Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Si firea a reusit sa-l supere pe dragnea ca nu sta capara stapanului a tot puternic. Parca nu mai este asa de antipatica firea...

    Comment


    • Sa vedem cum se descurca Firea in situatia asta:
      Ultima oră! Metrorex declanșează grevă de avertisment la metrou! Traficul din Capitală va fi paralizat!...
      ...”Luni avem ședință și apoi în 48 de ore putem declanșa greva de avertisment, ceea ce înseamnă joi dimineața”, a declarat Rădoi, care susține, însă, că nimeni nu dorește declanșarea grevei și speră, totuși, că se va ajunge la un consens.
      sursa

      Eu cred ca se ajunge la greva. Oricum, STB (fostul RATB) face fata, doar li s-au majorat salariile cu 35%.
      Last edited by Fanez; 12 November 2018, 14:41.

      Comment


      • Acum...eu am alta curiozitate. Sclavii de la antena 3 (oficiul de propaganda a partidului comunist roman)...oare pe cine linge-n fund? Pe marele stapan Liviu Dragnea? Sau marele sclav al doctorului infractor?

        Comment


        • Am si eu o curiozitate. Cum ai ajuns tu sa te intrebi despre Antena 3 in conditiile in care discutam despre Firea si greva de la metrou?

          Comment


          • Nu discutam cu tine.

            Comment


            • Cred ca Antena3 tot cu Daddy va merge. El este purtatorul stindardului tuturor infractorilor. Iar cei de la antena ling la greu. Le-au iesit basici pe limba si spume la gura. Dar au si ei "publicul" lor. Din ce in ce mai putin.
              Sa revenim la tanti Stirea provenita tot din cloaca aia si votata tot de acelasi segment de votanti (care acum se plang).
              PreaCuratul a iesit si a spus ceva despre o noua administratie (sectoarele sa devina orasele) sa ii ia obiectul muncii lui Stirea. Stirea a atacat si a spus de cei 20 milioane de euro. L-a cateva ore au aparut si pe topic atacurile la primarita si "sectoristi". Cu banutii aia multi, la care contribui si eu, a rasuflat treaba cu trezorierul lor care si-a tras trei "ML-uri". Iar de la halca asta de bani probabil s-au infrupat alti lupi flamanzi. Aia "Că un partid politic are nevoie să știe ce vrea poporul ca să își creeze o agendă politică" e utopie sau vrajeala ieftina.
              Pe Stirea si "sectoristii pesedisti" cine naiba i-a votat? Acum nu mai sunt buni pentru ca nu canta imnul infractorului sef.
              Ca necuratul foloseste Metrorex-ul (care a fost si este al pesedeului) e alta discutie.
              Pana la urma sa se sfasie intre ei cat vor.

              Pe mine ma doare undeva ca Centura e a lui Daddy (haitei lui) sau a lui Stirea. Dar m-am saturat sa fac doua ore pe ea intre cele doua autostrazi prin toate gropile alea.
              Bine, si reciproca e adevarata. Si pe astia ii doare in dos de mine. Ei vor doar putere si "material" de furat.

              Comment


              • Originally posted by bolovan View Post
                Si firea a reusit sa-l supere pe dragnea ca nu sta capara stapanului a tot puternic. Parca nu mai este asa de antipatica firea...
                ea, stirea , a mizat ca teleormaneanul si lingaii lui vor cadea in viitorul apropiat , cat inca e in partid. desi draknea a zis ca nu pleaca de bunavoie ca poanta pentru ca daca nu mai are puterea infunda puscaria. cine credeti ca va lupta pentru putere atunci?

                ps: dragi colegi sa nu va mai intereseze va rog ce inteleg eu. daca gresesc e doar o parere personala.scuzati si greselile de exprimare, nu fac asta pentru bani ca altii.
                Last edited by Costi-bc; 12 November 2018, 19:46.
                o/____\o
                (i)
                .........

                Comment


                • Inainte de ultimul lor CEX "dezidentii" au amenintat. Draknea a sfasiat doi dintre ei iar restul au pus botul pe labe.
                  Stirea nu are nici o sansa cu PreaCuratul partidului. Dar si prostavanul asta nu realizeaza ca pana la urma si haita lui va fi sfasiata. Si intre timp,din pacate, tot tarisoara asta va pierde.

                  Saracu costicuță, nici măcar nu poate înțelege despre ce este vorba
                  Deh, asa "amical".
                  Si pana la urma despre ce e vorba?

                  Comment


                  • foloseste Metrorex-ul (care a fost si este al pesedeului)
                    Nu e adevarat. Metrorex este al lui Dragnea.
                    Stirea a atacat si a spus de cei 20 milioane de euro.
                    Toata lumea stia despre cei 20 de milioane. (cele 20 de milioane) Si usr si pnl si pmp si orice partid politic are cei 20 milioane. Mai multe detalii.
                    Aia "Că un partid politic are nevoie să știe ce vrea poporul ca să își creeze o agendă politică" e utopie sau vrajeala ieftina.
                    Adica partidele politice nu trebuie sa stie ce vrea poporul, nu? Pai d-aia in afara de psd n-a venit nimeni cu vreo ”agenda politica”, pentru ca ii doare la sireturi de popor, ei doar vor puterea si atat.
                    Last edited by Fanez; 12 November 2018, 21:24.

                    Comment


                    • Gil, dacă atât poți să procesezi informație ca să sumarizezi ce ai scris în ultimele două comentarii, atunci mai bine citești sinteza:
                      Internetul se prapadeste de ras dupa ce Firea a spus ca Dragnea vrea sa desfiinteze Bucurestiul
                      Dupa ce primarul Gabriela Firea l-a acuzat pe Liviu Dragnea ca vrea sa desfiinteze forma actuala de administrare a Capitalei transformand sectoarele in unitati separate, prin ordonanta de urgenta, romanii s-au amuzat copios pe Internet.


                      Tu chiar ai crezut ce a spus Firea? Din păcate, era doar de râs, nu de analizat cum ai făcut tu. Firea aia aberează, nu știu ce fumează. Dar cred că este dezinformată cu bună știință iar apoi toanta se face de râsul curcilor. Ceea ce, dacă mă întrebați pe mine, este o strategie bună de talia lui Dragnea și a staffului lui.... "cum să o săpăm pe Firea? păi îi livrăm povești SF și toanta le va spune presei iar societatea va râde în hohote"....
                      Last edited by gecmc94; 12 November 2018, 23:10.

                      Comment


                      • Clujul este fruntea (prostiei). 50 000 € o toaletă publică de un loc (unul, nu o echipă de fotbal cu duș).

                        Comment


                        • Preţurile de consum în luna octombrie 2018, comparativ cu luna octombrie 2017, au crescut cu 4,3%, astfel că rata inflaţiei a scăzut de la 5% în septembrie, potrivit datelor transmise luni de Institutul Naţional de Statistică (INS).
                          În luna septembrie 2018, cifra de afaceri din industrie pe total (piaţa internă şi piaţa externă), în termeni nominali, a crescut atât față de luna precedentă cu 8,1% cât și faţă de luna corespunzătoare din anul precedent cu 7,8%.
                          În perioada 1.I‐30.IX.2018, comparativ cu perioada 1.I‐30.IX.2017, cifra de afaceri din industrie pe total (piaţa internă şi piaţa externă), în termeni nominali, a crescut cu 12,9%.
                          Sursa: comunicat INS de azi

                          Comment


                          • Știre interesantă
                            Bulgaria has become the latest EU nation to snub a UN migration pact that will be debated in December.


                            Care-i treaba, pe scurt. ONU a negociat un pact global prin care migrația este declarată un drept al omului. Dar nu migrația aceea a refugiaților care se feresc de persecuții..... Nu. Aceea este deja recunoscută de prin 1948 prin Declarația Universală a Drepturilor Omului.

                            Nu. Este vorba de migrația economică și orice alt fel de deplasare. Îți iei bagajele și te muți. Iar țara destinație este obligată să te accepte, să nu te discrimineze și să te sprijine în procesul de stabilire.
                            Today, there are over 258 million migrants around the world living outside their country of birth. This figure is expected to grow for a number of reasons including population growth, increasing connectivity, trade, rising inequality, demographic imbalances and climate change. Migration provides immense opportunity and benefits – for the migrants, host communities and communities of origin. However, when poorly regulated it can create significant challenges.


                            Mai recent, blocurile prin București sunt anvelopate cu muncitori asiatici. Așa se poate crește PIB-ul. Mai aduci 3 milioane de imigranți.

                            Comment


                            • problema e ca statul se bazeaza pe cresterile astea din economia sustinuta de firmele private, in care firme si in ai caror angajati "loveste" cu tot soiul de legi fiscale spre binele angajatilor din sistemul public. sau crezi ca oamenilor le convine ca ne-am imprumutat pt salariile politicienilor, ale alesilor locali, pt pensii speciale, cand se puteau mari decent, chiar din imprumuturi, dar mai cu retinere, salariile din invatamant, sanatate, interne, cresteri corelate cat de cat cu puterea reala a economiei? ca sa vina statul sa spuna ca dupa legile imbecile populiste/socialiste, tot firmele sa fie de vina ca nu pot mari din pix salariile, cum fac companiile de stat? pai e frumos? nu zic de firmele mari, alea nu au simtit mare lcru, dar firmele mici, pfa-uri, cu cativa angajati, care nu invart banii ca microsoft sau alte firme, cand au de platit 500 de lei in plus lunar ca omul sa aiba acelasi salariu, sar in sus de bucurie? nu zic acum nici de aia care declara profit minim si schimba anula x5-ul, ci de aia multi, care chiar nu duc o viata atat de roza precum marile multinationale sau marii evazionisti. trecerea controbutiilor la salariati e ok atata timp cat nu fortezi firmele sa-si creasca cheltuielile cu salariile, metoda e buna pt a forta firmele ce nu plateau contributiile sa declare banii la fisc, dar chiar trebuia crescuta povara fiscala? mai zilele trecute auzisem ca incasarile au scazut, daca e adevarat, inseamna ca undeva au dat-o in bara...
                              de fonduri europene nu are rost sa vorbim, stam cel mai prost, cu tot cu alea pentru agricultura care veneau oricum. si care fonduri nu le raportezi la rata de absorbtie, cum facea chelul din conducerea partidului comunist, ca sa isi gadile la orgoliu sustinatorii. adevarul e ca economia nu duduie, merge binisor, dar asta nu din cauza masurilor guvernului, mergea la fel sau poate si mai bine si daca nu faceau guvernantii absolut nimic. de fapt, pe asta s-au bazat, ca economia va merge fara ei si mai mult, sperau sa meagra mai bine decat merge de fapt.
                              Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

                              Comment


                              • Originally posted by gecmc94 View Post
                                ...
                                Tu chiar ai crezut ce a spus Firea? .......
                                Da, chiar a crezut.
                                Originally posted by gecmc94 View Post
                                Clujul este fruntea (prostiei). 50 000 € o toaletă publică de un loc...
                                Nu e chiar asa, asta e pretul actual. Si in Constanta e cam la fel. La Iasi e mai ieftina, 30.000 dar nu functioneaza.
                                Last edited by Fanez; 13 November 2018, 13:51.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google