Imi moare motorul in mers Logan 1.4, (la rece, cand calc ambreiajul)

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Imi moare motorul in mers Logan 1.4, (la rece, cand calc ambreiajul)

    In primele minute in care este motorul rece, daca apas ambreiajul la viteze mai mari, acul turometrului se duce direct la zero.
    Daca nu cuplez motorul imediat imi moare in cateva secunde.
    Daca nu sunt atent, ma trezesc fix in intersectie, cand vreau sa franez, ca volanul si pedala de frana sunt tepene, ca nu mai am nicio servodirectie, nici servofrana si motorul e oprit. E naspa tare cand patesc asta intr-o intersectie fara prioritate.

    Daca stau pe loc, sau merg incet nu se intampla nimic anormal. Se intampla numai in primele minute, daca am viteze de peste 40-50 km/ora și apas ambreiajul. Pe drum drept nu se intampla mereu, dar la deal e regula sa moara motorul.


    Pana acum am schimbat bujiile, fișele și am curățat corpul clapetă și MPP-ul. La corp clapeta am dart si cu spray de contact la mufe. Nu s-a schimbat nimic.

    Ce poate fi?

    Am pus aici un film. Nu l-am lasat sa moara de tot si l-am turat iar dupa cateva secunde.
    Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

  • #2
    senzorul de turatie? sa fie bine fixat, curat si sa nu aibe firele rupte. eventual incearca un sensor de la vreun prieten/coleg/vecin, sa nu cumperi unul degeaba.
    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

    Comment


    • #3
      Ai gpl pe masina?
      Last edited by 77sky; 19 November 2017, 10:23.

      Comment

      Working...
      X
      Anulare DPF
      Politica de Securitate Google