Legislatii,taxe,amenzi,itp-uri,politisti,informari Din Trafic,radare.....etc.

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • xenon, esapament, folie geamuri, folie stopuri, faruri, proiectoare .... trusa la zi si extintor plus multe altele care de obicei scapa atentiei
    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

    Comment


    • Sa fi e ca am totul la zi ))
      Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
      prost.

      Comment


      • Originally posted by RAZVAN-005 View Post
        se pare ca procedura difera de la judet la judet )))
        Procedurile sunt date prin lege, problema e ca unii agreeaza doar un anumit tip de proceduri si se axeaza numai pe alea.

        Comment


        • era o gluma ce se referea la faptul ca fiecare sustinea ca la el a fost altfel
          Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

          Comment


          • Originally posted by Dany_DNY View Post
            Am si eu o intrebare daca iau traseul, am voie sa merg cu masina pana nu iau permisu de la politie ?
            Cand am dat traseul l-am intrebat eu pe golanu' ala de politist daca am voie sa conduc dupa ce iau proba practiva ( traseul ) si mi-a spus ca cei de la sediu nu au nici o informatie imediata ca eu am luat traseul,asa ca pana a doua zi nu ma pot atinge de volanul masinii,trebuie mers la drpciv,luat dovada si e ok. Dar pentru ce atata tam tam cand in maxim 48h iti elibereaza permisul ? ( Eu l-am primit a doua zi dimineata )


            Intrebare : cati % dintre noi le au pe toate la zi ? Ma refer stingator,trusa prim ajutor etc INCA VALABILE ? Le schimbati in fiecare an,cand expira termenul ?
            Last edited by Andrei.TMT; 12 January 2013, 00:46.
            My Ride ! B - 29 - TmT

            Comment


            • eu ...... le-am reinnoit dupa 4 ani
              Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

              Comment


              • [QUOTE
                Intrebare : cati % dintre noi le au pe toate la zi ? Ma refer stingator,trusa prim ajutor etc INCA VALABILE ? Le schimbati in fiecare an,cand expira termenul ?[/QUOTE]

                eu la masina de servici , pentru simplul motiv ca o am de 3 luni )))))
                Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                prost.

                Comment


                • De la 1 februarie, va creste cuantumul amenzilor, pentru incalcarea Codului rutier; detalii aici.
                  Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                  Comment


                  • in legatura cu permisele pentru scutere : un amic s-a dus la politie sa se intereseza care ar fi demersurile si i s-a spus ca ei nu stiu nimic. romania nu ?
                    Zilele petrecute la pescuit nu se pun la anii vietii

                    Comment


                    • Autoritatile nu au stabilit inca metodologia, iar scolile de soferi inca sunt in ...bezna. In orice caz riscul de a conduce fara permis de catre detinatorii de mopede, se traduce prin... dosar penal.
                      Poate cand se mai incalzeste
                      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                      Comment


                      • Guvernul vrea să modifice legea pentru ca şoferii să nu mai poată evita plata amenzilor. Indiferent dacă sunt găsiţi acasă sau nu, în momentul în care poştaşul vine cu amenda în plic la uşa destinatarului se consideră că acesta a fost înştiinţat. În cazul în care destinatarul nu va fi găsit acasă, plicul care conţine amenda va fi lăsat la uşa locuinţei, iar şoferul indisciplinat va fi bun de plată.

                        O altă modificare propusă priveşte prescrierea amenzilor dacă şoferul nu este înştiinţat la timp. Astfel, dacă poliţia nu trimite amenda în cel mult două luni de zile de la comiterea infracţiunii, contravenţia se prescrie.
                        Nimeni nu e destul de inteligent ca sa poata convinge pe un prost ca e
                        prost.

                        Comment


                        • E de discutat aici... Sunt 2 cazuri. Cel in care te.a oprit politisul si ti.a incheiat pricesul verbal dar nu ai vrut sa semnezi de primire si iti vin acasa, politia stie deja cine este conducatorul si cui sa ii dea amenda,ia cel de.al doilea caz este cel in care te ia radarul fix si iti vine acasa instiintare pe care trebuie sa o completezi tu cu datele soferului. In primul caz se poate baga usor la impozit ca se stie soferul dar in cel de.al doilea caz este imposibil de spus care a fost soferul. Problema este ca tu primesti de la postas o hartiuta prin care te instiinteaza ca ai o recomandata, eu daca nu o primesc nu am de unde stii ca am recomandata si nici nu pot spune numele persoanei care a condus masina. Va dau un caz, proprietarul nu are carnet de sofer, cui ii da amenda si puncte sau ii ia carnetul?

                          O instiintare pe care sa nu o poata contesta cineva se face cu martor, politie, lipit pe usa... Foarte mare bataie de cap.
                          Last edited by o8MeLC; 27 June 2013, 09:39.

                          Comment


                          • Ai 5 zile sa comunici persoana care a condus masina, altfel amenda ii revine proprietarului. Punctele penalizare date proprietarului fara premis n-au relevanta, deoarece nu exista ceva de suspendat.

                            In multe tari, orice amenda vine pe numele cui e inmatriculata masina. Asa responsabilizeaza proprietarii de masini sa nu mai imprumute masina la toti gagauzii.
                            Si sa nu uitam ca la noi e un caz fericit cu punctele ce se anuleaza dupa 6 luni, la altii raman valabile chiar si 3 ani.

                            Comment


                            • Si in cazul in care nu primesti anuntul ala de recomandata esti bun de plata, indiferent ca nu ai nicio vina tu. La mine in bloc sunt rupte 60% din cutiile postale, adica nu au usa, oricine poate lua plicul sau chiar vantul poate arunca acea mica fituica. Sa zicem ca amenda e de viteza si a depasit cu 50km/h. Ii da amenda de viteza celui fara acrnet si nu ii ridicapermisul ca nu are... Mai bine ii face dosar penal direct de cand inscrie masina sa nu se mai complice pe parcurs. Daca iei o amenda nu inseamna ca esti gagauzii sau cum spui tu, pur si simplu ai vrut sa circuli decent in tara asta in care mai mult se sta in trafic.

                              Comment


                              • Decent inseamna sa respecti legea cat de cat, iar cand calci stramb sa fii dispus sa suporti consecintele. Decent e cand te prinde radarul cu 20km /h peste limita, nu cu 80 km/h peste limita.
                                Care in Romania sunt foarte usor de suportat, cativa bani si se rezolva.
                                Amenzi am luat si eu destule.

                                Sancţionarea conducătorului auto cu suspendarea carnetului de conducere pe o perioadă de trei luni, cum este în prezent, este "un regim sancţionator în băşcălie", a spus ministrul de Interne, Radu Stroe.
                                Si nu poti da nu-i dai dreptate cand vezi un ciumete prins cu peste 200 km/h de radar, care are si bani de amenda modica pentru el si bani sa-si angajeze sofer pentru 30 de zile, ca dupa aia isi recupereaza permisul dand "examen/testare".

                                "În opinia mea, lucrurile acestea nu se realizează decât prin măsuri extrem de severe care trebuie să aducă forţament pe conştiinţa omului, ca să nu spun 'frică' pentru a nu mai trece pe roşu, pe zebră, pentru a nu mai circula cu viteză peste 50 km peste normă, nici măcar atât, evident, sub influenţa băuturior alcoolice, fără permis...
                                Dar probabil ca nu se va intampla nimic in acest sens. Noi romanii doar vorbim, elvetienii, danezii si celelalte popoare civilizate aplica.

                                Vrem civilizatie ca acolo dar cu regulile noastre, romanesti.
                                Last edited by mr.K; 27 June 2013, 11:09. Reason: Automerged Doublepost

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google