-Garantie Laureate Garantie - Pagina 2 - Dacia Logan Romania
Dacia Logan Romania

Inapoi   Dacia Logan Romania > Forum Dacia Logan > Dacia Logan : Nivele de echipare > Laureate

Atentie ::
Bine ai venit pe forumul LoganClub.ro Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie aici

Garantie

Laureate

Raspunde

Thread Tools
Vechi 8th February 2010, 18:51   #21
torreflo
Incepator

Data inscrierii: 19-09-2009
Motorizare : 1.6 MPI
Varsta: 32
Posturi: 6
Membru :
[Incepator]
Implicit

Salutare

daca se intampla sa suferi un accident in perioada celor patru ani de garantie si esti nevoit sa schimbi ceva piese la ea, mai primesti garantie la piesele schimbate? si daca da, cat?
torreflo e offline   Reply With Quote
Sponsored Links
Vechi 6th June 2010, 21:05   #22
mari
Incepator

Data inscrierii: 25-01-2008
Motorizare : 1.4
Posturi: 13
Membru :
[Incepator]
Implicit

am o nelamurire Sunt proprietarul unui Ambiance din 2007.
De o perioada imi bat capetele de bara si se aude si un fluierat la motor( unii imi ziceau ca ar puta fi de la pompa de apa , altii de la cureaua de accesorii sau rol,sau intinzatoare ...)
As vrea ceva lamuriri daca se poate repara pe garantie ( am garantie extinsa )
mari e offline   Reply With Quote
Vechi 7th June 2010, 08:48   #23
EUGEN2008
Loganist de 5 stele

Data inscrierii: 07-07-2009
Posturi: 636
Membru :
[Loganist de 5 stele]
Implicit

daca esti cu reviziile la zi se schimba respectivele piese pe garantie
EUGEN2008 e online acum   Reply With Quote
Vechi 7th June 2010, 09:38   #24
bullet88
Junior

bullet88's Avatar

Data inscrierii: 07-04-2010
Varsta: 21
Posturi: 72
Membru :
[Junior]
Implicit

vezi ca daca ai facut 100.000km ai pierdut garantia
bullet88 e offline   Reply With Quote
Vechi 7th June 2010, 10:04   #25
ParuLuScorilo
Loganist de 5 stele

ParuLuScorilo's Avatar

Data inscrierii: 28-12-2008
Motorizare : 1.6 16v
Varsta: 41
Posturi: 600
Membru :
[Loganist de 5 stele]
Implicit

Citat:
Original a fost postat de Cristi_LCD Vezi Post
Citeste aici colegu'.
http://www.loganclub.ro/forum/revizi...hlight=revizii
Spor la lecturat.
pana citeste el topicul ala imbatraneste de tot si expira si garantia.
Pe scurt: nu te poate obliga nici un producator de masini sa folosesti un anumit producator pentru uleiuri sau combustibili. Ca sa nu pierzi garantia, trebuie sa respecti clasificarea si gradatia uleiului, dupa cum e specificata in carnetul de intretinere (unde nu apare un producator anume pentru ulei, pentru ca nu au voie sa faca asta). Vocea clientului de regula o da la intors si baga raspunsuri ambigue acolo unde poate face asta. Nu si in acest caz:

"Domnule ...,

Prin prezentul mesaj va informam faptul ca ne mentinem punctul de vedere anterior. Astfel, Dacia recomanda utilizarea uleiului Dacia Oil Premium 5W30 sau Dacia Oil Extra 10W40( conform Instructiunilor de Utilizare), dvs. putand utiliza si alt tip de ulei cu conditia sa aiba aceleasi caracteristici, pentru a va putea pastra garantia motorului.

Cu stima,
Analist Servicii Client,
Cristina Sava"

Raspunsul asta dateaza de vreo 5-6 ani. Intre timp a disparut din instructiuni specificatia "Dacia Oil" tocmai pentru ca nu au voie sa faca asta, nici macar ca "recomandare".
ParuLuScorilo e offline   Reply With Quote
Vechi 7th June 2010, 10:45   #26
san
Loganist de 5 stele

san's Avatar

Data inscrierii: 08-03-2010
Motorizare : 1,6 16v 105HP
Varsta: 41
Posturi: 282
Membru :
[Loganist de 5 stele]
[LoganClub Braila]
Implicit

Un carnet de garantie mai vechi dar in format electronic. Merita citit.
Fisiere Atasate
File Type: pdf Carnet de garantie.pdf (276.5 KB, 30 views)
Vechi 7th June 2010, 20:54   #27
mari
Incepator

Membru :
[Incepator]
Implicit

Multumesc de lamuriri.
Maine am programere la ASV Brasov . Am sa revin cu un post despre ce am facut la service

Am fost astrazi la Sevice ,
Dupa constatarea de rigoare cei de la sercice au vazut ca ambele capete de bara au joc. Au facut poze si au timis la Pitesti pentru accept de schimbare pe garantie .
Culmea este ca pentru un capat de bara am primit accept de schimb si pentru altul nu . Motivarea celor din service a fost ca burduful capatului de bara nu a stat etans , desi nu prezenta nici o urma de lovire sau altceva .
Am sunt la voce clientului si acum astept
CE ma sfatuiti sa fac ?????

Last edited by mari; 8th June 2010 at 17:26. Motiv: Automerged Doublepost
Vechi 9th June 2010, 18:44   #28
mari
Incepator

Membru :
[Incepator]
Implicit

Am primit un raspuns de la Vocea Cilentului si spre surprinderea mea tot nu mi-au schimbat si cel de-al doilea capat de bara pe garantie

Cititi si va minunati : Stimate domnule ********
Va informam ca solicitarea dumneavoastra, in legatura cu autoturismul Dacia Logan pe care-l detineti a fost analizata in cadrul Departamentului Tehnic Dacia.

Urmare a analizei informatiilor transmise de unitatea service ASV din Brasov, s-a concluzionat ca incidentul semnalat de dumneavoastra, privind pipa bieleta stanga cu burduful de protectie cazut, se datoreaza unor cauze externe (agresiuni mecanice asupra burdufului).

Astfel, aspectul semnalat nu constituie un defect de fabricatie si in conformitate cu Carnetul de Garantie, acest aspect nu face obiectul tratarii in garantie.

Ramanem deschisi in continuare pentru orice solicitari si sugestii in legatura cu produsele si serviciile oferite de firma noastra. Ne puteti contacta la adresa de e-email vocea.clientului@daciagroup.com sau folosind formularul de contact de pe site-ul www.dacia.ro, ori la numarul de telefon 0248 500 000, fax 0248 500 076, de luni pana vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-16 . Ne puteti scrie si prin posta, la adresa: Automobile Dacia SA - Vocea Clientului Dacia, str. Uzinei nr. 1, Mioveni, jud. Arges, cod 115400.

Cu deosebita consideratie,
Elena Ponea
Agent Servicii Client"""""

tin sa precizez ca desi seful de service mi-a dat dreptate ca trebuia sa-mi fie schimbate pe garantie ambele capete de bara tot a trbuit sa plates 1 capat de bara + manopera pentru ca asa au zis cei de la Pitesti iar motivul invocat de pitesti este inexistent , nu exista urme de agresiune mecanica !!!!

Asa ca voi merge la Protectia consumatorilor si in instanta pentru recuperarea pagubei produse
Vechi 10th July 2010, 16:33   #29
dominum
Avansat

dominum's Avatar

Data inscrierii: 26-02-2009
Motorizare : 1.4 Marele Alb
Varsta: 24
Posturi: 130
Membru :
[Avansat]
[LoganClub Craiova ]
Implicit

Pe perioada de garantie pot sa imi antifonez masina pe la pasaj roti ??? Trebuie sa o fac in service autorizat sau pot si singur ???

Administrator retea - sistem FOXCONN
dominum e offline   Reply With Quote
Vechi 11th July 2010, 00:37   #30
Bogdan20cj
Avansat

Data inscrierii: 20-11-2007
Motorizare : 1.4 MPI
Posturi: 130
Membru :
[Avansat]
Implicit

garantia e buna ca sa iti schimbi piese numai daca esti preten cu patron de la service , cu unul dintre ingineri altfel iti musti portofelul ,... stiu din propria experienta.. unii mecanici ca si inginerii lor au grija sa iti repare masina in asa fel incat sa scape repede de tine si sa te intorci la ei ..

mare grija cu service-urile agreate DACIA si nu numai !!
Bogdan20cj e offline   Reply With Quote
Old 17th October 2007, 15:18   #
BOT

BOT is offline Add to BOT's Reputation Report Bad Post IP   Edit/Delete Message Reply With Quote Quick reply to this message

Raspunde

Sari la Forum

Tags
garantie

Momentan 1 utilizator(i) vizualizeaza Thread-ul (0 membri and 1 guests)

Thread Tools

Reguli de Postare