Intalnire LoganClub IASI

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Aho aho copii si frati, stai putin si judecati, de tuning va apucati, si la show va prezentati! Iarna.i grea, da nu.i ca vara, masina.i ca sanioara, merge iute si frumos, chiar daca nu are NOS! Gumele sa le schimbam, si la frane sa lucram, ca masina nu e buna, fara gume, fara frana! Si apoi, dupa buget, sa.i mai punem vreun gadget, spoilere ,stopuri, neoane, capote si eleroane! La interior sa fie, asa cum iti place tie, alba, rosie , albastra, material sau piele.ntoarsa! Dvd daca nu ai, sa stii ca nu.i mare bai, woofere si difuzoare, si multe.amplificatoare! Craciun fericit la toti, si sa ne vedem pe roti, sa.avem tot ce dorim, sa ne bucuram din plin!
    sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

    Comment


    • Multumesc de recomandare @cconstantin, insa si pretul e un criteriu de selectie.

      As dori sa achizitionez unul din modelele prezentate de mine in lista sunt pe acceasi unda ... in mare. Diferentele m-ar interesa, sustinute de pareri.

      Comment


      • LORD ia si cauta aici tot ce ai nevoie!!!http://forum.cs.tuiasi.ro/index.php?...hl=vand+camera
        sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

        Comment


        • Protestul de la benzinarii trebuie sa CONTINUIE! Asa ca romani, haideti sa nu ne mai lasam calcati in picioare de patronii multimiliardari ai industriei petroliere si sa-i facem sa vada ce inseamna sa PIARDA BANI! Fiti solidari cu noi si in zilele de 17, 18 si 19 Ianuarie 2011 NU ALIMENTATI , NU INTRATI IN NICIO BENZINARIE! Mergem cu mijloacele de transport in comun, cu bicicletele sau pe jos, dar NU MAI ALIMENTAM MASINILE pt a nu le mai umple buzunarele! Dati va rog mai departe acest mesaj pt ca nu esti singurul sofer care il citeste, mai sunt si alti ca tine, ca mine! Va multumim.

          Comment


          • Chemarea la lupta pentru Iasi, primita pe mess:
            Citat:

            vineri pe 07-01-2011 la ora 16 adunare la stadion(copou) pt a merge in coloana spre benzinarii! sunteti rugati sa veniti in numar cat mai mare (masini) si cu bani marunti la voi (fise)! in plus fiecare isi poate lista pe hartie diverse mesaje, pt a le lipii pe geamuri sau portiere(recomandat portiere, pt a evita orice "conflict" cu politia) ! organizatorii principali ai acestui protest sunt baietii de la bmwclub si Broasca (din cate stiu eu) sper sa luam parte in numar cat mai mare ps: pt cei care nu au inteles e vorba de protestul impotriva scumpiri pretului carburantilor!

            Comment


            • Stimati forumisti, va trimit mai jos un articol scris de Lucian Davidescu in Riscorama :
              "5 mituri despre benzină. Când se va mai ieftini?"
              Boicotul in opinia mea pune ceva presiune pe benzinari, dar restrangerea consumului ii doare cu adevarat, fiindca se produce pe termen lung. Practic eu imi voi rationaliza deplasarile spre minim cu masina. Imi aduc aminte de un banc 2 olteni... Ion: Gheorghe, ai vazut cit s-a facut benzina? Gheorghe : Bai Ioane, pe mine nu ma intereseaza ca tot de 50 de lei pun. Asa ca tineti-va banii si nu mai alimentati.


              5 mituri despre benzină. Când se va mai ieftini?

              Este excelent că avem în sfârşit boicoturi ale clienţilor, cum este cel împotriva benzinarilor. Aşa trebuie să funcţioneze economia – fără false justificări: Nu-mi place, nu cumpăr!

              Grija clientului pentru deviz este una dintre racilele economiei planificate: în loc să compare ofertele şi să judece oportunitatea, cumpărătorii învăţat de la economiştii comunişti să judece câţi bani îi rămân vânzătorului în buzunar. Evident, asta n-a folosit la nimic – devizele se pot umfla uşor. Asta a fost regula economiei private în anii ’90 şi a celei publice în anii ’90 şi 2000. Astfel, grija pentru costuri s-a dovedit un handicap.
              În realitate, cumpărătorii au mult mai multă putere de negociere decât îşi imaginează, pentru că oferă la schimb marfa mai lichidă – banul.Când puterea este folosită, benzinarii n-au decât să vândă chiar şi-n pierdere.
              Iată miturile despre costuri:

              1. Preţul fără accize al carburanţilor este relativ mare în România. Da, dar culmea! – asta se întâmplă tocmai pentru că accizele sunt mici. Că ne place, că nu ne place, România este în Uniunea Europeană – fără restricţii de import, export sau circulaţie. Presupunând prin absurd că un benzinar este atât de generos încât să reducă substanţial preţul final doar pentru că acciza este mică, camionagii în tranzit şi nu numai s-ar înghesui să-şi facă plinul doar în România. Rezultatul – cozi şi penurie. Singura rezolvare – scumpirea. Pentru stat, cea mai înţeleaptă abordare ar fi să alinieze acciza la nivelul UE şi să mai scadă, de exemplu, din taxarea muncii.

              2. Petrom foloseşte petrol “ieftin”, românesc, deci ar trebui ca benzina lor să fie mai ieftină. E greşit de două ori. Petrolul e o marfă şi are un proprietar. Dacă proprietarul o poate exporta la preţul internaţional, n-are niciun motiv să şi-o vândă sieşi mai ieftin doar pentru a le putea face un cadou clienţilor. Să nu mai vorbim de faptul că aşa o politică ar îngropa pe termen lung toţi competitorii. Aaaa, e redevenţa prea mică? Păi atunci statul să găsească o metodă să mărească redevenţa (există!) și/sau să-i tragă la răspundere pe vinovaţi.

              3. Ar trebui să intervină Consiliul Concurenţei. Poate că da, însă o amendă nu se poate baza doar pe efecte, este nevoie de proba sau de mărturia premeditării. Carteluri încheiate în formă scrisă nu prea sunt, aşa că rămâne doar varianta denunţului. Există o adevărată criminalistică antitrust, care se bazează pe teoria jocurilor, semnale false şi trădare. Însă rezultate reale apar doar dacă unul dintre membrii cartelului cedează şi îi denunţă pe ceilalţi pentru a scăpa de o iluzorie pedeapsă. Altfel, se poate lăsa cu procese uşor de câştigat pentru amendaţi.

              4. Petrolul se plăteşte în dolari, deci şi economia românească devine dependentă de dolar. Oricât de intuitiv ar părea, e doar parţial adevărat. Într-adevăr, preţul de referinţă al petrolului este exprimat în dolari dar el are o fluctuaţie care poate fi calculată în funcţie de oricare alt mijloc de schimb. Aşa se face că o depreciere a dolarului este însoţită de scumpirea relativă petrolului şi invers, chiar dacă în timpul acesta barilul poate rămâne constant faţă de euro sau, întâmplător, chiar faţă de leu. Influenţa cursului dolarului se vede doar pe perioade scurte, de câteva luni, de la încheierea contractului până la livrare. România este cu adevărat dependentă de dolari în cazul importurilor de gaze, acolo unde preţurile sunt fixe pe perioade mai lungi.

              5. Când petrolul se scumpeşte, benzina se scumpeşte dar când petrolul se ieftineşte benzina nu se mai ieftineşte. Perfect adevărat, dar din alte motive decât cele bănuite. În cazul unei scumpiri subite a petrolului, pentru a nu rămâne fără clienţi, benzinarii preferă să absoarbă o parte din şoc şi să nu transmită în preţ întreaga creştere de costuri. În schimb, ei îşi scot pârleala în momentul în care petrolul se ieftineşte iar preţurile rămân pe loc. Iar scăderi de preţ există. Să nu uităm că la un moment dat litrul a scăzut de la 4 la 3 lei. Cererea este suficient de elastică,. trebuie doar întinsă în direcţia bună.
              Dacia Logan 1.4 mpi+GPL Tomasetto

              Comment


              • sal
                care ma poate ajuta si pe mine maine cu o statie cb pana duminica seara
                multumesc numai bine

                Comment


                • Am trimis lista cu cei care doresc sa beneficieze de reducere la spalatorie si incepand de maine pot merge sa isi spele masinile.

                  Comment


                  • salut vali..si pana la urma care sunt reducerile??? ai renegociat pt cati eram??


                    nu uitati astazi la ora 16 la stadion(copou) ne adunam ca sa boicotam preturile carburantilor...daca iti pasa te asteptam...
                    0.9 tce SL plus

                    Comment


                    • Preturile au ramas cele din oferta initiala, adica 23 lei (int+ext+ceara) si 4 spalari + a cincea gratuita.

                      Comment


                      • Iatas si cateva fotografii de azi de la stadion!!!! Prietenii stiu de ce!!!!
                        pe langa CST a mai fost CIC , LOL , DAB , CMC , SNT ........
                        Attached Files
                        sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

                        Comment


                        • ... si eu, si eu v-am prins din urma
                          IS-16-GEN

                          Comment


                          • Am uitat sa va zic ce era cel mai important
                            masina mea pornea din a 5 cheie dimineata la frig , relantiul nu-l tinea
                            am schimbat motorasul pas cu pas de 2 ori am schimbat apoi corpul clapeta cu totul a, am si curatit motorasul pas cu pas dar de geaba , p
                            pana am ajuns la ciprisor si mia rezolvat absolut toate problemele ....si toate erau pe sistem electronic ...puteam eu sa schimb tot motorul ..pana nu a umblat ciprisor nu sa rezolvat nimik
                            merge-ti fratilor la ciprisor cu chestii de electronica si cu simptomele masinii ca e profesor!!!!!
                            Nici un mecanic din iasi si nici cei de la bras nu i-au dat de cap , nici ........ nu mai zic nimik ....recomand Ciprisor
                            AAAAAAAAAAa si am si o remapare cu 15% care fata de stoc e diferenta de la cer la pamant ...............
                            sigpic[/SIGPIC]intalnirile in parcarea Mall Moldova Duminica 13.00 si miercuri 20.00

                            Comment


                            • si tu ai fost ciuciosu..deci si COX
                              andrEyCST--- ---andrEyCST

                              Comment


                              • un protest reusit .... va asteptam la urmatorul.... dupa prezenta celor din club astazi se intelege ca lumea nu este deranjata de pretul actual al carburantilor..sau nu da importanta la aceste "miscari"
                                0.9 tce SL plus

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google