Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Apropos de descurcat, am citit azi un interviu al Elenei Udrea "sinistrată" în Costa Rica.

    La final aproape că devenisem invidios pe situația ei.
    http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

    Comment


    • Pai si ea are grija de "zambilica" ei.

      Comment


      • Vladescu si-a garantat o parte din cautiunea de un milion de euro cu lingouri de aur.

        Pentru acoperirea cautiunii, politicianul a pus la dispozitia procurorilor mai multe inscrisuri, arata DNA intr-un comunicat de presa. Din acestea rezulta:

        - consemnarea la o unitate bancara, la dispozitia DNA, a sumelor de 1.000.000 de lei si 100.000 de euro;
        - constituirea unei garantii reale mobiliare asupra unor lingouri de aur in cantitate totala de 3 kg (evaluate la 109.740,26 euro);

        - constituirea unor garantii reale imobiliare asupra unor bunuri imobile evaluate la 488.640 euro;
        - constituirea unor garantii reale mobiliare asupra unor sume de bani aflate in mai multe conturi bancare pana la concurenta valorii cautiunii stabilite de procurori.
        Astia fura, nu gluma. Are si de unde, numai spaga din dosarul cu reabilitarea unor tronsoane de cale ferata a liniei Bucuresti-Constanta, e de 3,2 milioane de euro.
        Asta e liberal de-a lui Tariceanu, de-o teapa cu Valcov, ca si ala colectiona aur si tablouri.

        Hasta la vista!
        Last edited by catalonia; 29 May 2018, 21:14.

        Comment


        • Cum era vorba aia?

          Lasă-l, maică! E băiat bun. Chiar trebuie arestat și anchetat?
          Și mai era una...

          Să fure, dar să mai dea și la alții!
          România. Tipic.
          http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

          Comment


          • Originally posted by 77sky View Post
            Topicul acesta are in denumire cuvantul "amical". Trist e cand se insulta un coleg si se pedaleaza in urmatoarele posturi pentru sustinerea acesteia.
            gecmc94, pentru acel act ai cartonas rosu. Mai mult, ai "aruncat rachetele" aici, desi topicul pentru conflicte armate este altul (posturi mutate)

            Posturile off au fost sterse.

            Va rog sa reveniti la subiect. Cu calm
            Sky, ți-am trimis un mesaj privat. Te rog să convoci un soi de tribunal al moderatorilor pentru că te acuz de moderare abuzivă.

            În altă ordine de idei:
            - rachetele nu sunt ale mele, erau ale lui K (clonat catalonia), el fiind cel care a difuzat și interpretat greșit o știre parțială pe care eu am clarificat-o (așa cum în principal eu o fac pe acest thread)
            - politica, așa cum este descrisă în DEX sau oriunde vrei tu, include și politica internațională, deci și strategia de apărare; dacă vrei să redefinești cuvintele, poți începe cu o petiție către Academia Română; sau poate schimbi titlul firului să înțeleagă și un român

            Comment


            • gecmc94, daca ma mai botezi mult, cred ca e nevoie sa suporti si niste consecinte.

              Comment


              • Miel nu dau. Sunt numit comunist de bolovan, am fost amenințat cu moartea de K. Ce alte consecințe mai există?

                Comment


                • Chiar nu ti-ar duce nimeni dorul pe aceasta planeta.
                  Keep walking...

                  Comment


                  • Te-ai trezit să-mi răspunzi la cam o oră de la mesajul 2122. Chiar îmi duceai dorul. Să îți mai dau niște exemple. Dacă ești secui și s-ar pune la cale un referendum privind autonomia, vei simți lipsa votului meu "pentru". Dar și dacă nu ești ungur, o mamă tot ai. Eu contribui foarte mult la sistemul public de asigurări sociale în fiecare lună. Mămica ta mi-ar simți lipsa când contribuțiile s-ar opri.

                    Comment


                    • poate nu mamica lui sau mamica mea. poate mai mult pesedeul pe care-l tot pupi , ca nu mai are de unde fura. sau poate aia cu pensii nesimtite din sri, magistratura, armata , militie...

                      defapt daca nu mai platim noi nu vei mai avea tu o pensie nesimtita . nu ?
                      Last edited by Costi-bc; 2 June 2018, 22:00. Reason: Automerged Doublepost
                      o/____\o
                      (i)
                      .........

                      Comment


                      • "Recurgerea la armele convenţionale este de utilitate limitată împotriva unor grupuri decise să macine inamicul prin lupte de gherilă, terorism şi propagandă. De aceea, ameninţarea proliferării trebuie contracarată prin recurgerea la altă generaţie de arme nucleare care să înlăture tabuul nuclear şi care să facă posibilă intervenţia la distanţă fără riscul angajării unor trupe înarmate convenţional. Această generaţie de arme nucleare există deja: este vorba de armele tactice cu neutroni care nu au dezavantajul căderilor radioactive şi suflul exrtrem de destructiv. Ele pot elimina inamicul de pe o rază redusă lăsând în picioare clădirile. Cu aceste arme, o campanie confuză şi prelungită în genul celei din Irak nu ar fi necesară. Mai rămâne ca democraţiile să-şi depăşească reţinerile impuse de propria imaginaţie morală."
                        Cătălin Avramescu, fost ambasador al României în Finlanda și Estonia, consilier prezidențial al lui Băsescu, vorbele îi aparțin dintr-o emisiune TV de prin ian 2008. Mai multe aici https://romanialibera.ro/opinii/come...entare--116079

                        Să presupunem că liberalii ar avea această bombă și ar putea ucide selectiv toți inamicii politici dar și pe votanții lor (n-am zis simpatizanți ci doar votanți, cei care nu găsesc niciun motiv să voteze PNL așa că se uită și în altă parte). Avramescu salivează deja la acest gând. Ar vedea deja o altă Românie. Ar fi ea cinstită?

                        România formată exclusiv din liberali și independenți ar fi la fel de coruptă ca cea de azi. O spune statistica de pe http://www.maricorupti.ro/statistici
                        19 PSD 17+8 PNL 56 indep

                        Dar ar fi cu un PIB cu o treime mai mic, cu vreo 12 milioane de locuitori, incapabilă să își apere teritoriul devenit depopulat și incapabilă să mai funcționeze ca stat, în toate serviciile acestuia (militar, social). Nu-i problemă, cred eu. Așa cum imperiile au repopulat aceste teritorii cu coloniști, fie în cazul ce a urmat după măcelărirea dacilor de către romani, fie în cazul Basarabiei, a Bucovinei sau a Dobrogei, imperiul UE va repopula această zonă cu imigranți, probabil musulmani sau cetățeni de culoare africană din zonele de conflict ale lumii. Liberalii vor fi mulțumiți, nu?


                        Revenind la un punct important, dacă îmi găsești un partid care își propune reformarea sistemului de pensii speciale, eu îl votez. PSD nu și-a propus asta și nu a putut face decât decuplarea acestor pensii speciale de viitoarele măriri salariale (să nu crească și pensia actuală a pensionarilor dacă va crește viitorul salariu de bază). Cred că trebuie găsită o cale de mijloc între sistemul contributiv și calculul actual pe baza ultimului salariu, și aștept să văd care sunt propunerile. Însă niciun partid nu vrea să își asume acest proiect.

                        Pensionarea mea este foarte departe. Și sper ca până atunci să pot trăi confortabil doar din dividende.

                        Comment


                        • S-a stabilit ora mitingului de sambata. Va fi seara de la ora 20, de înțeles fiind vară și foarte cald mai devreme. Sunt curios dacă vor pune și de o "meic a foto" cu recuzită. Că despre exagerări, sunt la fel ca la ceilalți. Dragnea a spus că vor fi "sute de mii" în Piața Victoriei. Așa cum ceilalți, partizanii sistemului, spuneau de 250 000. Asta într-o piață, săraca de ea, care nu poate găzdui mai mult de 70-90 de mii de oameni (lucru demonstrat topografic). Bucureștenii vor fi plecați în weekend dar cei din provincie vor veni la plimbare prin capitală.

                          Comment


                          • Nu's de ce dar imi aduce aminte de 22 decembrie 1989. Cand liderul PSD-ului a incercat si el un miting...
                            Ca sa vezi cat sunt de prosti PSD-istii...tot n-au invatat nimic.

                            Comment


                            • Originally posted by gecmc94 View Post
                              Bucureștenii vor fi plecați în weekend dar cei din provincie vor veni la plimbare prin capitală.
                              Citeam undeva că de Sfintele Sărbători Pascale dar și de Crăciun, bucureștenii pleacă la casele lor. Din cacest motiv orașul este mai liber și se circulă lejer.

                              Cum la ora mitingului nu există nicio sărbătoare, este posibil nu numai să fie multă lume, dar să avem parte și de o contramanifestație a localnicilor sătui, iar cei din urmă cred că vor fi mult mai mulți, deoarece primii vor fi plecați.

                              Nu în week-end (la distracție, cum probabil ai vrut să spui), ci pe la cășile lor, că e mai multe.
                              http://www.loganclub.ro/forum/pictur...pictureid=8026

                              Comment


                              • Originally posted by gecmc94 View Post
                                Sky, ți-am trimis un mesaj privat. Te rog să convoci un soi de tribunal al moderatorilor pentru că te acuz de moderare abuzivă...
                                Asta e buna, rau!
                                Dupa ce numesti "mizerabil" un coleg, pedalezi pe ideea aceasta (ti-o sustii in comentariile cu el), iti arat cartonasul rosu, pentru injurii (in conformitate cu Regulamentul), imi scrii atat in privat, cat si in "open space"...Ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat si cu nimic n-ai fi gresit.
                                Ai un simt al realitatii cam denaturat, reusesti niste disertatii lungi, fara continut...

                                Te sfatuiesc sa ai grija la limbaj, conotatii, injurii.
                                Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google