Discutii Amicale Despre Politica

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Gil26 View Post
    ...
    A aparut valiza aia. ... Daddy sa nu para prost a venit cu doua valize.... Dadalau a fost jefuit, ceva bunuri dar mai ales pistolul.... Ce face Badalau asta? Vrea sa modifice legea armelor si munitiilor....
    Si fac tot ce vor muschii lor (evident doar pentru ei) pentru ca isi permit asta.
    1. Chiar crezi ca un taran a gasit o valiza pe camp, valiza cu "niste chestii" care l-ar incurca cu ceva pe Dragnea? Dragnea a venit cu valizele ca sa zica: "uite valizele acilea, n-am aruncat nici una pe camp. Am in ele dovezi ca mintiti." Chiar suntem copii?
    2. Legea actuala, daca ai pistol, zice sa-l tii in seiful incuiat cu o cheie pe care o tii in alt seif, munitia la fel. Daca vine unu' peste tine ii zici: "boss, stai un pic sa descui seiiful in care am pistolul, seiful in care am munitia, sa le combin si apoi mai discuta. Du-te, fumeaza o tigara si vino m-ai tarziu."
    3. "Ailalti" ar fi facut altceva decat "ce vrea muschii lor"?
    Originally posted by gogeala View Post
    CCR-ul i-a "acrit" iar. Cu 7-2.
    Bine, aia 7 "e toti vanduti", se stie.
    Scor de maidan, cum s-ar zice.
    Originally posted by Gil26 View Post
    ... arbitrii corupti....
    DNA sa vina sa-i ia!

    Originally posted by gecmc94 View Post
    ...nu neagă, nu spune că ea nu era în dosar, ci că s-a aflat în conflict de interese dar că nu are legătură. Este un fel de autodenunț.
    Ca si cum ai fi prins la volan beat si ai zice: "E adevarat ca eram beat dar n-are legatura cu faptul ca eu eram soferul".

    Comment




    • si asta in conditiile in care nu a venit inca nota de plata pentru genialele idei ale PSD-ului (legate de economie...ca alea pentru albirea infractoriilor este alta discutie...).
      Eu estimez ca in 5 ani ajungem ca in venezuela...si asta chiar daca o sa plece PSD-ul de la guvernare (slabe sanse...poporul este prea prost...)

      Comment


      • Declinul, pe fondul încetinirii consumului și exporturilor.
        (sursa)
        Păi nu plângeați voi ca e prea mult consum? Acum nu vă mai place că a scăzut consumul? E normal să scadă. Și-au făcut oamenii plinul. Nu-ți cumperi frigider și televizor în fiecare lună. Exportul a scăzut pentru că ați îmbolnăvit porcii ca să nu se mai cummpere din România, să se cumpere de la daneji si olandeji.

        Comment


        • Dap...a uitat PSD-ul sa faca preventie...era prea ocupat sa-l scape pe stapanul dragnea de puscarie.
          Ma uitam...dupa revolutie, PSD-ul, aceast vajnic parid descendent din politica securitatii ceausite...a fost la guvernare mai mult de 60% din timp...ce bine merge tara...singurul moment de progres real a fost cand n-au mai fost ei la guvernare...

          Comment


          • Comunistii cu fata umana au distrus tot ce se putea distruge. Apoi s-au transformat in baroni, profitori si simpli cleptomani. Ceilalti care au mai fost pe la putere au incercat sa mai dreaga cate ceva cat si cum au putut.

            Fanez, asta cu valiza nu e o chestie noua. A mai fost biletelul roz-bombon, scrisorica aia... Dar ce a facut mult iubitul este copilarie.
            Bine ca Badalau ala sforaia. Altfel nu mai apuca sa planga poate dupa permisul lui de port arma ( iar eu despre permisul asta chiar vorbesc din experienta). Hilar e ca acum s-a trezit prostanacul.

            Despre CCR-ul asta politizat (ca multe alte cele). Dragnea a fost condamnat in prima instanta cam prin aprilie, Si-a lins ranile si a cautat toate parghiile sa scape (incercase si inainte cu OUG 13). A inceput cu legea aia a codului penal. La inceputul lui septembrie saracutul a spus ca nu mai are avocati (sa mai castige ceva timp). La vreo doua saptamani a spus ca nu e de acord cu cei 5 judecatori de la curtea suprema (nume si numar). Tudorica a "lucrat" dar nu a vrut sa continue (atunci a intrat pe lista neagra). A trebuit ca Viorica Vasilica sa sesize CCR-ul. Marii judecatori politici constitutionali s-au dus iar in buda si au decis sa cante in strune lui Daddy si marilor infractori din 2014 incoace (majoritatea dosarelor astea au ajuns la ICCJ). Culmea e ca si Morar ala a votat pentru desi si el are o buna parte din rahatul asta.

            Tantalaul asta vrea sa scape cu orice pret. Distruge un stat cat de cat democratic. Prostanacul nu realizeaza ca totusi poate ajunge la mititica. Si chiar daca scapa, in lupta lui generalizata, pana la urma va pierde. Mai devreme sau mai tarziu. Si tot prost va pleca atat din functie cat si din viata.

            Mai trist este ca hahalera asta de om are adepti.

            Comment


            • Comunistii cu fata umana au distrus tot ce se putea distruge
              Comunistii” au construit fabrici, combinate si uzine. Au venit „capitalistii” si au vandut tot pe 2 lei ca fier vechi. Care dintre ei e comunist?
              Last edited by Fanez; 8 November 2018, 21:23.

              Comment


              • Stiu si eu sloganul: dai in mine dai in fabrici si uzine.
                Da comunistii au construit ceva. Tin bine minte anii 70. Dar au urmat anii 80. Apoi tot unii dintre acei comunisti si-au ucis conducatorul in ziua de Craciun. Au luat puterea si au distrus tot ce se putea distruge. Exemple sunt multe.
                Si fostul secretar de partid Daea (competentul numarul unu) vorbea despre distrugerea asta. Tovarasi, s-a distrus, din cauza asta suntem acum unde suntem. Cine naiba a distrus? Nu tot tovarasii astia. Sub oladuirea lor s-a dat la fier vechi tot ce se putea da la inceputul anilor 90.
                Multi dintre ei au profitat. Si s-au transformat in mari baroni. Ideologia lor e banul. Iar voi ii sustineti crezand ca mai exista o urma de doctrina comunista.

                Si pentru ca sunteti inselati in crezul vostru incercati sa invocati diverse motive. Dati vina pe orice si oricine. Cautati justificari.
                Si nu realizati ca de fapt idolii vostrii v-au tradat. Iar astia actuali sunt cei mai rai si mai prosti din cati ati avut pana acum.

                Comment


                • Fanez comunistii au vandut tot pe doi bani...bagati la ei in buzunar. Pe care tu acum ii proslavesti cu atata vehementa.

                  Comment


                  • Originally posted by Gil26 View Post

                    Despre CCR-ul asta politizat (ca multe alte cele). Dragnea ... La vreo doua saptamani a spus ca nu e de acord cu cei 5 judecatori de la curtea suprema (nume si numar). Tudorica a "lucrat" dar nu a vrut sa continue (atunci a intrat pe lista neagra). A trebuit ca Viorica Vasilica sa sesize CCR-ul. Marii judecatori politici constitutionali s-au dus iar in buda si au decis sa cante in strune lui Daddy si marilor infractori din 2014 incoace (majoritatea dosarelor astea au ajuns la ICCJ). Culmea e ca si Morar ala a votat pentru desi si el are o buna parte din rahatul asta.
                    Relatarea de mai sus este denaturată până la dezinformare. Ministrul nu putea sesiza CCR. Știi cine poate sesiza CCR în cazul unui conflict? Scrie aici: https://www.ccr.ro/Soluionarea-confl...ritile-publice
                    Ca sa nu mai intoxicam forumurile cu dezinformari luate de pe tonomatele de livrat nutreturi pe post de stiri/analize.

                    Comment


                    • 1. Faci confuzie intre comunisti si securisti.
                      2. Cauta pe google "a proslavi".

                      Comment


                      • Originally posted by bolovan View Post
                        Fanez comunistii au vandut tot pe doi bani...bagati la ei in buzunar. Pe care tu acum ii proslavesti cu atata vehementa.
                        1. Faci confuzie intre comunisti si securisti.

                        2. Cauta pe google "a proslavi".

                        Comment


                        • Fanez:
                          1. Nu fac confuzie...dar se pare ca n-ai inteles...securistii ceausisti erau si comunisti (de fapt...erau in slujba lor...exact ca acum).
                          2. Stiu ce inseamna, trust me...stiu definitia...si o vad in PSD exemplificata.

                          Comment


                          • .securistii ceausisti erau si comunisti
                            Gresit. Securistii ceausisti de ieri au devenit capitalistii postrevolutie de azi.

                            Comment


                            • Ia mai consulta oleaca istoria...PSD-ul este continuatorul direct a partidului lu' Ceausescu. Doar cu un adaos masiv de fosta securitate (aparatul represiv al comunismului)....si astea-s fapte...nu impresii.

                              Comment


                              • un adaos masiv de fosta securitate (aparatul represiv al comunismului)....si astea-s fapte...nu impresii.
                                partial adevarat. Nu in psd este adaosul de care zici, iar aparatul represiv il detine total altcineva. D-aia voteaza lumea psd.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google