Incidente din trafic-Accidente

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Am si eu boala pe cei care sfideaza pe altii in trafic incalcand codul rutier , insa ce face baietasul asta cu loganul nu este bine !
    Il stiu de pe TraficTube , e genul lui de manevra si in general ii place sa faca pe justitiarul , i-am scris si acolo ca nu se procedeaza asa dar n-ai cu cine...
    sigpicLogan , from point A to anywhere in the world .....yeap , no problem!!! but hey!!! you said modern roads right ?

    Comment


    • Originally posted by TazMan View Post
      Opelul a trecut pe Rosu.
      Morala poveștii este atunci că, în lipsa unor martori tehnici fără dispută care să demonstreze că Opelul nu a trecut pe galben și incapabil să mai oprească în siguranță, ci pe roșu, funcționează prezumpția de nevinovăție, deci ambii șoferi au circulat regulamentar până la ciocnire. Cine avea prioritate dacă circula legal? Opelul. Citronelul rămâne vinovatul.

      Comment


      • Originally posted by prometheus View Post
        Am si eu boala pe cei care sfideaza pe altii in trafic incalcand codul rutier , insa ce face baietasul asta cu loganul nu este bine !
        Il stiu de pe TraficTube , e genul lui de manevra si in general ii place sa faca pe justitiarul , i-am scris si acolo ca nu se procedeaza asa dar n-ai cu cine...
        cand l-o intinde vreunul pe asfalt o sa isi revizuiasca atitudinea... cu ce e el mai presus sau mai drept? un retardat.
        ai nelamuriri, probleme suni la 112 nu te apuci sa faci tu legea ca nu stii cum te lasa vreunul leguma... sau cel mai bine iti vezi de drum si stai mai linistit.

        Comment


        • Cand vrei sa semnalezi o incalcare a legii, printr-o fapta care incalca la randul ei legea, atunci avem o problema grava de comportament; culmea e ca unii nici nu realizeaza acest lucru.
          Ce sa mai...
          Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

          Comment


          • Suni la 112 degeaba. Vezi reportajul de zilele astea.

            V-am mai zis eu : sa va fereasca sa aveti nevoie de ambulanta pe autostrada si ala sa nu poata ajunge din cauza unor "smecherasi" cu prioritate de BMW/Merts

            Gata, m-am convins : suntem cel mai cretin, dobitoc, prost, nespalat si ingamfat popor din lumea asta. Ne bat la civilizatie papuasii, burundezii si somalezii. Clar!

            PS : sa nu se simta nimeni jignit de afirmatiile mele. Astia suntem, am ajuns aici datorita indolentei, delasarii si lipsei de atitudine si educatie.

            M-am inclus si pe mine, deoarece si eu am avut, ca si voi, nenorocul sa ma nasc in pubela asta infecta numita Romania.
            Last edited by dsign; 20 July 2017, 09:36. Reason: Automerged Doublepost
            _
            B 48 C U P - Ligheanul Agitat

            sigpic

            Comment




            • Eu as dispune inceperea urmaririi penale pentru tentativa de omor, mai ales ca deja avem precedent (cazul celui Touareg la fantana Miorita). Treaba asta se intampla mult prea des pe teritoriul acestei tari.
              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

              Comment


              • Greu de explicat astfel de gesturi, daramite sa le mai si intelegi.
                Astia n-au voie sa umble liberi.
                Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                Comment


                • Pai si cine sa-i tempereasca, daca politia sta doar la panda si in oras se face ca nu vede. Ca si in cazul mersului pe banda de urgenta, s-a intamplat accident, se formeaza coloana, jap sa suspende cate 60 de zile permisul la toti care mer pe banda de urgenta, sa vezi ce s-ar mai cumintii, scurt si la obiect.

                  Comment


                  • @aris86 Dar ce ai vrea sa faca? Ei fac preventie prin statul in boscheti. Din nefericire nu o fac suficient. Crezi ca bizonul ala mai avea chef sa se incoarde daca stia ca are 99% sanse sa fie prins si sa ramana pieton vo 3 ani de zile?

                    Comment


                    • Oricata pereventie s-ar face, intotdeauna se vor gasi astfel de specimene; lucrurile astea tin de o anume educatie in cele mai dese cazuri si de anume reactii inexplicabile in restul cazurilor. Tupeul de bemveu, adica acea stare de infatuare si superioritate artificiala pe care o primeste creierul pe fondul unor accidente neurologice

                      Last edited by IancuMIC; 24 July 2017, 19:30.
                      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

                      Comment


                      • In cazul unor evenimente rutiere in urma carora se detin "probe" filmate, carei autoritati se pot prezenta pentru un efect real si direct asupra solutionarilor?

                        Comment


                        • Din păcate nu prea se face prevenție și nici nu se înăspreasc pedepsele. Ar trebui sa aplice modelul elvețian, sa îți confiște și mașina în fapte atenuante sau apucături ca cele din filmuleț, iar mersul pe banda de urgenta, ar trebui reglementat și pedepsit drastic.

                          Comment


                          • Adica? Ce intelegi prin preventie?

                            Comment


                            • Originally posted by vitriol View Post
                              https://www.trafictube.ro/accident-intentie/

                              Eu as dispune inceperea urmaririi penale pentru tentativa de omor, mai ales ca deja avem precedent (cazul celui Touareg la fantana Miorita). Treaba asta se intampla mult prea des pe teritoriul acestei tari.

                              Ceva de genul mi s-a întâmplat în februarie 2014 cu un taximetrist, mi-a tăiat calea ca la bmw-ul, l-am lovit în aripa spate și bara și eu m-am ales cu aripa fata îndoită și bara zgâriat. Am fost la politie și am fost declarat vinovat. De atunci ma feresc, pun frână, încerc sa ma feresc de astfel de specimene.

                              Originally posted by bolovan View Post
                              Adica? Ce intelegi prin preventie?
                              Educație rutiera, campanii de control, fără sancțiuni, urmând ca în perioada următoare sa treacă la fapte. Se pot face multe, dar nu se vrea.
                              Last edited by aris86; 24 July 2017, 16:34. Reason: Automerged Doublepost

                              Comment


                              • Sigur...companii...fara sanctiuni...povestit...indrumat...explicat de ce-i bine sa respectam regulile...plans pe umar...si la sfarsit spunem si o rugaciune...ete un cur...asta-i datoria parintiilor si a scolii de soferi. Daca parintii n-au fost cpaabil sa-si dreseze maimuta sa respecte regulile societatii...suporta consecintele.
                                Campanii? fara sanctiuni? Au fost ...cu efect advers...adica ce? Lasa...ca ma bate pe umar...plangem...ne pupam...spunem si o rugaciune.
                                Preventie se face cum se face prin tarile civilizate: nici nu-ti dai seama ca politia-i cu ochii pe tine. Cam toti cu masini civile, radare ascunse, camere de filmat ascunse. Si cum te-au prins...nu te-au lasat 3 luni fara permis...si daca dai examen scapi cu o luna doua....ramai fara permis un an...doi...trei (eu spun de abaerti grave)

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google