Raliul Clujului Mobil 1 Star Lubricants 2010

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Raliul Clujului Mobil 1 Star Lubricants 2010

    Pentru a opta oara consecutiv C.S. SAVU RACING organizeaza Raliul Clujului, etapa a 4-a in cadrul Campionatului National de Raliuri Dunlop, editia 2010. Avand o traditie inceputa in anul 1975, Raliul Clujului a ajuns la a 29-a editie. Anul 2008 a adus cel mai mare numar de participanti inscrisi la o competitie in epoca moderna a raliurilor din Romania, 75 de echipaje luand startul din Piata Unirii din centrul municipiului Cluj-Napoca. Anul 2009 a adus recunoasterea internationala a acestui raliu, dupa ce vreme de cativa ani in tara noastra nu s-au mai organizat competitii de asemenea anvergura, Raliul Clujului Mobil 1 Star Lubricants, editia 2009, ramanand si singura competitie de acest gen din sezonul trecut.
    Traseul propus spre aprobare Federatiei Romane de Automobilism Sportiv cuprinde noua probe speciale, desfasurate in totalitate sambata, 25.06.2010, totalizand 104,80 km, dintr-un total de 277,00 km. Din seria noutatilor cu care organizatorii i-au obisnuit in fiecare an pe iubitorii motorsportului se numara amenajarea Parcului de Service langa Parcul Inchis, in cadrul Pietii Unirii din Cluj-Napoca, alaturi de inserarea in planul orar a unei noi probe speciale in lungime de 7,20 km. Pentru prima data la Raliul Clujului Mobil 1 Star Lubricants, conform noilor reglementari FRAS, se va organiza un Shakedown in cadrul caruia concurentii isi vor putea testa si regla masinile de concurs in functie de configuratia traseului. Tot la capitolul noutati Polus Center Cluj devine pentru prima data gazda unui eveniment din cadrul Campionatului National de Raliuri, aici fiind stabilite locatiile Conferintelor de Presa, Secretariatului, Colegiului Comisarilor Sportivi, Superspecialei si Festivitatii de Premiere. Acest nou partener al raliului se alatura celor deveniti traditionali: Consiliul Judetean Cluj si Primaria si Consiliul Local al municipiului Cluj-Napoca, precum si Directia Judeteana de Sport Cluj; Mobil 1 prin Star Lubricants sponsor principal, Banca Transilvania, Compexit, Topcar, Adax,sponsori. La buna desfasurare a raliului vor conlucra si partenerii tehnici: Autoworld - dealer Volkswagen, PMA Invest, A-Car, Kopiernicus, Delroti, A&M Graphis, Infinity Sports, Karcher prin Epinvest, Best Western Topaz, SMURD Cluj.
    Partenerii de imagine sunt BoomAdvertising, 4Media si Hostvision, iar promovarea evenimentului va fi asigurata de TVR 3, Pro TV, TeleEuropaNova, Pro FM, Radio Guerilla, AutoBusiness, 24-FUN, Faclia, Ziarul de Cluj, Autorally, Rallymax.

  • #2
    Harta raliului
    Attached Files

    Comment


    • #3
      Planul Orar
      Attached Files

      Comment


      • #4
        Harta Superspeciala Polus

        Harta Superspeciala Polus
        Attached Files

        Comment


        • #5
          La Cupa Dacia s-au inscris 10 echipaje

          Nr.Crt / Nr.Conc / Pilot / Copilot

          1/ 40 / Chiss Ovidiu Daniel /Chiss Lucica
          2/47 / Ivan Viorel / Dumitru Gheorghe
          3/70 /Grigore Adrian / Paunescu Marius
          4/85 /Stanoiev Bogdan / Maier Calin
          5/93 / Nastase Bogdan / Popidan Alexandru
          6/415 /Krepelka Alexandru / Alexandru Bogdan
          7/417 /Mihut Ioan /Coroianu Constantin
          8/433 / Popa Spartacus / Fancsali Tamas
          9/445 /Mirea Alexandru / Despinoiu Dragos
          10/469 /Barbu Sebastian / Hulea Razvan
          Last edited by addyionut; 20 June 2010, 15:41.

          Comment


          • #6
            Noutati!!!


            Shakedown-ul se va face pe drumul din cart. Manastur spre Faget vineri intre 12:00 si 15:00
            Pentru cei din Cluj e o ocazie rara sa vada un antrenament oficial chiar aproape de oras.Din Manastur sunt vreo 2-3 km pana la start.
            Apoi de la 20:30 e superspeciala la Polus,deci tot in zona.
            Mergeti sa vedeti,merita!

            Comment


            • #7
              Comunicat

              Cupa Dacia 2010 la Etapa a 4 a: Raliul Clujului 2010

              Zarurile nu sunt aruncate

              - Viorel Ivan, LEADER, domina si dupa Raliul Targu Mures
              - Revenirea lui Bogdan Stanoiev vice-campion Cupa DACIA 2007
              - « Debutantii » lupta fara menajamente si urca pe podium la ‘’general”
              - 10 echipaje Cupa DACIA la start la Raliul Clujului


              Dupa trei etape, toate de asfalt, competitia monomarca Cupa DACIA 2010 a adunat la start o medie de noua automobile Dacia Logan versiune » Cup Rallye », ceea ce a reprezentat aproape 20 % din intregul platou al concurentilor prezenti la startul fiecarei etape

              « Veteranul » Viorel Ivan, domina ostilitatile dupa ce a acumulat odata cu locul 1 la Raliul Targu Mures ,trei victorii din tot atatea posibile. Avand in vedere ca masina sa de concurs este branduita SPONSOR MY WIFE, Cupa DACIA aduce animatie in viata sa de familie...

              Cu toate acestea, titlul nu este inca adjudecat.
              Chiar daca replica urmaritorilor in clasamentul cupei nu creaza nelinisti, surpriza ultimei etape la Targu Mures a fost Alexandru Mirea care a urcat pe locul secund al podiumului, competitivitatea sa pe probele speciale anuntandu-l drept un pretendent la podium in etapele viitoare

              Clasamentul debutantilor este dominat de Ioan Mihut, pilot aflat in coasta liderilor dar si in cautarea competitivitatii pozitia sa fiind clar amenintata de Sebastian Barbu.
              Bravo pentru Krepelka care si-a pastrat forta de lupta dupa accidentul spectaculos de la raliul Argesului.

              Cu o formula de traseu usor modificata fata de anul trecut, etapa a 4-a a sezonului 2010, Raliul Clujului va fi scena unor dispute mult mai animate in Cupa Dacia, odata cu revenirea lui Bogdan Stanoiev, vice campionul sezonului 2007, la Cupa DACIA anul de debut al acestei competitii monomarca. Dupa un periplu ezitant si marcat de numeroase abandonuri la Grupa A si N, timisoreanul Stanoiev revine in competitia care l-a consacrat cu gandul a se impune in fata liderului Viorel Ivan.
              Deci prezenta sa la startul urmatoarelor 5 etape va genera o lupta animata pentru primele 3 locuri in clasamentul general al Cupei DACIA.

              Derulat intre 25 si 26 Iunie, Raliul Clujului are opt probe de clasament in lungime totala de 106 km. Caracterizat de un traseu tehnic, dar rapid, cu multe schimbari de nivel si configuratii ale virajelor Raliul Clujului ramane unul dintre cele mai apreciate probe de asfalt din Campionat. Diferenta o vor face si in 2010 celebrele probe speciale Tarnita (23 km) si Rasca (22,4km) ce vor fi parcurse de cate doua ori.

              In deschiderea raliului va evolua, Loganul de Cupa cu numarul « 0 » de concurs, pilotul fiind chiar organizatorul Cupei DACIA, George Grigorescu

              Invitati ai partenerilor Cupei, KLAR PROFESSIONAL, CASTROL Lubricants RO si AUTOMOBILE DACIA vor beneficia de privilegiul ocuparii locului din dreapta.
              Attached Files

              Comment


              • #8
                Clasamentul Cupei Dacia este urmatorul:

                Nr.Crt / Nr.Conc / Pilot / Copilot

                1/47 / Ivan Viorel / Dumitru Gheorghe
                2/70 /Grigore Adrian / Paunescu Marius
                3/93 / Nastase Bogdan / Popidan Alexandru
                4/417 /Mihut Ioan /Coroianu Constantin
                5/85 /Stanoiev Bogdan / Maier Calin
                6/433 / Popa Spartacus / Fancsali Tamas
                7/469 /Barbu Sebastian / Hulea Razvan
                8/415 /Krepelka Alexandru / Alexandru Bogdan
                9/ 40 / Chiss Ovidiu Daniel /Chiss Lucica


                Echipajul cu nr 445 Mirea Alexandru/Dragos Despinoiu a abandonat,singurul abandon din cadrul Cupei Dacia.

                Comment

                Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google