-Intalnire Constanta Duminica, in parcare la CAMPUS la ora 18:00 LoganClub Constanta
|
|||||||
| Înregistrare | Regulament | Stats | Întrebări frecvente | Lista de Membri | Groups | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Atentie :: |
| Bine ai venit pe forumul LoganClub.ro Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie aici
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
#8321 |
|
Iubitor de frumos
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-06-2007
Motorizare : 1.5 dci
Varsta: 33
Posturi: 6,186
Membru :
[Iubitor de frumos]
[LoganClub Galati]
|
Cat de tarziu?ca mi-e dor de tine
![]()
|
| Sponsored Links |
|
|
|
|
#8322 |
|
Organizator Special
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 17-08-2007
Motorizare : 16 16v
Varsta: 23
Posturi: 8,021
Membru :
[Organizator Special]
[LoganClub Constanta]
|
iar mia crapat pc-ul , a crapat sursa din nou , asa ca depinde cat intarzie sami aduca aia alta sursa...
care a-ti facut farmece ma ? mi-a crapat monitoru , placa video , 2surse... sorine da-mi si mie numaru tau de tel pe PM , sa-ti dau mesaje , cand ne intalnim noi seara si poate facem o intalnire joi seara daca zici ca vin cu loganu...
![]() Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume, Cand se inmultesc mancatorii, nu dau nume. Last edited by SoNyKeL; 31st August 2010 at 07:59. Motiv: Automerged Doublepost |
|
|
|
|
|
#8323 | |||
|
Reichsführer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 02-02-2008
Motorizare : 1.4 L 75 cp/ 5.7 L 437 cp/ 2.0 L 163 cp
Posturi: 6,801
Membru :
[Reichsführer]
|
S-ar putea sa ai probleme cu reteaua de 220 V. Incearca sa iei un stabilizator de tensiune...daca nu ma ofer eu sa te apar psihotronic
)))
|
|
|
|
|
#8325 |
|
Organizator Special
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 17-08-2007
Motorizare : 16 16v
Varsta: 23
Posturi: 8,021
Membru :
[Organizator Special]
[LoganClub Constanta]
|
gata . iata pozeleeeeeeeeeeeee
in ultimele poze se vad loganisti constanteni extrem-sportivi ![]()
![]() Sa te-ntorci cate-odata cu spatele catre lume, Cand se inmultesc mancatorii, nu dau nume. Last edited by SoNyKeL; 1st September 2010 at 23:18. |
|
|
|
|
|
# |
|
|
|
|
|
![]() |
| Tags |
| a100a, club, constanta, intalnire, intalniri logan, logan, loganclub constanta, vvvvvvvvvv |
| Momentan 1 utilizator(i) vizualizeaza Thread-ul (0 membri and 1 guests) | |
| Thread Tools | |
|
|