Announcement

Collapse
1 of 2 < >

Informatii si clarificari privind datele personale

Datele cu caracter personal pe care siteul Loganclub.ro le colecteaza pe Forum sunt descrise mai jos, impreuna cu scopul, modul si temeiul prelucrarii lor precum si durata pe care are loc stocarea si/sau prelucrarea. Aceste date nu sunt prelucrate in alte moduri decat cele mentionate, nu sunt folosite in scopuri de marketing, nu sunt comercializate si nu sunt transferate unor terti.

__________________________________________________ ________________________________


I. "Date necesare" - colectate la inregistrarea unui cont de membru:
Adresa de email, necesara pentru:
validarea contului
resetarea parolei, in cazul in care a fost uitata
transmitere notificari privind anumite evenimente intamplate pe Forum (optional, opt-in) - ex: reply intr-un topic urmarit, reply la un mesaj personal (PM)
comunicari ocazionale in scop informativ (non-marketing, non-comercial) din partea administratiei Forumului (optional, opt-in)
NU este afisata public pe Forum, iar ceilalti membri nu au acces la ea, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori)
Username, necesar pentru autentificare (login)
Este afisat public pe Forum, in dreptul postarilor/mesajelor scrise de membrul respectiv, pentru a putea facilita o discutie cursiva
Parola, necesara pentru autentificare (login)
NU este afisata nicaieri
NU este stocata intr-o forma citibila (plain text), ci numai in forma criptata
Motiv: fara aceste date nu este posibila crearea unui cont de membru, iar fara cont nu se poate participa la discutii.
Temei: interesul legitim.
Durata: pe toata durata existentei contului de membru
__________________________________________________ ________________________________


II. "Date optionale" - pe care membrii Forumului Loganclub au posibilitatea sa le introduca in contul propriu daca doresc:
Location - eliminat de tot, pentru ca in ciuda explicatiilor au aparut confuzii privind semnificatia si rolul acestui camp
Data nasterii
Hobby-uri (interests)
Model/marca si motorizarea masinii

Temei: consimtamantul (consent).
Durata: atat cat doreste persoana, datele pot fi introduse/modificate/sterse in orice moment direct din cont

Introducerea acestor date este pur optionala, iar accesul integral la toate serviciile oferite de Forumul Loganclub nu este conditionat in niciun fel de introducerea acestor date. Aceste date sunt prelucrate exclusiv pentru afisarea lor in pagina personala a contului (profil public - exemplu) care poate fi accesata de oricare alt membru inregistrat pe Forumul Loganclub (dar nu si de vizitatorii neautentificati-guest sau de crawlerii web precum Googlebot). Deasemenea, denumirile campurilor in care pot fi introduse aceste informatii sunt orientative, membrii nu au vreo obligatie sa le completeze cu acuratete.

Recomandam sa completati informatiile optionale numai daca doriti ca ceilalti membri ai Forumului sa le cunoasca. Pentru a ne asigura de acest fapt, toate datele optionale introduse pana la 18.05.2018 au fost sterse. Ele pot fi reintroduse daca membrii doresc acest lucru, luand in considerare cele mentionate mai sus.
__________________________________________________ _____________________________


III. "Date colectate automat" - pentru fiecare accesare a Forumului, indiferent daca e vorba de un vizitator autentificat (membru) sau neautentificat (guest):
Adresa IP
User-Agent: sir de caractere prin care aplicatia de web browsing se "recomanda" catre server (ex: Chrome)
HTTP Referer: pagina vizitata anterior celei curente
Aceste date NU sunt afisate in mod public pe Forum, membrii nu au acces la ele, nici macar cei din echipa de moderare (moderatori, supermoderatori).

Motiv: aceste date sunt colectate si procesate pentru indeplinirea unor obligatii legale (ex: cooperarea in investigatii ale autoritatilor, conform legii) sau pentru implementarea unor strategii de aparare impotriva unor atacuri informatice (ex: hacking, (D)DOS, crawling neautorizat)
Temei: obligatia legala, interesul legitim
Durata: 30 de zile in jurnalele de acces ale serverelor care gazduiesc Forumul Loganclub(webserver logs). Adresele IP sunt stocate si in baza de date a Forumului, pentru fiecare mesaj scris (permanent) si pentru sesiunile de autentificare (pana la expirarea lor sau invalidare prin log out).
2 of 2 < >

***REGULAMENT***

Acest regulament a fost modificat la data de 19-11-2006.
Reguli privind utilizarea forumului LoganClub&ClubSandero

Motto: Se urmeaza, se respecta sau .. se cauta alt forum.

1. Principii generale

Forumul de fata a luat nastere din munca unor entuziasti, dornici de a crea o noua comunitate în Internet-ul românesc, existând atât asemanari cât si deosebiri fata de alte comunitati similare. Daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, esti rugat sa parcurgi urmatoarele rânduri, pentru a nu aparea pe viitor neplaceri de nici un fel.

În continuare, dorim sa lamurim un principiu care guverneaza orice comunitate sau, mai general, orice site de pe Internet. Din momentul în care ai tastat adresa site-ului, ai intrat pe o proprietate privata, unde gazda are dreptul de baza al oricarei societati democrate, acela de a si-o administra dupa cum crede de cuviinta. Nu trebuie ca aceste cuvinte sa te sperie, nu am creat forumul doar pentru noi însine ci dorim sa formam o comunitate bazata pe oameni care respecta regulile noastre. De aceea trebuie sa stii ca, daca doresti sa te integrezi în aceasta comunitate, trebuie sa te supui regulilor de mai jos, ce au fost create de niste oameni, pentru niste oameni. Daca un principiu enuntat nu coincide cu un principiu de-al tau la care nu poti renunta, esti invitat, fara suparare, sa renunti frecventarea forumului, eventual sa-l frecventezi doar citindu-l si fara a interveni în nici un fel.

Sa lamurim acum cine sunt gazdele acestei comunitati:

Administratorii
a) Administratorii sunt persoanele care detin acest forum si se ocupa atat cu partea tehnica a sa cat si cu partea administrativa.
b) Statutul de administrator poate fi acordat doar in situatii speciale si doar la propunerea celorlalti administratori.
c) Administratorii au dreptul de a gestiona orice mesaj de pe acest forum si nu raspund in fata celorlalti membri pentru actiunile lor.

Moderatorii
a) Moderatorii sunt persoane care au dreptul de a gestiona mesajele celorlalti utilizatori ai forumului.
b) Moderatori se supun, ca oricare alt utilizator, acestui regulament si au grija ca el sa fie respectat.
c) Gestionarea mesajelor se face respectand prezentul regulament, abaterile grave sau repetate de la aceasta regula soldandu-se cu retragerea dreptului de a modera.
d) Functia de moderator nu implica privilegii ci responsabilitati. Functia de moderator implica posibilitatea de a edita, muta, sterge sau bloca mesajele celorlalti utilizatori.
e) Functia de moderator este propusa si acordata doar de catre administratori si nimeni nu poate interveni in privinta aceasta.
f) Moderatorilor li se poate retrage dreptul de moderare doar de catre administratori. Destituirea se poate face fara un motiv anume insa acesta actiune va fi comunicata.
g) Desi nu este necesar, moderatorii pot da explicatii pentru actiunile lor.
h) Este necesar ca moderatorii sa dea explicatii pentru actiunile lor atunci cand un utilizator cere expres acest lucru.

Super moderatorii au aceleasi drepturi ca si moderatorii, cu diferenta ca aria lor de acoperire este reprezentata de întreg forumul.

Orice membru poate obtine una din functiile de mai sus daca se remarca în mod pozitiv pe o perioada îndelungata si implicarea sa în forum este însemnata.

Nota: În mod implicit, dreptul de postare în cadrul tuturor sectiunilor forumului este restrictionat.

2. Reguli si recomandari

1. Forumul LoganClub&ClubSandero este deschis tuturor persoanelor, indiferent de nationalitate, sex, religie, clasa sociala etc. Totusi, cunoasterea foarte buna a limbii române scrise este obligatorie. Recomandam, de asemenea, cunoasterea limbii engleze la un nivel suficient pentru a întelege un text tehnic. Exprimarea scrisa este, prin definitie, mai complexa decât cea orala si, prin urmare, încearca sa te faci înteles prin ceea ce scrii. În unele contexte este indicata o exprimare cât mai apropiata de cea literara, în alte contexte mai relaxate se poate folosi si un limbaj familiar însa în ambele cazuri este foarte important sa fii înteles cât mai usor de catre ceilalti.

2. Pe lânga cunoasterea limbii, este necesara cunoasterea regulilor de baza ale limbajului scris (majoritatea valabile în orice limba), dupa cum urmeaza:
- scrierea cu înflorituri (k, sh, tz, y) este interzisa, cu exceptia cazurilor în care pot aparea confuzii;
- spatiu se lasa dupa si nu înainte de semnele de punctuatie; semne de punctuatie sunt considerate inclusiv semnele de exclamare si întrebare;
- nu se lasa spatiu dupa prima paranteza, nici înaintea celei de-a doua; se lasa, în schimb, înaintea primei paranteze;
- un singur semn de exclamare sau de întrebare este de cele mai multe ori suficient, trei semne sunt considerate maximul admis, un numar mai mare ducând la enervarea cititorului; desigur, uneori se impun si exceptii, important e ca exceptia sa nu devina regula;
- orice propozitie începe cu litera mare, orice nume propriu începe cu litera mare (acest punct este doar o recomandare);
- numarul punctelor de suspensie este trei, nu doua si nici mai mult de trei;
- scrierea cu diacritice este optionala;
- scrierea nejustificata cu majuscule, litere îngrosate, italice, subliniate, cu culori sau alte artificii este interzisa.
În general, tineti cont de faptul ca un post trebuie sa poata fi citit rapid.
Orice abatere de la regulile de mai sus îngreuneaza parcurgerea textului si enerveaza inutil cititorul. Cine doreste cu orice pret sa iasa în evidenta, o poate face în alt mod, nu "chinuind" ceilalti membri ai comunitatii.

3. Fiecare utilizator este identificat printr-un singur nume de utilizator (user). Înregistrarea sub alt nume a aceleiasi persoane se numeste "clona";
clonele sunt interzise. Daca ai uitat parola, exista o functie pentru recuperarea ei pe care esti rugat sa o folosesti sau, în cel mai rau caz, poti apela la un administrator care te va ajuta.

4. Nu jigni, nu declansa scandaluri (asa-zisele "flame-uri"). Faptul ca esti nervos, chiar daca ai dreptate, nu îti scuza comportamentul. Nu vor fi tolerati cei care se ascund în spatele anonimatului pentru a aduce jigniri sau injurii altor utilizatori sau unor institutii. Chiar daca sunt folosite stelute, "beep"-uri în loc de cuvintele explicite, acest lucru nu ajuta cu nimic pentru ca aici intentia conteaza.
Nu sunt acceptate discutiile explicite privind promovarea oricarui tip de activitate ilegala sau imorala (warez, pornografie, xenofobie, rasism etc).

5. Posturile monosilabice, care nu aduc nimic bun discutiei ("cool", "de acord", "super", "rulz", "vreau si eu d-ala") sunt interzise. Nu suntem pe un canal de IRC ci pe un forum, daca nu va puteti abtine cautati alte comunitati în care aceste lucruri sunt permise.

6. Posturile trebuie sa fie bazate pe argumente, nu pe opinii subiective.
Trebuie acordata mare grija discutiilor contradictorii, gen benzina vs diesel, unde subiectivitatea tinde sa depaseasca anumite limite.

7. Nu se ofera nici un fel de premiu celui care posteaza cit mai multe mesaje. Nu se face nici o diferentiere intre cei care posteaza mai des si cei care posteaza mai rar. In afara de citeva titulaturi care sint doar cu numele si nu confera nici un fel de alte facilitati nu se face nici o distinctie intre cei cu posturi multe si cei cu posturi putine. In concluzie, scrieti numai daca aveti ceva de spus.

8. Ne rezervam dreptul ca, dupa un numar variabil de posturi (ce de regula nu va fi mai mare de 10-20) sa retragem dreptul de a posta pentru userii care nu corespund cerintelor noastre. Faptul ca ai câteva categorii unde poti posta liber, nu înseamna ca poti sa te complaci în postura de membru si sa "poluezi" astfel discutiile fara a respecta regulamentul.

9. Înainte de a deschide un thread nou, este recomandat sa urmezi etapele descrise în continuare:
- apeleaza la functia Search a forumului pentru ca e posibil ca subiectul sa mai fi fost discutat;
- daca ai posibilitatea si rabdarea necesara, citeste mai multe discutii legate (chiar si vag) de subiectul pe care intentionezi sa-l deschizi; s-ar putea sa gasesti raspunsul în alta discutie, cu subiect aparent diferit de ceea ce cauti si care nu apare la cautare.

10. Daca te-ai decis sa deschizi un thread nou, ai grija ca titlul sau sa fie scris citet si sa reflecte pe cât posibil subiectul abordat. Asadar, titlul "Problema cu ambreiajul" este de preferat fata de "Am o problema".

11. Daca thread-ul se refera la o problema, ofera cât mai multe detalii despre aceasta si nu astepta ca ceilalti utilizatori sa-ti ceara detaliile. Spre exemplu, enunta de la început anul de frabricatie, motorul, codul motorului etc, facând referire inclusiv la componentele care nu-ti par importante, e mai bine sa oferi detalii în plus decât în minus.

12. Citeste, daca se poate, tot ce s-a discutat într-un anumit thread. Este scuzabil repetarea unei întrebari la care s-a raspuns în ce-a de-a saptea pagina din cele 40 dar este inacceptabil pentru un thread de 2-3 pagini.

13. Pentru ca ideea postului sa fie mai clara, poti apela la smilies, însa nu abuza de ei. Ca si semnele de exclamare, folosirea lor repetata si în numar mare deranjeaza.

14. Butonul Quote ("citat") ajuta în momentul în care se doreste citarea unui pasaj din alt post (propriu sau apartinând altcuiva), pentru a face referire la el. Acest lucru are sens doar daca acel post nu este chiar ultimul, în caz contrar acesta se va repeta în mod inutil.

15. Daca doresti sa editezi (modifici) un post, ai la dispozitie o ora( pentru aceasta. Totusi, daca dupa acel post exista interventii ale altor utilizatori, iar prin modificare sensul postului tau este schimbat total, acea succesiune de posturi nu va mai avea nici un înteles. Este, asadar, interzisa aceasta practica.

16. Remarcile "paternale" sunt acele remarci facute de catre utilizatorii obisnuiti care se erijeaza în "conducatorul absolut", fara a avea acest drept. Nu trebuie uitat faptul ca cei desemnati sa faca ordine sunt moderatorii. Cel mult, se va acorda acest drept membrilor de valoare si cu vechime.

17. Scandalurile pornite împotriva unor dealeri/service-uri sunt interzise.
Daca o firma te-a nemultumit si doresti sa pornesti o discutie pe aceasta tema, trebuie sa o faci civilizat, cu argumente solide (mergând pâna la prezentarea de documente doveditoare, în caz ca ti se cere acest lucru). Chiar si faptul ca firma respectiva are o atitudine reprobabila nu justifica un comportament jignitor la adresa ei.

18. Anunturile publicitare trebuie însotite de detalii complete, incluzând pretul, modalitatea de contact, eventual specificatiile complete ale produsului si/sau imaginea sa. Titlul thread-ului trebuie sa specifice explicit actiunea de cumparare/vânzare si produsul (produsele) în cauza. Sunt interzise comentariile pe marginea unui produs, nu iti convine pretul/starea lui, nu te obliga nimeni sa-l cumperi.
Nu se permite "UP" la mai putin de 24 de ore.

19. Semnatura este un text optional ce va fi atasat fiecarui post, la sfârsitul acestuia. Nu se accepta semnaturi lungi (maxim 3 linii). Introducerea unui link spre un alt site este permisa numai cu agrementul moderatorilor forumului. Se accepta imagini in semnatura la dimensiunea maxima de 150 x 15 pixel. Orice depasire a acestei dimensiuni poate fi sanctionata cu un warning. Moderatorii au dreptul de a edita semnatura fara o instiintare prealabila a userului.

20. Daca nu poti sau nu doresti sa respecti acest regulament, singura solutie consta în încetarea participarii la acest forum. În caz contrar, vom fi nevoiti sa luam toate masurile necesare pentru ca forumul LoganClub&ClubSandero sa-si desfasoare existenta în bune conditii, incluzând interzicerea dreptului de a mai posta (ban-area), temporara sau pe termen nelimitat. Încetarea activitatii pe forum se face "ca atare", fara a fi întreprinsa nici o actiune din partea nimanui. Asadar, nu cere sa-ti fie sters user-ul, nu-ti sterge propriile posturi, nu scrie posturi kilometrice pline de acuze la adresa administratiei, nici aici si nici pe alte forumuri. Cu alte cuvinte încearca sa parases,ti decent comunitatea iar membrii acesteia sa-si aduca aminte cu placere de activitatea ta.

21. Administratorii si moderatorii forumului vor avea intotdeauna ultimul cuvint si nu sint obligati sa dea explicatii. Este frumos din partea lor atunci cind se explica dar de cele mai multe ori, explicarea fiecarui gest in parte ar necesita mult prea mult timp - iar timpul este un material pretios, cel putin pentru noi. Daca cineva se simte cu totul si cu totul nedreptatit sau abuzat este rugat sa trimita un email administratorilor forumului si va fi tratat cu toata atentia cuvenita.

22. Ultima si cea mai importanta dar oarecum evaziva regula - se recomanda mentinerea discutiilor in cadrul obiectivului principal al acestui forum - MASINILE Logan- vor fi descurajate in mare masura discutiile total pe dinafara. Se admit exceptii in cazul unor subiecte de interes pentru toata lumea - care sint acestea - ramine a se stabili de catre moderatorul forumului in cauza, la fata locului.
23.La sectiunea "My ride" nu se accepta comentarii inutile de genul "Sa o stapanesti sanatos" , "sa-ti traiasca masina" , "multi kilometrii" etc.
Rugam sa va rezumati strict la intrebari si comentarii legate de masina
24.A se completa Locatia corecta la profil.
Concluzii

Nu trebuie sa consideri aceste reguli ca fiind îndreptate împotriva ta. Nu sunt decât niste masuri menite sa creeze un forum de calitate.Din pacate, experienta a demonstrat ca, daca se porneste de la premisa ca noul-venit sa aiba drepturi egale cu membrii vechi, forumul a suferit o scadere drastica de calitate, aceasta pe lânga necesitatea unei munci titanice din partea moderatorilor pentru a se mentine ordinea. De aceea am adoptat masurile de mai sus care presupun, pentru membrii de valoare, un mic efort în primele zile de la înscriere. Speram ca acest efort sa fie din plin meritat.

Se accepta sugestii de imbunatatire (si e chiar recomandat sa o faceti fiind in interesul vostru) atat in ceea ce priveste prezentul regulament cat si in ceea ce priveste forumul sau site-ul ca functionalitate sau continut.

Speram sa te simti bine în aceasta comunitate, sa facem schimb de experienta legata de marca Logan.
See more
See less

Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Sova nu reprezinta PSD?
  Nu! De aceea a si fost "remaiat". L-a apucat acum dupa demisie construirea de stradute si proiecte care zac de 15 ani neincepute? Nu este reprezentarea PSD-ului. Dragnea reprezinta PSD-ul.

  Comment


  • Originally posted by aris86 View Post
   gogeala, pe deciziile guvernului nu fac pariu, treaba ta daca risti...
   Daca “imprastii” stiri produse de cineva inseamna ca-l crezi si ai mare incredere in acel cineva. Asta era idea, increderea in sursa.

   Nu inteleg cum anumite “martoage” (ce si-au tocit dintii-n zabala), care-si imagineaza ca sunt “pur sange englez” (ma refer la jurnalisti/posturi tv), au senzatia ca, dupa ce “produc” 1,2.......99 de stiri care nu se confirma (adicatelea mint fara rusine) ii mai crede cineva. Eu cred ca nici cand vorbesc intre ei nu se cred unu pe altu.

   veorica (respect cutuma sa nu supar anumiti “puritani”) mi-a spus personal azi, inaintea sedintei, ca cresc salariile bugetarilor, salariul minim plus ca “da” in continuare tichete de vacanta pe urmatorii 2 ani. Io “inclin” s-o cred fiindca veorica nu e boc. boc care, tot personal, mi-a facut capul “dibla” in 2008 spunindu-mi iar si iar ca nu e criza, care criza ne-a ocolit, ne-a sarit si ca nu se taie nimic, nici salarii, nici pensii. Si ce sa vezi, in 2009 i-a stat inima cand a “vazut-o”. Mare, neagra si urata, cica nu era criza era “crizoi”. A scos “sabiuta” si a taiat tot.
   Last edited by gogeala; 5 days ago.
   "Nu caut, gasesc".

   Comment


   • Daca “imprastii” stiri produse de cineva inseamna ca-l crezi
    desigur.
    Nu inteleg cum anumite “martoage” ...(ma refer la jurnalisti/posturi tv), au senzatia ca, dupa ce “produc” 1,2.......99 de stiri care nu se confirma (adicatelea mint fara rusine) ii mai crede cineva.
    Uite ca sunt multi creduli. AKA aia care vor sa vada numai "adevarul" care le convine.
    ...cresc salariile bugetarilor, salariul minim plus ca “da” in continuare tichete de vacanta ....
    Ei, da! E criza cat crizoiul, nu mai are PSD-ul de dat bani la salarii si o sa le taie ca boc. Vezi ca s-a spus ca nu creste orice salariu minim ci doar cel al celor care au studii superioare (indiferent luate cum si de unde). Acum s-a trezit si nea scarta cu 2 clase ca vrea si el salariu marit ca cel cu 20 de ani de studii.... aaaa... nu se mai "mareste"? jos psd! Hotii!! Cand a taiat boc , toti astia au zis: "bravooooooooooooo!!!! a scos tara din crizoi!" (ca tot mi-am adus aminte, zicea: "toti salariatii vor avea o saptamana lunar concediu fara salar", desigur in acest timp erai obligat sa muncesti. Adica ai concediu dar muncesti. O fi fost in cadrul constitutiei? Stiu cum s-a muncit atunci. De bucurie ca scapa tara de criza, toti cei obligati sa munceasca in timpul "concediului fara salar" au munciiiiit ..... pfuuuoooaaaa.... au rupt productia si au scapat tara de criza). A sunat Dragnea si a zis ca acopera el din afacerile lui cu Belina si Teldrum orice crestere salariala si pensie, asa ca nu va faceti griji!
    AH! era sa uit... si iohanis a sunat si a zis ca ce nu poate acoperi Dragnea acopera el din banii pe meditatii si din inchirierea caselor mostenite.
    Ah! mai era ceva... si prejudiciile recuperate de dna+anaf egal love tot la salariile bugetarilor si la pensii se duc. Scadem doar banii pentru interceptarea timp de 7 ani a unui demnitar (o data si o data tot trebuie sa zica el ceva sa-l inhatam). Despre alte persoane interceptate la fel de inutil si ilegal nu mai discutam ca intram in amanunte. Le trecem la "pierderi neglijabile".

    Comment


    • Psd ce mai incearca sa imbunatateasca viata de zi cu zi dar sunt impiedicati prin toate mijloacele
     Fanez, fara nici o alta conotatie, dar dupa o zi plina si grea asta chiar m-a facut sa zambesc.
     Nu! De aceea a si fost "remaiat". L-a apucat acum dupa demisie construirea de stradute si proiecte care zac de 15 ani neincepute? Nu este reprezentarea PSD-ului. Dragnea reprezinta PSD-ul.
     Pai pe Sova asta cine l-a propus si numit ministru? Ca pe toti ceilalti vreo 70 (nu stiu daca chiar asta e cifra, dar..). Plus vreo trei prim minstrii (am trait sa o vad si pe asta). Normal ca tot Iohannis e de vina ca i-a acceptat pe toti astia. Ca doar gura pacatosului Dragnea miroase doar a trandafiri. Si mi-am adus aminte de fostul trandafir al lui Ilici Iliescu.
     Bine macar ca recunoasteti ca Dragnea reprezinta pesedeul. El taie si spanzura si nu are absolut nici o vina. De fapt cred ca lui si sleahatei nici macar nu le mai pasa de "trandafirii" ceilalti din partid. Pentru ei pesedeul este doar instrumentul prin care au puterea. O mica dovada a fost sarbatorirea Marii Uniri de catre Veorica la Focsani. Fieful lui Oprisan si inima partdului.

     @ gecmc94 aici sunt de acord cu tine: "Ditamai partidul PNL nu a fost in stare sa spuna simpla constatare de mai jos". PNL-ul ca partid si lideri actuali sunt varza. Un amestec putred. Si chiar voi detalia asta. Dar cel putin nu sunt asa nocivi ca trandafirii.
     Referitor la CCR cred ca Silviu are dreptate:
     La ultimul conflict si-a cam depasit atributiile flagrant si a inceput sa intrepreteze si legi organice
     CCR-isti astia indeplinesc comenzile politice. Un exemplu ar fi Morar asta care la ordine se faulteaza singur. Si nu numai.
     De fapt asta e telul lui Dragnea, sa faca un amalgam al puterilor din statul de drept. Sa ne intoarcem la perioada de glorie a FSN-ului cand profitorii faceau tot ce doreau. Este mult mai usor sa furi si dictezi cand statul e slab.
     Last edited by Gil26; 5 days ago.

     Comment


     • Originally posted by Gil26 View Post
      Fanez... dupa o zi plina si grea...
      E greu la multinationala? Nu cred. Fa-te bugetar sa ai zile goale si usoare. Cine l-a propus pe sova? Daca tu esti pus pe un post in care nu faci nimic bun, seful tau e prost, nu? Pai daca te-a pus acolo... El e de vina ca esti tu incompetent pentru functia si increderea acordata. Ce sef prost. Dar sa nu cumva sa te schimbe ca nu da bine la firma. Vine concurenta si zice: bueeeiiii.. Ati schimbat ceva ca sa imbunatatiti mersul firmei... .Pai ce facem aici? Nu e bine ce faceti.
      Last edited by Fanez; 5 days ago.

      Comment


      • Ziua poate fi mai "neagra" si in afara serviciului.
       Pai seful iti acorda o functie si incredere. Tu esti incompetent, seful te da afara si numeste altul. Si ala e incompetent. Seful il da si pe ala afara. Iar seful sefului il da pe sef afara. Noul sef numeste alti incompetenti. Seful- sefilor schimba iar seful. Si inca odata tot asa mai flacai, tot asa si iarasi asa. Ca asta e hora noastra.
       Acum spune si tu, cum naiba sa il mai numim pe seful-sefilor?

       Dar ramane cum am stabilit: doar Dragnea, Olguta si sleahta reprezinta pesedeul?
       Uite ca mi-am adus aminte. Cu Ecaterina cum ramane? Ca era "dezidenta". Si tot competenta asta in alt mandat a "decretat" ca se poate intra la facultate si fara bacalaureat.

       Pai tovarasi, incetati sa mai promovati tot competenti din astia. Altfel va faceti de cacao.
       Dar preacuratul vostru stie ce stie. Ca sa se mentina la putere trebuie sa faca rotatia cadrelor. Iar pe pupincuristi ii tine aproape. Pe post de hartie igienica.

       Ca tot vorbeai de imbunatatirea mersului firmei. Pai cu asa "mare sef" firma asta frumoasa intra in faliment.
       Last edited by Gil26; 5 days ago.

       Comment


       • O fi bine, o fi rau?
        "Nu caut, gasesc".

        Comment


        • Originally posted by Gil26 View Post
         doar Dragnea, Olguta si sleahta reprezinta pesedeul?
         Nu. Doar Dragnea, purtătorul de cuvânt al partidului și cei care pun în aplicare programul de guvernare al PSD.

         Comment


         • Ha ha, nu dau doi bani pe programul de guvernare și nici pe ce debitezi pe aici, consumul exagerat de antena 3 se vede. Sa te vad pe tine ministru, și apoi mai discutam, pe cine reprezinți atunci pe PSD sau pe altcineva, ca l-a înșirat mărgăritare pe aici ești tare bun, la orice găsești scuza psd-ului, de munca grea la metrou.
          Last edited by aris86; 4 days ago.

          Comment


          • gogeala, toți fac asa, arunca câte un subiect pe piața și apoi acționează, funcție de reacția publica.
           Când au dat OUG 13, jurnaliștii au întrebat pe dragnea dacă o va da și el a zis nu,
           și guvernul aia făcea. Ești tare naiv, dacă încă mai crezi ca totul e asa frumos în politica guvernamentala actuala.

           Comment


           • Programul asta de guvernare pe care tu nu dai doi bani (iar liberalii sau useristii nu au nimic de pus in loc) a dus la una dintre cele mai mari cresteri economice din Europa in timp ce datoria publica ca raport din PIB este printre cele mai scazute (38% din PIB).

            Romania has registered the fastest growth rate of its economy among the 28 European Union member states in the third quarter of this year compared with the previous quarter, of 1.9 percent, according to Eurostat, EU’s statistical branch.

            Comment


            • Date statistice fără fond. Ți-a crescut nivelul de trai, căci observ ca mi-a scăzut, deoarece cu aceeași bani fata de acu 1 an, cumpăr mult mai puțin și fata de acu 2 și mai puțin. Gata, ai sărit cu rahat, cu cât va plătește psd să-i albiți??

             Comment


             • În Transporturi, Învățământ și Cercetare s-au tăiat toți banii de investiții anul acesta, asa sa ma lași cu creșterea economica, care zboară toată în afara pe produse din comerț.
              Asa de bine o duc cei de la Institutul Geologic, ca au restante salariale din iulie....

              Comment


              • Originally posted by gecmc94 View Post
               Programul asta de guvernare pe care tu nu dai doi bani (iar liberalii sau useristii nu au nimic de pus in loc) a dus la una dintre cele mai mari cresteri economice din Europa in timp ce datoria publica ca raport din PIB este printre cele mai scazute (38% din PIB).
               Cum s-ar zice, victorie de etapa. Titlurile/Medaliile se dau la final.

               Crestere economica bazata pe ce? Dar sa zicem ca e buna cresterea, ce faci tu cu beneficiile cresterii economice? Exclusiv pensii si salarii?

               Originally posted by gogeala
               E comica tanti :-)
               I have no special talent. I am only passionately curious.

               Comment


               • "exclusiv pensii"? Ma tem ca se comenteaza ignorand faptele. Poza de mai jos este din ZF care a preluat date oficiale (adica ale tuturor guvernelor anterioare).
                Da, aris, inflatia usoara de 4%, in medie, a afectat pe toti cei care sunt din mediul privat. Unii angajatori au mai marit lefurile si atunci puterea de cumparare a angajatului din mediul privat a ramas constanta. Tu de ce te plangi?
                În special, românii care lucrau în industrie (8,9%) și retail (6,7) au avut salarii mai mari decât ajustarea planificată. În medie, salariile au crescut cu 6,4% comparativ cu așteptările de 5,7%.
                La polul opus găsim sectorul bancar (5,4%), leasing-ul (4,6%) și industria farmaceutică (4,8%) care au înregistrat creșteri mai mici decât media. În ciuda faptului că aprecierea mediei din mediul bancar este mică, ea a înregistrat un progres față de situația din 2017. Mai precis, s-a evidențiat cu o rată de creștere mai mult decât dublă, de la 2,1%, la 5,4%.
                2-dancila.jpg

                Comment

                Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google