Discutii despre orice, mai putin pe teme politice

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Si cine "detine" bisericile si catedrala? Primaria? Nu cumva de BOR ? Toti banii invartiti de biserici merg la prea-nefericitul Daniel

    Daca face atat bine BOR-ul, eu as vrea sa faca o treaba: liste cu apartenenta sau nu la BOR si sa cotizezi daca vrei sa mergi la biserica. Cine vrea sa mearga la biserica sa plateasca. Dar sa nu mai fie finantate de la buget. Sa vedem, ii tine ?


    Comment


    • Apropo
      "La o temperatură de sub zero grade, aproximativ 400-500 de oameni au rupt cordoanele de jandarmi pentru a forța intrarea în altarul Catedralei Neamului, în contextul în care astăzi este ultima zi în care se mai mai poate trece prin altarul sfințit duminică."

      Hai cu gazu' pe ei!

      Intre timp in Romania reala : INS: Sărăcia în România este foarte profundă. Avem 4,6 milioane de români săraci. Moldova și Oltenia sunt regiunile cele mai afectate

      17 bebeluşi născuţi la Maternitatea Giuleşti au ajuns la Spitalul Alexandrescu infectaţi cu stafilococ auriu

      Comment


      • Toti banii invartiti de biserici merg la prea-nefericitul Daniel
        Fix in buzunarul personal. N-ai citit ce am scris.
        Sărăcia în România este foarte profundă. Avem 4,6 milioane de români săraci. Moldova și Oltenia sunt regiunile cele mai afectate
        17 bebeluşi născuţi la Maternitatea Giuleşti au ajuns la Spitalul Alexandrescu infectaţi cu stafilococ auriu
        Ce face primaria in situatia asta? Ai vrea sa-i imbogateasca biserica, sau sa-i intretina?
        Cine vrea sa mearga la biserica sa plateasca
        Si daca te duci la biserica fara sa platesti? Trebuie sa fie cu bilet de intrare, nu? Tot platesti impozit la primarie (bine, tu nu dar cei care platesc) macar stii ca o minuscula parte se duce si la biserica unde te duci gratis.

        Comment


        • Exact ca idolul tau, cand nu mai ai argumente o dai pe fente "sunteti procuror domnisoara?"

          Inchei aici capitolul cu tine, ca nu are rost.

          Comment


          • Păi n-are. Iti arat ca nu e cum ai fost indoctrinat dar tot degeaba. Microfonista-procuror a pus aceeasi intrebare dupa ce i s-a raspuns de 4 ori. Cred ca mai punea intrebarea aia de 1000 de ori, pana i se dadea raspunsul dorit de ea si stapanul ei.

            Comment


            • Spuneam ca propaganda neo-comunista a celor care au facut clipul dezinformeaza cand prezinta limuzina SPP in contrast cu saracia poporului roman. Acea limuzina il cara si pe presedintele Romaniei precum si pe alti sefi de stat veniti in vizita. Nu a fost pentru Patriarhul Daniel ci pentru Patriarhul Ecumenic Bartolomeu, seful de "stat" al provinciei autonome Muntele Athos.

              Citeste despre ➜ Patriarhul Ecumenic a ajuns aseară la Bucureşti in Ziarullumina.ro ✅ Afla cele mai noi informatii din sfera Știri



              Ce vedeti in poza patriarhul-romaniei-l-a-intampinat-pe-patriarhul.x71918.jpg atasata este primirea pe care Patriarhul din Grecia a avut-o in Romania in oct 2010. Ce se observa? Covor rosu. Garda de onoare? La aeroportul Otopeni. De ce? Pentru ca Patriarhul Ecumenic Bartolomeu are rol de sef de stat pentru Muntele Athos. Aceasta provincie autonoma a Greciei este parte din spatiul Schengen, parte din UE dar nu din uniunea taxelor TVA. Este mentionata separat in tratatele Uniunii Europene. Patriarhul Ecumenic a fost prezent si zilele trecute si limuzina SPP pentru sefi de stat a fost pentru el, nu pentru romanul care l-a insotit in ea.
              Sanctitatea Sa Bartolomeu, Arhiepiscopul Constantinopolului - Noua Romă şi Patriarh Ecumenic, a ajuns ieri seară la Bucureşti pe Aeroportul

              Comment


              • "Noi" nu știm d-astea că "nu suntem creștini (sau credincioși...)" [nu stim care termen e corect să folosim în cazul ăsta că nu știm diferența dintre ele] hahaha! (sau LOL ca sa înțeleagă toată lumea).

                Comment


                • Originally posted by sadicu View Post
                  Hai cu gazu' pe ei!
                  Ce mai aruncau mămăițele și tătăicii ăia cu borduri in jandarmi... Unii aruncau și cu fecale.

                  Comment


                  • La mulți ani români!
                    Cum risipesc unii banii. Desigur, altceva trebuia facut cu banii aia (ar zice unii): http://basilica.ro/patriarhia-romana...8KHXW3v7EFa64E

                    Comment




                    • Poate ati aflat de evenimentul acesta foarte tragic. Sa supravietuiesti in Afganistan si sa mori din cauza unui roman foarte prost. Mie personal mi se pare si vina ierarhiei militare. Comandantul acela nu are proceduri clare puse la punct. Ai un transport de armament pe calea ferata. Aici nu se improvizeaza. Sunt reguli stricte, liste de operatiuni si verificari ce trebuie facute care tin de protectia muncii. Dai telefon sa se taie curentul, vine cineva si spune "am taiat". Gata? Pui mana pe fir? Sigur mai exista o verificare suplimentara sau o masura de protectie. Exista scule care verifica linia daca este conectata sau nu. Greseala a constat in nerespectarea procedurilor si un om si-a pierdut viata. Trist.

                      Comment


                      • Fane, poti fi credincios si fara sa fi crestin. nu te mai incorda atat ca altii sunt in eroare, pt ca budistii sunt credinciosi si nu snt deloc crestini. crestinismul nu e singura religie/credinta.
                        Cat despre aruncat fecale, etc, alsa gargara, ca argumentul folosit acum cateva luni a fost spargerea cordonului de securitate al jandarmeriei. acu s-a spart cordonul? s-a spart. dubla masura? dubla masura. In mod normal, lasand gluma la o parte, nu dai in astia cu gaze, dar la fel de bine nu dai in aia care nu fac nimic, in schimb ar trebui sa-i bati ca pe hotii de cai pe aia care fac scandal. Corect?
                        Cand eu am zis ca alesii au salarii prea mari, mi-au sarit fanii unor artide in cap ca altfel nu se duce nimeni acolo. Pai pana mea, hai sa-i dam dracu aca merg pt ei si sa fim toti, prin rotatie, primari, senatori, pt cate-o luna, sa primim toti salarii mari, nu doar aia...
                        Gec, aia nu gandesc, au doar RG. in RG nu scrie de curentul electric si manipularea sub linia de inalta tensiune, acolo scrie cum sa alergi, cum sa fugi dupa tanc, cati pasi pe minut, distanta intre pasi, chestii de-astea disciplinare, de uebermensch romanesc, soldatul care fumeaza sub apa si alearga mai tare cu tot echipamentul pe el decat poate un abrams sa dea blana pe sosea. Atat i-a dus capul din '46 pana in 2018, atat o sa-i duca si-n 2218...
                        Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                        Comment


                        • Fane, poti fi credincios si fara sa fi crestin. nu te mai incorda atat ca altii sunt in eroare, pt ca budistii sunt credinciosi si nu sunt deloc crestini. crestinismul nu e singura religie/credinta
                          Poti fi credincios si unui stapan, unui prieten, sotiei etc. A fi crestin nu este egal cu credincios, nu am zis asa ceva, dincontra. Am zis ca unii fac eroarea de a confunda termenii respectivi si nu stiu care e diferenta dintre ei (termenii).
                          argumentul folosit acum cateva luni a fost spargerea cordonului de securitate al jandarmeriei. acu s-a spart cordonul? s-a spart. dubla masura?
                          Unii au spart cordonul ca sa intre in cladirea guvernului (obiectiv strategic), ceilalti au spart cordonul ca sa ajunga mai repede la biserica. E dubla masura? Unii erau niste tineri (frumosi si liberi, desigur, aka revolutionari "gen") violenti si pusi pe bataie cu jandarmii (conform instigarilor si chemarii de pe facebook), ceilalti erau niste pensionari, majoritatea bolnavi, care au stat in frig si in picioare cateva ore (ceea ce e greu de suportat de la o anumita varsta in sus). E dubla masura?
                          nu dai in astia cu gaze, dar la fel de bine nu dai in aia care nu fac nimic, in schimb ar trebui sa-i bati ca pe hotii de cai pe aia care fac scandal. Corect?
                          Corect. Si jandarmii au inhalat gaze ca doar nu-i ocoleau gazele cand vedeau uniforma. Au respirat si ei acelasi aer. Ca unuia care arunca cu borduri si alte caramizi i-au dat mai aproape de nănău e altceva.

                          Comment


                          • Am intampinat urmatoarea problema: cand vreau sa deschid topicul:: "incidente trafic-accidente" imi apare mesajul:
                            Sorry, you are not authorized to view this page.
                            Please try logging in or logging in as different user Login or send a message to the admin

                            Comment


                            • Am intalnit si eu aceasta problema , incearca sa te duca la un post care s-a sters , da-i "Dismiss".
                              sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

                              Comment


                              • Am incercat. Nu merge. Arata ca "vede" comanda dar nu executa nimic. Am dat si "dismiss all notification", nu misca nimic.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google