-Intalnire LoganClub IASI LoganClub Iasi

|
|||||||
| Īnregistrare | Stats | Īntrebări frecvente | Lista de Membri | Groups | Calendar | Marcheaza Forumurile ca Citite |
| Atentie :: |
| Bine ai venit pe forumul LoganClub.ro Pentru a posta pe acest forum iti trebuie un user. Apasa aici pentru a-ti face un user. Dupa ce iti faci user nu uita sa activezi contul accesand casuta ta de email unde vei gasi un link. Daca vrei doar sa urmaresti discutiile fara a interveni selecteaza un forum de mai jos sau foloseste functia de search Pentru mai multe informatii legate de buna functionare a forumului va rugam cititi cu atentie aici
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
#10422 |
|
Organizator de Intalniri
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 09-02-2008
Motorizare : 1.4,,,,,,,8v,,,,,,,,78cp
Varsta: 31
Posturi: 1,243
Membru :
[Organizator de Intalniri]
|
Imi pare rau ca nu am venit azi dar am avut treburi prin bucatarie si nu gatit ci reparat hota ..desfacuta bucatica cu bucatica ............................
|
|
|
|
#10423 |
|
FSM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-10-2007
Motorizare : 1.5 dCI
Posturi: 1,566
Membru :
[FSM]
[LoganClub Iasi, LoganClub Brasov ]
|
Am fost cativa aseara. Poze la adresa: https://www.facebook.com/pages/Logan-Club-Iasi
|
|
|
|
|
|
#10424 |
|
Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 30-09-2011
Motorizare : 1.4 eMPeI
Varsta: 24
Posturi: 51
Membru :
[Junior]
|
Vali te tin minte.Cand vin cu Loganul faci o singura poza...acum ca am venit cu masina mandrei, ai facut si din fata si din spate, si din stanga si din dreapta..
![]()
|
|
|
|
#10425 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 08-12-2009
Motorizare : 1.4-75 mārţoage jucăuşe
Varsta: 22
Posturi: 253
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
scuzati-mi absenta,doar ca am avut azi un examen..si luni inca 1,dar incerc sa ajung duminica ca imi e dor de voi
![]()
|
|
|
#10426 |
|
Junior
![]() ![]() Data inscrierii: 30-09-2011
Motorizare : 1.4 eMPeI
Varsta: 24
Posturi: 51
Membru :
[Junior]
|
ce-o sa facem andrei, iti scuzam "abstinenta"...daca nu mai poti asta este. fratii tai din Logan Club sunt mai mult decat doritori sa-ti sara in ajutor.
![]()
|
|
|
|
#10427 |
|
Loganist de 5 stele
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 08-12-2009
Motorizare : 1.4-75 mārţoage jucăuşe
Varsta: 22
Posturi: 253
Membru :
[Loganist de 5 stele]
|
pai pe tine trebuie te excludem, deoarece si pentru ca, prin faptul ca ai venit cu seat-ul inseamna ca ai legalizat treaba
deci cu tot respectul ![]()
|
|
|
#10429 |
|
FSM
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Data inscrierii: 11-10-2007
Motorizare : 1.5 dCI
Posturi: 1,566
Membru :
[FSM]
[LoganClub Iasi, LoganClub Brasov ]
|
Asa e Danik, vor fi mai multe grade, dar cu minus in fata.
Dupa cum discutam miercuri seara, daca sunt persoane care doresc sa mearga la Intalnirea de la Brasov (Rasnov) in perioada 23-25 Martie sau doar 24-25, ii rog sa se inscrie pe lista care se face pe acest topic. Eu nu pot merge anul acesta dar va pot spune ca anul trecut a fost frumos. Daca vreti si alte detalii vorbim duminica la intalnire. |
|
|
|