Incidente din trafic-Accidente

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Ar fi bine daca ar functiona selectia asta tot timpul, adica sa se duca la scaraotchi doar specimenele astea care fac umbra pamantului degeaba. De cele mai multe ori,insa, nemernicii astia mai iau si nevinovati dupa ei (si cand scriu asta nu ma refer la cele trei retardate din bolidul cu pricina).
    M-am născut cu prea puține degete mijlocii în raport cu lumea în care trăiesc.

    Comment


    • @Cherubino nu vreau sa fac flame sau ceva dar mi se pare complet deplasata (ca sa ma exprim elegant) afirmatia ta despre cele trei fete!

      Comment


      • De ce spui ca sunt nevinovate? Eventual cu un intelect modest spre deloc...nu te urci cu un idiot la volan...si daca-l vezi idiot...cobori. De cate ori n-am coborat eu la ocazie in tinerete din cauza idiotului de la volan...

        Comment


        • Facem niste presupuneri despre cum s-a intamplat, fara sa avem toate datele! Poate n-au mai apucat sa-i ceara sa opreasca, poate individul nu parea a fi idiot. Stii sper, ca fetele la varsta aia sunt destul de usor de impresionat/intimidat, fara nici o legatura cu nivelul intelectului lor!
          Mie mi se pare mai degraba ca au fost la locul nepotrivit in momentul nepotrivit.
          Last edited by DannyMC; 2 December 2017, 12:32.

          Comment


          • Cand in localitate te izbesti de ceva cu peste 70-80km/h (in cazul de fata bine peste 150km/h)...cred ca avem toate datele

            Comment


            • Care din fete conducea? Ca vad ca vorbim impreuna si ne intelegem separat! Nu comentez despre individul care conducea masina, care e 100% vinovat de ce s-a intamplat si care a si primit ce merita! Pe mine m-a deranjat eticheta pusa de Cherubino!

              Comment


              • Hai sa-ti explic ceva, si eu am fost tanar si prost (acum sunt batran...dar nah...)...si am facut la tampenii de nu le stiu numara...dar n-am pus in viata mea pe cineva in pericol in mod constient. Mai mult...m-am ferit de astia care mi-au pus viata in pericol (de exemplu, si inainte ...a se citi 17-18 ani si acum am persoane cu care nu ma urc in masina cand ele sunt la volan)
                Daca era un accident banal...nu ziceam nimic...dar cand gagiul era un smecheras ce incerca sa impresioneze...si ele au fost incantate...sa-mi fie cu iertare...dar nu este un izvor de intelgenta nici una dintre persoane.
                Sotia mea are o vorba: prostia altora nu o impresioneaza

                Comment


                • erau cuminti rau... mai ales ca ala avea si dublul varstei... adica aveau si ele scuza lor...ploua si nu venea autobuzul

                  Comment


                  • Este scris în articol că una dintre fete filma actul de șoferie și îl posta live ca instastory pe net. Mai putem presupune că doar celelalte două erau acolo în drum spre biblioteca de unde citeau pentru examene. Toți patru plecaseră de la o petrecere.

                    Comment


                    • E interesant cu cata satisfactie comentati despre moartea unor oameni! Asta spune multe!

                      Comment


                      • dezvolta...

                        Comment


                        • @sorin1983, dezvolt eu: asta spune multe despre latura umana a voastra.

                          @bolovan, zici ca nu ai pus constient viata nimanui in pericol, pe langa faptul ca e strict analiza ta din interior (deci nu neaparat obiectiva), crezi ca tinerii aia au facut-o constient? E prostie, lipsa de experienta, adrenalina dar numai un act constient nu e.

                          Vinovat exclusiv e soferul si indirect cine i-a cumparat masina foarte puternica.

                          Fata aia avea 14 ani ce pretentii sa avem de la ea? Parca nu stiti cum sunt tinerii la varste asa mici.

                          Si nu, nu e selectie naturala; era daca din cauza asta pateau ceva parintii inconstienti ce nu sunt in stare sa-si creasca copii in mod corespunzator.






                          I have no special talent. I am only passionately curious.
                          I have no special talent. I am only passionately curious.

                          Comment


                          • @Silviu ai spus exact ce gandeam si eu!

                            Comment


                            • Ar fi o idee buna sa raspunda penal pentru ucidere si vatamare corporala din culpa parintii soferului, cei care au incredintat o masina unui copil cretin. Eventual sa justifice si banii cu care au cumparat masina...

                              Comment


                              • Purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi, Gabriela Costin, a declarat că accidentul rutier a avut loc, sâmbătă, la ora 1.40, la intersecţia străzilor Brăilei şi Traian.

                                ″Şoferul unei maşini, un bărbat de 35 de ani, aflat pe strada Brăilei, la intersecţia cu strada Traian, a pierdut controlul volanului, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un stălp de electricitate. În urma impactului, a rezultat decesul bărbatului de 35 de ani şi al unei tinere de 17 ani, pasageră pe scaunul din dreapta faţă. Totodată au fost rănite şi transportate la spital două fete de 14 şi 17 ani care se aflau pe bancheta din spate a maşinii”, a spus Gabriela Costin.
                                Soferul și-a cumpărat singur mașina dacă are 35 de ani. Iar o minoră de 14 ani la ora două 2 noaptea se lasă de către părinți în mașina unui om responsabil. Să comentăm când avem toate datele ... zic și eu ... altfel are prea des dreptate T0rquemada.
                                Last edited by gecmc94; 2 December 2017, 15:08.

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google