci cand vireaza dupa centrul imaginar.

                Comment


                • Silica, eu fac intersectia aia aproape zilnic, cei drept dinspre Mihai Bravu spre Mall Vitan si sunt multi berbeci care venind dispre Dristor vor sa faca stanga si blocheaza pe cei de pe Mihai BRavu fiindca ocolesc centru imaginar. Bine ca au pus acum garduletele alea la tramvai ca era jale..

                  Comment


                  • Silica, nu este adevarat ce spui. Se aplica oricaror două drumuri care sunt in linie dreapta (aliniament).

                    Comment


                    • https://www.*******.ro/legislatie-au...nda-40090.html

                      asta ne face de ras pe noi , posesorii de Logan,.
                      trist ..


                      „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

                      Comment


                      • ce trebuie pus in locul ********?

                        Comment




                        • nu merge site0ul probabil din ceva restrictii.

                          „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

                          Comment


                          • Originally posted by gecmc94 View Post
                            De acord cu centrul. Tocmai de aceea am spus că eu aș fi așteptat cam unde este mașina Titan. Dacă cel de pe contrasens care vrea și el stânga nu înțelege ce vreau eu și depășește centrul (adică mașina roșie), atunci pa, mi-a blocat calea și atunci trebuie să îl ocolesc prin spatele mașinii acestuia, nu prin fața ei.
                            N-ai ce sai faci...trebuie sa fii atent mereu. Corect ce spui si de apreciat, dar cel din spatele meu m-a claxonat ca nu plec de la semafor, iar cel din fata a facut virajul la stanga "ca la carte". Asa ca eu n-am asteptat si l-am acolit asa cum scrie in legislatie, prin stanga...dar mult prea departe de centrul real al intersectie. Prin urmare, doar daca primul sofer ajuns langa centrul intersectie efectueaza corect virajul atunci toti vor faci la fel, altfel.... doamne ajuta!

                            Comment


                            • Originally posted by CostiC View Post
                              ...
                              asta ne face de ras pe noi , posesorii de Logan,.
                              Pai n-a parcat pe nici unul din locurile speciale, a parcat intre ele. )
                              P.S. Nu merg emoticoanele.

                              Comment


                              • Trei persoane, între care şi un copil în vârstă de aproximativ trei ani, au murit, miercuri seara, într-un accident rutier petrecut în judeţul Constanţa şi în care au fost implicate două maşini. O altă persoană a fost rănită.

                                (nu mergea cu add link)

                                Si inca ne mai gandim sa nu se introduca executarea celor care conduc bauti si omoara oameni?

                                „Opiniile sunt libere, dar nu și obligatorii.”

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google