Geamuri Aburite Acum Pe Timp De Vara !

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Geamuri Aburite Acum Pe Timp De Vara !

    Am o problema foarte deranjanta, culmea acum pe timp de vara unde temperaturile sunt de minim 30 grade. Mi se aburesc geamurile la masina.Clapeta este spre stanga adica aer din exterior. Mi se aburesc si cu ele putin deschise, chiar si cu usa deschisa sta geamul aburit de la sofer. Nici cand dau drumul la AC nu scap de acest inconvenient. Dupa ce opresc AC-ul curge intr-adevar apa sub masina. La mocheta nu am gasit apa. Masina este Prestige din Martie 2008 (Faza I). Oare sa fie ceva infundat la ea sau clapeta sa fie stricata ??? Chiar am mare nevoie de ajutor.

  • #2
    Salut.
    Poti verifica sa nu fi sarit cumva sirma de la clapeta de dirijare al aerului interior/exterior.
    Numai bine.
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

    Comment


    • #3
      Unde sta butonul de dirijare a aerului?. La mine ca sa se dezabureasca trebuie sa fie in pozitia parbriz, plus clapetele de la aeratoarele laterale sunt deschise si orientate spre usi.

      Comment


      • #4
        Nivelul antigelului a scazut?Daca ai o mica pierdere pe la radiatorul din aeroterma sau pe la racordurile acestuia poate sa faca asa si nu vei gasi mocheta uda pentru ca ai orificiul de scurgere de la aerul conditionat.

        Comment


        • #5
          Ai cumva montat filtru de polen? Poate e infundat si nu mai intra destul aer din exterior.

          Comment


          • #6
            verifica nivelul antigelului. asta se depune ciudat pe geamuri. ca un abur. stiu ce zic pentru ca am patit o la SuperNova. verifica caloriferul din bord

            Comment


            • #7
              Sunt foarte curios de raspunsuri si rezolvari. Am patit asta de curand, la un Opel Astra, ce avea antigelul schimbat de putin timp.

              Mergeam cu aerul conditionat pornit, fluxul de aer indreptat spre parbriz... acesta se tot aburea si nu intelegeam de ce!
              If it ain't broke, don't fix it!

              Comment


              • #8
                Filtru de polen oricum nu am.
                Va rog lasati-mi un numar de telefon aici sau pe privat. Eventual va sun si-mi spuneti prin telefon ce sa fac mai exact. Sincer nu prea ma pricep la masini, la mecanica mai exact.
                Am luat masina in martie 2008 si sunt foarte multumit de ea. De aceea am si ales Prestige 16V ca sa nu am treaba cu ea minim 5 ani. Dar uite ca se intampla ca tocmai eu sa am o astfel de problema care nu-mi da pace deloc. Masina este foarte intretinuta.

                Comment


                • #9
                  Caloriferul din bord zic si eu, probabil o scapare de antigel pe undeva.

                  Comment


                  • #10
                    Sau chiar apa de ploaie scapata prin tubulatura aerotermei...

                    Comment


                    • #11
                      Pare uleios pe geamuri, deoarece dau cu degetul si raman dare adica nu ramane dunga clara. Unde ar trebui sa ma uit sa vad daca sunt ceva scapari ?

                      Am observat ca atunci cand dau drumul la AC imi vine un miros foarte urat care persista 2-3 minute. Poate sa fie de la filtrul de aer ?
                      Eu momentan am 38.000 km. Revizia trebuie s-o fac la 44.000 km sau in luna augus care tocmai ce-a trecut; deci ramane cand fac km.
                      Last edited by djovidiu; 2 September 2010, 13:54. Reason: Automerged Doublepost

                      Comment


                      • #12
                        Am aceeasi problema la Loganul meu 1.4 , cu mentiunea ca geamurile se aburesc numai atunci cand masina sta in plin soare , fara aeroterma pornita, fara motor pornit.
                        Dupa 2-3 zile de stat in soare , pe interiorul geamurilor se depune o pelicula uleioasa ce da impresia de abur insa nici ventilatia, nici aerul rece de la AC nu pot elimina aceasta pelicula . Am spalat de 3 ori geamurile pana in prezent cu diverse solutii, nivelul antigelului e la normal, nu am presuri umede in masina, nu am parfumuri lichide in interior.....si totusi.....mereu aceeasi pelicula uleioasa pe interior. Nu stiu ce sa spundespre aeroterma ..daca contine sau nu lichid stocat in interior....si nici nu stiun cum sa o curat.

                        Comment


                        • #13
                          Daca este o pelicula uleioasa atunci iti curge undeva antigel, ori la radiatorul de bord ori la furtune. Asa am avut eu la solenza. Am sters geamul dar pelicula uleioasa reaparea. Am luat o sticla de intaritor sau cum se zice si am turnat-o in antigel, am dat caldura la maxim cam 10-15 min. Dupa aia nu s-a mai depus pelicula pe geam.
                          I HAVE A !sigpic
                          fara linkuri externe in semnatura

                          Comment


                          • #14
                            multumesc X@by ! Azi am completat antigelul la milimetru pt a fi sigur ca exista sau nu o pierdere de lichid antigel. Sper sa nu fie asta problema deoarece, in timpul petrcut sa caut o eventuala perdere de lichid antigel pe la bord...mi-am dat seama ca e tare complicat sa inlocuiesc acel radiator... .
                            Sper sa-i dau de cap deoarce mi s-a urat sa gasesc solutii la problema mea si apoi sa le iau prin eliminare si in final sa raman la fel de nestiutor .

                            Comment


                            • #15
                              daca stii cum si ce sa desfaci in maxim 30 de minute ai inlocuit radiatoru de la aeroterma

                              Comment

                              Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google