-Garantie Laureate
|
|||||||
| Înregistrare | Regulament | Stats | Întrebări frecvente | Lista de Membri | Groups | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Atentie :: |
| Bine ai venit pe forumul LoganClub.ro Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie aici
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
#1 |
|
Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 26-02-2009
Motorizare : 1.4 Marele Alb
Varsta: 24
Posturi: 130
Membru :
[Avansat]
[LoganClub Craiova ]
|
Salut. As dorii zilele astea sa achizitionez un logan laureat 1.4mpi si as dorii sa imi spuneti si mie ce piese se pot schimba in timpul garantiei, sau mai exact de ce beneficiez de pe urma acestei garantii. 10'thx
![]() |
|
|
|
| Sponsored Links |
|
|
|
|
#2 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 10-05-2008
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 30
Posturi: 201
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
Si eu sunt in aceiasi situatie, si m-ar interesa.
ps. maine o sa merg la dealer si o sa solicit spre citire carnetul de garantie Multumesc. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
alba ca zapada
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 17-11-2007
Motorizare : 1.5dci
Varsta: 26
Posturi: 1,374
Membru :
[alba ca zapada]
|
Oameni buni voi ce vreti de fapt ?
Vreti sa stiti daca puteti schimba pe garantie anumite piese ? Sau ce. Ca nu am inteles nimic.
|
|
|
#4 |
|
Organizator de Intalniri
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 20-06-2007
Motorizare : 1,6 MPI
Varsta: 33
Posturi: 4,253
Membru :
[Organizator de Intalniri]
[LoganClub Braila]
|
Se schimba orice piesa cu defect de fabricatie in afara consumabilelor. Atentie ca la categoria consumabile intra si discurile de frana.
|
|
|
#5 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-12-2007
Motorizare : 1.5 MPI / 82 CP - 1.6 16 CILINDRI in W
Posturi: 967
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
Mai precis , discuri , placute , ulei , filtre , becuri . Nu sunt sigur daca si curele si anvelope . Altceva ? Trenul de rurale are 50000 km garantie .
|
|
|
|
#6 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Garantie inseamna orice defect ce afecteaza buna functionare a unui sistem, ce are ca drept cauza, un defect de fabricatie (acesta poate fi un defect de material sau de montaj). Orice alt defect aparut, nu face obiectul garantiei. De ex. daca te duci la service la 15.000 Km cu un amortizor curs, iar janta din dreptul respectivului amortizor, este varza (lovita, stramba), este clar ca nu este garantie. Nu este un defect de fabricatir, ci un defect cauzat de proasta utilizare a autovehiculului.
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
VIP
@FLORIN77: Arata-mi si mie unde scrie asta, cu 50.000 km garantie la trenul de rulare. Si sa incetam totusi cu dezinformarea, ca unii oameni poate au nevoie de informatiile astea.
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 10-05-2008
Motorizare : by 1390cc
Varsta: 30
Posturi: 201
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
Ok, multumesc pentru interventii, dar cred ca cel mai bine m-ar putea lamuri acel carnet de garantie, sau nu ?
Maine imi fac drum spre dealer Dacia + Renault si vad ce si cum cu garantia ps. Skoda are in carnetul de garantii specificat 50K Km trenul de rulare (da ce cuprinde asta, habar nu am) Multumesc. |
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-12-2007
Motorizare : 1.5 MPI / 82 CP - 1.6 16 CILINDRI in W
Posturi: 967
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
Citat:
Daca am scris ce am citit pe alt topic este dezinformare ? Sau altfel , daca nu este real doar eu am dezinformat ? Ca pe celalalt topic unde s-a scris asta acum 1-2 zile nu am vazut sa SCRII ca a fost dezinformare . Daca privim din start tot ce citim pe forum ca .........inseamna ca nu mai credem nimic . Privim totul ca pe o minciuna . Si atunci cum ne mai ajutam intre noi ? Daca nu e real ok , la Chevrolet este 50000 la tren, la Logan nu stiu sigur si de fapt nu-mi pasa daca e sau nu , al meu are 18000 in 2 ani asa ca ........ Daca nu e cu atat mai bine pt cine aduna km multi .
Last edited by FLORIN77; 27th February 2009 at 18:44. |
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
VIP
@FLORIN77: Normal ca si tu ai dezinformat. Daca ai citit asta, ca sa fii sigur ca e coect, trebuia sa citesti macar carnetul de garantie, nu sa postezi de dragul de a posta, unii chiar cred ce se scrie aici. Si apropo, celalalt thread unde s-a postat asta, mi-a sarit probabil, sau nu exista.
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 12-06-2008
Motorizare : 1.4 MPI/75 CP
Varsta: 25
Posturi: 4,199
Membru :
[Loganist de 5 stele]
[LoganClub Galati, LoganClub Braila]
|
uykfguyrghkyityrvgevervgtegtg
scz. era nepotul meu la calculator ![]()
|
|
|
|
#15 |
|
Membru Fidel ;)
![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 25-03-2008
Motorizare : 1.4, 75 cai stresati
Posturi: 152
Membru :
[Membru Fidel ;)]
|
practic, se poate schimba totul pe garantie, dar numai cum s-a spus si mai sus... daca piesele atent verificate arata ca au avut defect de fabricatie, sa uzura prematura... cand am luat masina, m-am uitat prin cartea de garantie... amortizoarele si anvelopele 6luni dar nu mai mult de 50k kilometrii, curea distributie 60.000, impotriva coroziunii din interior catre exterior 6-8 ani (parca). oricum ai acolo toate astea.
|
|
|
|
#16 |
|
Loganist de 5 stele
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
am si eu o intrebare. scrie undeva, in cartea de garantie, sau orice carte cu care vine masina, ca sunt obligat sa pun ulei DACIA OIL? masina este inca in garantie. eu vreau sa pun un ulei marca Mobil (pe care deja l-am cumparat). adica daca cei de la service incep sa faca gura ca nu pot pune uleiul ala, sa stiu ce replica sa le dau. sau sa sun la Vocea CLientului. este legatura directa la VC. sa sun de la service. voi ce spuneti?
va rog sa ma ajutati! ![]()
![]() ![]() Last edited by bogdan_1984; 6th April 2009 at 09:00. |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Loganist de 5 stele
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
offf...da, asa este, uitasem de topicul ala. mersi cristi
scuze de offtopic
|
|
|
|
#19 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 29-01-2009
Motorizare : 1.5dci
Posturi: 847
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
Salutare! e primul meu post pe forum.Am gasit ceva pe forumul ford.Sper sa fie de ajutor
OG 21/ 1992(r2) O scurta mentionare din lege, cap. III: ART. 10 Drepturile consumatorilor, la încheierea contractelor, sunt: a) libertatea de a lua decizii la achiziţionarea de produse şi servicii, fără a li se impune în contracte clauze abuzive sau care pot favoriza folosirea unor practici comerciale abuzive în vânzare, de natură a influenţa opţiunea acestora; b) de a beneficia de o redactare clară şi precisă a clauzelor contractuale, inclusiv a celor privind caracteristicile calitative şi condiţiile de garanţie, indicarea exactă a preţului sau tarifului, precum şi stabilirea cu exactitate a condiţiilor de credit şi a dobânzilor; c) de a fi exoneraţi de plata produselor şi serviciilor care nu au fost solicitate şi acceptate; d) de a fi despăgubiţi pentru daunele provocate de produsele sau serviciile care nu corespund clauzelor contractuale; e) de a li se asigura service-ul necesar şi piese de schimb pe toată durata medie de utilizare a produsului, stabilită în documentele tehnice normative sau declarată de către producător ori convenită de părţi; f) de a plăti, pentru produsele sau serviciile de care beneficiază, sume stabilite cu exactitate, în prealabil; majorarea preţului stabilit iniţial este posibilă numai cu acordul consumatorului. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Avansat
![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 26-02-2009
Motorizare : 1.4 Marele Alb
Posturi: 130
Membru :
[Avansat]
[LoganClub Craiova ]
|
Stie cineva daca "tamponul motor hidroelastic" intra in garantie ??? Cred ca a avut defect din fabrica ca acel cauciuc este taiat undeva in partea de jos si face in timpul mersului un zgomot puternic.
|